| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 22:34
- Nahlásit
Sala dnes asi poprvé v životě na poli, na volno, a celkem happy.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 22:39
- Nahlásit
Rozmazaná, ale happy.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 07:42 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Těším se!!!!
Pojedete někdo?
Bereme stopro Draka a Ferdu. Ferda by v sobotu mohl wspinaczku po pionowej ścianie Bucka pojede podle toho, jak na tom bude noha, na tu stěnu by potom stopro šla. A Drak sprint z wózkiem trojkolowym
A ještě edit, výstavu bude posuzovat Radek Kryštof.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 07:57
- Nahlásit
Jů, a změna, stěna bude probíhat při výstavě v neděli.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 09:43
- Nahlásit
Se musím pochlubit - kterak i picbum může cvičit podle IPO:
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 21:51
- Nahlásit
Slíbila jsem tchyňce, že se pozeptám, její známý by chtěl štěně pitbula nebo amstafa, tak v únoru nejdříve.
Můžu poprosit o doporučení dobré CHS (nevím, jestli u pitbulů se to jmenuje stejně)? Já se v nich nevyznám. Znal našeho minulého psíka a prostě mu učarovali. Díky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 21:55
- Nahlásit
kachna_
Heh, můžu ti říct kde NE
hlavně ať proboha nejde k Brixovi.
Jinak já asi budu brát z Polska. Taky Slováci jsou fajn, samo jak kteří. Je to ale těžko a bez podrobnějšího zkoumání a kamarádšoftění se člověk k dobrému psu těžko dostane.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 22:35
- Nahlásit
kachna_
Jinak ještě vím o pár vrzích, ale většinou rozebráno ještě než se narodí
Z Rytych kennel ať dává bacha, esli by bral pity nebo křížence :-D
jinak fakt záleží, co chce, jestli pita, co chvíli nepostojí na jednom místě, psa na sport, nebo radši stafíka, co bude radši na gauči a moc toho nenaběhá. U pita je problém s výstavama-jen občas, jsou daleko a jsou drahé, posuzuje se dle xichtu a toho, co má pes v ped, mě výstavy tolik neberou, vím co chci a co je dobré. U stafíků zas může čekat spíš těžkopádnější línější zvířátka.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 22:39
- Nahlásit
Teda línější-majitele normálního psa temperament stafíka asi zarazí, někteří lidi čekají víc a pro mě pes není zvíře, které není vzhůru 23 hodin denně a to celou dobu na nohách zkoumající štěkající
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 09:00
- Nahlásit
no my jsme sportovci a máme sportovního stafa, je to na povaze zvířete a ne,že staf je línej(je to teriér a pohyb a aktivitu má v krvi)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 09:25
- Nahlásit
Aisha
No, nechci se hádat, pro mě je to líný pes, pro jiného AŽ MOC aktivní, to záleží co kdo chce, já su na ty magorské slováky.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 10:50
- Nahlásit
Můžu se přidat? Mám amstafa. I když bezpapírovýho, tak nevim, jestli to tedy nevadí.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 10:54
- Nahlásit
mishi
nevadí ) nejsi jediná- máš fotku hafíka?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 10:55
- Nahlásit
mishi
To teda rozhodně nevadí dej foto.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 11:12
- Nahlásit
Dám odpolko, teď jsem se nabořila do počítače šéfovi. Je nám 4,5 roku a poslední rok pořád lítáme po vetech, ale už nám to snad brzo skončí. Myslíte, že mám šanci dočíst těch 99 stránek, co jste zatím popsali?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:22
- Nahlásit
Teď tu procházim fotky a on mi chvíli nepostojí, takže žádnou pořádnou nemám. Navíc mi najednou přijde akýsi tlustý.
Tady už vypadá líp.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:23 - Změnil/a: mishi
- Nahlásit
Jsem to asi zmenšila moc, že? Tak já nevim, na blog to dávám v týhle velikosti a na rajčeti to bude zase moc velký. Kdyžtak fotky máme tady http://kishka.rajce.idnes.cz/Gaston/
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:33
- Nahlásit
mishi
jé taky má bílej flíček na krku,jako ten náš- vy do slzičky, my spíš obdélníček. Je krásnej.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:43
- Nahlásit
Jojo, když byl malej, měl i krásný ponožky, pak už to byly jen dva prstíky na každý tlapce. Teď je skoro celej hnědej. A už konečně nepelichá, ale že nám to trvalo, než jsme se k tomu dostali.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:55
- Nahlásit
mishi
my tedy teď línáme děsně- mám chlupy snad všude zapíchaný
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:10
- Nahlásit
Jojo, to znám, z auta jsem je nevytahala doteďka. Jsou děsně pichlavý a vysavačem to prostě nejde. Už jsem takhle jednou měnila auto za kombika s tím, že v kufru bydlí jen pes a jeho chlupy. Ale co poslední měsíc krmíme masem a přidávám řasy, je to ok, vůbec nepelichá. I u bernardýnky je to znát.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 18:21
- Nahlásit
mishi
jé, ten je pěknej, ale s něčím kříženej, ne? v obličeji vidím nějakého molose, dokonce na jedné fotce mi úplně připomíná kamarádčinu kanárskou dogu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 18:26
- Nahlásit
Mucholabka
mno hádat se nemusíme..ale prostě znám celkem kupu aktivních amstafů...můj pes je celkem neunavitelnej at je na vejletě nebo celej dena celej tejden nonstop maká...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 18:48
- Nahlásit
Mel
Se musím pochlubit - kterak i picbum může cvičit podle IPO:
A teď řekni, co si v tý ruce držela ) Mařka takhle ííípííí na cokoli, co se dá sežrat.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 07:31
- Nahlásit
mishi- no tu řasu bych mohla prubnout...........vidíš dobrej nápad, maso ne-to on nemůže.
Já mám potahy už od chlupů melírovaný.....ale zadek auta je psí a nevyluxovatelný.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 07:36
- Nahlásit
když jsme u auta, máte někdo na zadní sedačky tu "deku" co se navlíká na zadní sedačky a má zabránit těm chlupům v autě?
máte někdo zkušenost,jde to tam nějak přidělat,když opěrky na zadním sedadle nejsou?
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 08:30 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit
Taky vám sem hodím nějaký foto. ať víte, kdo jsem.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 08:49
- Nahlásit
Aisha
Taky vám sem hodím nějaký foto. ať víte, kdo jsem.
Ae dyk to mi víme.
žanda
Kámoška to má a nacpali ji teda do kufru v kombíku. Prej to chtělo šikovný ruce, ae šlo to.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 09:37
- Nahlásit
bullvnouzi
no koukala jsem na to, asi by se muselo přišít nové popruhy, ty stávající jsou jen ouško....ale bojím se, že kdž po tom poleze, že se to stejně shrne- já psa do kufru dát nemůžu..........
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 10:29
- Nahlásit
bullvnouzi
No ty jo, ale ostatní ať ví, jak Ája vypadá
|