Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 16:22
- Nahlásit

Místo mozku z míčku kostku...

Pan Pacička...

Blbý a blbější, fakt.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 16:54
- Nahlásit

bullvnouzi
Hm, mě v práci stream nejede.
Venku luchá jak cip.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 17:03
- Nahlásit

Mucholabka
Jsem s youtube skončila. Dala jsem tam videjko poskládaný z fotek z jednoho kurzu a ti shulini mi odepsali, že video obsahuje násilí, takže ho nezveřejněj. Tže ať mi vlezou na hrb.

Btw. ta Studénka je fakt dost hrůza...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 18:00
- Nahlásit

bullvnouzi
čéče, brácha si pojede pro nové auto asi ve středu, tak by stavil cestou zpátky-mi se teď vlakem nějako nechce...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 18:08
- Nahlásit

Mucholabka
Jojo, no problemo.

Já odedneška sedám jen do posledního vagonu.

maaaro
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 18:56
- Nahlásit

bullvnouzi
Pan Pacička... Boha to je tele

Jinak malá byla dnes an druhých kapačkách...doktor ji málem ani nepřinesl jak sebou mlela příšerka lítala jak střelená Vypadá mnohem lépe a už začala papat spešl granulky a pastu aby se ji zas nenatrhlo střevo..už má i celé bobky..zítra poslední kapačky ..uff..pokud se to vyřeší tak zůstaneme totálně bez následků...

A aby toho nebylo málo tak Rusty chytil nejaký kašel či co..všude háže snople takže zítra zase s celou partou k vetovi..ach jo..

redhead
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 21:58
- Nahlásit

Nevíte, jak je to s bulls v Německu? Chceme jet ráno na výlet do Hřenska a zajet i do Reichu. Smí tam tihle psi? Díky...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 10:27
- Nahlásit

maaaro
Teda marodi, to je děs s váma. U nás hážu sople jen já a doufám, že to ti dva nechytnou...

A co srazíček, dorazíte?

redhead
Netuším čéče...

maaaro
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 11:52
- Nahlásit

bullvnouzi
No u rustyho to vypadá na náběh na psincový kašl ..ale už se to lepší...

Malá už má zasebou poslední kapačku a vypadá to že se nám podařilo tu infekci koronavirem běhěm těch tří dnů vyřešit!!!!!Takže nejspíš bez následků!!!

Na srazík ještě nevíme...mrkal jsem na termíny tak snad to nějak vymyslíme

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 20:04
- Nahlásit

maaaro
Malá je šikula. Rusty si musel taky něco najít

Ferdíček dneska uběhl u kola 17 km a viděl svoji bývalou majitelku.

žanda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 20:33
- Nahlásit

tak jsem se radovala, jak už krásně capame a šli jsme včera na procházku- ne nujak dlouhá, dřív klasika večer před spaním- s přestávkama ,který jsem raději dělala 45 minut? možná.....a zase pajdáme-celou cestu ale šlapal uplně bez problému,dokonce ani nechtěl ještě domů- usnul,vstal a kulhal-dopr......... a to jsem se radovala..nic -nasadila jsem druhé kolo homeo, ač jsme měli nasadit až v pondělí ,+ vitamínky,jako před tím a zase zkrátíme prochajdu.....(

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 20:36
- Nahlásit

maaaro
Čéče jsem přemýšlela nad tím, jak měl v zimě Máfo ten hnusnej kašel a hned to od něj chytil spolubydly pes, jestli to nebyl taky psincovej kašel... Máte jitrocelovej sirupek?

žanda
Mno, já se tak radovala minulej tejden, jak už je Máfo zdravej a za dva dny měl alergickou reakci jako sfině. Tže jako neradovat..

redhead
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 21:01
- Nahlásit

žanda
tak to mě mrzí my dneska dali výlet po českým švýcarsku a Brit je totálně tuhej. Celou dobu mě tahal na všechny ty vyhlídky, jel jak stroj a já se aspoň tolik nenadřela Jsem zvědavá, jestli se ráno postaví...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 21:02
- Nahlásit

redhead
Ferdík po těch 17 kilákách u kola ještě skočil 195 cm na peška, prostě magor, toho psa žeru

redhead
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 21:05
- Nahlásit

Mucholabka
to je borec teda my už peška nedáváme, bo je moc těžkej a má blbý nohy

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 21:12
- Nahlásit

redhead
ale to je konečně pes pro mě, kdyby tu Buca byla sama, tak ji za chvíli zničím

redhead
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 21:16
- Nahlásit

Mucholabka
vypadá fakt dobře, takový houževnatý zvířátko, magůrek

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2008 19:30
- Nahlásit

bullvnouzi
redhead

holky ty homeopatika jsou snad zázračný- nasadila jsem je, bere je dvakrát denně- dneska už je zase v pohodě........ale tedy jdeme raději víckrát ven,ale s dýlkou trasy to nepřeháním . Homeopatka mi říkala, že ho tím můžu klidně cpát "furt", že to je přírodní a nelze ho předávkovat, že mám dávat zase pár dní a pak vysadit. Jestli bude zítra pěkně,šoupnu ho do "fontány" a bude chodit ve vodě . I k té fontánce je to kousek cesty (tedy teď), a rehabilitace ve vodě je prý dobrá.......Holt letos výlety nebudou,ale hlavně že něco zabírá......

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2008 19:31
- Nahlásit

bullvnouzi

a odhadla jsi z čeho jí měl?????

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 08:41
- Nahlásit

žanda
Vetka mluvila o kontaktní alergii bo tak nějak. Asi nějaká tráva prej.

žanda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:07
- Nahlásit

bullvnouzi
aha, čili rozbor jsi nedělala,tak že nevíš určitě.......tráva....na prd, té se těžko vyhneš(

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:09
- Nahlásit

žanda
Rozbor? Jako na tu alergii? Né, bych se vyprdla.

žanda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:19
- Nahlásit

bullvnouzi
udělají dneska i z krve- alespoň eventuelně víš, čeho se vyvarovat- ( u nás hlavně maso)

žanda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:20
- Nahlásit

http://www.luke-bullterrier.estranky.cz/stranka/ot ik

četli jste?

reneeska
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:21
- Nahlásit

My bulíkáři Otíka známe

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:21
- Nahlásit

Bucka kulhá jak hrom, nenechá si na nohu ani šáhnout, sežrala by mě (já jí to stejně mazala, ona je poslední dobou hysterka). Jak viděla kolo, kulhat přestala a kdybych ji nevzala s sebou, tak mě asi zabije
Bo ji kousla Sala do nohy jsem myslela, že se budou kamarádit.
Ale Kukuč se mě ptala, na kterou nohu to kulhá, Buca u toho kola najednou kulhat přestala, hlavně že ráno na nohu ani nedošlápla.

A vřera v hospě byl setr, jezevčík, kokr, za plotem blablador a dva kokři od Kukuč, to byla koncentrace. A dva piti

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:27
- Nahlásit

žanda
No já newim. Mě zatím každej vet řekl, že je to k ničemu, ptž se takhle hooodně těžko odhalí, z čeho to přímo je.

Mucholabka
A co výstava, dobrý?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:31
- Nahlásit

žanda
Jé, konečně vidím, jakou má Otík barvu, já nejdřív myslela, že bude bílý, a pak že teda bude hnědý, ale vybarvil se dobře.

Tady je Eli z Jarošova.

reneeska
Penízky jsem poslala.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:34
- Nahlásit

bullvnouzi
A co výstava, dobrý?
Chceš do tlamy?
Za to taky může Kukuč
Víš co ještě Dita říkala? Ukazovala jsem jí tu krásnou jizvu, co má na prdelce, a povídala, že tam pořád něco měl, už od štěňátka. Hovno. Se musím zeptat Bednik, každopádně teď tam nemá nic, jen jizvu.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:36
- Nahlásit

Mucholabka
bullvnouzi
A co výstava, dobrý?
Chceš do tlamy?

Možná tam měl nohu. Už od štěňátka.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání