| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 08:50
- Nahlásit
Mucholabka
Tj, barvu má dost jinou.
A její ségra Ambra je jí hodně podobná, jen je víc do červena.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 08:53
- Nahlásit
Tak jsem se na ifauně opět dozvěděla, že jsem tyran.
Cituji:
A pro pawLINku: ono je jasné, že se vám to zdá normální, když máte krátkosrsté psi venku v boudě že, to je asi taky v poho. Je pravda, že já jsem na to moc velká cíťa, ale nechápu proč má někdo 4 psi, aby 3 z nich měl venku v boudě a ještě celoročně i když jsou krátkosrstí.. Máte dobrý pocit, že jich máte tolik nebo proč? Mít je doma na mazliky tak fajn, klidně deset, ale tohle nechápu. Ale je to vaše věc.
Hezký že?
Je fakt, že jsem se včera večer trochu nudila a na ifauně jsem prudila (jaká zááábava), ale toto teda... :-D
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:28
- Nahlásit
pawLINka
Hihi. No, já si občas říkám, že bych na hady taky měla přitvrdit, po tom co jsem viděla u různých chovatelů. Přece jen nikdo z nich je nemá přes zimu ve vytopené garáži. Božátka moje umrzlé. Ale když je takhle jak teď kolem nuly, tak už jim netopím
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:48
- Nahlásit
Mucholabka
Tak u mě teda nejsou ve vytopeným, ale boudy mají plný slámy s předsíňkama.
Ale tak hlavně, že mám ten dobrý pocit, že mám tolik psů
A jsem jim pak ještě připsala, že jich mám celkem 6
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:06
- Nahlásit
pawLINka
Co máš ještě za psy krom těch 4, voříšky jestli si dobře pamatuju?
přes léto budou venku, v zimě na to nemám srdce ale jestli mi časem stoupne počet, tak někteří budou muset bydlet venku. mi už tak vadí, že když jsou přes den venku, tak jsou studení, ten černý idiot v boudě spát nechce, lehne před nebo na boudu, tak se ani nedivím, že měl tehdá ty omrzliny.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:07
- Nahlásit
pawLINka
Kde to je?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:40
- Nahlásit
Mucholabka
Jj, dva vořechy. Normálně je nepočítám, ale abych si rýpla, tak jsem to dodala
Tak to Del je zase magor v tom, že má mega zeteplenou boudu s předsíní, ale stejně spí v té předsíni. Asi je jí vzadu horko nebo nevím jak si to vysvětlit. Na vchodu má pytel, tak jí vždycky čouhá jen čumák, kravičce
impact
Ále, v tématu o jorcích. Jsem večer měla rýpavou :-D
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:02
- Nahlásit
pawLINka
Na vchodu má pytel
Ferda tam měl koberec, asi dva dny. Jeho problém. Boudu má jenom na to, aby měl na co chcát.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:09
- Nahlásit
Mucholabka
Tak to Del a i ostatní jsou v tomto fakt zlatí. Až se divím
Ani jeden nemá boudu okousanou ani nic podobného. Jen Jessa se na ní ráda venčí. Ale ona je dobytče a jiná už prostě nebude...
Jinak na ten vchod dáváme pytel pokaždé, ale jak měla Jess štěňata, tak jsme jí ho museli sundat, protože jak pořád lozila do boudy a z boudy asi xmrdakrát denně, tak neměla na hlavě chlupy
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:11
- Nahlásit
impact
gab? Nejsi náhodou na příjmu někde?
Tě nemůžu v poslední době dostihnout.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:17 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
pawLINka
Ani jeden nemá boudu okousanou ani nic podobného
Nenudí se Já už holt musím mít takové psy. Buca sežrala plnou misku suché neuvařené rýže, jen jsem to nasypala do misky a dala jsem to na zahradě potkanům do cesty, aby chodili na rýži a ne na granule, a Buca to vyjedla a pak si šla ještě zchroupnout potkánka ty sfině podzemní si dělají na zahradě dálnice, a mají špinavé pacičky, ve sněhu udělají přes noc viditelnou cestu. Cokoli jim koupím a někde nedopatřením zapomenu, případně nedám dostatečně vysoko, Buca sežere. Pangamin miluje v jakémkoli množství Když někam jedem se psema a vemu dřeva, kdyby se náhodou hryzli, tak je taky musím schovávat, buca naposled jela pěkně tiše vzadu a obě snědla. Hlavně že se jí o něco ulomil kus spodního špičáku, kravička.
A Ferda měl včera postroj plus pneu, nechala jsem ho na chviličku stát na zahradě, než se připravím, a snědl vodítko. Pak jsem ho vážila a praskl postroj. No furt mám těžký nedostatek materiálu
Jo, a ještě debil za mnou vesele přiběhl a karabinu měl zapnutou v pacce-měl v kleštích tu kůžičku, nevím jak to tak dostal, ale byl velmi veselý.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:22
- Nahlásit
Mucholabka
Chichi, tak to u nás je skoro všechno věčné
Ale Jessa je taky neuvěřitelný dobytek co se týče žrádla. Většinou se v jejích exkrementech nachází obilí a podobný věci, co vyžere slepicím z krmítek. Nejradši má namočenej chleba pro drůbež. Za to bych ji ale nejradši zabila, protože když se k tomu nedopatřením dostane, tak je jí pak 2 dny blbě a je nafouklá, jak kddyby čekala 20 mimin.
A před pár dny se jí asi zdálo, že má málo vitamínů, tak si našla pytlík roboranu a sežrala ho.
A nejlepšími úlovky jsou vajíčka přímo z kurníku - vezme jedno do huby a valí k Aaronovi do boudy, kde ho sežere
Stejně si myslím, že nelepší bylo, když si sama otevřela na verandě krabicu mlíka a celou ji vypila bez toho aby byla vedle byť jen jedna kapička :-D
Mazec jak Buca loví. U nás loví potkany a myši jen jeden z těch vořechoidů.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:24
- Nahlásit
Mucholabka
Na čem psy vážíš?
My máme takovou tu váhu na pověšení (nevím jak se to jmenuje), ale ta je myslím jen do 10 kg...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:43 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
pawLINka
Jak jako na příjmu? jsem. Na ICQ, na skypu, v místnosti na lide.cz, na mejlu, občas na mobilu.
Copa potřebuješ?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:10
- Nahlásit
pawLINkaStejně si myslím, že nelepší bylo, když si sama otevřela na verandě krabicu mlíka a celou ji vypila bez toho aby byla vedle byť jen jedna kapička :-D
Mi se víc líbí to vajco.
Vážím je taky na váze na pověšení, jmenuje se to mincíř a mají v železářství nebo rybářských potřebách, jsou různé typy, mám myslím do padesáti kil. Postupem času už je váha potřebná. Ukazuje to v librách i v kilech.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:18 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
pawLINka
Joj, zase mám fanklub na ifauně.
Jsem zkritizovala slečnu, co řeší agresivitu útulkového psa vlastní agresí a podívejme se, jsem za krávu.
Viz ifauna... a nové téma...
|
rain
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:51
- Nahlásit
impact
Neber to špatně, ale co čekáš, když se hned začneš navážet, chytáš se každého slova co kdo řekl,...... Jestli chceš někomu poradit, s tímhle přístupem tě stejně nikdo poslouchat nebude.
Nevím no, prostě mi nějak uchází smysl tvého konání . Když už nemůžes přispět žádnou kontruktivní radou co by mohla někomu pomoct, není lepší se na to protě vyprdnout a být v klidu? Aspoň bys pak nemusela řešit svoje fankluby...
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:52
- Nahlásit
Pawlinka :
jaký je hlavní důvod k tomu mít psy venku a ne doma?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:03
- Nahlásit
Zany
Taky mám psy venku. Ty máš nějakého maloša, ne?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:09
- Nahlásit
impact
eší agresivitu útulkového psa vlastní agresí
V některých případech to může zafungovat, hlavně ze startu, těžko soudit pokud člověk není na místě samotném. Ferda taky dostal zbucha, na vzpamatování, zbytek udělal v klidu přístup a ač měl v profilu - nemá rád kolo - fakt ho nesnáší !!!!, tak bych ho už i považovala za vyléčený případ a začíná být nudný. Fakt jsem ho ale musela zbouchat.
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 16:13
- Nahlásit
mám 2, ale mně jen zajímá , jaký je důvod oddělit psa od dění v domácnosti. Nedovedu si představit, že by se mnou u všeho nebyli.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 21:05
- Nahlásit
Zany
Tak jako neumím si představit mít doma všechny. Ale i kdyby, tak by to ani nešlo. Nebydlím ve svém...
Bože bože, to jsem fakt takovej tyran? Budu to muset psékům vzkázat, že je týrám, když bydlí venku. Ach jo...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 21:06
- Nahlásit
Zany
Ináč teda, se psíma denně makáme - procházky, kolo, tahání, aportování, cvičení a různý blbosti. Myslím, že jsou občas docela rádi, že je zavřu a mají od nás pokoj
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 21:18
- Nahlásit
pawLINka
No to víš že jsi tyran, ty jedna, jak můžeš mít psy mimo domácnost?
Nedokážu si představit Ferdu ani Aginu v bytě. Bucku ještě jakž takž, ale ti dva devastátoři...heh.
Agina spapala kabel od vrtačky, když byla chvilku sama bez dohledu rodičů.
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 00:57
- Nahlásit
Zany
Jen tak pro info, mělsi jsme vždy psy venku a tihle dva co mám teď jsou první doma...kdyby mohli jsou hned v kotcích...psi venku byli naprosto odolní vůči vnějším vlivům, ve 110% kondici, samostatnější, perfekrní srst a hlavně nezkažení!!! věci jako popraskané tlapky, zánět horních cest dýchacích, celoroční línání apod, jsem viděl poprvé naživo až u těchhle dvou. Pes, který je venku si tě i více "cenní". Nejsi pro něj až taková samozřejmost a to i když jsme se psy neustále makali.. Běhání, kolo atd..
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:44
- Nahlásit
Pawlinka
Takze, kdyby to bylo mozne, tak bys je klidne doma mela ? Ja zase chodim do prace, tak jsem rada , ze zbyvajici cast dne muzou byt se mnou i doma.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 00:21
- Nahlásit
rain
Pět let se snažím neradit, ale nechat lidi si hledat pravdu sami. Potřebuju to v práci. A krz ifuňáky to měnit nebudu.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 00:47
- Nahlásit
Tak si žijeme a rosteme:
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 11:26
- Nahlásit
Zany
jaký je důvod oddělit psa od dění v domácnosti. Nedovedu si představit, že by se mnou u všeho nebyli.
no víš mám psa v bytě,další tu bude taky,ale někdy je lepší nkdyž jsou psiska od děnní oddělený
co si neuvědomujem mi co je máme v bytě je to jak na ně přenášíme všechno,vztek hádky radosti..myslím celkem guláš pro psa
|
frbr
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 12:37
- Nahlásit
Nekteri lidi by se meli nad sebou zamyslet jestli jim tak trochu neprca v hlave. Nechapat druhy ze maji psi venku a jeste je nazyvat tyranem fakt ujety.My mame 2 psi venku maji spolecnou zateplenou boudu a zijou si ok behaji po dvorku a jeste chodime dene na pole a doma mame radsi deti.Psi mam rad chodim na cvicak mam velkou radost z kazdyho cviku kterej zvladnem,ale s detma se to neda srovnavat a tak kdyz ma nekdo dobrovolne psi mysto deti tak uz to je divny ,ale to je jen muj nazor
|