Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Aisha
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:28 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit

Dines

URL

Dines
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:21
- Nahlásit

A ještě upřesňuji - chtělo by to fenku a odběr nejlépe konec února

suri
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 11:53
- Nahlásit

Dines
mrkni semka

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:17 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

suri
Koukam - ty první jsou dokonce od nás z Budějc, jen jsem měla představu o něco levnějších štěňat
Ale jsou krásný, to jo

Což mě tak napadlo, jakou je reálné očekávat nejnižší cenu za štěně? Zase se jedná o to, že kamarádka by chtěla pejska, volba padla na stafbula, a já se jí snažím přesvědčit na štěně s PP

maaaro
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 22:49
- Nahlásit

Dines
Za méně kvalitní štěně dnes tak 10-12 000...zkus třeba Daffodil yellow ti maj štěnda za 40 a výš

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 22:56
- Nahlásit

Dines
Pokud chce SBT bez PP, tak jí ukaž suri.

suri
Nic ve zlým. Ae tak víš jak.

Aisha
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:35
- Nahlásit

pawLINka
Hoj, tak budeme objednávat mafooo, tak napiš, co potřebuješ ju.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:53
- Nahlásit

Aisha
Ty jedeš k Verči St. na VV? Co tam bude za psíky? Budeš tam mít i štěně? Jak je prosím teď starý a kolik ti váží?

Aisha
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:41
- Nahlásit

Mucholabka
Jo jo pojedeme tam.
To nevím, co tam bude za psíky, my tam budeme mít ty naše dva dacany.
Štěně tam bude - v tu dobu bude mít půl roku, tak už mu to začne - jinak pře dvěma dny měl 3 měsíce a teď váží 10 kg - je takovej nohatej

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:38
- Nahlásit

Aisha
Pamatovala by sis, kolik ti vážil v 10-11 týdnech? Já chci mít pejska co nejmenšího zatím se zdá, že bude lehčí než ten tvůj.

Aisha
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 16:18
- Nahlásit

Mucholabka
16. 12. měl 10 týdnů a 6,5 kg.
23. 12. - 11 týdnů a 7,5 kg.
Vypadá to, že bude vysokej, ale tlusťoch snad nebude - však uvidíš v dubnu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:55
- Nahlásit

Aisha
Super, v deseti týdnech jsme měli 5,6

Dines
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 17:36
- Nahlásit

bullvnouzi
proc Suri?

Kamaradka ma ted stene za 7tis(nebo taknejak),s PP,jen nestandartni zbarveni. . . Tak neco takovyho hledam

bambule
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 17:40
- Nahlásit

Mucholabka
Co je na tom tak super? Jo a s tím cestováním sem si to dneska zjistila na veterině, není nikde žádný omezení při cestování s jakýmkoli "bojovým plemenem". Musí mít to co jakýkoli jiný pes.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 17:42
- Nahlásit

bambule
Na veterině? Jako u veterináře?
Co je na tom tak super?
Nechci velkého těžkého psa.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 18:04
- Nahlásit

Dines
Ptž suri jako Petra si koupila Suri jako SBT bez PP za docela solidní peníze a je z toho solidní voříšek.

Čímž nechci říct, že se jí směju. Bylo mi tak tak řečeno samotnou paničkou.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 20:30
- Nahlásit

Tlusťanda. Potvora. Krade dospělým pamlsky přímo z tlamy, i Ferdíkovi. A pak je zahrabává pod deku.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 20:34
- Nahlásit

A taky Agina dneska kousla Bucku, když na ni Bucka dávala nohu, že jako by ten záušek ještě chtěla použít. Bucka ji jemně vzala do zubů, ale Agina se vztekala a zahrabala to co šlo nejhlouběji.

suri
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 09:09 - Změnil/a: suri
- Nahlásit

Dines
jj, proto ti doporučuji jen s PP! ( mrkni na moje stránky a pochopíš ) Jako já se už jednou napálila a pokud chceš určitý plemeno, právě pro jeho vlastnosti nebo i jen vzhled, tak 100% jistotu máš jen s PP a seženeš i za 15tisíc, což je běžná cena i ostatních psů s PP. Vořecha pořídíš zadara! Za psa bez PP dáš jen pár tisíc, ale může se ti stát, jako mně, že ti z toho vyleze čistokrevnej vořech s úplně jinou povahou než očekáváš, a to se pak fáááákt vyplatí Jako né, že bych někdy uvažovala, že se jí zbavím, ale jako lovečáka, když bydlíme hned u lesa, jsem fakt nechtěla
Kamaradka ma ted stene za 7tis(nebo taknejak),s PP,jen nestandartni zbarveni. . . Tak neco takovyho hledam
jo tak to je dobrá varianta, když nechceš vystavovat ani chovat

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 16:37
- Nahlásit

suri
Tyjo, fakt pěknej woříšek
Přesně prto sháním to nestandart s PP

PeKrato
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 09:40
- Nahlásit

Mám 3měsíční SBT fenečku a ráda bych našla někoho na společné venčení. Jsem z Brna (Židenice) a kolem máme spíš starší pejsky, kteří si s tou mojí dračicí nechtějí moc hrát. A ty její nešťastné oči potom jsou k ustrnutí Ke všem psům bez rozdílu je velice podřízená a hravá.
Pokud má někdo podobný problém, že nemá adekvátního psího kamaráda, piště na mail kratochvilova.petra@gmail.com

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 09:46
- Nahlásit

PeKrato
zidenic? a kam chodite vencit? a neva iny plemeno?

PeKrato
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:05
- Nahlásit

Mar

bydlíme u hřbitova, tak buď po okolí nebo docela často do Líšně nad lom na Klajdovku, je tam volný prostor a baví ji to tam
plemeno není rozhodující, to pesina nerozlisuje. co jste zac?

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:19
- Nahlásit

PeKrato
kdy jdete priste do Lisne na Klajdu? bydlim pod Klajdou

mam buldocka a kelpii : www.buldocek.wu.cz (byt trochu neaktualizovane noooo)

EngieB
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:23
- Nahlásit

Mar
Téda, ty budeš mít kamarádů!!! Chci do Brna

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:23
- Nahlásit

EngieB
pocki,este nerekli,ze s nama dou

PeKrato
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:32
- Nahlásit

Mar
To záleží na počasí, bo naše mimino v těchle mrazech dlouho venku nevydrží (a ani nechci, nerada bych ji prochladila). O víkendu by ale mělo být slunečno a to se to hned líp snáší, tak to by jsme vyrazili. Chodíme kolem poledne, právě kvůli teplotám. Potvrdit ale můžu až tak v sobotu dopo, jestli to není moc na knap Číslo na mě je 724 647 711, to bude asi nejefektivnejsi zpusob, jak se v tu sobotu domluvit.
Fotyny mojí malé jsou tu http://picasaweb.google.cz/polus.michal/RedyFenka#

Pejsani jsou super, videa na stránkách jsou všeříkající. Ta moje prďola ještě nebude moc stíhat, ale to jí na nadšení neubírá.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:39
- Nahlásit

PeKrato
V tomhle počase beru mladou ven hodně. Jde o to, že musíš být pořád v pohybu, nesmíš se ani na chvilku zastavit, a potom jí ani nepřijde, že je taková děsná zima. Včera jsem byla s dopělýma tahat-začínáme znova trénovat, takže jsme byli venku jen asi 45 minut, ale mladá byla celou dobu s náma a nezmrzla. Akorát jsme pořád postupovali, hýbali se a ona ještě naví obíhala a kousala dospěláky, a když na ně sáhnu, tak byli všichni hezky teplí a zahřátí. Ale není to o procházce dvě kola kolem baráku a mezitím se zastavovat a očuchávat.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 10:44
- Nahlásit

Mucholabka
Jasně, tím jsem nechtěla říct, že nechodíme ven To určitě jo. A běháme a blbosti děláme, aby se zahřála. Ne vždycky ale má náladu a pak je to opravdu jen rychlovenčení. Psí společnost je potom právě ideální, to není ani chvíli v klidu a zahřátá je maximálně. Já sama ji tak nerozpohybuju, na tak dlouhou dobu.

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 11:05
- Nahlásit

PeKrato
okej! staci v SO dopo, kdyz pisnes mail bo cokoli, te prozvonim ted,abys mela muj tel. tak se nediv

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání