| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:57
- Nahlásit
pawLINka
aha promiň, já měla pocit, že už jsem jí na pár fotkách viděla s nateklými cecíky.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:59
- Nahlásit
kachna_
Jo, měla je nateklé i před tou operací, ale v poslední době se to už srovnávalo. Když jsem si ji vzala, tak je měla nateklé jen trochu - po štěňatech, ale pak mi dvakrát po sobě hárala a měla falešku, takže to bylo pak z toho. Ale včera po operaci jí natekly jak kdyby je měla plný mlíka. Byl to asi ten otok z toho, jak jí to natahovali při operaci.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 12:43
- Nahlásit
pawLINka
a už jí to začíná splaskávat?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 12:45
- Nahlásit
Mel
cecíky už nejsou nateklý jak včera, ale pořád to bříško takový nafouklý má... zítra jdeme na kontrolu tak uvidím co mi na to řeknou no
|
11111
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 12:52
- Nahlásit
pawLINka.
tak přejeme holčičce at se brzo uzdraví a at to nafouklý bříško enní nic hroznýho...
jinak, lidi jsou pitomý. Občas to přejdeš, občas to zamrzí ( když ti třeba přeje někdo aby ti pes umřel ), občas je to k smíchu. Ze začátku jsme s tímhle nepočítala a byla z toho špatná. Ted už člověk ví jak reagovat..
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 12:58
- Nahlásit
pawLINka
tak snad to bude v poho.. pak sem zase písni, co vám řekli u veta
|
Haki
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 13:45
- Nahlásit
Jojo, stafbul je to. A co mě vedlo k tomu pořídit si k němu pudla? Toho staforda už máme 6 let, takže to ještě nebylo rozhodování na mě, teda ne že bych nebyla s výběrem spokojená. Chodím s ním na cvičák a chtěla jsem k němu ještě něco hodně aktivního, dobře cvičitelného a navíc jsem dělala kurz stříhání, tak mě napadl velký pudl. Na výstavách jsem je vždycky obdivovala, mamka mi ho schválila, že nelínají, no a pak jsem si musela přes rok počkat a jeli jsme pro něj? Teď má půl roku a jsou spolu velcí parťáci
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 15:43
- Nahlásit
Haki
ten je fakt božííí! Mám pro staffbulíky děsnou slabost
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 19:41
- Nahlásit
Mucholabka
Mimo tema.
Mam nove info, že Ban už je u nových páníků, tak snad bude spokojeny.
Jinak se ve stredu narodila štěnata (pit bez pp), je jich osm: z toho - kluci: 4 černí, 3 žíhaní, jedna béžová holka
Katka
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 19:51
- Nahlásit
Pomooooc já toho bulla dělat nemůžu, projíždím útulky a mám už asi 5-6 adeptů na nový domov, domov u mě v posteli, s nám na trekách ... sakra i když bulloidi to nejsou
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 21:12
- Nahlásit
zwergpinscher
Bezva. Baba vydělá na štěndech aspoň.
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 07:05
- Nahlásit
Mucholabka
njn
myslela jsem to i tak, že když by někdo měl zájem....nechci je podporovat, a je jasné, že štěnata prodají snáze, narozdíl od dospělého psa...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 09:03
- Nahlásit
reneeska
Teta zvykej si...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 09:13
- Nahlásit
Delinka už večer papala:
Druhej marod a její opuchlá tvář:
Aaronek si včera hrál:
Chtěly ho sežrat husy:
Kopačák na stromě:
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 09:54
- Nahlásit
bullvnouzi
já vím, ale když ony byly taaak krásnýýý terierky voškubaný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 10:10
- Nahlásit
Mucholabka
Balinka měla cystu v kosti a kloubu ( jakože kloubní hlavice)... cysta vlastně nebyla cystou v pravém slova smyslu, ale dutinou bez výplně dřeně, vyléčení proběhlo operací v Brně na klinice, kdy jí do kosti vložili štěp z lopatky. Naštěstí se chytil a vyplnil dutý prostor. Podle kliniky se tohle občas u štěňat objeví...sice jde jen o velmi minimální procento, ale je... u dospělých možnost dovyplnění nepřichází v úvahu, tam se jedná o jiný typ dutiny
U žandy jsem pochopila, že cysta je přímo v kloubu, což je něco jiného.... ovšem veta máme stejného a je super, určitě by je poslal dál, kdyby si nevěděl rady
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 12:06
- Nahlásit
Lála alá Hula-hula tanečnice:
http://www.youtube.com/watch?v=i_UMHW-oKq0
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 14:36
- Nahlásit
Najeďte si na čas 1:03:45...
Bohužel z pitbullího fora na lide.cz se nese informace, že pes byl na příkaz Krajské veterinární zprávy utracen jejími pracovníky...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 15:13
- Nahlásit
brutMucholabka
my sice taky kloubní hlavice a částečně kloub,ale jak mi vete říkal, my tam nemáme dutinu bez výpně dřeně,ale naopak (jak to napsat) něco jako pytlík s naplněnou krví- ten musí prasknout a pak bude klid- jenže to je dle snímku jako zezadu kloubu ,tak že by se musel kloub provrtat skrz,aby se to vyškrábalo ven- což nedoporučeje s ohledem na zničení celého kloubu. Zatím jsem zahájila "léčbu" vitamínem C,jak mi bylo doporučeno, zvedáme pomalu dávky-jinak by měl průjem- chce to prý vitamínovou bombu. ještě mám napsané nějaké homeo,ale ty zatím nemám- ne všude se lehce seženou všechny ( mám ještě domluvenou konzultaci s homeopatkou přímo,jen co přijede z dofči) a nějaké kapky na čištění těla a krve,ale ty taky nemám, ty budu asi shánět ještě déle. MMj,má nějaký fujtabl na bolest, tak dneska dostal půlku,jelikož dneska kulhá dost výrazně - nikdy jsem netušila,že s naším zlatíčkem budu kráčet u nohy procházku a to ještě ze strany psa dobrovolně - (
Takže jen ať už to praskne a bude pokoj........prý...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 15:49
- Nahlásit
bullvnouzi
Jo, to jsem viděla fčera. Týpek by kromě pokousání zasloužil přes hubu, nejdřív si párkrát zakope do psa, pak ani neví, jak co se sevřením tlamy (což by snad každý majitel pita znát mohl) a a ještě si stěžuje, vyloženě dement vysokého IQ.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 15:51
- Nahlásit
žanda
Drsné no...ti nezávidím, až tak marodného psa...
http://www.youtube.com/watch?v=VnF7O_H2rLM&NR=1
se pobliju asi...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 15:58
- Nahlásit
Jinak Bucka se mnou byla ráno nakupovat v Polsku, páč kolegyně sháněla šaty (hlavně že jsem jí chtěla vzít pas a stejně jsem pak zjistila, že jsem sbaila Drakův ). Byla móc šikovná.
Pak byl se mnou Ferda v Hornbachu a byl úplně moc šíleně rozumný, nakupoval, vybíral si věci na kotec, vybíral si barvu střechy (nakonec vybral zelenou), barvu na pletivo (taky zelenou), a pak aji slušně zaplatil a bylo to, paní prodavačce se líbil a on to bral jako veliký úkol a na zahradě se opět proměnil v idiota
Salu jsem vykoupala. Ona slyší akorát na jméno a jinak noc víc.
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 16:23
- Nahlásit
Mucholabka
Fuj, to jsou vobludy! Přestávám vykrmovat svýho psa!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 16:38
- Nahlásit
žanda
hlavně ať ta vitamínová bomba pomůže a Garry zase může běhat
bullvnouzi
Mucholabka
taky jsem viděla.... mladíka bych do toho kotce strčila též, má co chtěl a jeho brácha taktéž... jen je mi líto psa
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 18:13
- Nahlásit
brut
No jo, co na to říct. Televize tím nakrmí stádo a stádo je spokojeno, dostalo co chtělo.
Bucka se ještě dneska předvedla. Jela jsem do toho Cieszyna s kolegyněma vlakem a pak jsem volala bráchovi, že bychom mohli jít makat na kotci. On byl zrovna v práci v Bohumíně (já to tam vůbec neznám), tak jsme se domluvili, že vystoupím dřív a zavolám mu, ať mě vyzvedne. Tož vystoupím, jdu po schodech dolů z vlaku do podchodu a on na mě zezadu bafl a řekl "čau". Já se lekla, až mi změkla, zůstala jsem stát na schodech, a Buca byla zmatená, začala naprázdno vítat, a pak začala vítat dvě baby, co šly kolem, až jí brácha řekl "Bucko, tady jsem", tak začala vítat správným směrem. Ona se mi zacyklovala
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 18:34
- Nahlásit
Nemáte někdo osobní zkušenosti s Brixa's kennel ?????
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 19:04
- Nahlásit
OT, píše mi známá:
Ahoj! Viděla jsem, že chodíš na cz-pes.cz .. dneska jsem se tam zaregistrovala, ae pořád mě to nechce pustit na diskuze (mám čekat na schválení moderátorem)-není to nějaká chyba? Nezdá se mi, že by bylo normální čekat na povolení registrace :-[. A anonymně se tam snad ani psát nedá. Nevíš, jak to s tím je?
Normál nebo je někde chyba? Já už nevím jak jsem se registrovala
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 19:08 - Změnil/a: Sijes
- Nahlásit
těsně vedle.....
trefa !!!
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 19:10 - Změnil/a: Sijes
- Nahlásit
už
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 19:21 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
maaaro
Copa byste potřebovali po Brixovi? Snad né štěně...?
|