Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 18:18
- Nahlásit

Aisha
Vy jste si vybrali žíhaného? Jéé, to je škoda
No bude to macek

Aisha
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 19:10
- Nahlásit

Mucholabka
to žíhání má takový jemný-dřív se mi žíhaní moc nelíbili, ale teď čm dál víc

Aisha
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 21:43 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit

Tady jsou hrátky našich prďochů doma
URL

MaggieM
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 22:45
- Nahlásit

Aisha
Moc hezký

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 00:10
- Nahlásit

Aisha
Kujwa paráda mít dva psy, viď?

Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 13:22 - Změnil/a: Alenka a leopardi kluci
- Nahlásit

Vysli jsme si ven s kamaradkou a ta nam udelala par fotek:

A leopardik:

Pan a pani strakatych:

A trenink na juniorhandling:

Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 13:24
- Nahlásit

Kdyby chtel nekdo mrknout na dalsi, tak tady je odkaz http://jhterka.borec.cz/jednotlivci/08_12_2008/ind ex.htm

Aisha
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 20:52
- Nahlásit

Alenka a leopardi kluci
fotky máte krásny, už jsme byli i na rajčeti a moc hezký.
a jinak leopardi jsou taky fakt nádherní

Aisha
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 18:05
- Nahlásit

taková normální jízda v autě
URL

2 vrčivky
URL

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 20:57
- Nahlásit

Aisha
taková normální jízda v autě
To jsou paka.

Weroniica
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 19:34 - Změnil/a: Weroniica
- Nahlásit

Tak já sem přidám taky fotky Nicouše miláčka

Nicolas

A tady spinušká

bambule
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 20:11
- Nahlásit

Weroniica
Je superovej, z kama máte obleček? Vypadá dobře a hlavně funkčně.

Aisha
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 23:08
- Nahlásit

tak zas my něco z malýho výletu

a něco domácího

maaaro
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:46
- Nahlásit

Aisha

Prcek roste jak z vody koukám To aby sme na něho brzo poslali Rastka aby mu ukázal kdo je správný puberťák

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:48
- Nahlásit

Po dloouhé době se taky ozýváme a přidáme aktuální fotky

Celá smečka:

A tak různě:

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:55
- Nahlásit

pawLINka
Pěkní Del má docela dlouhé nohy, koukám. Mám dva stejné koše, jako má ona na tlamě, ale Ferdík je používá místo aportku a z každého koše po pár dnech používání ustřihne tu část řemínku, kde jsou dírky, takže jsou v opravě.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 12:23 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Mucholabka
Koše musíme dobře schovávat před Jessou, protože už dva rozkousala (řemínky i to poplastovaný úplně okousala)
Del dloouhý nohy má no... Pořád se mi ta její postava nelíbí. Potřebovala by trochu přibrat a nadělat víc svalíků. Ale s ní je to těžký. Běhat u kola nechce (na volno se courá a čuchá a na vodítku má strach - asi blbá zkušenost), skákat taky ne, aportuje někdy... Zbývá tahání, ale mám na ni špatnej postroj. Nevím jak ji dostat pořádně do kondice mršku pohodlnou.
S Jessou je to jednoduchý, ta denně nalítá x km za balónkama, skáče, tahá a já nevím co všecho ještě, tak osvalená je. Aaron taky a to ho šetříme. Ale Del... furt mi to vrtá hlavou co s ní, aby nabrala špeky, a pak svaly...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 13:57
- Nahlásit

pawLINka
To poplastované zas chutnalo Sale. U ní jsem se o nějaké osvalování ani nepokoušela, byli jsme rádi že žije, chutnaly jí jabka.
Víš jak, jak to není v genech, tak se taky na hlavu postavíš a psa nenasvalíš-a ploché dlouhé svaly máš účinnější, než kulaté boule. Hlavně se mi zdá, že má ty záda lepší, má osvalení kolem páteře, to nebylo, aspoň co se dá vidět z fotek, ne? Akorát na tu kůži koukám, ten pes asi není celkově ještě srovnaný, a jak se nedá do pořádku psychika, nedá se ani tělíčko...buďme rádi za to, co je. Vypadá dobře.
Jinak na nasvalení je fakt nejlepší nechat ji nabrat na bílkovinné potravě, ne na rohlíkách, pořádně kuřata, skelety, a při trošce pohybu se z toho udělají svaly časem samy.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 14:12 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

pawLINka
A tahat ti nebude? Nějakou lehčí pneumatiku nebo řetěz? Nejdřív třeba jen pár minutek, proběhnout, a hlavně radostně...Drak taky nechtěl, bál se a panikařil, ale pomalu si zvyknul...až ho tady budu v lednu mít, tak se bez pneu nehne z baráku

Zrovna dneska jsme unavovali haďáka

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 15:59
- Nahlásit

Mucholabka
No záda se srovnaly úplně mega moc. Nemá je teda úplně rovný, ale je to relativně v pohodě. Měla je tak strašný fakt jen z nedostatku svaloviny.
Tahat tahá. Dávám jí řetězy a dnes tahala synovca na bobech. Jak stáhnu fota, tak je přidám. To je jediný pohyb, který ji docela i baví, tak stavíme hlavně na tom. Svaly má taky z čeho dělat. Žerou převážně BARF, takže samý maso, kosti a ták...
Kůže teda v pohodě zdaleka ještě není a ani asi nebude. Bylo to už OK, ale jak se změnilo počasí na chladnější, tak se vrátil demodex na čuničce a srst se celkově zhoršila. Ale tak jsem ráda za to co je. Sportovat s ní nebudu, vystavovat taky ne. Je to pes pro potěšení a hlavně že je šťastná, no...

Ferda je frajer. Auto jsme roztahovat nezkoušeli...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 16:07 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

pawLINka
No, ono mu to tahání taky moc nejde, neumí roztáhnout-dědictví všech psů, kteří kdy žili na řetěze-zastaví se a štěká, a nesnaží se. Když je něco těžšího, tak mu musíme pomoct roztáhnout a pak jede, ale trošilinečku se to zlepšilo. Pneu s diskem už roztáhne sám, nedávno to ještě netahal vůbec. On se to bohužel musí naučit, takže oproti těm, co tahají sami, je v nevýhodě a na soutěžení to není. Malá na řetěze nebude nikdy, tak snad to tahat bude líp
Jo, a taky mu musím pořídit lepší postroj, rozhodně!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 16:13 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Mucholabka
No Del taky postroj, co má Jessie moc nesedí. Pak mám ještě od Manmatu, ale ten se na to nehodí. Když jdem ven ale se řetězama, tak ho Del nosí...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 16:16 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

pawLINka
tak tak

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 16:18 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Mucholabka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 16:21
- Nahlásit

pawLINka
Jinak jsem se dověděla, že ještě když D koupila malého Fredyho, tak měla prý psy až moc tlusté a v pohodě...že až pak se něco stalo.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 16:51
- Nahlásit

Tak přidám ještě fotky z dnešního odpoledne...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 10:28
- Nahlásit

Lidi moje nervy...

Teď jsem tu měla veterinářku, ptž Máfo nemohl vstát.. Má asi hnutý se zádama. Herdek ten mě vyděsil, že to ani není možný...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 10:29
- Nahlásit

bullvnouzi
Co dělal???

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 10:34
- Nahlásit

Newim. Prostě nevstal.. Asi prochladlý záda nebo hnutý s plotýnkou.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 10:40
- Nahlásit

bullvnouzi
Sportovali jste nebo něco nebo z ničeho nic?

Doufej, že to má prochladlý. Jednoho psa, kterej měl v prdeli záda už jsem měla a nepřeju to nikomu... Mu se to objevovalo nejprve v zimě, že nemohl chodit... Postupem času to bylo mnoooohem horší. Tak snad to bude OK. Dej mu pusenu, broučkovi. Ať myslí třeba na Jessinku

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání