Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 10:31
- Nahlásit

Aisha
fešanda!)

Aisha
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 10:34
- Nahlásit

žanda
děkujem

mishi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 13:14
- Nahlásit

Mel:
No, nedávno jsem se s někým hádala, že to není pitbul. Máš pravdu, že když se podívám na fotky, tak není nikomui moc podobnej. Není s papírama, takže znám jen maminu a ta je podle mě čistá, jen trochu malá. Někde bych i našla fotku. Ale vet, kterej znal i tátu říkal, že to je staford a já se toho od tý doby držim. Tak ti nevim.

Žanda:
My jí máme do druhýho auta, páč na kombiku nemám dálniční známku a je to docela v pohodě. I když teda po jedný jízdě před půl rokem těžko soudit, ale řeknu ti ve čtvrtek, to jedeme do Brna. My máme opěrky, takže nebyl problém s připevněním, ale určo by se tam daly dát nějaký háčky. No a máme jen nějakou obyč z Lídlu asi za kilčo, ale stačí...

arwen
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 13:58
- Nahlásit

mishi
tak to já mám doma bígla, fakticky bicolorního bígla. Víš, osmé štěně z vrhu, co nedostalo papíry...

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:57
- Nahlásit

mishi
no já za to 1500 takx nemíním dát- u nás měli -se mi líbila-asi 250,-......ale jen jsem ještě nezkoukla ty sedačky, za co to tam umotám.
Když vidím tvého pesa a mého- já tedy moc velkej rozdíl nevidím- jen snad v tom, že muj má na tlamě ještě bílej proužek......najdu foto, a já tedy mám tky psa bez pp,ale staford to je- oba rodiče byli.

Mel
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 17:47
- Nahlásit

Gerda
čéče, tady jsem zrovna nic nedržela... ale pro zlepšení pozornosti jsem flusala páreček :

Mel
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 17:51
- Nahlásit

žanda
já ten potah doma mám, ale je má tam jen takové "očko" za opěrky hlavy, takže pokud je nemáš, budeš to muset asi nějak vylepšit sama

mishi
no, u bezpapíráků se to dá těžko určit, já mám vořecha, ale vypadá jako pit. Ti standard nemají, takže bych klidně mohla tvrdit, že je to pit

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 17:54
- Nahlásit

Mel
Ti standard nemají, takže bych klidně mohla tvrdit, že je to pit
jenže ty seš slušná holka a todlencto neděláš
já znám spoustupitů co zas vypadaj jak vořech a sou to praví piti

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 07:26
- Nahlásit

Do těch Zbroslawic nikdo nejede?

Výstava 70 pln, soutěže kolem 40 pln za disciplínu.

arwen
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 08:37
- Nahlásit

Mel
sarax
si myslím, že pravý pit se má poznat podle úplně něčeho jiného, ne?! Takže bych řekla, že Gary piťák je...

žanda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:38
- Nahlásit

Mel
nejlépe novým autem))

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 12:28
- Nahlásit

sarax
Teta příjde mi lehce troufalé soudit podle vhledu, co pit je a co není. Nemám teda na mysli do očí bijící křížence...

Ale je to tak, jak říká arwen - pit se nesoudí podle vzhledu. Co linie, to třá upe jinej vzhled, malý ještěrky (i 13kg), buldočí typy, hranatí norrodi... Pita dělá pitem game a ne vzhled.

I když určitá vyváženost samozřejmě být musí.

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 13:40
- Nahlásit

Jste mě uklidnili. Jsem to zrovna včera nahodila před kámoškou a ona: Ty hele, to už je fakt divný, když ti to řeklo poslední dobou tolik lidí. Ale já už to beru s rezervou, stejně jako všechny ty nemoci, co má. nebo respektive každej si myslí, že to je něco jinýho, tak uvidíme, ve čtvrtek dáme stejnou hádanku na Jaggy a třeba jí i rozluštěj.

žanda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:09
- Nahlásit

mishi
co vám je? to je teď snad nakažlivý,nebo co..........

redhead
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 17:07
- Nahlásit

já se z toho svýho psa asi zcvoknu! Dala jsem na balkón kynout těsto na koláč, slyším mlaskot...už to do sebe soukal! Tak to mám na plechu i s otiskem zubů

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 19:57
- Nahlásit

redhead
doufej,že toho nesežral moc,aby ti nenakynul pes- a to myslím vážně,ne jako srandu- známé pes sežral půl nakynulé vánočky a celou noc byli na veterině......

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 19:59
- Nahlásit

Mel
koupila jsem, a jelikož jsem šikovná, tak mi to drží))a bez opěrek)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 20:02
- Nahlásit

redhead
žanda
Ventilek do dupky

redhead
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 00:44
- Nahlásit

žanda
sežral naštěstí málo, jsem ho odhalila moc brzo a jak to těsto bylo tahavý, tak mu to nešlo zhltnout
Co jsem mu začla dávat pangamin, tak je jak kyselina a chce žrát úplně všechno!

mishi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 11:38
- Nahlásit

žanda:

Jo, to kdybysme věděli, tak jsem hnedle klidnější. Už od ledna lítáme po vetech, že mi pesan pořád padá, tak nám stihli přijít na DKK a nemocný srdce a furt to ještě není ono, tak jedeme na Jaggy na neurologický vyšetření. Vypadá to, jako by měl porušenou motoriku. Ale už jsem slyšela i názory, že by to mohla být mozečková degenerace (prý spešl nemoc u stafordů,ale jestli není čistej, tak to padá), nebo třeba i jenom přechozenej zánět středního ucha (páč padá a naklání se jen na jednu stranu) a nebo máme nějakej neurologickej problém. Jdeme na magnetickou rezonanci, tak jsem zvědavá, co nám pověděj a kolika korunkama jim tam vytapetuju ordinaci. Ale už to chci mít za sebou, ta nejistota je příšerná.

Mimochodem, šikovná holka, že to zvládla takhle nainstalovat i bez opěrek. Anis nemusela kupovat nový autí.

žanda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 21:55
- Nahlásit

redhead
) a dáš mu taky někdy najíst? )

žanda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 21:57
- Nahlásit

mishi
ta to moc držím palce, no že jim tam vytapetuješ nejen ččekárnu,ale i ordinaci, s tím asi počítej,ale hlavně aby problém našli a nebyli to nic vážnýho- držíme s garoušem palce a dej vědět,jak jste dopadli!!!

no nový auto by se taky sešlo,ale to mám holt nějakou dobu ještě smůlu (to jsou právě ty veteriny,jak na něj mám ušetřit)

redhead
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:50
- Nahlásit

žanda
jj, najíst dostává a docela dost, ale je teď naprosto hyperaktivní a žravej. Možná si vynahrazuje tu dobu kdy marodil a nic nemohl dělat. Teď je ok (klepu to) a konečně s ním můžu pořádně makat

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 11:07
- Nahlásit

redhead
jak ti závidím, nejen to že žere,my to máme střídavě oblačno,jak háraj fenky ( a že snad celej barák hárá) tak žere méně......makat ještě taky nemůžeme,ale lepší se, pokud to zima nezkazí.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 19:23
- Nahlásit

Bucanka dneska ulovila potkana.
Když jsem jí ho vzala, donesla si nového.
Toho jí vzal Ferdík, tak za chvíli donesla dalšího.
Toho jsem jí vzala já, tak donesla dalšího...
toho jsem jí taky vzala, tak překopala celou zahradu a nového už nenašla

11111
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:12
- Nahlásit

Mucholabka:

máš šikovnou fenuli. Ten můj pitomec si s myšma hraje, žáby bere do tlamky a pak fluše ven a čumí na ně jak telátko anebo je tlapkou převaluje.

žanda
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 10:17
- Nahlásit

O našem pajdání jsem tu už psala, opět jsem vysadila všechno a po 14-ti dnech lítání začal malinko občas na nohu zase napadat- dostal zatím jen vitamín Cé- a nechápu-nekulhá-teď jsems e dočetla že:
- Cetebe pokrývá zvýšenou spotřebu vitaminu C a pomáhá tělu se stavbou svalů, vaziva, kostí a chrupavek.
tak že by nás nakonec zachránil vitamín cé?

)

reneeska
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 10:24
- Nahlásit

žanda
Já od včera dávám sulcík a obranej bordel z vařených vepřových nožiček ... sice nekulháme, je to spíš prevence, tak jsem zvědavá, cetebe taky můžu přidat asi

žanda
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 10:49
- Nahlásit

renesko, sulcík asi dost dobrej,ale je to z masa-to my nemůžeme,ale říkala jsem si, že želatinu bych možná zkusila, ta už kolem masa dneska asi jen letěla..........nebo želatinový médíky)

mluvila jsem s vete před chvílí, můžu to klidně dávat dlouhodobě, tak že denně jeden bonbonek bude))

žanda
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 10:50
- Nahlásit

ve složení je taky želatina)

Složení : jedna kapsle obsahuje:
- kyselinu L-askorbovou (vitamin C) 500 mg,
- kukuřičný škrob
- kyselinu stearovou
- šelak, talek
- želatinu
- barvivo riboflavin.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání