| Autor |
Zpráva |
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:50
- Nahlásit
žanda
Mně néééé.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:51
- Nahlásit
žanda
Tobě neplave?
U nás neplave jen Del, ale je to otázka času. Ona to totiž do svých 4 let neuměla a tak se mi málem utopila když to poprvé teď v létě zkusila... Nejrpve měla ale odpor k vodě, jenže pak jí to nedalo když jsme tam byli všichni.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:02
- Nahlásit
ne Garry je neplavec- když mu bylo cca 7-9 měcíců byla tady ta potopa a utrhl se s námi břeh, lovila jsem ho z vody- od té doby se jen brouzdá a to ještě jen někde- plavat jsem ho nikdy neviděla a násilím ho cpát do vody nebudu- dneska už ho stejně neukecám, už to není štěndo.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:03
- Nahlásit
mishi
alespoň někdo ))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:08
- Nahlásit
žanda
Kolik mu je?
Del mám od dubna, kdy jí byly 4 roky a taky to překonala. Chce to pořád zkoušet. Tom mi začal taky plavat až ve 2 letech.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:14
- Nahlásit
pawLINka
)
za týden mu bude 7, to už ho neukecám asi ))
Je sice závislák,ale i když jsem se "topila" nešel mě zachránit, voda pod břicho je moc.....
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 17:40
- Nahlásit
Ako sem mam poslat fotku? Dik.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2008 08:48
- Nahlásit
11111
my prisli domu, najedli se, Berry by bejval byl usnul,ale neslo to, pac mel v sobe zakouslou Afu jeste tak 2 hodiny pak sli chrnet
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2008 09:01
- Nahlásit
My máme taky neplavce Rastin se taky topil jak byl malej a teď má z vody respekt. Ale už to bylo koncem léta lepší. Když tam vlezu já tak tam skočí ani neví akortá plave stylem že má zadní nohy pořád dole a zkouší dno tudíž jen předníma Pak se občas potopí celý to zkouší kde je dno a už ho tahám ven hele jakto že bám psi tak hezky snáší koše?? Já ho musel teď Rastymu dát kvůli busu a málem si rozsekal hlavu napůl..když už si ho nechal tak zase stál jak socha a nehýbal se a třepal se..zkiušel jsem to na něj odmalička po dobrém pak i po zlém..tak bych teď u malé nerad udělal někde stejnou chybu páč ta asi koš potřebovat bude minulý týden mi v zubech přinesla malého labradora
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2008 16:15
- Nahlásit
maaaro
my jezdili busem asi od 4 měsíců na cvičení-tak že je na náhubek zvyklý- jemu tedy nevadil ani jo miminu- bohužel bez něj nás do busu vzít nechtěli.........
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2008 17:08
- Nahlásit
misenka1
Podrobný návod zde.
maaaro
Náhubek? Normálně. Máfovi jsem ho nasadila a šla. Nechtěl jít, táhla jsem ho. Třel si náhubek o všechno v dosahu, dostal tečku. Ne, kecám. Ale asi bych to tak udělala. U Máfa si to vlastně nepamatuju. Ae řekla bych, že jsem mu ho prostě nasadila a šli jsme. On ví, že protesty proti čemukoliv neuznávám, ptž když chci, aby ho měl, tak ho taky mít bude.
No, Mamba plastovej vzala vcelku v poho. Ae teď jsme koupili kováč (konečně ) a to byla vcelku šou, když jsem jí ho před zveráčem nasadila. Šle totiž s hlavou upe do boku, tím pádem jí šlo do boku celý tělo, až ve finále šla a drhla bokem o zdi baráků. Na pěší zóně vcelku prdel pro všechny kolemjdoucí. No, jenže jsem jí zároveň s košem koupila i pískací míček, tže jsem ho vytáhla a zapískala. Hned šla rovně, mrcha. S očima zabodnutýma do míčku. No, tak jsem vždycky pár metrů šla, pískala, chválila ji, pak koš sundala, dala jí míček, nechala ji, ať si hraje, pak zase sebrala, nasadila koš... A během těch dvaceti minut, než jsme došli ze zveráče do práce jí už ani nepřišlo, že nějakej koš má.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 08:40
- Nahlásit
bullvnouzi
Ty můžeš se psem do práce?
žanda
My neplavali do tří let, loni najednou skočil do vody a uplaval půlku rybníka, až jsem si říkala, že pro něj budu muset dojít a letos se topí. Loni byla asi motivací fenka, která vodu miluje (ale tenkrát šla kupodivu jen po břuch). Asi chtěl bejt lepší bo co. Ale to byl jen takovej záblesk.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 08:42 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
mishi
Jojo, s oběma.
A kdyby ses chtěla zeptat, co dělám, tak dělám v neziskovce s drogově závislýma a s romskýma dětma.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 09:46
- Nahlásit
bullvnouzi
Jo, tak to chápu. To asi není nejjednodušší...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 10:00
- Nahlásit
bullvnouzi
dělám v neziskovce s drogově závislýma a s romskýma dětma.
tam by měl bej pes povinnej...........
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 10:28
- Nahlásit
mishi
Jeden si zvykne za ty roky.
jablunka
Proč jako?
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 17:02
- Nahlásit
no jo - bojové plemeno útočí (na gauč)
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 17:24
- Nahlásit
teda jak to tady čtu, tak bych řekla, že nejmladší mládě tu budu já, ovšem já tu zas tak často nechodím
Jinak vám musím povědět, co jsem se dozvěděla o víkendu. Týrán svojí pitbulku, páč s ní nedělám nic pro pitbuly typické a dělám z ní barbie. Takže kdo mě chce veřejně zlynčovat, může. Jsem připravená po víkendu na vše.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 20:30
- Nahlásit
Ahojky, tak jsme se vrátili živí a zdraví a fotky z Křivonosky už máme na webu: www.psiska.eu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 20:55
- Nahlásit
Škoda, že podmínky na focení nebyly úplně nejlepší, jen při sprintech se dalo celkem v poho fotit a i pár dobrých úlovků se zadařilo
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 21:30
- Nahlásit
arwen
To by mě zajímalo, jaký že jsou ty typicky bulský aktivity a co s ní děláš ty.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2008 21:43
- Nahlásit
mishi
koukni k nám a uvidíš, co s ní děláme a typicky bulský aktivity jsou jasný, ne? viz. foto nahoře od Mel. Mimochodem, Mel, zítra to v klidu zkouknu. Dneska jdu chrápat.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 02:17 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Mel
Ty mi chceš říct, že jsi byla konečně na nějaké pitbullí akci? Na které jsem zrovna já nebyla? No to mě poser.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 02:20
- Nahlásit
arwen
Jak barbie, povídej? Nosí šatičky a růžový mašle?
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 07:47
- Nahlásit
bullvnouzi
no jistě, růžovoučký oboječky, krajkový oblečky, jen kočárek mi chybí...musí ještě chudinka chodit na procházky pěšky.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 07:50
- Nahlásit
mishi
naše nejlepší psí kámoška je pes plavací, vodu milující- ona plave, garry si na břehu klepe packou na čelo a klidně počká,až vyleze.........to už jiný nebude, to je to nejmenší co by mě štvalo,i když teď by se nám to hodilo jako rehabilitace.......
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 08:01
- Nahlásit
arwen
Hm, tak to jsem se toho moc nedozvěděla.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 11:20
- Nahlásit
bullvnouzi
njn, konečně jsem se rozhoupala... ale na příští Křivonosku jedu znovu, už máme objednané ubytko
A zapřáhnem Taru, fena nad 35 kg tam bude určo jediná
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 11:50
- Nahlásit
Mel
jestli tě tam ovšem s poníkem vezmou
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:56
- Nahlásit
ZdeNek_K
no, v propozicích je psáno, že může soutěžit jakékoliv plemeno, takže jdeme do toho
|