| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:35
- Nahlásit
pawLINka
kašly na babu,hlavně ať je Del brzy ok. Pak jí za mě podrbej )
|
Haki
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:36
- Nahlásit
Ahoj, taky mám doma stafordka. Tady jsou stránky o něm: http://www.sharkhanvoj.webgarden.cz/
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:39
- Nahlásit
Haki
jů, ten je jak ředitel vápenky...krasavec
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:40
- Nahlásit
pawLINka
takový krafky mě akorát vytočí...nedávno jsem měla podobný konflikt s majitelkou pudla, kterou samozřejmě chtěla Arwen zabít. Seřvala jsem jí a hned se mi ulevilo. Navíc se pak ostatní návštěvníci toho kiosku, u kterého jsme se s pudlkrafkou potkali povídali, ať si ji nevšímám, hladili si tam toho našeho zabijáka a když nějaká holčička šla hladit pudlici, rafla po ní....sladké vítězství
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:11
- Nahlásit
arwen
sladké vítězství ............to se nedivím ))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 13:12
- Nahlásit
Už to máme za sebou
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:17
- Nahlásit
pawLINka
není to na ní vidět
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:20
- Nahlásit
žanda
400 m2 tomu prostory neříkám, ale snad se mi povede časem přikoupit okolní pozemky.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:28
- Nahlásit
Mucholabka
no na sekání trávy je to taky dost ),ale alespoň je máš kam vypustit, to fakt závidím.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:31
- Nahlásit
pawLINka
vůbec mi na fotce nepříjde, že by teď měla být za "maroda" nelítá už ti po bytě????
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:33
- Nahlásit
žanda
Půl hodinka, když sekám benzínovkou, hodina, když ručně. Je to taková divná zahrada, taková hrozně zanedbaná, ale to neva.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:41
- Nahlásit
Mno, na fotkách to moc nevypadá, ale ležinká a třepe se zimou chudinka...
Tady je foto bříška. Hrozně jí natekly cecíky. Asi otok...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:48
- Nahlásit
Jinak kotec ještě hotový není, dneska jsem tam dvě hodiny pasovala a nedopasovala dveře. Ale i tak jsem tam chvilu nechala Salu, strkala ven hlavu a kousala mříž, tak jsem ju zdrbla a nechala toho. V podstatě nerozumí na nic kromě jména a pocem S Bucou se venčit dá, když dávám hodně bacha a koriguju Bucu, ať nechodí moc blízko (i když Buca se i ježí, sfiňa), občas si i přičichnou. Třeba časem Sala přijde na to, že nemusí napadat, páč ji taky nikdo napadat nebude. S Ferdou venčit nejde. On k ní hned letí, čuchá, ona blízký kontakt nesnese, skočí na něj a on se samosebou nedá...Sala žuby nemá, ale stejně mu udělala monokl na oku a on se ji snažil procedit krz koš blpci.
Buca se Salou chodí bez košíků.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:51
- Nahlásit
pawLINka
co na to říká veterinář-dal ti nějakou radu? (myslím ten otok)...nemám zkušenosti s kastrací,fenu jsem měla jen jednou a ta kastrovaná nebyla.....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 15:10
- Nahlásit
Mucholabka
Její chování mi připomíná Del zezačátku. Taky jsem musela dávat pozor aby kolem ní nechodil žádný pes moc blízko. Největší problém byl když si hráli psi někde blízko ní... Nechápala totiž, že je to jen hra. Ale už je to ok tak věřím, že pochopí i Sala, že ne všechno živé se musí napadat...
žanda
Nateklo jí to hned tam když jí pichli sedalin a ona se postavila na nožky. Upozornila jsem ho na to, díval se na to a nijak moc se nevyjádřil, tak to budu sledovat a uvidím. Pozítří jdem na kontrolu tak uvidím..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 15:12
- Nahlásit
Mucholabka
Čuchat bych Salu a Bucku nenechala, protože takhle se mi čuchaly Jessa a Del a pořád dobrý dobrý, ale nakonec ji Del vždycky napadla. Jakýkoliv čuchání jsem jim zatrhla, zvykly si na to a je to bez problémů. Chodí kolem sebe a jedna druhé si nevšímá
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 15:45
- Nahlásit
pawLINka
náš čeká kastrace po prázdninách...zatím byla píchnutá hormonama, abychom mohli objezdit ty akce v létě...ať je brzo fit, krasavice...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 16:26 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
pawLINka
Nooo, ono to čuchání, kdy by se mohly napadnout jim nedovolím-imponování, to Bucu hned seřvu, to se nesmí protože to je opravdu nebezpečné, ale čuchnout letmo k zadku určitě ano, ať si trochu zvykne, že k ní ti pesi chodit budou a nemusí kvůli tomu plašit.
Však dneska k ní Buca šla po špičkách, hned dostala zjeba
Jo,a Salu kastrovat asi nechám. Štěnda měla dvakrát, sice by po ní spousta lidí štěndo ještě chtěla, ale na to jsou tady jiní psi a lidi, mi se s tím nechce štvát, udělám jeden vrh s Bucou a už se teď toho děsím hlavně těch lidí, co budou psy brát. Kam teprv by šli psi po Sale, to je zcela jasné.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 16:32
- Nahlásit
arwen
Hele, jsi mi neodpověděla, proč bys od týpka nevzala štěně...co se ti na tom nelíbí?
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 16:36
- Nahlásit
Mucholabka
a seš si jistá, že to chceš vědět?
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 16:42
- Nahlásit
Mucholabka
musím pelášit domů, za chvilku mi jede bus, tak jenom rychle. Nevzala bych si ho protože nikde není vidět, zda psi mají kontakt s lidmi, co dělají, jak se snášejí s ostatníma, jak vypadají a podobně. Jasně mohla bych si tam zaject osobně, ale i tak si myslím, že když už webová prezentace, tak taková, aby lidi za mnou chtěli jezdit se kouknout na ty štěnda...Nevyznám se v liniích, ale nepůsobí na mě ani za mák dobře, i když může mít třeba špičkový odchovy...neznám ho osobně a na tom webu jsem byla poprvé.
za hoďku a něco budu doma, tak pak budu na netu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 16:53
- Nahlásit
arwen
škoda že soudíš jen podle webu...
jak se snášejí s ostatníma
hm...nechci se hádat, ale...nejsou to piti?
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 18:19
- Nahlásit
Mucholabka
ale to je právě to, čeho jsem se obávala...JÁ bych si štěně odtamtud nevzala, ale pro jiné to může být bomba. Ano, soudím dle webu, ale to ještě neznamená, že když se mi bude líbit nějaký web, že si vezmu odtamtud štěně...Třeba to může být skvělý chovatel a může mít výborné psi. Pokud by mi někdo řekl, hele web je sice divný, ale jinak má bezva psi, tak se tam jedu přesvědčit.
A s tím snášením u pitů máš sice pravdu, ale třeba já bych raději štěně po "klidnějších" rodičích. Určitě i ty znáš pita, co zkrátka ostatní nežere na potkání a dá se s ním celkem v pohodě chodit mezi ostatní psi...ale pochybuji, že to bude hafan, který se nikdy nepotkal s jiným hafanem....
|
Haki
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 22:26
- Nahlásit
K tomu jak ostatní berou pity: Já mám staforda a velkého pudla, takže se nás taky každý bojí. Přitom jsou to totální mazlící jak k lidem tak i k cizím psům a lidi jsou opravdu omezení a řadí všechny do jedné kategorie zabijáků. Třeba i když potkám lidi co mají rádi psi, tak se všichni chtějí hladit toho pudla, který se k lidem moc nemá a staforda, který by se mohl uvrtit ocasem hned zavrhují. Ale zase na druhou stranu, taky když vidím nějakého strašného frajera s okovovaným pitem, tak z toho moc dobrý pocit nemám. Většinou záleží na majiteli.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 23:30
- Nahlásit
Haki
dost dobrá kombinace velký pudl a staford...co tě k tomu vedlo?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 23:45
- Nahlásit
Haki
¨jen máš stafbulíka bo staforda???páč stafbulíci mi příjdou úplně mega roztomilí
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 23:47
- Nahlásit
jo už jsem koukla na odkaz SBT máš..ti jsou fakt naprosto skvělí a božsky štěkaj
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:37
- Nahlásit
Taháme:
odpočíváme:
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:52
- Nahlásit
pawLINka
Stejně nateklé cecíky měla Vendulka (pitbula nebo staford, co jsme měli). Dostali jsme jí v jejích cca osmi letech, cecíky už takové měla. Přisuzovali jsme to tomu, že byla po štěňatech a ještě se to nesrovnalo, ale za těch pět let se to nesrovnalo, ale nevypadalo to na nějaký zásadní zdravotní problém.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:55 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
kachna_
ehm, o kterých cecíkách je řeč? Jestli u té bíloflekaté feňule tak ta má cecíky nateklé po štěňatech a následné falešné březosti, ale navíc byla včera na kastraci a natekly jí po té operaci.
|