Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:11
- Nahlásit

Joooo, jinak Sala se rozhárala. Všichni říkali, že hárá co 14 měsíců až tři roky...beztak bude jak ta Pawlínčina hárat teď co dva měsíce a mě jebne, páč Ferdík sežral chatičku, o mám na zahradě, kvůli ní. Prokousal se stěnou

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:11
- Nahlásit

ammy
Hmmm, to jsou ae kravičky dvě. Každopádně inzerát stále visí...

V neděli nefím, ae vzhledem k tomu, že jsem opět v knajpě na brigádce až do nedělního rána, tak pochybuju, že budu v provozu.

ammy
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:14
- Nahlásit

bullvnouzi
No, právě dopoledne se vyspíš a po obědě stejně musíš tu svou smečku vyhnat ven, ne? Já nevím, jak ti tvoji, ale ty moje jak nejdou jeden den ven, tak s nina nevydržím!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:17
- Nahlásit

ammy
No já se právě tak kolem poledne vzbudím, vyhodím to dozadu na dvůr, aby mě nebudili a zalomím to dál.

ammy
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:22
- Nahlásit

bullvnouzi
Aaaaaha, no tak někdy příště!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:25
- Nahlásit

ammy
Nj, příště. Další víkend mi přijede brácha z Phy a bude spát u nás a pak možná ten další by to šlo, jestli nebudu na brogošce.

Jedete do Dyjákovic?

ammy
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:32
- Nahlásit

bullvnouzi
Co je to na brogošce?

A co je v Dyjákovicích a kde to vůbec je???

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:36
- Nahlásit

ammy
bullvnouzi
Co je to na brogošce?

Na brigošce. Jako brigádě.

Dyjákovice jsou kousek od Znojma a je tam European Bulldog show.

ammy
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:39 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit

bullvnouzi
Dík za vysvětlení!! To víš, u nás takové hantec nemáme.

Tak tam teda nejededem. Ty jo??

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:46
- Nahlásit

ammy
Tak tam teda nejededem.
Takové hantec zase nemáme u nás.

No a já asi jo. Neměla jsem jet, měla jsem hlídat kámošoi kennel, ale nakonec prej jet musím.

ammy
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:50
- Nahlásit

bullvnouzi
Chá chá, smích přejde!!! Dobře, speciálně k vůli tobě si budu všechno po sobě číst 3x!!

ammy
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:56
- Nahlásit

ammy
Mimochodem, když tak hlídáš ty kennely, nechceš mi přes dovču pohlídat Kiu? Aspoň zjistíš, jestli by ti tu Mambu sežrala nebo ne?!?!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:58
- Nahlásit

ammy
Přes dovču? To je kdy?

ammy
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:06
- Nahlásit

bullvnouzi
Ty to myslíš vážně?? Já si dělala srandu, bych si nedovolila otravovat. Dovču mám od 23. - 30.8.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:10 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

ammy
Hmmm, právě 23.-24. jsou ty Dyjákovice. Od pondělka bych si ji klidně vzala.

Ae musela by ses smířit s tím, že jestli mi po některým psovi vyjede, tak na ni budu trochu zlá. Možná trochu víc.

Mizím za harantama. Kdyžtak napíšu až večer. Btw. myslím si, že kroměřížskej útulek aj ubytovává psy a možná by se dámičce trochu rozsvítilo, kdyby tam byla na tejden zpátky.

Nebo třá do toho pondělí. Pak bych si ji vyzvedla.

ammy
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:42
- Nahlásit

bullvnouzi
Jsi fakt moc hodná, ale mamka slíbila, že se o ni postará. Je sice nepejskař, ale ji zvládne. Je podstatné, že je kamarádka s jejich kočkou. Ammy bych jí nedala, to je torpédo a tu by nezvládla. Ta jede s náma.

O tom útulku jsem přemýšlela úplně stejně jak ty. Ale dost pochybuju, že by si to spojila.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:53
- Nahlásit

ammy
A kampak jedete na dovču?

ammy
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:58
- Nahlásit

bullvnouzi
Jedem k Balatonu, máme tak objednaný domeček. A navíc můj chlap potřebuje to své rybaření vyzkoušet všude, kde to jde. Čekáme obrovské úlovky! Naštěstí jedeme se známýma, takže když ho od té vody neodervu, tak na výlet pojedu s nima!!!!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 12:12
- Nahlásit

ammy
Jéje, se máte. Hned bych jela taky.

Honey
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 17:25
- Nahlásit

Já sem sice vůbec nepatřím (Rhodéský ridgeback), ale jdu sem za Impact
Bude se teď někdy zase pořádat Kroměřížský srazík? Já byla naposled v tom dubnu, nebo kdy a Mafiánovy to už chybí, taky nám skončil cvičák a my jsme sami, samotincí. Máš něco v plánu?
Hanka a Mafioso

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 17:49
- Nahlásit

Honey
Nazdárek. No, teď je to přes léto těžký. Všicí jsou na dovolených nebo na táborech a tak. Tže já myslím, že srazík bude tak v září nejdřív...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 08:52
- Nahlásit

Ahoj, zdravím všechny. Včera jsem se vrátila z tábora a celej den jsem prospala, protože mám angínu

bullvnouzi
Kdy máš dojet pro to maso?

ammy
Se musíme asi zase sejít... Na mejla odepíšu jak bude trocha času, ju?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 13:21 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Máme zase nějakou zaprcanou alergickou reakci.

Jsem vylezla z postele, že půjdu ven se psíma a už na dvoře se mi zdálo, že je Máfo nějakej pupínkatej, ae říkala jsem si, že se mi to jen zdá... No, nezdá. Než jsme došli ten kousek na pole, byl pupínkatej fest.

Tak dostal šest Prednisonů a leží s mokrým ručníkem na hřbetě, což on teda strašně nesnáší. Snad to z něj sleze.

PAW pro maso asi příští víkend. Ale ještě nevím, jestli tě nebudu muset zítra přepadnout a obrat o nějakej Prednison. Mám jich sice ještě deset, ale tak v neděli bych asi nesehnala. Bez parádního příplatku u veterináře, ptž naše vetka odfičela na dovču.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 16:40
- Nahlásit

Včera se fotilo...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 16:41
- Nahlásit

bullvnouzi
Z čeho to má?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 16:57
- Nahlásit

Mucholabka
Já nevím. Před těma dva a půl rokama, kdy to měl naposled, tak to byla ryba a pár dní na to sojovej pamlsek. Tže rybám a soji se vyhýbáme. Ale dneska jako ještě nežral a byl jen na dvoře, než se to stalo... Vetka říkala, že asi nějakej pyl nebo nějaká tráva prostě. Což je teda krutý. Jsem se bavila s kámoškou a ta říkala, že její známá má psa alergika na pyly. Že vůbec nesmí do trávy a tak. Což teda jestli nás čeká, tak mě jebne.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 17:00 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Mucholabka
To zrzavý je Drak s Emmou? To je pěkný.
Bucka na té šukací fotce vypadá jak rozjetá žaba.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 17:09
- Nahlásit

bullvnouzi

Jj, to je Drak a Emmica. Sluší si, že? Týjo, tohle zkřížit, to by bylo

S tou alergií to je blbý, no. Nebyla tam třeba vosa?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 17:12
- Nahlásit

Mucholabka
Vosa e-e. To by natekl na jednom místě po bodanci. Ae mu se to začne dělat na žebrech, pak na zádech, na bokách, na hlavě... Malinký pupínky, že to sotva zvedne srst. Ae pak se to začne slívat v obrovský nateklý kola a je to v pytli.

Tak daleko jsme dneska ale naštěstí nedošli, ptž jsem hned volala vetce a ta že do něj mám narvat šest Prednisonů a zabalit ho do studenejch ručníků, tak jsme to včas srazili.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 20:50
- Nahlásit

bullvnouzi
Já jsem tak šťastná, že mám zdravé psy! S Ašou jsem si takových akcí užila až až, ale ona byla chronik.

Jinak Sala včera běhala u kola. Sice jen 15 min., ale běhala a asi jsem ji rozběhala, padala na hubu, ale běžela dneska na zahradě běhala jak pitka nemá žádné maso, jenom špek, z noh má akorát kosti a kůži, ale asi to začíná nasvalovat. Chtěla jsem ji na výkrm, ale tak to vypadá, že ji zkusím dostat do kondice

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání