| Autor |
Zpráva |
Siria
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 08:11
- Nahlásit
To je pouze ilustrační foto I když by mě zajímalo, kde ho vyhrabali.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 08:11
- Nahlásit
žanda
No, to je právě ten emerický supermega pitbull gotti nebo razorblade linie. Podle mě tam musí být něco přikříženo, nebo mají falešné rodokmeny, přece u takových zvířat nemůže být Chinaman ve čtvrté generaci, jak ti amíci rádi často uvádějí :-/
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 08:24
- Nahlásit
Mucholabka
no tomu co jsi napsala moc nerozumím, jelikož pita nemám a nikdy jsem se v těch jejich liniích nehrabala.......moje chyba- mě tedy to ilusttračná fotot foto-jak píše siria- příjde spíš už do nějakýho perero de něco možná šmrcnutý pitem,kdo ví-
i když ilustrační fotky mě štvou o to víc,že si je občas vypůjčí prostě z něčích stránek- mě se to stalo, jsem je sprdla na 3 doby. Garryho mi jako psa,co žere malý děti, fakt dávat nebudou )
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:54
- Nahlásit
Mucholabka
Pitbull není a nikdy nebyl čtyřicetikilový chrochtající bravek neschopný uběhnout dvacet metrů, aniž by se v půlce musel opřít o sloup a vydýchat.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:55
- Nahlásit
žanda
Jinak zajímavý je, že na novinky.cz tahle zpráva byla bez toho, že by uvedli plemeno. Ae na Aha je to najednou picbum.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:57
- Nahlásit
bullvnouzi
v šípu zase píšou,že zdivočelý pes a dali tam fotku "naštvané lišky"...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:04
- Nahlásit
žanda
To je mazec.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:14
- Nahlásit
už od pondělka hledám rozumné důvody, že si ji můžu vzít
http://www.psi-jh.estranky.cz/stranka/bulicka
zatím rozum převládá a nic nepřišel......
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:17
- Nahlásit
žanda
Ta je klášnááááá.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:20
- Nahlásit
bullvnouzi
viď, to si říkáme s mužem už 3 dny...............
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:23
- Nahlásit
žanda
I s mužem? No, tak že váháš.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:24
- Nahlásit
Jinak zajímavý je, že na novinky.cz tahle zpráva byla bez toho, že by uvedli plemeno. Ae na Aha je to najednou picbum.
no, včera to dávali ve zprávách. Ukazovali jak majitele, tak i dvě čuby, z nichž jedna údajně přeskočila plot a napadala celé odpoledne lidi. Mě by jen zajímalo, když byla tak strašně rozzuřená, jak to, že si lékařské ošetření vyžádalo jen jediné pokousání
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:26
- Nahlásit
zapomněla jsem dodat, že to hruba vypadalo jako pit nebo prostě nějakej bull...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:27
- Nahlásit
Mel
Ve zprávách na kterým programu, prosím?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:41
- Nahlásit
žanda
Ty vole, Jindřichův Hradec, cecky po kolena, žíhaná, jak je stará? Beztak to je od té piče!!! jestli se toulala v obci,je to úplně jasné...a umístěna je v Jarošově...
Jinak Gaston bulík se mi vrací, kdyby měl někdo zájem...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:44
- Nahlásit
bullvnouzi
to fakt nevím, jsem včera celý odpoledne střídavě přepínala z jedničky na novu a primu, kde co zrovna dávali... a usínala u toho, takže fakt nevím Ale dávali tam rozhovor s jednou "napadenou" paní, která líčila hrůzostrašnou historku, jak se k ní rozzuřený pitbul řítil a jak se bála o svůj život a pak přijel pán na kole, tak se pes pustil za ním.... Takže to tipuju na novu, ale myslím, že to bylo v odpoledních zprávách, ne večer...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:52
- Nahlásit
bullvnouzi
Mucholabka
já si do malého bytu v paneláku prostě nemůžu vzít fenku,která není zvyklá na bydlení v bytě- navíc garry teď dost marodí, a jeho dieta- nebrečím-jen mě fakt teď stojí dost financí měsíčně- pak venčit oba extra -ona by jistě ráda prochajdu,ne dvakrát kolem domu,jak teď prostě musíme chodit, času není moc........fenka by musela na kastraci,ten náš pacholek by jí jistě udělal štěnátka při první příležitosti moc rád, kulhá,nekulhá )
moc se mi líbí,ale nemůžu mít všechny,co by se mi líbili......ach jo.
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:03
- Nahlásit
bullvnouzi
Achooj! pohledala jsem a našla za Mel.
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=29.07.2008&238m= p&238p=ODPOLEDNITN&238v=141892
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:19 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Tyjo, jen tak OT, čtu zrovna knížku Goebbels, jeho život a smrt, a je teda docela drsné, jak se dá hýbat s masama lidí...vovce týjo...
Pár plamenů hoří jasně, ostatní jen odrážejí jejich záři.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:31
- Nahlásit
ammy
jj, to je ono...
mě by jenom zajímalo, jak ten zuřivej pes tu paní napadl... dyk to byl přece ten picbum a ten, jak známo, zabíjí z fleku a zdá se, že paní to přežila a dokonce tam měla všechny nohy i ruce
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:37
- Nahlásit
Mel
Přiběhl zamával ocasem, radostí vycenil zuby a utekl vítat další,... (moje domněnka)
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:37
- Nahlásit
Mel
Jestli oni ti picbumové se nechtěli jen přivítat a dát pusinku? Známe ty buldozery vášní!!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 18:35
- Nahlásit
ammy
Dík.
A co vy doma, jak válčíte?
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 21:26
- Nahlásit
bullvnouzi
Díky za pochvalu je to zihadlo no..snazime se ji dat trochu do kupy...Ale temperamentu ma narozdavani...zrovna vcera u veta osetrovali rustymu packu a mala tam litala (ja nechtel ale sestricka jo ) a porad jim tam neco kradla z supliku a z ruky ...za piskot bude ale za chvilku i umyvat nadobi
S těma granulema sem napsal peknou blbost predtim..mi nedoslo ze rusty bude ted prechazet na dospele uz mi z nich hrabe..
Ale mala uz si zvyka jist i sama tak snad trosku nabere...
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 21:28
- Nahlásit
ja uz to vlastne psal s tema granulema ja ty dva prizabiju fakt
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 21:48
- Nahlásit
maaaro
Pane vy jste nějakej zmatenej.
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 06:39
- Nahlásit
bullvnouzi
Válčíme, jak se dá. Dali jsme na rady od Pawlinky a jakžtakž to jde. Jediné štěstí, že se nervou na procházkách. Doma nosí náhubky a i tak musím být pořád ve střehu.
Tak mě napadlo, co děláš v neděli? Nechceš jít se smečkou na prochajdu?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 08:16
- Nahlásit
dnešní blesk..........
http://www.blesk.cz/clanek/95615/bojovi-psi-mazlic ci-nebo-zabijaci.html
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 08:24
- Nahlásit
SUPR ČLÁNEK!!!!!
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 08:46
- Nahlásit
bullvnouzi
No trosku zmatky v praci a ty dve telata doma...tenhle tyden jsem fakt jak po lobotomii...do toho ty vedra..Gina je k vode jeste mala a Rusty ma po zakroku na pacce, tudiz taky ani zadne koupani..
Jo a článek docela rozumný...Konecne se nekde na "Bleskove" verejsnosti ukazal fakt o nulovem procentu napadeni cloveka Stafbulem.
|