| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 21:27
- Nahlásit
bullvnouzi
hele my alergii na trávy máme taky- je po léčbě homeopatiky a dobrý, v pohodě do trávy můžeme- třeba by ti nějakej homeopat taky poradil...to že má trošku růžový břicho,když se v ní válí neberu jako alergii,to maj snad všichni,co mají pupek skoro holej.
když už píšu o homeopatii,zdá se -ale nechci to zakřiknout, že nám to na to pajdání taky trochu začlo zabírat + ten vitamín cé , a ty kapky do vody. Pajdá méně a když to rozejde, vypadá to dobře. Zítra plánuju zase o chlup dělší vycházku, začíná mít chuť i chodit nejen kolem bloku a z baráku už i letí ke dvěřím. Tak snad alespoň tento stav vydrží a horšit se nebude, ale o úplně vyřešení problému se samozřejmě modlím )
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 21:34
- Nahlásit
bullvnouzi
Obrat nás o prednison klidně můžeš, ale na naší veterině jsou i přes víkend, takže přinejhorším tam můžeš skáknout pro recept.
Máš dvacítku?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 09:07
- Nahlásit
žanda
Tak já diufám, že to byl zase jen jeho jednorázovej úlet a nepotrvá to pořád...
pawLINka
Jsem si právě asi minule neuložila ty čísla na ně nebo co. Jinak doma jsem měla pětku, ae to je jedno, jestli 20 nebo 5. Má to být prej miligram na kilo váhy.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 20:55 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Tak máme new videjko, jedno starší, ale nově udělaný a pár new slámových foteček...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 07:58
- Nahlásit
bullvnouzi
Krásné video a velká pochvala pro stvořitelku.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 09:06
- Nahlásit
Darina1
Kujuuuuuu.
|
ZmijSR
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 17:22
- Nahlásit
Ahoj,
Mám SBT (kluk) asi rok starého je moc přívětivý. Hledáme stafika nebo jiného bulla abychom mohli pěkné řádit na procházce.
každý večer přibližně mezi 18:00 - 19:00
Lokalita Horní Počernice Praha.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:37
- Nahlásit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:09 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
bullvnouziTo jsou šikuly
S Ferunem už nevydržím ani minutu, dokud se bude Sala hárat, zůstane zavřený, jinak ho zabiju!!!!!
Koupila jsem pro ně dneska luxusní masenko-hlavu z prasete, a Sala dostala bůček a papá ho hezky i bež žubů, chci, ať má trošičku výraznější líce.
A pak tam měli zadara kůže s kusama masa zadara, tak jsem to vzala a hodila psovi od sousedky-ten maliňák, o kterém jsem kdysi psala, nedávno jsem viděla, jak mu zas po týdnu dali nažrat a chlemtal chleba namočený ve vodě. On je chudák tak vděčný!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:32
- Nahlásit
Mucholabka
prasečí hlavu mám taky jednu v mražáku, ale přemýšlím jak to naporcovat pro 3 strávníky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:02
- Nahlásit
pawLINka
Jsem to nechala rozseknout přímo u řezníka na 4 kusy. Ale normálně to vytáhni z mražáku, nech trochu rozmrazit a pak to nasekej sekerou venku.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:29
- Nahlásit
Mucholabka
Jj, udělám to taky tak nějak. Ta naše je ze selete z loňské zabijačky a nějak se na ni zapomnělo, tak ji zkrmím...
Se sekáním má muž zkušenosti - před pár dny sekal hovězí kýtu na kousky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 18:36
- Nahlásit
pawLINka
hele, tys teď měla vrh. Když fenu nakryješ, přestane hárat? Já myslím, že jo, viď?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 21:10
- Nahlásit
Mucholabka
Pokud myslíš jestli přestane hárat hned po nakrytí tak to ne. Normálně dohárá, takže nepoznáš jestli nakrytá je nebo není... My si byli jistí až po měsíci, kdy jsme byli na sonu...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 21:14
- Nahlásit
pawLINka
aha, já myslela, že hárá tak tři dny po krytí a konec. Dík.
Na sono ani nejdem, přítel od kámošky chová NO a prý to pozná pohmatem, i počet, prej přesně.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 21:17
- Nahlásit
Mucholabka
No my na sono raději šli. Spíš tak pro jistotu, jestli je všechno ok a tak... Ale napočítali nám to přesně
Krylas Bucku?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 21:27
- Nahlásit
pawLINka
Zatím ne, to má tak 2 týdny-3 týdny čas, ale zjišťuju, já mladé štěnda ještě neměla.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 21:30
- Nahlásit
pawLINka
Paw? Asi se ti ozve ta holčina z Hulína s tou russelicí. Maj nějaký výchovný problémy, tak jsem ji poslala na váš cvičák. Máš radost?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 09:32
- Nahlásit
bullvnouzi
Hroznou
Ne, ať klidně dojde
Jinak jsem ji potkala jednou a stačilo - pesan zdrhal za nama a nemohla ho chytit ani...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:15
- Nahlásit
pawLINka
No, to bude asi ten problémek. Mladá dáma si dělá, co chce. Jinak jsem jí říkala, že buď třá cvičák v KM a nebo placený individuálky a nebo to zkombinovat. Tož uvidíš.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 17:40
- Nahlásit
Děcka, tak jsem si udělala radost a objednala si tyhle alba
Moc se těším
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 17:56
- Nahlásit
Mucholabka
Šmárjá, co to je za hrůzy zase.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 18:03
- Nahlásit
bullvnouzi
Úplně normální černošská muzika od týpka, co má pity.
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 18:17
- Nahlásit
Tak nám dnes malá Gina skončila po dvou dnech apatie nežravosti a nakonec i s krvavým průjmem na kapačkách. Diagnoza: koronaviroza Tak nam držte palce....Zítra zase kapačky a pozítří asi taky...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 18:19
- Nahlásit
maaaro
ježiš, to je škoda. To si asi dotáhla z útulku, co,
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 18:22
- Nahlásit
Kdo je Gina a co je to za diagnózu, žíši mi to nic neříká
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 18:24
- Nahlásit
Mucholabka
No inkubační doba je až tři týdny takže je to možné (u nás je dva týdny a v útulku byla tak max 3 dny ale v hrozných podmínkách )..rozjelo se jí to po očkování...tak uvidíme...podchytilo se to docela brzy..ani nestihla najet horečka...dnes se má stav prý trochu zhoršit, což je normální...ale malá vypadá úplně zdravě..u veta nás vítala jako kdyby nic..vet se i divil, že si nezaprasila klec i s tak akutním a silným průjmem a skoro vždycky si počkala až ji pustí ven nevyčurala se do klece ani jednou, takže ledviny jsou ok.. se docela divil, že je na 7 týdnů tak čistotná...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 18:25
- Nahlásit
se docela divil, že je na 7 týdnů tak čistotná
poklad ještě ať se vám brzo uzdraví a dělá radost
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 18:32
- Nahlásit
reneeska
poklad hlavně pravidelné venčení a odměny rusty se to naučil za necelé dva týdny ale já sem vážil o 5 kilo míň :-D
ještě ať se vám brzo uzdraví a dělá radost
snad jo ..uvidí se hlavně po dnešku a zítřku..
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 18:43
- Nahlásit
maaaro
Tož to mě mrzí. Držíme palečky všeci tři.
|