Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:37
- Nahlásit

mishi
Momentálně bydlím v Huléně... Tady se na zahradu toho vejde hodně a navíc je přítel ještě větší blázen do zvířat jak já, takže toho jen přibývá

Mar
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:38
- Nahlásit

pawLINka
tyjo jak takovou tlupu zvirat zvladas!??!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:43
- Nahlásit

Mar
Vono to jen napsaný vypadá jako že je toho moc. ve skutečnosti je to pohoda. A jsme na to dva

Jen mi tady chybí poník a oslík

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:49
- Nahlásit

pawLINka
Poník a oslík? To by moh bejt občas Lukáš.

mishi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:50
- Nahlásit

pawLINka
To bys měla napravit! Oslík ti nesmí chybět!
bullvnouzi
Hele a kde se takový baráky se zahradou berou? že bych šla do fronty.

Mar
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:50
- Nahlásit

pawLINka
ja teda bych chtela barak a tam ke stavajicim psum a zelvam pridat osla a 2 ovecky - to by mi ke stesti stacilo

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:53
- Nahlásit

A já bych si zase ze všeho nejvíc přála mít SVŮJ barák a mít SVOU domácnost... Ale to se mi nesplní no...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:54
- Nahlásit

mishi
To byla jen náhoda. Haluz podnájem na pár let ve staré bajdě...

Ae jak říká pawLINka, taky bych chtěla svý...

mishi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:03
- Nahlásit

bullvnouzi
Počkej, tys sehnala podnájem domu?

Co to máte všichni s těma oslikama?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:06
- Nahlásit

mishi
Jj, podnájem domu. Takej ten starej stateček do elka.

mishi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 13:01
- Nahlásit

bullvnouzi
A kde bydlíš? Myslim jako část republiky. Tady by to vyšlo na hroznej kotel.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 13:09
- Nahlásit

mishi
No, okres Přerov. Teď nám zvedli zálohu na plyn, tže platíme 4.400,- dohromady se spolubydlou.

Mel
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 13:31
- Nahlásit

bullvnouzi
taky bych chtěla bydle za bůra na statku.....

mishi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 13:44
- Nahlásit

bullvnouzi
Tak to je ale hodně luxusní!!! Tos měla štěstí...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 20:17
- Nahlásit

Je toto normální???

My se fotit nebudem:

Lááásko:

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:12
- Nahlásit

Včera jsem na procházku vyšla s krásným sněhobílým pejskem a vrátila jsem se s hnědožlutošedou příšerou.
Deluna se rozhodla včera řádit a to tak, že pořádně. Začala hned na poli, kde lítala do kruhů jak raplila, pak se okoupala v Rusavě, následně mi vlítla do kalového pole, takže byla jak bahňák a nakonec ještě lítala po obrovských hromadách hlíny, takže se to na ni všechno krásně nalepilo jak byla mokrá. Včera byla extrémně šťastná, jak kdybych ji něčím nadopovala

Jinak už celkově v poslední době se změnila. Nedávno si se mnou venku hrála tak, že mě honila a u toho kousala do zadku, pak se netrefila do aportku, ale dvakrát mi do stehna, takže tam mám modřiny
Je to zlato!

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:14
- Nahlásit

pawLINka
a co bylo delší-procházka,nebo odtstraňování těch nánosů ze psa? ))

hlavně, že si užila.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:20
- Nahlásit

žanda
Já to neodstraňovala, přišli jsme za tmy, tak jsem ji už na noc nechtěla máčet kožíšek. Šoupla jsem ji do kotce, dala jí nažrat a nechala ji svému osudu
Dělám si srandu samo.
Vypadá jak prasátko, tak ji sjedu teď mokrou hadrou a vykartáčuju. Dneska na procházce určo předvede to samé, tak se nebudu příliš unavovat s drhnutím jejího kdysi bílého kožíšku

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:22
- Nahlásit

Lítání po hromadách: http://www.youtube.com/watch?v=Zu8Uh6V1XzY

Bohužel jsem vytáhla foťák a točila až byla u konce

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:30
- Nahlásit

pawLINka
v Praze to řešit musím, nemám zahradu,ale na chatě taky odroluji jen to nutné)))

mishi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:33
- Nahlásit

pawLINka
Co to bylo za hromady?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:39
- Nahlásit

mishi
To teď tady navezli...
Za těma hromadama je kalové pole místního štěrkoviště. Bylo to normálně bez těch hromad jak rybníček, ale tam asi zvednou hladinu a udělají z toho něco jako přehradu. Těžko říct...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:40
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=q7qZ2jRt4W0
Ještě tady Del raplí. Bohužel to taky není v tu chvíli, kdy to bylo nejvíc. prostě vždycky jak jsem začala točit, tak ji to přestalo bavit, protože jsem ji nenaháněla.

mishi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:44
- Nahlásit

pawLINka
Se s ní teda nenudíš. Jsem včera Gastona pustila v lese taky na volno a šla jsem si svojí cestou, ale pak čapl stopu a letěl ode mě, neposlechl na přivolání a pak si se mnou hrál - už ho nezajímala stopa, ale panička, jak za nim lítá. Tak mě to přestalo bavit, sedla jsem si a za chvíli přišel s pohledem: To bylo všechno, jo? To už teda prd vydržíš.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:49 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

mishi
Nene, nenudím. A to jsem byla jen s těma dvěma, protože Lukáš šel se zbytkem jinam. Dneska půjdem ale společně, tak nafotím a možná i natočím celou smečku. To je teprve sranda

Honit ho byla právě chyba. Měla sis sednou a čekat na něj hned. Když ho honíš, tak si z tebe bude dělat právě prdel, protože moc dobře ví, že ho stejně nechytíš.

My jsme se smečkou v té fázi, že jakmile se jim před čumákem rozběhne zajíc, tak:
- Tom se podívá co to bylo a dál se věnuje svému
- Jess pustí balonek z tlamy a podívá se kam ten Aaron tak běží
- Aaron se rozběhne bez váhání, ale nechá se po pár metrech odvolat
- Dell se rozběhne, ale můj řev ji zarazí a vrací se s úsměvem na tváři uklidnit tu hysterku.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:51
- Nahlásit

pawLINka
kolik jich máte celkem? mám v tom tady hokej....

mishi- zkoušela jsi se mu už schovat,když chce honit????? a nechce přijít?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:53 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

žanda
3 pitbully, 1 pinče a na dvoře 2 vořechy. Mrkni na stránky - odkaz mám pod členem.

Přidávám poslední video ze včerejška. Tom hrabe myšičku - http://www.youtube.com/watch?v=KKt6LTssNMk

Už byl ale unavenej, tak u toho neřval jak siréna

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:56
- Nahlásit

pawlinka- no se to fakt nenudíte) když je prostor je to fajn,tohle závidím, já do svých pár metrů čtverečních sotva nacpu jednoho a mé kluky)

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:58
- Nahlásit

žanda
Tj, na prostor si fakt nestěžujem...

Ale ono to stejně přibývá pozvolna, tak to tak nepřijde. Já jsem měla jednoho psa, Lukáš měl jednoho psa, pak jsme si neplánovaně během jednoho dne dovezli Jessie - láska na první pohled. No, a v dubnu přibyla Deluška. To byla taky láska na první pohled, ale odolávala jsem 3 měsíce...

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 11:09
- Nahlásit

pawlinko,hlavní je, že se mezi sebou snesou.....a jak jsem viděla fotky tak v pohodě, máš krásný hafíky. Taky na ně máš i energii (myslím tím,že jsi ještě "holčička"), já bych ani při své práci a td tolik psů nestíhala- navíc kluci sice hafy milujou ,ale času maj ještě méně.

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání