Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
PeKrato
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:09
- Nahlásit

Mar
mam ulozeno v sobotu dopo se urcite ozvu. na 99% s tim pocitam, bude sranda

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:11
- Nahlásit

PeKrato
okej to bude, snad ti ju ty moje trdla moc nezvalchujou

je malunka )) (ale to podle fotek asi jenom )
jak se jmenuje, z jaky je CHS a taaaak?

PeKrato
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:19
- Nahlásit

Mar
To je v pohodě, máme kamaráda RTW a i s tím to zvládá

No zatím je to docela drobek, ale s buldočkem už bude vcelku rovnocenný partner. Den ode dne je silnější a hbitější.
Jmenuje se Redy, je to naše hraběnka s PP (jinak by to pro nás ani nešlo), máme ji z Říčan z Fransimo Bohemia, vrh O Táta i máma jsou šampioni, tak proto ta hraběnka Hlavně je ale naprosto skvělá

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:20 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

PeKrato
a jak se menuje? bo jak ji rikate?

noo, ti tady suri povi, jak si buldocek delala s 3 mesicni Amy trampolinu na vikendovce

suri
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:26
- Nahlásit

Mar
Berouš je pedofil , ale když jsi mu zebrala i tu jedinou chloubu....

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:46
- Nahlásit

suri
no ,to je fakt jediny co se po kastraci zmenilo..........nevojizdi feny jinak je furt stejnej jako dycinky

PeKrato
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 12:02
- Nahlásit

Mar

v papirech ma One Red Girl, rikame ji Redy, Redynka, Redulenka, Reduška a taky Redyna jedna, když zlobí

uvidime, jak si budou rozumet, ale jak uz jsem psala, ona je velmi podriziva zatim a trdlo hravé

EngieB
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 13:05
- Nahlásit

Mar
Hele, jestli půjdete v sobotu, mohli bysme se přidat? Jedu dopo na plochu do Líšně, tak můžu tak v jednu na vychajdu.

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 13:06
- Nahlásit

EngieB
okej, vezmu B nahubek
podle toho,kdy pujde PeKrato, a jak se domluvime, tak ti dam vedet no neeee? kery psy budes mit?

PeKrato
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 13:10
- Nahlásit

Mar a EngieB

tak se domluvme na tu jednu hodinu na parkovisti nad Klajdou u rozcestniku a ja s tim budu pocitat. jen kdyby pocasi bylo na draka, tak bych dala vedet. jinak s tim budu pocitat na jednu hodinu a budu se tesit

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 13:11
- Nahlásit

PeKrato
OK

EngieB
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 13:17
- Nahlásit

Mar
Určo Kikína a prcka, ale možno i Reíčka? To zvládnou, však do Reíčka se stejně nedá zakousnout A Berry se vyblbne za Kikem.

PeKrato
Super! Já mám mimi 4 měsíce, 14 kg

EngieB
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 13:18
- Nahlásit

Mar
I keď!!! Tam budou občas zvířátka, že jo? Tak bez Reíčka. Tudíž jen mimi a plyšatost.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 13:29
- Nahlásit

EngieB
Tak to je mimi tezke vahy To bude super mela uz to vidim v barvach.

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 13:29
- Nahlásit

EngieB
však do Reíčka se stejně nedá zakousnout
al nasledne rejicek do berrouska se necha zakousnout OK, super

secko domluveny, budem se tesit

PeKrato
myslis jakodyz "horni parkoviste" na Klajde zejo?

PeKrato
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 13:43
- Nahlásit

Mar

JJ, jakože ne to před hospodou, ale až kousek za hospodou směrem z Brna. Teď to tam nějak zpravují a je tam nově udělané parkovišťátko. Přinejhorším se tam nějak najdeme

Blade a Luis
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 13:09
- Nahlásit

ahoj všem, jsme tu noví a hned v úvodu mám dotaz. jsem půlročním majitelem, teda spíše ochočeným páníčkem AST a mám spoustu nových, příjemných starostí. Ale vzhledem k tomu, že je to zabiják a nikoho a nic nenechá na pokoji(děti, dospělý, psi...), teda abych to vysvětlil, radostí by se vždycky zlomil (ostatní majité asi vědí co tím myslím) když si s ním někdo hraje. A tak si nechá nařezat i od takovejch těch malejch chlupatejch s beruškou v ofince Nemůžu ho nechat ani před sámoškou, protože by si ho někdo odved, tak co s tím? je strašně kamarádskej. Nechci z něj mít psa kterej napadá ostatní, ale taky nechci mít strach, že si ho prostě někdo jen tak vezme!

Dines
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 13:16
- Nahlásit

Blade a Luis
Myslím že nemusíš mít strach - on z toho vyroste
A jinak Gratuluju
Já nemam "zabijácký"plemeno, tak ho chudáka morduju, že po těch chlupatejch s beruškou se neštěká, nevrčí, ani nešlape
A co se sámoček týče, tak to mám vyřešený - pes je magor, a jak mě nevidí, takřve - ovšem vytýhnout před nim někdo buřta, tak jsem asi bez psa

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 13:17
- Nahlásit

Blade a Luis
Záleží jestli obchod je nějaký hypermarket nebo večerka v tisícové obci...
JInak jak píše Dines-neboj, poroste a bude líp.

Mel
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 14:32
- Nahlásit

Blade a Luis
no, já myslím, že láska k lidem a starost o nechaného přivázaného psa u obchodu se nezmění... Já mám 5letého psa a uvázat ho u obchodu se teda bojím... on by šel s každým
A co se týče nasekání od beruškových, tak se neboj, to se zlomí.... Za dva roky budeš ráda, kdyby si nechával dál nasekat on

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 03:54
- Nahlásit

Blade a Luis
jj se přidám k holkám mám skoro 3 letou AST a moc by se mi líbilo kdyby si nechala nasekat tyhle malý mašličkoidy se snažízabít košem a vyděsit
jinak u krámu psa nenechávám nikde..jednak by odešla a druhak lidi jsou kreténi a aby mi někdo např.kopnul do psa to teda nemusím

Blade a Luis
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 10:14
- Nahlásit

díky all, vidím, že jsou všichni stejní. Když jdu nakoupit pro sebe tak vrahounek je doma, ale když třeba dojdou pochoutky, nebo granule, tak to spojím s procházkou ale celou dobu trnu, právě kuli lidem, páč jsou zlí!
Jo a co se mi moc líbí, říkám tomu "výtah", když se luisík rozeběhne za nějakou chlupatou s berujdou, tak ta jede na vodítku až na ramena paničky a já se můžu smíchy potrhat :-D
No ale včera? kamarád má tosa-inu, 60 kilový brouček a Luisíka něčím strašně dráždil, asi tím, že se s ním vůbec nebavil, tak po něm šel jako blázen a když na něj "drobek" vydejch, stáhnul ocas mezi nohy, teda i mezi moje nohy páč byl v cukuletu mezi mejma :-D tak to jen tak pro pobavení

Blade a Luis
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 11:43
- Nahlásit

A aby bylo jasno o koho jde, vytvořil jsem galerii s pár fotečkama, jo mimochodem Blade je páníček a Luis pejsek. Oba jsme chlapi jak se patří se vším všudy...

Dines
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 16:11
- Nahlásit

Ahoj,mohli byste mi tu udelat maly srovnani AST x SBT?
Hlavne teda povahy,a tak.
Diik

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 17:33
- Nahlásit

Dines
Bych řekla SBT hodně osekaná verze AST. A samo menší, skladnější, ještě víc k lidem a víc OK k psům. Ale jen můj názor.

Aisha
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 18:00 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit

Pár foteček z hor i s opáleným ocáskem od krbového okénka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:55
- Nahlásit

Aisha
s opáleným ocáskem od krbového okénka
Alééé...na to se neumírá

Aisha
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:14
- Nahlásit

Mucholabka

on o tom ani nevěděl

Dines
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:37
- Nahlásit

Diky za odpoved
A jeste je nejaka slusna/pekna knizka o stafbulech?

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 10:24
- Nahlásit

SBT x AST
SBT - hlavně ti z UK mají značný rozdíl v exteriéru i v výkonech, od tzv. mini baculatých pitbulů (ano i při zápase se pitům vyrovnají) až po gaučáky.

jinak nějak sem si v okolí všiml asi cca 10 SBT (s PP i bez) a asi 5 AST a ti AST mají všichni problémy s alergiemi. SBT co zná nemají zdravotní problémy žádné, je to jen náhoda nebo alergie a problémy s kůží jsou u AST velmi rozšířené ?

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání