| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 16:22
- Nahlásit
Místo mozku z míčku kostku...
Pan Pacička...
Blbý a blbější, fakt.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 16:54
- Nahlásit
bullvnouzi
Hm, mě v práci stream nejede.
Venku luchá jak cip.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 17:03
- Nahlásit
Mucholabka
Jsem s youtube skončila. Dala jsem tam videjko poskládaný z fotek z jednoho kurzu a ti shulini mi odepsali, že video obsahuje násilí, takže ho nezveřejněj. Tže ať mi vlezou na hrb.
Btw. ta Studénka je fakt dost hrůza...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 18:00
- Nahlásit
bullvnouzi
čéče, brácha si pojede pro nové auto asi ve středu, tak by stavil cestou zpátky-mi se teď vlakem nějako nechce...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 18:08
- Nahlásit
Mucholabka
Jojo, no problemo.
Já odedneška sedám jen do posledního vagonu.
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 18:56
- Nahlásit
bullvnouzi
Pan Pacička... Boha to je tele
Jinak malá byla dnes an druhých kapačkách...doktor ji málem ani nepřinesl jak sebou mlela příšerka lítala jak střelená Vypadá mnohem lépe a už začala papat spešl granulky a pastu aby se ji zas nenatrhlo střevo..už má i celé bobky..zítra poslední kapačky ..uff..pokud se to vyřeší tak zůstaneme totálně bez následků...
A aby toho nebylo málo tak Rusty chytil nejaký kašel či co..všude háže snople takže zítra zase s celou partou k vetovi..ach jo..
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 21:58
- Nahlásit
Nevíte, jak je to s bulls v Německu? Chceme jet ráno na výlet do Hřenska a zajet i do Reichu. Smí tam tihle psi? Díky...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 10:27
- Nahlásit
maaaro
Teda marodi, to je děs s váma. U nás hážu sople jen já a doufám, že to ti dva nechytnou...
A co srazíček, dorazíte?
redhead
Netuším čéče...
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 11:52
- Nahlásit
bullvnouzi
No u rustyho to vypadá na náběh na psincový kašl ..ale už se to lepší...
Malá už má zasebou poslední kapačku a vypadá to že se nám podařilo tu infekci koronavirem běhěm těch tří dnů vyřešit!!!!!Takže nejspíš bez následků!!!
Na srazík ještě nevíme...mrkal jsem na termíny tak snad to nějak vymyslíme
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 20:04
- Nahlásit
maaaro
Malá je šikula. Rusty si musel taky něco najít
Ferdíček dneska uběhl u kola 17 km a viděl svoji bývalou majitelku.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 20:33
- Nahlásit
tak jsem se radovala, jak už krásně capame a šli jsme včera na procházku- ne nujak dlouhá, dřív klasika večer před spaním- s přestávkama ,který jsem raději dělala 45 minut? možná.....a zase pajdáme-celou cestu ale šlapal uplně bez problému,dokonce ani nechtěl ještě domů- usnul,vstal a kulhal-dopr......... a to jsem se radovala..nic -nasadila jsem druhé kolo homeo, ač jsme měli nasadit až v pondělí ,+ vitamínky,jako před tím a zase zkrátíme prochajdu..... (
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 20:36
- Nahlásit
maaaro
Čéče jsem přemýšlela nad tím, jak měl v zimě Máfo ten hnusnej kašel a hned to od něj chytil spolubydly pes, jestli to nebyl taky psincovej kašel... Máte jitrocelovej sirupek?
žanda
Mno, já se tak radovala minulej tejden, jak už je Máfo zdravej a za dva dny měl alergickou reakci jako sfině. Tže jako neradovat..
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 21:01
- Nahlásit
žanda
tak to mě mrzí my dneska dali výlet po českým švýcarsku a Brit je totálně tuhej. Celou dobu mě tahal na všechny ty vyhlídky, jel jak stroj a já se aspoň tolik nenadřela Jsem zvědavá, jestli se ráno postaví...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 21:02
- Nahlásit
redhead
Ferdík po těch 17 kilákách u kola ještě skočil 195 cm na peška, prostě magor, toho psa žeru
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 21:05
- Nahlásit
Mucholabka
to je borec teda my už peška nedáváme, bo je moc těžkej a má blbý nohy
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 21:12
- Nahlásit
redhead
ale to je konečně pes pro mě, kdyby tu Buca byla sama, tak ji za chvíli zničím
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 21:16
- Nahlásit
Mucholabka
vypadá fakt dobře, takový houževnatý zvířátko, magůrek
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2008 19:30
- Nahlásit
bullvnouzi
redhead
holky ty homeopatika jsou snad zázračný- nasadila jsem je, bere je dvakrát denně- dneska už je zase v pohodě........ale tedy jdeme raději víckrát ven,ale s dýlkou trasy to nepřeháním . Homeopatka mi říkala, že ho tím můžu klidně cpát "furt", že to je přírodní a nelze ho předávkovat, že mám dávat zase pár dní a pak vysadit. Jestli bude zítra pěkně,šoupnu ho do "fontány" a bude chodit ve vodě . I k té fontánce je to kousek cesty (tedy teď), a rehabilitace ve vodě je prý dobrá.......Holt letos výlety nebudou,ale hlavně že něco zabírá......
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2008 19:31
- Nahlásit
bullvnouzi
a odhadla jsi z čeho jí měl?????
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 08:41
- Nahlásit
žanda
Vetka mluvila o kontaktní alergii bo tak nějak. Asi nějaká tráva prej.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:07
- Nahlásit
bullvnouzi
aha, čili rozbor jsi nedělala,tak že nevíš určitě.......tráva....na prd, té se těžko vyhneš (
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:09
- Nahlásit
žanda
Rozbor? Jako na tu alergii? Né, bych se vyprdla.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:19
- Nahlásit
bullvnouzi
udělají dneska i z krve- alespoň eventuelně víš, čeho se vyvarovat- ( u nás hlavně maso)
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:20
- Nahlásit
http://www.luke-bullterrier.estranky.cz/stranka/ot ik
četli jste?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:21
- Nahlásit
My bulíkáři Otíka známe
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:21
- Nahlásit
Bucka kulhá jak hrom, nenechá si na nohu ani šáhnout, sežrala by mě (já jí to stejně mazala, ona je poslední dobou hysterka). Jak viděla kolo, kulhat přestala a kdybych ji nevzala s sebou, tak mě asi zabije
Bo ji kousla Sala do nohy jsem myslela, že se budou kamarádit.
Ale Kukuč se mě ptala, na kterou nohu to kulhá, Buca u toho kola najednou kulhat přestala, hlavně že ráno na nohu ani nedošlápla.
A vřera v hospě byl setr, jezevčík, kokr, za plotem blablador a dva kokři od Kukuč, to byla koncentrace. A dva piti
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:27
- Nahlásit
žanda
No já newim. Mě zatím každej vet řekl, že je to k ničemu, ptž se takhle hooodně těžko odhalí, z čeho to přímo je.
Mucholabka
A co výstava, dobrý?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:31
- Nahlásit
žanda
Jé, konečně vidím, jakou má Otík barvu, já nejdřív myslela, že bude bílý, a pak že teda bude hnědý, ale vybarvil se dobře.
Tady je Eli z Jarošova.
reneeska
Penízky jsem poslala.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:34
- Nahlásit
bullvnouzi
A co výstava, dobrý?
Chceš do tlamy?
Za to taky může Kukuč
Víš co ještě Dita říkala? Ukazovala jsem jí tu krásnou jizvu, co má na prdelce, a povídala, že tam pořád něco měl, už od štěňátka. Hovno. Se musím zeptat Bednik, každopádně teď tam nemá nic, jen jizvu.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:36
- Nahlásit
Mucholabka
bullvnouzi
A co výstava, dobrý?
Chceš do tlamy?
Možná tam měl nohu. Už od štěňátka.
|