| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:45
- Nahlásit
Možná tam měl nohu. Už od štěňátka
Jako kde?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 10:02
- Nahlásit
Mucholabka
No na prdeli.
Jsem myslela, jako že si těch psů tolik všímala, že určo ví, co tam mohl mít. Jako ironie. Co by tam měl. No nohu. Ae to je jedno. Nech to plavat.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 10:03
- Nahlásit
bullvnouzi
Jo tááááák
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 10:46
- Nahlásit
Hele, francouzák
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 11:08
- Nahlásit
Mucholabka
musím říct,že jsem taky dlouho barvu netušila,ale vybarvil se moc hezky- je hezounkej.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 11:24
- Nahlásit
Na návštěvě
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 12:09
- Nahlásit
Jedno procházkové videjko...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 18:48 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 19:46
- Nahlásit
bullvnouzi
No Mafián má čananý postroj chtělo by to hrubší, na takového čokla velkého, tohle vypadá jak od ťamanů
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 21:10
- Nahlásit
bullvnouzi
na mě moc uzounký ... a vůbec nepoužitelný, na trek
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 05:43 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Mucholabka
Já vím, že je čananý. Ae jako za 345 ká čé tam té kůže moc být nemůže. Ae mě to neva, pod širším by se stejně zbytečně pařil...
reneeska
a vůbec nepoužitelný, na trek
Neser teta. Jsem mu ho koupila, aby mě mohl tahat. Ae my toho zase tolik nenachodíme. Oni měli nyloňák polstrovanej za tu samou cenu jak tuten, taxem vzala radši koženej. Ono to možná není moc vidět, ae je to podložený žlutým filcem.
@LL
Včera mě bodla sfiňa fčela do ruky. Tož tejden marodím s chřipkou a teď budu ležet s nateklou rukou. Jsem se ani nevyspala, ptž jsem alergik a bolí to jak haaaajzl. Od lokte, po klouby na prstech. Humus.
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 07:51
- Nahlásit
bullvnouzi
Tebe včera pichla včela? Tak mojeho pichl sršeň a odvezla ho záchranka! Řeknu ti, že mi i prdel cvakala. Měla jsem pocit, že záchranka přijela na poslední chvílu!
Jinak fešák Máfo!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 08:32
- Nahlásit
ammy
Pane bože... A dobrý?
A Máfo je prostě kořen.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 08:33
- Nahlásit
bullvnouzi
Jako třá bude dobrej, já nevím, jen to na mě působí blbě ... tak dej pak vědět
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 08:58 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit
bullvnouzi
Jo, už dobrý, tvrdí že dneska jde ze špitálu domů, že oni sice o tom ještě neví, ale jde! Akorát má celou ruku od ramene dolů, jak baňu, ale jinak v pohodě.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:01
- Nahlásit
ammy
Chudák...
Tak že zdravíme.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:58
- Nahlásit
bullvnouzi
kup si v lekárně homeo apis melifica , třeba 15tku potenci, mělo by ti to rychleji splasknout..........když nebude 15,vezmi klidně 9- předávkovat se nemůžeš, klidně 2x denně 1-2 antipeličky....
jen na ně nesahej.........
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 10:03
- Nahlásit
žanda
Co to je?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 11:43
- Nahlásit
Ozval se mi jeden pán, potřebuje dohledat původ své feny AST z útulku, slíbila jsem mu pomoc. U které plemenné knihy se zapisuje AST? 1 nebo 2?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:20
- Nahlásit
bullvnouzi
homeopatika,co ti pomůžou proti otoku, když tě něco píchne- ale u sršně to fakt nevím,zda by zabralo....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:23
- Nahlásit
jelikož nejsem majitel pitbula, ptám se,že mě to zajímá a kamarádka v té situci je /ale jí to nijak netrápí. Má pitku a dostala k ní jakýsi papír (vypadá to jako certifikát) s tím, že jí má kamsi zaregistrovat.........jinak ví prd kam........ale mě by to zajímalo-víte někdo?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:26
- Nahlásit
žanda
No, já asi počkám, až to odezní.
A s tím druhým ti poradí buď Muchos a nebo se mrkni sem...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:27
- Nahlásit
žanda
Ten papír je napsaný ručně a jsou na něm nějaké podpisy?
|
11111
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 14:05
- Nahlásit
Mám takový problém a řekla bych, že bude asi docela častý u psů - samců.
Ben mi začal dominovatět. Asi před 2 měsíci.
Když potkáme psa ( stejně velký, nebo větší), tak se očmuchá a pak se postaví do dominantího postoje a čeká co ten druhý pes. jakmile druhý udělá náznak, tak vyletí - nekosne, ale řve - snaří se ho uřvat. V 95% k řevu nedojde, neb nastpupín já a Bena usměrním, ale někdy nestihnu. chci jenom , aby si psů nevšímal. Navíc má mrcha pamatováka a pes se kterým si toto vyříkávali, tak si to chce dovyříkat i příště.
Naproti tomu jsou psy, se kterými vychází bez problémů. Třeba milujeme buldočky, mopse, s labradory má tendence si hrát po " bull způsobu" , s některými RR je v pohodě, ale jakmile má pes světlé oči, nebo je větší a stejně starý, tak se staví.....
spíš potřebuji vidět napsané, že když vydržím, tak že se to dá usměrnit do nevšímavosti. vím, co mám doma, nemám iluze, že bych bena mohla kdekoliv vypustit s koukat se jak si hraje ( ale jo mohla,. mezi feny a štěnda) :-D
páč někdy už chytám z něho nerva...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 14:14
- Nahlásit
11111
nemám iluze, že bych bena mohla kdekoliv vypustit s koukat se jak si hraje ( ale jo mohla,. mezi feny a štěnda) :-D
No tak tuhle iluzi taky nemám, buď v klidu. A myslím si, že ji má málokdo s bullama.
Jinak jak jako usměrnit nevšímavostí? Já bych ho asi zmydlila, co by se do něj vešlo hned při prvním náznaku a měl by.
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 14:24
- Nahlásit
bullvnouzi
A nechceš mi náhodou převychovat Kiu, aby mi nestartovala do Ammy? Už nevím, co s ní. Vždycky schytá tak, že se staženým ocasem prchá na místo (pokud se tam přímo neodplazí) a stejně za 10 minut je schopná vystartovat zas. Ách jo!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 14:27
- Nahlásit
11111
Buca se naježí, zvedne ocas, stoupne na špičky a čeká, co udělá druhý, když se chová jinak, než by chtěla, tak neřve, ale řeší. Ale máme povel klíííííd, aby ji přešly chutě a nechá toho.
U Feruny jen stále dokola vyprašovat kožich, a už je to lepšejší. Ten ani nedělal postoje, ale chtěl si hned užívat. Už je lepší .-)
Prostě to biju, nebo škubu, obojek řetízkový, nebavím se s nima...u Bucky to neřeším, ona je prostě hodně dominantní fena, kryje mi i děcka, i psy, feny, cokoli. Ale se samcema nebo přístupnýma fenama si hraje v pohodě, prostě pokud ta fena má sociální chování v pořádku, tak není problém.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 14:28
- Nahlásit
ammy
Hele kdybych se nebála, že mi zadáví sprátě, tak si ji klidně půjčím.
A schytá jak? Jako po prdeli? A co zkusit psychickej teror?
Bo woe nahoď nový téma. Víc hlav, víc ví...
|
11111
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 14:30
- Nahlásit
bullvnouzi:
no jo, jenomže metoda zmidlení u nás neplatí. Páč Ben se pak bojí ke mě přijít. stačí dát náznak a on se krčí
z toho postoje bych ho klidně odvolala (ale mám obavu co udělá druhý pesm, když se můj otočí), takže ho odvádím ručně za hubování. Pak už si nevšímají.
mimo cvičák, tam jsou 3 stejně staří pesani a všichni dominy, tak je to horší.
No tak tuhle iluzi taky nemám, buď v klidu. A myslím si, že ji má málokdo s bullama.
no jenom aby si někdo nemyslel, že nevím co mám doma za palicu dubovou )
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 14:35
- Nahlásit
11111
Nemyslím zmydlení jako vymlátit z něj duši. Já bych Máfa seřvala. Řvala bych na něj tak dlouho, dokud bych si nebyla jistá, že to pochopil...
Ae já mám trochu jiný metody, no...
|