| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 14:40
- Nahlásit
Mucholabka
není ručně, je to jako vytištěný "diplom", velikost A5, pokud se nepletu jsou tam i podpisy.
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 14:40
- Nahlásit
bullvnouzi
Po prdeli přímo ne. Na radu Pawlinky nosí stabilně doma řetízkový stahovák a na něm asi metr vodítka. Takže ji hned za to vodítko chytnu, vycukám a seřvu, ale důkladně. Jednou ji můj přetáhl i smotanou prodlužkou, co měl zrovna v ruce, byl hodně vytočený . Člověk má pocit, že se víc se doní nevleze, protože se krčí k zemi a hned zdrhá na místo. Tam se krčí, jak hromádka neštěstí, ale ...
Jinak se snažíme dělat všechno, co říká Paw, takže vůdčí fena má být doma Ammy, ale zatím to moc nefunguje. Samozřejmě na procházky chodí bez náhubků, to jsou největší kamarádky, řádí o život, ale doma ...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 14:43
- Nahlásit
ammy
A co elektrika...? Neřvát, necukat a jednu ji rovnou v akci šupnout...
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 14:48
- Nahlásit
bullvnouzi
To bude asi poslední štace . Paw sice říkala, že to bude nějaký měsíc trvat, že to nebude hned. Tak ještě zkusím chvíli vydržet. Akorát mě nebaví, mít doma stabilně psy s náhubkama. Ammy sice na povel pustí, ale to už si stihne kousnout, takže ho musí mít taky.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 15:07
- Nahlásit
ammy
To jsou fakt kravičky... Hele poslední štace? Já bych to udělala hned asi. Ae nebudu do toho Paw kecat.
Na inzerát se nikdo neozval?
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 15:21
- Nahlásit
bullvnouzi
Ne, abych pravdu řekla, ani jsem nečekala, že by se někdo ozval.
Hele poslední štace? Já bych to udělala hned asi. Ae nebudu do toho Paw kecat.
To neříkala ona, to si myslím já. Možná blbě, ale přijde mi to moc drastický, zvlášť s její pošramocenou psychikou.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 15:29
- Nahlásit
ammy
No, jako víš co. Co je drastičtější? Zkusit to zarazit hned a nebo po ní dalších několik měsíců řvát?
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 19:58
- Nahlásit
Letní pohodička
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 19:59
- Nahlásit
Proč to není vidět??
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:13
- Nahlásit
redhead
Protože ten odkaz na fotku kopíruješ z řádku s odkazem... Musíš si na danou fotku najet myší, kliknout pravým, vybrat vlastnosti a ten odkaz si vzít z tama.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:18
- Nahlásit
bullvnouzi
Problém u elektriky může být ten, že to může vzít, že ji do krku kouše Ammy, a ne že podnět přichází od paničky...
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:20
- Nahlásit
Takže druhý pokus
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:21
- Nahlásit
A ještě jedna
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:22
- Nahlásit
ammy
Písnu zítra mejlíka, ju? Pač to chce ještě dopilovat po tom, co Kia dostane... jako dostává samozřejmě právem, ale odplazení se na místo není to pravé ořechové...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:23
- Nahlásit
ammy
Nejlepší bude, když jí vynadáš, že je lenin. Na Ferdíka to funguje a už na to aji slyší
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:24
- Nahlásit
pawLINka
Jo, to mě pak taky napadlo.
redhead
|
11111
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 07:12
- Nahlásit
Holky, já Bena na cvičáku málek ubezdušila. Poslušnost má nejlepší,a le chová se jako debil.
Na stejně velkého, staršího psa se mohl uvrtět prdelí, idkyž on po něm vyjel a ne jednou a na stejně starého alaskána vylítl na 10 metrů ( když byla psiska navolno mezio cvičením - s košem. Při hromadném odložení si ho nevšímá ) dostal takovou sadu, že odlítl na 3 metry, skočila jsem na něho, přimáčkla k zemi, řvala na něho. Pak ho od sebe odehnala.
Za chvilu ho přivolala, došel. Udělala pár povelů a pochválila ho.
Pak už se na alaskána nestavěl - vydrželo mu to asi 15 minut. a to jsme byli skoro u sebe - ti psi.
Pak jsme dělali tunel, Ben vyběhl z tunelu, zahlídl alaskána, postavil se, ale hned se dal odvolat ( alaskán byl asi 5 metrů od Bena) .
Ta letní pohoda je parádní
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 18:18
- Nahlásit
11111
Ta letní pohoda je parádní
No jsme na tom podobně...Doma všichni lazaři, z toho jeden totální dement. Rustinovi už z Giny totálně hráblo a dneska když oblizoval svoji oblíbenou 3 letou sousedku tak na ni začal ječet jak debil páč si hladila i malou...dostal sadu doma lehl...přišla máti s nákupem a ten vůl ji prokousl tašku a zrovna do smetany...venku mi začal tahat jak pako takže celý výcvik je asi v tahu...já ho zabiju asi...nemůžu ho ani vyběhat páč má psincový kašel ...nechcete někdo stafbula???
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 18:26
- Nahlásit
Maaaro vyměním za šíleného jack russela, nechceš?
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 18:32
- Nahlásit
bullvnouzi
kukuju ale neee
Zrovna minulý týden mi ten bráchův vůl napad rovnou oba psy...Gi jsem stáhnul ale tlusťoch má zase šrámek...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:44
- Nahlásit
¨
Hele, Sala se synečkem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 21:21
- Nahlásit
Sala sporťák. Moc ráda se hýbe, ale nemá fyzičku musíme začínat pomalu.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2008 08:00
- Nahlásit
Mucholabka
Sala je krásná
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2008 08:03
- Nahlásit
Sijes
Jestli se tady ukážeš, tak mi písni jak dnes s tím cvičákem. Je hnusně tak nevím nevím... Kdyžtak sms, ju?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2008 09:35
- Nahlásit
Mucholabka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2008 22:00
- Nahlásit
http://www.foresthill.pl/index.php?strona=szczenie ta
hele, to vypadá na dobré spojení. Už jsem jim napsala a vyzvídám podrobnosti, doufám, že je něco ještě dostupného.
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 16:47
- Nahlásit
Mucholabka
to jo no
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 17:08
- Nahlásit
Mucholabka
Ty plánuješ přírůstek?
hele ti psi vypdají dobře, jakože sportovně dobře, jenže mě se asi nelíbí pití hlava a ta rvavá povaha .... tož já nevím, asi si čistýho psa fakt nevyberu - rozuměj rasu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 19:35
- Nahlásit
Jo, tak je to ten psík z Kosa kennelu. Před několika dny se prý krylo. Něco už je zamluveno. Není to špatné...
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 19:39
- Nahlásit
Mucholabka
Budes pribirat do smecky??? kdybych momentalne nemel 2 telata tak bych si tam sahnul..
|