Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Mel
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 22:37
- Nahlásit

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 22:38 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Mel
Tak gratulace a užijte si smečku.

Já jsem před chvílí uvařila čtyři párky. Jakože já dva a hadi každej po jednom. Položila jsem si talířek na postel a šla si pro pití a než jsem se vrátila, tak co myslíš? Hajzl mrňavej už je tahal do svojí bedny. Tak dostala párkem po hlavě (zlomil se ) a párky dostal Máfo.

Mel
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 00:46
- Nahlásit

bullvnouzi
to známe... Tara zblajzne všechno, co není pod přísným dohledem... takže mé rodině se z talíře ztratilo už nesčetně pokrmů a stále se ještě nepoučili
Ale co mě na ní štve nejvíc, že ta blbka vyluxuje odpadkáč a pak mi bleje třeba alobaly od sýrů apod.

Dogy a Jirina
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:38
- Nahlásit

Mel
Ty dva už poznám, ale co a čí je to flekatý?

Mel
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:41
- Nahlásit

Dogy a Jirina
proboha, to je přece Gary Si nepamatuješ, s kým si Štěpán chtěl promluvit na srazu na Americe?
Pro upřesnění - bílý flekatý - Gary, světlé - Trinity od Sarax a to tmavší zrzavé - Tara

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:44
- Nahlásit

Mel
Tarušce gratuluju.........
A koukám,že Trinča má sebou mističku od nás.

Dogy a Jirina
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:50
- Nahlásit

Mel
vidíš jak jsem blbá - to je prej už ta stařecká demence!

Mel
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:59
- Nahlásit

jablunka
jj, hrozně jí tu misku závidím, nemohla bys mi sehnat ještě?

Dogy a Jirina
hele, isdpch za mlada pásl na louce trilobity a paměť mu celkem slouží, tak by ses měla nad sebou zamyslet

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 12:01
- Nahlásit

Mel
hrozně jí tu misku závidím, nemohla bys mi sehnat ještě?

Pokusím se poptat,já ji na adopci vyhrála v aukci.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 12:01
- Nahlásit

Mel
to známe...
Já to právě neznám. To si prosím u nás doma nikdy žádnej pes nedovoloval...
Jinak na tu misku jsem taky koukala. Je boží.

Dogy a Jirina
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 12:06
- Nahlásit

Mel
jenže on je stále v pracovním procesu a s lidmi, kdežto já si povídám s dogoušema, 81letou matkou a 95letým dědou na LDNce, tak se nediv! Ale zamyslím se, a kdybych tě ve středu nepoznala, tak mi to odpusť

Mel
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 12:10
- Nahlásit

jablunka
předpokládám aukci pro útulek... řekni, že jim za ní nebo info, kde ji sehnat věnuju 15 kg pytel Nutro nuggets granulí a 3kg puriny
A kdyby byla i modrá nebo červená, bylo by to super, resp. i ta růžová pro Tarušku, ale Garymu by nešla růžová moc k pleti

Dogy a Jirina
no, začala jsi pravidelně docházet mezi pubertální mládež, tak se to časem určitě dost zlepší

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 12:16
- Nahlásit

Mel
předpokládám aukci pro útulek... řekni, že jim za ní nebo info, kde ji sehnat věnuju 15 kg pytel Nutro nuggets granulí a 3kg puriny
A kdyby byla i modrá nebo červená, bylo by to super, resp. i ta růžová pro Tarušku, ale Garymu by nešla růžová moc k pleti

Jasně,bylo to pro Kralupy.Už sem psala té holčině z adopce,co to dala do aukce,tak musíme počkat až se ozve.......ale dneska má svátek,tak doufám,že někde neslaví.

Koko
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 12:22 - Změnil/a: Koko
- Nahlásit

... malý tasmánský čert a velký strejda

arwen
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 12:34
- Nahlásit

Koko
teda nechci vypadat jako blbka, ale co je to veliký? Malí je SBT, ne?! Ale ten koník???

Koko
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 12:41
- Nahlásit

arwen
jo,jo - malá je zítra už 5-ti měsíční SBT a koník je blíže neidentifikovatelný kříženec. Mám ho přes rok, ale jsou mu už 4. Brala jsem ho od lidí, kteří věřili, že si koupili cane corso bez PP Vypadá spíš do asiata. Ale povahou je to hodný moula

arwen
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 12:47
- Nahlásit

Koko
no je to krasavec ...ten asiat určitě, bych řekla. Máš někde víc fotek? Ten můj doma z něj bude nadšený..

Koko
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 12:53
- Nahlásit

arwen
pár fotek je tady
http://legoscha.rajce.idnes.cz/Koky%2C_Chilli%2C_S ajgon_7_08/

arwen
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 13:10
- Nahlásit

Koko
no zahradu bych k tobě sama nešla, ale to musí být mazel...

Koko
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 13:19
- Nahlásit

arwen
ale to musí být mazel...
je a takový jemný a decentní. Lísá se opatrně, bere si pamlsky děsně opatrně, okolo dětí chodí taky jak chůva. To holky SBT jsou proti němu pohroma. Na všechny a všechno skáčou, udupou tě, oblemcaj tě a s nabízeným pamlskem berou celou ruku

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 13:44
- Nahlásit

Mel
Kopíruju odpověď.Když si tam klikneš na kontakt,je to v Práglu.
Ale obrázek jsem nenašla.
mističky jsem koupila ve http://www.this-that.cz/index.php

bohužel, tak pekelně růžové už nemají, myslím že už mají jen stříbrné a černé s bílou kostičkou. taky mají pro kočičky a na nich je místo kosti myška

11111
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:17
- Nahlásit

Před chvílí jsem se vrátila z psího výběhu. Bylo tam asi 6 psů a všichni v pohodě. Pak tam přišel pán s pitbulíkem - krásný pes, mohutný, nasvalený. Nezeptal se ( je zvykem se ptát, zda můžu vejít, když jsou ve výběhu již psy) , psa pustil. Ten prý šel přímo za Benem toto mi řekla jedna paní od baseta - já byla zakecaná s kamarádkou. Pak do mě žduchla a já se otočila a viděla toto.
Pitbulík a Ben stáli naproti sobě, ocasy do nebe, oči vpíchlé do sebe, pitbulík u Benovi nejlepší fenčí kamarádky, zařvala jsem na Bena. Bohužel pozdě. Oba se do sebe pustili. Já letěla a řvala jsem. Psy jsem uřvala, oba od sebe šli přikrčení k zemi. ( musela jsem řvát asi fakt hodně) . Bena jsem ještě zpucovala.
Pán stál a čuměl. Pak došel za mnou a ptal se, kolik má Ben roků, že je tak zlý a proč se jeho pes přikrčeně odplížil pryč..
Naprosto nechápal co se stalo a že by mohl mít rozum a aspon se zeptat, než vleze se psem do výběhu plným psů.
Nakonec, po krátké výměně názorů, psa sebral a odešel.

Od lidí jsme se pak dozvěděla, že pán kdykoliv přijde, tak se jeho pes pustí do nějakého psa. Pán ho nezvládá, bojí se mu vzít z tlamy balonek.

Jenom čekám, až tenhle krásný pes někomu ublíží. Ted je to štěně, jak se bude chovat až dospěje.
dělat se s tím asi nic moc nedá, že?

arwen
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 12:17
- Nahlásit

11111
a takový lidi kazí úžasné plemeno, nedá se dělat bohužel nic víc než nadávat a my co máme pitbulíky slušně vychované a chováme se ohleduplně neustále přesvědčovat ostatní, že fakt záleží na majiteli. Sere mě to, nehorázně. Pak se nás všichni bojí a dá velkou práci najít Arweně kámoše...

žanda
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 12:26
- Nahlásit

11111
jeho pes asi prvně slyšel, že ho někdo seřval.............když se tak připosrazil.....

11111
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 13:04
- Nahlásit

Mě je to taky líto a štve mě to. Když vím, že mám dominu jak prase ( a to v 6 měsících prostě už je a pochybuju, že ho nějaký pes kdy uzemnil), tak nelezu alespon do psího výběhu mezi další psy a feny bez optání.
znám psy, co by na takového chování reagovali mnohem hůř než Ben, který se ho jal jenom seřvat.

arwen
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:05
- Nahlásit

11111
a jak je na to Beník? Žádný velký kousance či tak? doufám

11111
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:11
- Nahlásit

Arwen:

Benule má procvaklou kůži pod krkem, ale nic hroznýho. Vydesinfikovala jsme to a budu to hlídat, aby se to nepodebralo.
Jenom mám obavu, že čím víc takovýchle setkání , tak bude Benule víc naježenej a víc v očekávání co bude, když potkáme psa. Je ted v pubertě a celkem začíná dominovatět potvůrka moje.
Jsem spíš měla strach o jeho srdíčko, jak to ustojí. Ale dobrý naštěstí.

Příště, jak by mi vlezl za náma do výběhu, tak toho psa vynesu i s tím pánem asi.
Ještě jsem přemýšlela, že kdybych ho potkala, tak bych se mu snažila vysvětlit co se stalo a proč, páč ten pán to nechápal evidentně. a že by měl se psem něco dělat dokud není pozdě ještě.

arwen
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:17
- Nahlásit

11111
tak kdyby se s ním dalo mluvit, určitě to zkus...

11111
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 15:02
- Nahlásit

arwen .
zkusím, už kvůli tomu psovi. Byla by ho škoda, kdyby skončil někde na řetězu u boudy na dvorku bez vycházek, nebo v útulku, jenom kvůli tomu, že ho majitel nezvládl .-(((((
Nemluvě o tom, že by ho mohl taky dát uspat ((((

arwen
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 15:03
- Nahlásit

11111
raději ani nepomýšlet, co se děje s takovýma hafanama.

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání