Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Aisha
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:14
- Nahlásit

přetapetováno

Aisha
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:17
- Nahlásit

co to tam je

Aisha
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:19
- Nahlásit

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:19
- Nahlásit

Aisha
Jojo, ona se Máfovi taky líbila.

Ae mu se líbí všechno, co je v dosahu a šlo by ošukat.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:25
- Nahlásit

Aisha
To je šprajclá pod postelí? To je máčo.

Aisha
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:34
- Nahlásit

no několikrát se tam šprajcla, ale pořád tam lozí, a když je chvilku klid, tak je nám jasný kde je

Sijes
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 08:53
- Nahlásit

tak jsem včera jela "ve špatnou dobu špatným místem" a mám doma ani né 3 týdenní koťátko. Růženě se moc líbí, škoda, že nemám foťák

Sijes
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 09:05
- Nahlásit

jsem psala mamině, ať veme foťák. Je fakt krásný, takový prcošek jak dlaň. Teda prcoška A už mám asi i zájemce, takže super. Jestli teda přežije... Ale zdá se, že má chuť do života, jen ji vypiplat.

mishi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 09:30
- Nahlásit

Chjo, nemám žádný nový fotky, pže vůbec netušim, kam jsem zahodila nabíječku na foťák.
Mám dotázek... Včera jsem se s Gastonem mazlikovala a když jsem se zvedla, byla jsem celá chlupatá! Nikdy takhle nepelichal a hlavně poslední měsíc to bylo fakt super, ani chloupek. Přidávám nějaký řasy, ale to už dlouhodobě. Vůbec nechápu, v čem je problém, na předních nohách už je vidět i kůže. Myslíte, že je to třeba tím stresem z Jaggyny? Mě nic jinýho nenapadá. Jen jsme se potkali v lese s mrtvým psem, ale to by snad nemělo vadit...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 09:34
- Nahlásit

mishi
Mi Deluna pelichá pořád od té doby co ji mám... Vyžrala x biotinů, dostává denně dávku pangaminů, dávám syrové vejce, ale líná pořád. A to tak, že má hodně řídkou srst. Ale už to trochu zabralo a začíná se to zlepšovat!

Takže minimálně ňákej biotin a pangamin zkusit můžeš...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:01
- Nahlásit

Fotky z dnešního rána - mám jen Deldu, protože než jsem stihla vyfotit zbytek, tak se mi vyblily baterky...

Koza Matylda a naše ovečky Žofka a Matěj:

Mel
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:10
- Nahlásit

Mám úplně bomba fotku, sice nepatří do tématu, ale Gary byl opodál

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:12
- Nahlásit

Mel
Tak ta je super

Mel
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:13
- Nahlásit

mishi
já taky přidávám biotin a syrová vajíčka, pak občas i lněné semínko (povařit ve vodě a dávat i s tím "slizem") a lososový olej od Kronche.

Mel
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:14
- Nahlásit

pawLINka
mám jich víc, ale ještě jsem to nestihla hodit na web

Sijes
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:16
- Nahlásit

Mel

Už sem přešla z vaření slizu - a kupuju rovnou lněný olej, lisovaný za studena. Pohodlnější

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:22 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Doufám, že mě nesežerete když přidám něco úpa OT...

Výstava Pravčice 6. - 7. 9. 08 (foto Strakatý Pepa)
expozice holubů:

králíci:

drůbež:

A poháry:

My jsme vyhráli za nejlepší drůbež a ještě jeden ten zelenej za tím...

Letos máme už 5 pohárů, a to výstavní sezóna teprve začala...

Více fotek tady: http://pitbull.rajce.idnes.cz/Vystava_Pravcice_6._ -_7._9._08/#album

mishi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:41
- Nahlásit

pawLINka
Počkej, kolik toho zvířectva máš?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:55
- Nahlásit

mishi
ty fotky jsou z výstavy, takže to všechno fakt moje není

Už jsem to někde tady vyjmenovávala jednou, ale tak ještě jednou no...

6 psů, 5 koček, potkánci, pískomil, kanárek, pavouci, x andulek, x korel, x zpěváků, rosely, žako, x slepic, hus, kačen, moráků, perliček, x králíků, morčat, x holubů, hrdliček, koza, ovečky, fretka, křepelky a snad jsem na nic nezapomněla... Jinak mrkni na moje stránky, tam je to vypsaný (i když nedodělaný).

Mel
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:04
- Nahlásit

pawLINka
hele, na kolik mě tak vyjde žako od chovatele?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:05
- Nahlásit

Mel
No mládě pokud vím tak kolem 15. ale je to různý...

Tenhle je z odchytu a zadarmo... Měl několik majitelů a je z toho psychicky narušenej. Škube se... Ale těch keců

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:12
- Nahlásit

pawLINka
Ty máš i žaka? A mluví? To chciiiiiiiiiiiiiii. A chci koreluuuu, mladou, mluvící.

Mel
Hustá fotky.

Aisha
To je koza, fakt.

ammy
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:16
- Nahlásit

bullvnouzi
Achoj, jestli chceč něco, co ti bude do všeho kecat a všechno komentovat, vem si naši Kiušku. Tak komentuje pořád všechno. Je strašně ukecaná!

mishi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:19
- Nahlásit

ammy
bullvnouzi
Nebo vám pučim mamku, ta je taky ukecaná a musí všechno komentovat.

Mel
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:20
- Nahlásit

pawLINka
já bych právě chtěla ručně dokrmený mládě... už nad tím přemýšlím hrozně dlouho, vždycky jsem mívala papoušky, ale malé, velkého mi maminka nedovolila... Teď, když už jsem velká holka, tak bych si ho mohla pořídit - jen zase vidím tu zodpovědnost

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:26
- Nahlásit

ammy
Né, psy už mám. Já ci papouškaaaaa.

mishi
Dík, jsem ráda, že jsem se zbavila mojí.

mishi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:30
- Nahlásit

bullvnouzi
A jak se ti to povedlo? Bysem se hnedle stěhovala, ale nechci to Gastoňákovi udělat. Bych mu sebrala zahradu, zavřela ho do bytu, byl by sám a musel by čekat, až přijdu z práce. Takhle ho kdykoliv kdokoliv pustí na zahradu a může si hrát a není sám. Pže nikdo z rodiny nepracuje tak dlouho, jako já.

mishi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:33
- Nahlásit

pawLINka
Jsem koukala na tvoje webovky a jsou dobrý! Jen mě tak napadlo - kde bydlíš? Kam se tohle všechno vejde?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:34
- Nahlásit

bullvnouzi
žako tady s náma bydlí, ale je Lukášového bráchy. Mluví od rána do večera. nikdo ho neučí, on se učí sám. Umí krákat jak kavka, štěkat jak čokl, mňoukat, kdákat, umí dělat vypínač, vodu, umí prdět, brkat a nejlépe umí napodobovat hlasy jednotlivých lidí... Je to prostě šKuba

Mel
Až se jednou odstěhují i s žakem pryč, tak nám tady bude taky chybět, ale sháníme se zase po nějakým darovaným - oškubaným... Kuba je agresivní morous, a tak mu vyhovuje jeho voliéra a stačí mu když si s ním jen někdo povídá... takže tohle je časově ok, ale na mládě bych si netroufla. je to véélký závazek.
Kuba byl prý přivezen z odchytu z přírody (nikdo neví jak je starý) a měl jednoho majitele, kterého si zamiloval, byl mazlivý, přítulný... prostě zlatíčko. majitel ale odjel do ciziny, staraly se o něj rodiče majitele a Kuba se začal škubat a začal být agresivní. tak ho prodali známým. tam se dal zase dohromady a obrostl, ale přijel ho navštívit původní majitel a Kuba se zase oškubal a už se škube pořád. a tak ho inzerovali a dostal se zdarma sem... v létě je venku a má oškubaný jen prsa, ale v zimě si oškube i letky a vypadá jak připravenej na pekáč. Jinak je to pěknej hajzlík

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:37
- Nahlásit

mishi
Odstěhovala jsem se. Ale naopak. Od matky z paneláku do baráku se zahradou.

pawLINka
Bože, to chci viděěěěět.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání