Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2008 19:45
- Nahlásit

maaaro
No, pokud bude volná fena, proč ne?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 15:49
- Nahlásit

Já se z té Saly zblázním, já ji zabiju. Ráno jdu za psama. Sala už nechtěla být v kotci, tak šla na řetízek. Furt se zaplantávala, tak bydlí v budce. Co šlo, jsem dala mimo dosah, nemá problém skočit na stůl,všechno umatlat od hoven, a co neposere, to sežere. Přes noc se dostala ke granulím, 5 kilo snědla a zbytek rozsypala a posrala tím, co snědla. Já ji zabiju koupím aro granule za 90 Kč a to jí nasypu na zem jak slepici

reneeska
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:39
- Nahlásit

Mucholabka
šikulka .... jinak odesláno, konečně

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:41
- Nahlásit

reneeska
Hihi, díky

11111
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 13:55
- Nahlásit

http://www.ifauna.cz/rubriky/diskuse/vypis.php?r=7 &thema=684588

ach jo (( kvůli blbci zase někdo chápe snahy o zákazu a omezení určitých plemen.

¨Já sjem přemýšlela a vypřemýšlela jsme se k tmu, že Ben začal vypyskovat na psy po tom, co jsme začali chodit an cvičák, kde máme 3 další stejně staré psy, kteří se moc nemuseli a vzali si Bena mezi sebe a stáli s ním mezi sebou - než jsem ho osvobodila. a na sebe pak pyskovali? je možný, že ten můj blb prostě si řekl, že by to mohl taky zkusit? Do toho puberta a jeho ne moc fajn zkušenosti s jistými psy....
Včera byl venku a potkali jsme psa navolno bez koše ( u řeky na takovém ostrůvku - s košem se mi topí) , Bez koše, psy se očmuchali, Ben ani nezvedl ocas a šel pak dál.
Tak dostal pochvalu a bylo.

Mel
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:24
- Nahlásit

11111
máš prostě naprosto normálního sebevědomého psa. Pokud chceš, aby se s každým kamarádil, měla sis pořídit nějaké "splachovací" smečkové plemeno. Bullové takoví nebudou a nejsou jediní (mě to prostě přijde, že pokud má pes normální zdravé sebevědomí, tak si nenechá kakat na hlavu - a je jedno, jestli je to pitbull nebo ovčák). Ben dospívá a už to není hravé malé štěňátko, co si chtělo s každým hrát...

11111
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:27
- Nahlásit

Mel:

já vím, co mám doma. mě jde jenom o to, že ho chci naučit, aby si psů nevšímal. Nic víc nechci.
Jasan, že když k němu doběhne cizí pes, tak ej to něco jiného, ale aby on sám od sebe k nim nešel.
to je to. Dřív si psů nevšímal, ale co začal vypyskovat, tak si k nim i má snahu dojít.

nemám ambice z Bena udělat zvíře, které může kdekoliv a kdykoliv do jakékoliv skupiny psů.

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:27
- Nahlásit

11111
jj, mimochdem vcera se Berry nechal ojet od seltie (psa) zkusit to ale na nej bull pes, tak se do neho ten muj sebevrah pusti co to da.....

11111
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:29
- Nahlásit

jasan, že přivolání pilujeme a pilujeme . stejně jako celkovou poslušnost. v poslední době mi přijde, že se hrozně lehce učí novým věcem,a le má snahu je flákat. Dřív se učit nechtěl, ale jakmile se to naučil, tak to dělal dobře. Ted to fláká.
Puberta holt se začala projevovat. :-/

11111
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:31
- Nahlásit

Mar:

od šeltie

To se musel Berry zamilovat, neb jiné vysvětlení není možné.

redhead
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 19:00
- Nahlásit

Boha jeho, já jsem se zase dneska vztekla! Jdu se psem na autobus a najednou proti nám kavkazan bez pána, čokli se do sebe pustili, já vyřvaný hlasivky a po pár minutách řevu, když už byla v pozoru půlka vesnice si to tam přihasil "páníček" s vodítkem a na můj dotaz, jestli si dělá ze mě prdel mi odvětil: "nedělám, vám nikdy neutek´pes??" Začal psa trestat tak, že ho zmydlil vodítkem a celou cestu k baráku do něj kopal! Jen co psa zavřel, nasměroval si to do hospody...není co dodat

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:08
- Nahlásit

Dnes je to přesně pět let od smrti Jinna...

Odkaz na jeho příběh je URL- (stále to není dopsané, omlouvám se... ale nějak se mi do toho nechce... postrádá to ještě nějaké úpravy)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:34
- Nahlásit

pawLINka
To je smutnéé...to byl váš?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:40
- Nahlásit

pawLINka
Odkazy z estranek nejedou...

Z rajčete...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:48
- Nahlásit

Mucholabka
Byl to Lukášův pes - pawLINky přítele.

Viceméně mu při té nehodě zachránil život, pokud si dobře pamatuju...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 09:15
- Nahlásit

bullvnouzi
To je husté-pes šel napřed a auto ho smetlo?

Dnes se mi povedl dobrý skutek. Když jsem udávala bulíky z jarošova, volal mi pán na Gastona, ale on už byl v tu dobu zadaný a lidi čekali v pořadníku. Tak si vzal z útulku fenu AST s tetováním. Vrtalo mu to hlavou, zavolal mi a já mu našla všechny údaje k ní. Dneska jsem mu voala s údaji a on mi pak volal zpátky, že fenu oslovili jménem, které jsem jim řekla, a ona začala bláznit, běhat a málem jim zbořila radostí barák. Se mi úplně hrnou slzy do očí

11111
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 09:18
- Nahlásit

Mucholabka:
to je krásný.

pawLINka:
to je smutný.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 10:39
- Nahlásit

Mucholabka
To je husté-pes šel napřed a auto ho smetlo?
Pes stál mezi autem a pánečkem...

fenu oslovili jménem, které jsem jim řekla, a ona začala bláznit, běhat a málem jim zbořila radostí barák

A kterou si vzal?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 10:57
- Nahlásit

Jj, Jinno byl mezi autem a Lukášem. Smetlo je to oba. Lukáš měl štěstí, že tam Jinno byl, protože tím, že šel náraz do psa, tak to odnesl "jen" jeho obličej (na třikrát polámanej nos, zlomená čelist atd atd..). Jinno ale nepřežil...
Zajímavé na tom celém je to, že ta dodávka je smetla na druhé straně cesty, takže musel jet v protisměru. Další zajímavost je ta, že rychlost toho auta byla dle brzdné dráhy 70 km/hod, což teda není zrovna moc podle předpisů když se to stalo hned za kolejama... Ale dle policie byla vina na Lukášové straně, zaplatil pokutu a škodu na té dodávce a nemohl ani nic říct, protože si z toho moc nepamatuje... Ten chlap toho prostě zneužil.
Na tom místě v tu dobu kdy přecházel svítí sluníčko tak, že se díval přímo proti němu a bílou dodávku prostě přehlídl. Asi...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:08
- Nahlásit

bullvnouzi
Už ji má od dubna. Ani nevím, jestli jsi ji měla v nabídce, je z Náchoda.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 19:35 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Ferdík jumpuje. Dnes další rekord-lepší se týden za týdnem, dnes 200 cm, za čas snad dá víc.

Lenin nedal doskok.

Mám to na gumě, proto se to možná po zákusu zdá nízko. Skáče na uzel, protože pešky mi vydrží na jeden, maximálně dva tréninky, uzel se zdá trvanlivější.

Je krásný

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 20:36
- Nahlásit

Ferda je moc hezkej. Má krásnou srst. Toho se mi u Del pořád nedaří docílit - vyžrala balení biotinu a pangaminů plnou prd.l, ale pořád strašně líná a srst má řídkou... Taky je furt žebrovitá a ne a ne přibrat. Jednu dobu to šlo krásně, ale teď to stagnuje.
Když vidím Ferdu tak mi přijde, že na něm už není poznat v jakém stavu k tobě přišel, což je super!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 20:37
- Nahlásit

Zítra odjíždíme na víkend na chatu k našemu synáčkovi Abdulkovi (Budulínkovi) a jeho tetce Nelušce, tak snad dovezu fůru foteček na chlubení

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 20:50
- Nahlásit

pawLINka
čéče, Sala má krásnou srst i když vypadá jak vypadá...u těch bílých psů to je složitější.
Na fota se těším

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 22:26
- Nahlásit

pawLINka
útulek Kroměříž
Nabízíme pita, pes, odrostlé štěňátko, asi 1 rok staré, má čistě bílou barvu a jedno oko hnědé druhé modré. Je to kliďas. Byl včera uvázán a opuštěn u vrat do útulku. Tel.: 573 333 553 nebo osobně v útulku v Kroměříži.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 12:38
- Nahlásit

bullvnouzi
Tak jsem dneska koupila psům plíce aji s příslušenstvím. Pěkný humus to je teda. Sala to moc nechtěla, vlastně nikdo, ale dala jsem jen Sale a musela jsem ji tím krmit z ruky, jinak by si to nevzala.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 12:42
- Nahlásit

Mucholabka
A jak, syrový? To by mi taky nežrali.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:10
- Nahlásit

bullvnouzi
Si myslíš, že jim to budu vařit? To jim radši nebudu vůbec kupovat.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:21
- Nahlásit

Mucholabka
Dyk, zavolej mi v osm ráno.
Já si teda natočím aspoň tři budíky, ae tak kdyby něco.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:28
- Nahlásit

bullvnouzi
Jo, a bez psů, brácha by to nepřežil, má nové auto.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání