Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Aisha
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 12:28
- Nahlásit

copa to tu je - co to k nám příjde za týden domů

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 16:38
- Nahlásit

Aisha
No bože. Vy budete mít modrýho stofárda? No to mě poser.

PS: A Aisha hárá? To bude faleška jak bič se štěnětem doma.

Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 23:30
- Nahlásit

bullvnouzi
JJ, na te podobe jsme se schodli uz na jedne coursingove akci Akorat Gary je jednou takovej - jako spravnej chlap

Aisha
Jeeezis, to je booozi!!! Zavidim

arwen
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:30
- Nahlásit

z Agátky bude zabiják...je to jasný
http://schnauzermalinois.rajce.idnes.cz/agatka_30. 11.2008/

fotky den po tom, co jsme si ji přivezli z Ostravy. Malá se úchvatně sžila, otrkala i s Arwen a nyní si užívá....

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:35
- Nahlásit

Aisha
Krásnej, z jaké je CHS?

arwen
To si dej pozor, to je prafá krfelačná beštijé!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:52
- Nahlásit

arwen
No je to sfině žíhaná, vy z ní za chvilku dostanete i poslední zbytky nesmělosti. Kdo by to byl řekl, psík co nevyšel z bytu, a jak se rychle oťukává

arwen
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:15
- Nahlásit

Mucholabka
stačilo jí pár vteřin aby pochopila, že ta kůžička je takový jiný aportek a že ten pán co na ní dělá "drž, a vem si ho" je hodnej strejda, co si hraje s pejskama na přetahovanou. Bylo tam i dost lidiček na mazlení - to ona moc ráda a hooodně hafanů, kolem kterých musela projít hodně blízko a občas i štěkali..to se ještě dost bojí, ale jak je zvídavá, tak si myslím, že dlouho jí to trvat nebude.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:32
- Nahlásit

arwen
Spíš bude ještě dělat naschvály, jako Ferdíkovi

Aisha
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 12:16
- Nahlásit

pawLINka
je z negkenys bohemia - jen jsme se jeli kouknout a už to bylo

Frog
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:10
- Nahlásit

Aisha
To jsou štěnda po Nikitě?

reneeska
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 14:01
- Nahlásit

Aisha
Od Gábiny .. no potěš koště

Aisha
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 14:11
- Nahlásit

Frog
jo jo
reneeska
??? ani jsem nečekal, že by se tobě něco líbilo

reneeska
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 15:58
- Nahlásit

Aisha
nj znám ju ... a psa bych si od ní nevzala, to je vše

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 21:22
- Nahlásit

reneeska
Od TÉ Gábiny?

reneeska
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 21:30
- Nahlásit

bullvnouzi
jo TÉ .. znám dvě, tebe a ju

Aisha
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 22:21 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit

bullvnouzi reneeska

Nevím jaké s ní máte zkušenosti nebo co jste si udělali (na nás byla příjemná).
Pro nás je důležitý, že když jsme tam byli, tak štěňata byla v pořádku, viděli jsme maminku i taťku a ti byli v poho.
No a hlavně ta štěňátka byla v poho, takže asi tak.
My máme z prcka radost a to je asi tak vše co k tomu mám.

reneeska
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 22:36
- Nahlásit

Aisha
Já si s ní nic neudělala, jen se mi nelíbíjejí přístup ke psům a ani její nezměrná nezodpovědnost a lehkomyslnost ...
Tak ať vám prcek dobře roste a nepoznáte chovatelku tak jako jsem měla čest já

PS: to ona je příjemná to jooo, ona to umí

bambule
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:17
- Nahlásit

Tak jestli víte něco zásadního o jejím chovu, tak to vyvalte nééé? Přece když něco takovýho víte, nenecháte někoho, aby si koupil štěndo, když je v tom nějaký megaháček. Zvlášť když znáte toho, kdo si to štěndo chce koupit. A ne takový neurčitý řeči.

reneeska
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:50 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

Ono to není nic co se týká těhle psů (i když mě zarazí už to že chtěli krýt jiným psem ale když hárala dřív tak teda tady ten), jen se mi nelíbí že někdo stříhá psy jak ponožky a uspořádá tábor na kterej nepřijede a to je výcvikářkou na tom táboře ... prostě zodpovědnost hadra ...
Ale když si člověk kupuje štěně měl by si sám zjistit od koho si ho bere, je to jeho boj ... on si volí chovku
navíc budoucí majitele prcka téměř neznám si dovolím říct

Aisha
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:51 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit

reneeska
vážně tě nechápu - co si jako mám zaplatit detektiva ať mi vyhrabe veškerou špínu na chovatele (to se najde u každýho něco).
My jsme tam přijeli, podívali na štěnda na mamku a víc mě nezajímá. Nehodlám na někoho vyhrabávat špínu, to štěně je krásně socializovaný a ostatní je na nás, takže mě nic víc ohledně chovatele (pokud s ním nechci trávit dovolenou) nezajímá.
Řekl jsem si,že už sem budu psát jen zas tak pro radost, ale na tebe prostě nejde nereagovat.
Opravdu nechápu proč se tady nemůžou řešit záležitosti ohledně psů a řeší se záležitosti ohledně lidí. začíná to tady být stejné jak na stafordech a jiných fórech (pomluvy, pomluvy, pomluvy).
Ještě jednou říkam štěně je v poho a nehodlám z povzdálí pozorovat chovatele jak se chová, když tam nejsme.
howk

bambule
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:00
- Nahlásit

reneeska
Ona stříhá psy??? Tak to uznávám, že je teda fakt brutální chovatelka se vším všude. Ale do psů aspoň nekope Ale při stříhání musí trpět mnohonásobně víc.

maaaro
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 00:17
- Nahlásit

Aisha
Hezkýýýý Snad bude mít jen minimálně kožních problémů narozdíl od většiny modrých amstafů.
Tak ať se daří!!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:03
- Nahlásit

bambule
Čéče já a tuším, že ani ren jsme tady o jejím chovu nemluvily. Jen o Gábině. Psy nestříhá, ale střídá. Ses nikdy neuklepla, cooooo.

Aisha
Hele podle mě je pomluva to, když o někom někde řeknu něco škaredýho, co není pravda.

reneeska
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 23:19
- Nahlásit

Aisha
Ale já ti nic nevymlouvám, ty se tu číšíl že se mi nelíbí to jaká ona je ... a neříkám ti ať si zjišťuješ, to je každýho boj a každýho věc, můj pes to nebude, mě to vlastně nezajímá ... jen se ptáš, a pak nadáváš

suri
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 08:42
- Nahlásit

Je fakt že o Gábině taky lecos vím, ale rozhodně to na štěňata nemá vliv. Já si třá brala fenu taky od neznámé chovatelky a teď co jí znám víc, mi na ní vadí spousta věcí, hlavně to že to dělá jen pro prachy a fenu nakryje klidně při každým hárání (teď už potřetí po sobě, páč jí to holt vyšlo na jeden vrh do roka), plus mezitím jsou vrhy od druhý feny a pro jistotu,aby nebyly prostoje si nechala ještě jednu fenu ze svýho vrhu, plus si teď koupila další, plus psa, aby ani za to nemusela utrácet, no prostě aby jí to co nejvíc sypalo Ale i přesto přese všechno, jsem s Amy naprosto spokojená a to že je její původní panička kráva, na tom nic nezmění

MaggieM
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:06
- Nahlásit

Aisha
krásnej... pejsek nebo fenka?

Aisha
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 17:32
- Nahlásit

toš prcek už je doma - Ája trochu žárlí, ale snad to bude dobrý.MaggieM
dik (je to kluk)
reneeska
v tom co jsem napsal marně hledám něco co bys mohla nazvat "nadáváním". Mě se prostě jen zdá, že ty se nudíš a pak prudíš

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 17:35
- Nahlásit

Aisha
Hoď fotky. Jak je starý a kolik váží?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 17:38
- Nahlásit

Aisha
Hele Máfo se mnou tejden nemluvil. Dokonce ignoroval i spaní v posteli a demonstrativně spal všude možně, jen ne s náma.

Aisha
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 18:07
- Nahlásit

v neděli má 2 měsíce a má 5,5kg je to klusťoch

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání