Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
arwen
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 22:02
- Nahlásit

Mucholabka
ježiši, co to je? Tak dle mého nerozumu bych si od tamtud štěně nevzala...nějak mě to děsí...jediná fotka je tam toho chuďátka za plotem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 22:07 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

arwen
Arwen, kde žiješ? Ten člověk má jiné zájmy, než běhat za psama s foťákem v ruce.
Tak dle mého nerozumu bych si od tamtud štěně nevzala...
Proč?
Nechápu, dle čeho jako soudíš...
Jeho pes Fredy je otcem mého Fredyho, dvě feny jsou jeho sourozenci. Starej Fredy mohl být rád, že se dostal k němu, jinak by neměl ani to meno.
Snad jen dodat-podobný osud jako otec má i syn.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 08:22
- Nahlásit

Včera jsme skákali na peška. Buca na peška neskáče, když je tam Ferda, páč on je hrr a nebere ohledy a klidně se zakousne i do ní. Tak jen stojí a občas přicmrndává. Tož že Ferunu připnu, ať si Buca taky užije. A nechtělo se mi vytahovat řetěz (schovávám řetězy kvůli sběračům kovu). U stromu bylo lákavě přivázané vodítko za 600, které mám chvilu a nestihli ho zničit. Šupla jsem ho tam bez rozmyslu, otočím se, a za tři vteřiny přiběhl Ferdík se zbytkem vodítka na obojku...já su blbá, bylo propletené gumou, aby neklouzalo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 21:48
- Nahlásit

Hop...kdo to pak má hledat...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 04:32
- Nahlásit

Mucholabka
Hele vodník.

PS: Trochu nervy z práce, tak ponocuju...

maťkaa
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 08:05 - Změnil/a: maťkaa
- Nahlásit

Ahojky, no my sme tu nové, ale chcela by som predstaviť moju fenečku. Je to pitbulka, má 13,5 mesiaca, je fakt zlatá, niekedy strašne tvrdohlavá. Volá sa Tina Tu je aj zopár fotiek

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 08:22
- Nahlásit

maťkaa
No čááááu

Allto je paní Draková příbuzná.

reneeska
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 08:43
- Nahlásit

maťkaa
je hezounkáááá

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 08:54
- Nahlásit

maťkaa
Krásná slečna

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:05
- Nahlásit

pawLINka
Co Delu? Bála se taky tak ohromně smetáku? Jela ti po psech moc? Ona měla minimálně GT, že? Není náhodu 1W?

maťkaa
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:12
- Nahlásit

ďakujeme všetkým a ano je to Drakova príbuzná

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:12 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Mucholabka
Víš že ani o jejích úspěších nevím? Nějak jsem se o to nezajímala, ale mohla bych se zeptat.. Ale myslím, že to u ní tak slavný nebude, pač když sem přišla, tak se hrozně bála...
Největší strach měla z chlapů, ale už je to lepší. Jakmile na ni někdo zvýšil hlas, tak se počůrala.

Smetáku se nebojí a nebála. Spíš byla hrozně apatická, takový to muchy sežerte si mě. Bylo jí všechno jedno, neměla žádnou mimiku, žádný projevy, nic. Nebyl to ani pes... To se ale změnilo, takže je z ní dáma s vlastním názorem konečně
Po psech jela tak napůl. Jen po fenách totiž... Ale ohromně se to zlepšilo na tu úroveň, že si žádné nevšímá. Dokonce ani Jessiny, kterou několikrát napadla zpočátku. Teď chodí obě na procházkách bez koše a v pohodě. Deluna totiž pochopila, že by jí nějaký napadání jen tak neprošlo, tak seká dobrotu.
Problém byl jen s domácími zvířaty. Máme jich spoustu... Padlo ale jen jedno kuře, které propasírovala skrz plot a náhubek. Už si ale zvykla a zvířata ji nezajímají. Teda kromě koček, mno...

Sijes
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:25
- Nahlásit

pawLINka
Hoj,tak já nakonec marodím. Ty už o víkendu odjíždíš,co? Dáš mi pak číslo na Lukáše kvůli té bedýnce?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:30
- Nahlásit

Sijes
Zdar, tak si jako udělej skypa i doma, ne?
Nám chybíš!
Odjíždím až příští víkend, tento jsme měli jet na dovolenou, ale nejedeme. Bedýnka je už v procesu výroby, včera jsme řezali plovoučku a dnes by měly být ty trámky na spojení, tak s tím zase pokročíme... Přijď na skypa a dostaneš to číslo

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:32
- Nahlásit

Sijes
No a my řešíme, kde seš už dva dny... Šup - www.skype.com .

Sijes
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:38
- Nahlásit

bullvnouzi
ee,já su ráda že žiju,včera jsem měla 39 teplotu.u PC sedět nevydžím Tak už mi teda dlouho nebylo. Se mi spojil zánět sliznice a střev ještě s nějakým virem - uzliny, teploty....

pawLINka
tak to to číslo nepotřebuju zatím, já myslela, že jedeš ty už teď

Sijes
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:39
- Nahlásit

hlavně nevím, jaký mám heslo!! Vůbec ho nepíšu normálně Tak já to asi zkusím....

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:40
- Nahlásit

Sijes
tak si to aspoň doma nainstaluj, néé? sedět u toho pořád nemusíš, stačí chvilku

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:44
- Nahlásit

pawLINka
Hm, Sala jede po šem, co má 4 nohy, ale na lidi je supr, hrozně moc se snaží zavděčit. Ze smetáku se málem pos...
Kočky a Ferda=smrtelná kombinace.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 08:07
- Nahlásit

Delunka jde dnes na kastraci, myslete na nás!!!

Už jsem tady někde psala, že kvůli opakovanému hárání má vet podezření např. na cystu a doporučil proto co nejdříve kastraci... Navíc má teď jednu mléčnou žlázu menší a jednu větší a to prý taky není OK... Chjoo, snad to dopadne dobře...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 08:42
- Nahlásit

pawLINka
Držím pěst.

Mel
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:19
- Nahlásit

pawLINka
určitě bude všechno OK, držíme palce

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:20
- Nahlásit

Sala a její pošahaný syneček

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:46
- Nahlásit

Mucholabka
já začínám ztrácet přehled o tvé smečce-kolik jich te'd tedy vlastně máš?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:49
- Nahlásit

Já mám tři. Brácha taky. Já mám Salu, Bucku, Ferdu. Brácha Emmu, Draka a Fifinku. Emmu si totiž nechala mamka, a už se ke mně nemůže vrátit, páč se začala na smrt nenávidět s Bucou. Nebo pokud se vrátí, bude muset být odděleně.

HURÁ, mám slíbené fotky z doby, kdy jí bylo 6 týdnů. Je to vcelku žádaná fena, každý o ní něco ví, každý něco, tak to nějak seskládám dokupy

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:56
- Nahlásit

žanda
Na ifauně píšeš o kostní cystě-neměla to Bali od Brut?

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 10:01
- Nahlásit

Mucholabka
asi ne, už jsme to s Brut probírali, našel nám to "její" vete a doporučil mi více méně alternativní léčbu,tak sháním info všude,kde se dá......

) tak to máte doma veselo, to bych chtěla dohromady hlídat)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 10:09
- Nahlásit

žanda
jj, 28. to budu hlídat na 4 dny

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 10:17
- Nahlásit

No jak je vidět z fotek,ty na to ale máš prostory, mě by to v paněláku moc tedy nešlo......ale stejně to bude záhul,asi nezávidím.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:22 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Delunka je na sále...

Opět jsem byla svědkem lidské omezenosti.

Delda ležela na stole už uspaná a já čekala, protože tam přišla nějaká ženská jen pro nějaký léky. Byla Delince u prdýlky, usmívala se a prý - ona spinká? Jde na operaci? A já na to jako že jo. Mezitím ženská přešla na druhou stranu stolu, podívala se jí na hlavu, odstoupila velkoduše o dva kroky zpátky a znechuceně prohlásila - TO JE PITBULL? A u toho si mě změřila přísným pohledem, jako kdybych něco provedla. Neměla jsem náladu se hádat, tak jsem jen vyprskla smíchy (za což jsem si vysloužila ještě horší pohled než předtím) a odpověděla jsem jí, že ano - je to pitbull (nevím jaký pohled by mě čekal, kdyby ta kráva věděla, že mám doma další dva).
Kámoška, která tam dělá to nenechala jen tak a řekla té babě, že je Del hodná. Ženská na to - no samozřejmě, když je v narkóze. Kámoška jí jen řekla, že ona je POŘÁD hodná a už to taky dál neřešila, protože pochopila, že to nemá cenu.

Nesnáším omezené lidi. Zvlášť ty, co si říkají "milovníci psů".

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání