Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
mishi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:50
- Nahlásit

žanda
Mně néééé.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:51
- Nahlásit

žanda
Tobě neplave?
U nás neplave jen Del, ale je to otázka času. Ona to totiž do svých 4 let neuměla a tak se mi málem utopila když to poprvé teď v létě zkusila... Nejrpve měla ale odpor k vodě, jenže pak jí to nedalo když jsme tam byli všichni.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:02
- Nahlásit

ne Garry je neplavec- když mu bylo cca 7-9 měcíců byla tady ta potopa a utrhl se s námi břeh, lovila jsem ho z vody- od té doby se jen brouzdá a to ještě jen někde- plavat jsem ho nikdy neviděla a násilím ho cpát do vody nebudu- dneska už ho stejně neukecám, už to není štěndo.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:03
- Nahlásit

mishi
alespoň někdo))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:08
- Nahlásit

žanda
Kolik mu je?
Del mám od dubna, kdy jí byly 4 roky a taky to překonala. Chce to pořád zkoušet. Tom mi začal taky plavat až ve 2 letech.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:14
- Nahlásit

pawLINka
)
za týden mu bude 7, to už ho neukecám asi))
Je sice závislák,ale i když jsem se "topila" nešel mě zachránit, voda pod břicho je moc.....

misenka1
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 17:40
- Nahlásit

Ako sem mam poslat fotku? Dik.

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 08:48
- Nahlásit

11111
my prisli domu, najedli se, Berry by bejval byl usnul,ale neslo to, pac mel v sobe zakouslou Afu jeste tak 2 hodiny pak sli chrnet

maaaro
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 09:01
- Nahlásit

My máme taky neplavce Rastin se taky topil jak byl malej a teď má z vody respekt. Ale už to bylo koncem léta lepší. Když tam vlezu já tak tam skočí ani neví akortá plave stylem že má zadní nohy pořád dole a zkouší dno tudíž jen předníma Pak se občas potopí celý to zkouší kde je dno a už ho tahám ven hele jakto že bám psi tak hezky snáší koše?? Já ho musel teď Rastymu dát kvůli busu a málem si rozsekal hlavu napůl..když už si ho nechal tak zase stál jak socha a nehýbal se a třepal se..zkiušel jsem to na něj odmalička po dobrém pak i po zlém..tak bych teď u malé nerad udělal někde stejnou chybu páč ta asi koš potřebovat bude minulý týden mi v zubech přinesla malého labradora

žanda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 16:15
- Nahlásit

maaaro
my jezdili busem asi od 4 měsíců na cvičení-tak že je na náhubek zvyklý- jemu tedy nevadil ani jo miminu- bohužel bez něj nás do busu vzít nechtěli.........

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 17:08
- Nahlásit

misenka1
Podrobný návod zde.

maaaro
Náhubek? Normálně. Máfovi jsem ho nasadila a šla. Nechtěl jít, táhla jsem ho. Třel si náhubek o všechno v dosahu, dostal tečku. Ne, kecám. Ale asi bych to tak udělala. U Máfa si to vlastně nepamatuju. Ae řekla bych, že jsem mu ho prostě nasadila a šli jsme. On ví, že protesty proti čemukoliv neuznávám, ptž když chci, aby ho měl, tak ho taky mít bude.

No, Mamba plastovej vzala vcelku v poho. Ae teď jsme koupili kováč (konečně ) a to byla vcelku šou, když jsem jí ho před zveráčem nasadila. Šle totiž s hlavou upe do boku, tím pádem jí šlo do boku celý tělo, až ve finále šla a drhla bokem o zdi baráků. Na pěší zóně vcelku prdel pro všechny kolemjdoucí. No, jenže jsem jí zároveň s košem koupila i pískací míček, tže jsem ho vytáhla a zapískala. Hned šla rovně, mrcha. S očima zabodnutýma do míčku. No, tak jsem vždycky pár metrů šla, pískala, chválila ji, pak koš sundala, dala jí míček, nechala ji, ať si hraje, pak zase sebrala, nasadila koš... A během těch dvaceti minut, než jsme došli ze zveráče do práce jí už ani nepřišlo, že nějakej koš má.

mishi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 08:40
- Nahlásit

bullvnouzi
Ty můžeš se psem do práce?

žanda
My neplavali do tří let, loni najednou skočil do vody a uplaval půlku rybníka, až jsem si říkala, že pro něj budu muset dojít a letos se topí. Loni byla asi motivací fenka, která vodu miluje (ale tenkrát šla kupodivu jen po břuch). Asi chtěl bejt lepší bo co. Ale to byl jen takovej záblesk.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 08:42 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

mishi
Jojo, s oběma.

A kdyby ses chtěla zeptat, co dělám, tak dělám v neziskovce s drogově závislýma a s romskýma dětma.

mishi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 09:46
- Nahlásit

bullvnouzi
Jo, tak to chápu. To asi není nejjednodušší...

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 10:00
- Nahlásit

bullvnouzi
dělám v neziskovce s drogově závislýma a s romskýma dětma.
tam by měl bej pes povinnej...........

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 10:28
- Nahlásit

mishi
Jeden si zvykne za ty roky.

jablunka
Proč jako?

Aisha
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 17:02
- Nahlásit

no jo - bojové plemeno útočí (na gauč)

arwen
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 17:24
- Nahlásit

teda jak to tady čtu, tak bych řekla, že nejmladší mládě tu budu já, ovšem já tu zas tak často nechodím
Jinak vám musím povědět, co jsem se dozvěděla o víkendu. Týrán svojí pitbulku, páč s ní nedělám nic pro pitbuly typické a dělám z ní barbie. Takže kdo mě chce veřejně zlynčovat, může. Jsem připravená po víkendu na vše.

Mel
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 20:30
- Nahlásit

Ahojky, tak jsme se vrátili živí a zdraví a fotky z Křivonosky už máme na webu: www.psiska.eu

Mel
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 20:55
- Nahlásit

Škoda, že podmínky na focení nebyly úplně nejlepší, jen při sprintech se dalo celkem v poho fotit a i pár dobrých úlovků se zadařilo

mishi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 21:30
- Nahlásit

arwen
To by mě zajímalo, jaký že jsou ty typicky bulský aktivity a co s ní děláš ty.

arwen
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 21:43
- Nahlásit

mishi
koukni k nám a uvidíš, co s ní děláme a typicky bulský aktivity jsou jasný, ne? viz. foto nahoře od Mel. Mimochodem, Mel, zítra to v klidu zkouknu. Dneska jdu chrápat.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 02:17 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Mel
Ty mi chceš říct, že jsi byla konečně na nějaké pitbullí akci? Na které jsem zrovna já nebyla? No to mě poser.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 02:20
- Nahlásit

arwen
Jak barbie, povídej? Nosí šatičky a růžový mašle?

arwen
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 07:47
- Nahlásit

bullvnouzi
no jistě, růžovoučký oboječky, krajkový oblečky, jen kočárek mi chybí...musí ještě chudinka chodit na procházky pěšky.

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 07:50
- Nahlásit

mishi
naše nejlepší psí kámoška je pes plavací, vodu milující- ona plave, garry si na břehu klepe packou na čelo a klidně počká,až vyleze.........to už jiný nebude, to je to nejmenší co by mě štvalo,i když teď by se nám to hodilo jako rehabilitace.......

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 08:01
- Nahlásit

arwen
Hm, tak to jsem se toho moc nedozvěděla.

Mel
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 11:20
- Nahlásit

bullvnouzi
njn, konečně jsem se rozhoupala... ale na příští Křivonosku jedu znovu, už máme objednané ubytko
A zapřáhnem Taru, fena nad 35 kg tam bude určo jediná

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 11:50
- Nahlásit

Mel
jestli tě tam ovšem s poníkem vezmou

Mel
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:56
- Nahlásit

ZdeNek_K
no, v propozicích je psáno, že může soutěžit jakékoliv plemeno, takže jdeme do toho

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání