Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / vlkodav
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
savinika
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 17:32
- Nahlásit

Regina
to jsem psala já. Nevím, proč se to nezobrazilo, když jsem byla přihlášená. Fakt to nějak blbne. Smajlíky už jsem vzdala.

Regina
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 22:48
- Nahlásit

Tak to jsem opravdu zvědavá jak dopadnete ! Jak budeš mít chvilku tak písni .Já jsem měla fenečku téměř tříletou když
k nám přišel mlaďoch a byla z toho opravdu hodně otrávená .
Do té doby rozmazlovaný jedináček a pokladnice zlatá a najednou
se objeví jakýsi nohatý , ušatý zjev a ona by měla být druhá ?
Nechtěla se ho ani dotknout ,hráli si - to ano ale vždy mu
uměla jasně dát najevo kdo tu byl první ..
Stále se s tím peru a oba mi neskutečně chybí.
Píšeš , že máš ještě yorka - holku nebo kluka ?To je manželův
sen - když se chce chovat tak tě neudusí ,nekouká mu do talíře ,
nezabere celý auto , nekrade bifteky ze stolu v kuchyni ...
To poslouchám nějakých 12 let

savinika
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 16:10
- Nahlásit

Regina
Ahoj, tak nám vet dnes prozradil, že to fakt bylo kvalitní hárání a v době krytí s největší pravděpodobností plodné. Takže očkekáváme malé bibinky kolem 13.3. Odeslala jsem dnes i krycí list, takže by mělo být vše OK. Zítra jedem ještě zvládnout výstavu do Olomouce, tak kdyby se vám chtělo, tak se přijďte podívat. Když je Albiš v kruhu, tak je to někdy pěkná sranda.
Yorka máme kluka. Je to pěkné torpédo. Není to v žádném případě gaučák. Museli jsme ho nechat dát dokonce vykastrovat, aby zklidnil, ale za tím nic moc. Nakrývá v okolí co se dá. Už tam má i nějaké potomky (s jezevčicí). Někdy zdrhne a příjde za pár dní. Je to prostě raubíř, ale milej.

Regina
Člen
# Zasláno: 14 Led 2006 09:24
- Nahlásit

Tak to je fajn ! Držím palce , at´dopadnete dobře na výstavě i s miminkama . Včera jsem se nekoukala na internet tak je to přání
hodně opožděné ! Písni jaká byla výstava a jak jste dopadli !

Anonymní
# Zasláno: 14 Led 2006 20:13
- Nahlásit

Ahojky, tak jsme dorazili z výstavy. Dopadli jsme celkem dobře. Agátka si přivezla CACa a Albi měl VD. Organizace, ale stála za prd. Nebylo místo si rozložit deku a kruh byl jak pro jezevčíky.
Všichni pěkně remcali. Holková hned podávala protest proti oganizaci.
Uvidíme jak to dopadne v únoru, když bude Agi březí, ale bude na tom dobře, tak přijedem a konečně se setkáme a pořádně pokecáme. A třeba se i domluvíme na kámošku pro Tvou Charlottku.
savinika

Regina
Člen
# Zasláno: 14 Led 2006 21:26
- Nahlásit

Tak to gratulujeme , četla jsem na mujpes , že to tam bylo dost
šílený, a posuzoval kdo ?P. Holková ? Kolik Vás tam bylo ? A kdo vyhrál ? Já vím moc otázek ale jsem děsně zvědavá. Tak jestli Tě to neotravuje tak písni - až budeš mít klid .
Agátka má CACE to je fajn a Albi si to vynyhradí v Brně

Zaynab
Člen
# Zasláno: 15 Led 2006 10:28
- Nahlásit

My taky gratulujeme, z tý výstavy byli na prášky asi všichni, co jsem tak slyšela. My zase máme špatnou zkušenost z Brna před dvěma rokama jsme tam vystavovali v dorostu. Jeli jsme tam s předstihem, před výstavištěm jsme byli hodinu před zahájením výstavy a mysleli si, jak bezvadně stíháme...bohužel kolona aut se vlekla šnečím tempem, nebylo, kde zaparkovat, šílená fronta u výdeje čísel...ke kruhu jsme dobíhali sprintem, abychom zjistili, že už se posuzují mladí...fakt super.

savinika
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 10:08
- Nahlásit

Děkujeme.
Posuzovala p.Holková, ale výsledky budu vědět taky až se mrknu na klubové stránky, protože v tom mumraji, jsem se nemohla v klidu ani podívat do katalogu, mrzli jsme totiž venku. Bylo nás tam myslím 27 nebo 28. Když tak se prosím Tě taky podívej na výsledky tam. Ta organizace a podmínky byly fakt šílené. Agátka mi udělala moc velkou radost a Albišek taky, protože se choval hezky a je pro mě stejně nej, nej, nej,...Jinak by se dalo klidně dlouho diskutovat na téma objektivnosti, když dělá rozhodčího někdo, kdo zná osobně polovinu majitelů vystavovaných psů..zaslechla jsem totiž na toto téma několik negací.

Regina
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:05
- Nahlásit

Ano tomu rozumím , na výsledky jsem již koukala , myslela jsem ,že když už jsi nanapsala , že Tě někdo varoval s kým si píšeš .
Když jsem si uvědomila , že nemám nicka a shodné křestní
jméno má jistá množitelka musela jsem se smát - jestli nedošlo
ke kalamitě už jsem i přemýšlela , že se přeregistruju ale
pak jsem to smázla. Těším se už na Brno až podrbu Tvoje
hafušky .

sharlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 13:26
- Nahlásit

Zdravim všechny majitele vlkoušů a jejich čtyřnohé miláčky.
Mám 20 měsíční fenečku a mám malý dotaz - čím krmíte?

Regina
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 14:12
- Nahlásit

sharlin

Krmím PROFORMANCE , přešli jsme z Pedigree ale moc nám to nejede. Přidávám hovězí , filé - syrové , kuře - vařené.Papáme
rádi cokoli co je na stole a tedy jasně že naše.

sharlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 14:52
- Nahlásit

Tak to jsme na tom stejně
Skoro rok jí chutnal Hills, ale pak jsme mohli zkoušet co jsme chtěli, nic nežrala dýl, jak 14 dní. Pak mi poradili Proformance, tak ten jí chutná až moc, musela jsem přejít na Maintenance, aby mi tolik nepřibírala, ale to už není ono. Premium Adult jí chutnal víc... Přidáváte ještě nějaký přípravek na klouby? Já ne, ale občas si říkám, jestli jí nemůžu ještě nějak přilepšit...
Každopádně jídlo, co je na stole, je fakt nejlepší... Abych ji odnaučila strkat čumák do talíře, poradil mi veterinář dát jí z talíře citron nebo opepřený okurek, že jí to nebude chutnat a dá pokoj...kdepak na vlkouše, citron je mňamka, okurka jakbysmet...prostě všechno! Ale ty granulky...

Regina
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 15:41
- Nahlásit

sharlin

Okurky taky máme v oblibě , na rozdíl od vlkodavů co byli
před ní tak Šerák nebaští ovoce což je škoda .Asi jí to
původní majitelé nedávali .Na klouby nic nedávám je pěkná
a kostru má silnou . Dávala jsem Alavis psíkovi před ní ale
se spatnou zkušeností
Jak se jmenuje vaše holčina a z které chovatelské stanice
je ?

Barča
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 16:06
- Nahlásit

cožestozažilatomivisvjetlicosiosobjemisliš

Regina
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 16:12
- Nahlásit

Barča

savinika
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 16:12
- Nahlásit

Regina
Ahoj. Jsem asi dnes mimo obraz:
-Ano tomu rozumím , na výsledky jsem již koukala , myslela jsem ,že když už jsi nanapsala , že Tě někdo varoval s kým si píšeš .
Když jsem si uvědomila , že nemám nicka a shodné křestní
jméno má jistá množitelka musela jsem se smát - jestli nedošlo
ke kalamitě už jsem i přemýšlela , že se přeregistruju ale
pak jsem to smázla.-
Nějak jsem nepochopila. Kdo a proč mě měl varovat?
Jinak se už taky těšíme na Brno a na vás dvě

savinika
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 16:22
- Nahlásit

sharlin
My se s tímto problémem "talíř" potýkáme stále....ale marně.
Jinak granule jim taky moc nejely, ale před rokem jsme zkusili Bento Kronen a tyto jim fakt jedou. Firma je nám navíc vozí až do domu, což je super,protože tahat každý měsíc 30kg granulí není zrovna med. Navíc i ta cena není nejhorší. Složení je super a přímo na obří plemena. Dej si do vyhledávače bento kronen a mrkni na ně. Na zkoušku by Ti měli dát vzorek. Navíc je od nich hezké, že přibalí i nějaký pěkný dárek (např. deku pro psa, výstavní stan apod.). Jinak ještě přidávám Alavis. Já mám s ním zas dobré zkušenosti, ale je to určitě individuální.

Regina
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 16:43
- Nahlásit

savinika

Myslela jsem tím Tu Polonyovou je taky Regina . jen pro
vysvětlení .Nemyslím , že by Alavis měl být nějak špatný , ale
psík byl nemocný , špatně zareagoval a když jsem tam volala
o radu tak byli dost drsní .
Prohlížela jsem ty fotky a mile mě překvapilo , že máš tmavé !!
Slušelo Vám to tam !!!
Do Brna se taky těším , jen ta cesta mě děsí .

To krmení o kterém píšeš je zajímavý , jsem už domluvená
s paní Martínkovou , že mi tam (Brno) přiveze vzorky.
Psales to už někde na fóru , tak jsem Tvoji informaci
hned využila a koukla na to .

sharlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:08
- Nahlásit

[b]Regina[b]
Moje slečna se jmenuje Cony, jinak Contessa Alexa z Liznberku. Od paní Buchtové, jestli znáte.
A vy?

sharlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:11
- Nahlásit

savinika
Na to krmení se určitě mrknu, děkuju. Já ze začátku přidávala Calcigel a pak Calopet, ale stejně jí to nechutná. Asi bych si to měla dát na talíř, jako že to jím já, a hned by to do ní zahučelo
Jezdítě někdo na to setkání do Větřkovic? My se letos v létě nedostaly, tak uvidíme letos...

sharlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:12
- Nahlásit

Jo a paní Polonyová je už prý Nováková, co jsem tak četla na stránkách WDK

Regina
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:23
- Nahlásit

sharlin

Charlotta Bedřiška, na srazy dříve , do Větřkovic nee .
Calcigel jsem také dávala v Apetittu nebo v buřtíku jim
chutnal skvěle.

Regina
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:24
- Nahlásit

sharlin

Nějak tam uskočil smajlík , měl být na konci

sharlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:44
- Nahlásit

Regina
A můžu se zeptat proč ne Větřkovice?
Na stránkách jsem na tyto srazy viděla samou chválu, až mě to lákalo tam zajet...
Ta moje princezna by potřebovala společnost dalších vlkodavů, všichni psi kolem jsou menší a ona na ně hrozně machruje V létě si kousek od nás pořídili štěndo taková mladá rodina, tak občas zajdem venčit, ale maj malý děti, tak se nedostanem až tak často a hlavně Ireček je ještě pořád menší. Tak jsem zvědavá, jak se jí to bude líbít, až ji předroste... Nedávno jsme se totiž setkali s větším vlkoušem a ta moje z něj byla tak paf, že se schovala za mě - a pak si hrála s malým ratlíkem, který tam byl s ním
A druhýho vlkodava mi doma nedovolí

Regina
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:57
- Nahlásit

sharlin

Osobní důvody , kemp musí být moc pěkný a jen doporučuji
- není nad to když je hodně vlkodavů pohromadě ,jezdívala
jsem moc ráda na srazy .

Druhý vlkodav je snad nutnost důvod se najde vždycky !
Taky ted´hledám , kámošku pro Šeráka.

savinika
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 18:10
- Nahlásit

sharlin
fenka: Age Of Queen Temptest Tender, pro nás jen Agátka a pes: Albion Big Dagda, pro nás Albišek.
Albišek má taky probém se svou ješitností, když potkáme většího hafana, ale Agátku respektuje víc než svou mámu, holt ženská, ta si to prostě umí srovnat.
Jinak souhlasím s Regi, druhý vlkodav je fakt nutnost. Já už uvažuji o třetím.

savinika
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 18:17
- Nahlásit

Regina
Tak s tou Polonyovou - bestií by mě to u Tebe ani nenapadlo. Ta maximálně píše inzeráty.
To je dobře, že zkusíš granule B.K. Charlottce, určitě ji budou šmakovat. Nikdy jsem s granulemi nezažila, aby psi nadšeně mě obskakovali, když je nesu (a ne proto že by týden nežrali).
Jsem ráda, že jsme se Ti líbili na fotkách, ale zrovna na stránkách jsou příšerné. Agi je světle šedá a Albiš je dost tmavý. Charlottka je jaká? Předpokládám, že když je od p.Málkový (nepletu se?), tak bude asi plavá, že?

savinika
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 18:18
- Nahlásit

Jak to děláte sakra s těmi smajlíkami? Ne,že bych byla úplný začátečník, ale, když tam jednoho vrazím, tak další už se nezobrazí vůbec.

savinika
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 18:25
- Nahlásit

začíná se nám to tu konečně zavalovat vlkodařema, což je super.
Chystám se vytvořit konečně svoje webovky, kde můžem taky podiskutovat.
Jinak se mi líbí i stránky wolfhound, ale píše si tam od počátku jedna skupinka, takže se moc nechytnete. snad se to už zlepšilo. Já jsem tam naposled psala asi před rokem. Budu se tam muset mrknout.

sharlin: odkud jsi?

Regina
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 18:32
- Nahlásit

savinika

Ty nemusíš uvažovat , za pár týdnů jich tam budeš mít
celou smečkua jako správný vlkodavkář si přece MUSÍŠ
nějakou princeznu nechat doma
Je světle šedá ,žíhaná ,říkám když se mi někdo ptá a nevidí
ji že si má představit hadr na podlahu - špatně vymáchanej.
Je krásnááá...

Mě zase ty smajlíci někam přeskakujou viz výše ale jinak
O.K. Jsem vůbec ráda , že něco napíšu protože na počí-
tači zatím nic neumím.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání