Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
arwen
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 13:58
- Nahlásit

pawLINka
koukala, oči si mohla vykoukat...to já bych i klidně přijela, ale my jsme holky rozmazlený. Teď je těch akcí hafo, ale v srpnu, spíš v druhý polovině je to celkem volný, tak kdyby se něco plánovalo dejte vědět, já přijedu. Mám nevýhodu, že neřídím, ale zase výhodu, že s jednou fenkou mě pustí téměř kamkoliv.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 13:59
- Nahlásit

arwen
Jako když se uvolíš že přijedeš, tak uspořádáme akci na tvou počest kdy si budeš přát

arwen
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:00
- Nahlásit

bullvnouzi
já jsem rozená v Havířově, bydleli jsme dlouho v Orlové, pak Ostrava a příbuzný jsou po celém Třinci a Frýdku, ale vítr mě zanesl přes jížní čechy až k Berounu.

škoda, na Moravě jsou čupr lidi. tolik si nezávidějí...ale možná se to tak zdá taky od té Prahy

arwen
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:01
- Nahlásit

pawLINka
tééda, já snad prasknu pýchou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:02
- Nahlásit

arwen
Tak to je jako aby sis nemyslela, že jsme tak nóbl

arwen
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:05
- Nahlásit

pawLINka
no fakt - ale nobl (ve smyslu něco lepšího než já) mi tam připadalo víc lidí. vy si nepamatujete na takovou vyplašenou holku, co se okolo sebe dívala stylem..."jů, to je pěkný pejsek jako naše Arwenka a tohodle bych si nemohla pohladit? To nevadí, že na mě vrčí, vždyť má košíček, tam on ty zoubky neprotlačí...."většina pitbulářů jsou ze mě paf holky, připravte se na mě.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:06
- Nahlásit

arwen
Tak dojeď a můžeš hladit dosytosti. I košíčky jim sundáme

arwen
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:08
- Nahlásit

pawLINka
jéé, a můžu i Jessinku??? a Arwenku mi šoupnete do jednoho z těch kotců,aby taky poznala něco jiného...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:09
- Nahlásit

bullvnouziMuchos je trochu z ruky.
Nepomlouvej.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:10
- Nahlásit

arwen
Dobrá, že jsi to ty, tak i Jessinku, ale týden předtím jí nedám nažrat, aby byla správně bojová
A pronájem kotce ve vozíku činí 2 kosti pro toho, koho ten kotec je

arwen
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:14
- Nahlásit

pawLINka
a nějaké speciální kostičky...třeba moje levá a pravá stehenní ?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:18
- Nahlásit

arwen
Na to se jich budu muset zeptat Ale včas dám vědět

arwen
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:20
- Nahlásit

pawLINka
ale Arwuše je sfině zákeřná...bude zlá...hodně zlá. Hlídá si mě. Takže abych se těch kostí po té vaší zahradě neválelo hodně.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:21
- Nahlásit

UŽ MI JEDE WEB!!!

arwen
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:26
- Nahlásit

Mucholabka
mě za dvě hoďky jede bus...domů a pak VÍKEND

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:28
- Nahlásit

arwen
já mám ještě dnes dovču

arwen
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:38
- Nahlásit

Mucholabka
mě dneska odjela kolegyně na dovolenou, takže příští týden budu mít práce nad hlavu. A dovolená mě čeká až od 25.7. A jak si trávila dovolenou?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:40
- Nahlásit

arwen
Byli jsme na riviéře, stejně jako minulý rok, a ještě dopíjíme víno, co jsme dovezli.

arwen
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:52
- Nahlásit

Mucholabka
ale to asi bez psů, co? Z vín mám ráda jen Tokajský a to je z Maďarska, ale s kolou je dobrý i jiný

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:54
- Nahlásit

arwen
Jestli kupuješ v Tescu a spol., tak se nedivím, páč tady se tyhle vína neprodávají. Bez psů, tam by mi je utratili hned

arwen
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 15:09
- Nahlásit

Mucholabka
já jich ani moc neochutnala, ale ten Tokaj je pravej z maďarska a je sladký a to já ráda. Tak nevím, co to pijete vy, ale třeba by mi to chutnalo taky. Ono později po něčem jiném je mi vcelku jedno co piju, že?!
Jsem uvažovala, že bych vyjela s Arwen k moři, ale nějak jsem byla líná zjišťovat, kam teda jako můžeme a kam jen s košem atd. a navíc by se mnou nikdo nejel

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 21:51
- Nahlásit

arwen
Aha, my zas sladké moc nemusíme, spíš lehčí. Dovezli jsme hafo místních a ty zas my můžeme. Na podzim jsme byli v Maďarsku a dovezli taky pár druhů. To prostě neseženeš ani ve spešl obchodech tady. A utvrdili jsme se v tom, že není nad Provence. Víno je stejné jako lidi a krajina, od které pochází. Slunečná krajina, jemní lidi, všude to voní-skvělé víno. Maďarsko, těžce pracující lid, sluníčko sice ano, ale ne tolik-těžká vína.
Měli celý výběr, celý regál růžových vín. To u nás máš růžových pár druhů a víc nic. Co tam stojí 2 € u nás koupíš za dvěsta a víc. Pokud vůbec koupíš. Co tam je stolní víno max. tak do omáčky se u nás prodává jako luxus největší.
A ty vinice, kdybys viděla. To je krásné už na pohled, natož to pít!

arwen
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 22:24
- Nahlásit

Mucholabka
a fotečky nemáš? abych se pokochala aspoň na fotkách.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 22:25
- Nahlásit

arwen
tak mmnt

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 22:43 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

arwen
http://mucholabka.rajce.idnes.cz/Dovca/

Kdo jste se koupali v Monacu?

Dělali machry v Cannes...

Chlastali led v St. Tropez...

Koupel v Nice...

Švýcarské panorámata...

arwen
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 23:29
- Nahlásit

Mucholabka
teda tak to je fakt paráda, závist veliká...v Monacu jsem ani nebyla natož abych se tam koupala...já vlastně kromě Chorvatska nikde nebyla, jsem holt vlastenka a cestuji po naší krásné české zemi

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 07:28
- Nahlásit

Mucholabka
Švýcarsko je moje srdeční záležitost... Já jsem toho teda zrovna moc nenacestovala, vlastně jsem nebyla skoro nikde, ale ve Švýcarsku jsem byla týden a je to tam úžasný. Kdybych mohla, tak se stěhuju hned...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 07:30
- Nahlásit

Mucholabka
Tohle je taky ze Švýcarska, ne?

Foteček teda moc nemáš

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 08:18
- Nahlásit

pawLINka
Fotek máme plné dvě gigovky, vybrala jsem jen pár

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 08:52
- Nahlásit

bullvnouzi
Hele, co to je?
PS: Myslím, že Mucholabce založíme spešl kolonku u nás tady. :-D
A to tam ještě není Rebel´s Black S.

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání