| Autor |
Zpráva |
Sijes
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 19:21
- Nahlásit
drezúra divoké šelmy :
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 19:40
- Nahlásit
reneeska
chyba to není musí čekat na moderátora a na povolení..ale je to celkem "novinka" já se registrovala bez..a je to i na jinejch forech
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 19:44
- Nahlásit
bullvnouzi
Právě, že jo....máš s ním nějaké zkušenosti??? Chovný základ má exteriérově úžasný..navíc i pracovně...odchovy taky vypadají parádně...a po projetí nespočtu českých slovenských i polských chovek mi přijdou nejlepší...ale to beru jen povrchne podle informací z webu atd...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 19:46
- Nahlásit
maaaro
Kdyžtak mi radši pískni mejla, ju? Takhle veřejně radši ne-e.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 20:09
- Nahlásit
Mucholabka
pustili tě se psem do hornbachu? to je suoer, mě z obi vyhodili a to jsem chtěla vyzkoušet nějakou psí věc-už nevím co to bylo......
až tak marodného psa... ........to bude zase určitě dobrý, i kdybych mu měla sehnat náhradní nohu... ) a najít si vedlejšák )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 21:34 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
maaaro
Pracovně? To si děláš srandu, které psy máš jako na mysli? Že je má exteriérově udělané na treadmillu? Jako v čem nejlepší? Že má hezky udělané stránky? Samosebou, za štěně 15-20
tis., ale nic za ním nestojí, jen práce chovatelů před ním, kterou se teď kasá, spojuje linie, které k sobě vůbec nepatří apod..
žanda
V Hornbachu vždy v poho, už pár let...
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 00:25
- Nahlásit
Mucholabka
Rikam, ze to myslim pouze povrchne podle udaju na webu...kazdopadne se potvrdilo co sem tusil...i tobe dik
|
11111
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 06:54
- Nahlásit
Hornbach je v klidu.
Do OBI je zákaz. U nás teda určitě ( Brno) . Napřed se tam mohlo se psy, ale prý nacházeli hovínka a občůrané regále, tak ho zavedli.....
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 12:53
- Nahlásit
papa na 14 dní mizíme na tábor ... vrátím se s vycvičenýma psicema
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 12:54
- Nahlásit
reneeska
Jé, tak papááá. Penízky jsem ještě neposlala, ale neva, pošli vodítko až pak, jak se vrátíš.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 12:55
- Nahlásit
Včera jsem Garymu ukoncila výcvikové prázdniny... vyrazili jsme po sto letech na obrany. A mrkejte, jak se toho bojovnýho zabijáka bál svazový figurant!!!
Až se mu vzdal
Vedleee
Trefa
Jdeme na něj, na hajzla
Více u nás na webu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 12:58
- Nahlásit
A ještě sem hodím takové to domácí hraní
které madam sleduje s nadhledem
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 12:58
- Nahlásit
Mel
hele,taktady trinča s garrym vypadaj jako manželé a tara jako zhrzená milenka ta je vyyyyybornáá ta fotka! :-D
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 13:03
- Nahlásit
Mar
to je mazec fotka
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 13:10
- Nahlásit
Mar
Weroniica
a dokážete si jako představit, jak se takhle dá spát??? už jenom s těma našema dvěma je to masakr...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 13:57
- Nahlásit
Mel
no to právě moc nedokážu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 13:58
- Nahlásit
Mel
to je triny?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 14:30
- Nahlásit
Mucholabka
jj, budem ji hlídat, až pojedou saraxovi na dovču, tak jsme uskutečnili jednu testovací noc
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 14:33
- Nahlásit
Mel
Dokážu Dvě maliny a dobrman jsou na tom upa stejně občas tři maliny ale s tím už se vážně nedá spát,...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 14:39
- Nahlásit
Weroniica
Já si pořád říkám, že budem drsní a vyhodíme je na pelech... ale nějak to prostě nejde, Gary jako topení v nohách mi chybí
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 14:43
- Nahlásit
Mel
Já mám v nohách dobrmanku, u zdi zásadně Kima (BOM) na druhým kraji Choruse (BOM) a Brina když se nacpa tak to vše vyhazuju pryč
|
11111
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 15:37
- Nahlásit
Mel:
to je paráda.
Gary je šikulka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 22:28
- Nahlásit
Takový poklidný podvečer...dělám si tak stříšku na kotec, který je skoro hotový, vrtám...došlo dřevo. Jdu na hromadu dřev za budku, kde Ferda usilovně funí do dřev a hrabe. Vybírám si prkno, když vyletěl roj vos. Ten aparátčík černý zlomyslný je na mně poslal, já schytla jednu do dlaně a jednu někam do paže, bolí mě ruka až po rameno. On schytal minimálně tři. Bucka mezitím hrabala myšičky a vdechla mravence, tak se přidala k všeobecnému veselí a hemžení.
Občas jsem bolestí poskakujíc nechala nohu v nějaké díře, co na mně nastražila tentokrát Buca...
Hajzli
Pak byla Sala s Buckou hodinu na procházce, Sala dostala lekce
Už vím, jak na ni. Ona nesmí vědět, že Bucka je pes. Zatím se daří. Chvíli byly i na zahradě bez košíčku, a šly kolem baby se dvěma psama. Sala žrala plot, místo aby žrala Bucu
S Ferdou nevím, ten se tváří jak hejno čertů a taky se tak chová, ale třeba ho umravním, on bývá na vycházkách hodný.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 22:57
- Nahlásit
Mucholabka
Hlavně že se Sala zlepšuje a je v pořádku a hlavně její úsměv je krásný!!!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 13:04 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Rů: "A tam mám jako skočit, jo???"
Nakonec jí z toho lezly oči z důlků:
Dva lipicáni:
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 13:06
- Nahlásit
pawLINka
Dva lipicáni:
To je božííííí.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 13:17
- Nahlásit
bullvnouzi
To je božííííí.
Ano, na té fotce jsou vidět dva druhy xichtů - šílený a šíleně znuděný
|
Saša
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 22:06
- Nahlásit
Dneska jsme měli doma párty
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 22:13 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Saša
Jééé, kdo slavil? A čtyři, pokud dobře vidím... Máfo měl 18.7. čtyři.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 22:29
- Nahlásit
bullvnouzi
Taruška měla čtvrté narozky. A ode dneška máme smečku tří psů
|