Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2009 13:11
- Nahlásit

frbr
No a nedejbože, když je má někdo na úvaze. To už se podávaj trestňáky pro týrání.

impact
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2009 13:33
- Nahlásit

http://www.psi-inzerce.cz/krizenci/krizenec-jack-r ussell-teriera-a-pitbula_24095.html

Zany
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2009 15:31
- Nahlásit

frbr

Já mám doma raději než děti Zkušenost mám s obojím, nejdříve byly děti a ted už preferuji psy.V každém případě doma můžou všichni, v tom žádný problém nevidím.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:12
- Nahlásit

Aisha
A co ten VV s Baileys, jedete tam? My na stodeset procent

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:52
- Nahlásit

impact
http://www.psi-inzerce.cz/krizenci/krizenec-jack- r ussell-teriera-a-pitbula_24095.html
Mambička už měla s Máfem štěňata?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:56
- Nahlásit

Zany
Takze, kdyby to bylo mozne, tak bys je klidne doma mela ?
Tak docela ne-e. Spíš bych je brala i domů, třeba na mazlinkování na gauči, ale jinak by byli venku.
Jako plně se ztotožňuji s tím, co napsal maaro o tom zdraví a tak u psů, kteří jsou doma a venku. Nejde to teda říct tak, že pes, který je venku, bude na sto procent zdravý a naopak, ale když se nad tím zamyslím a srovnám psy, které jsem měla venku s těmi, kteří byli doma, tak mi vychází to samé co maarovi.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 21:53
- Nahlásit

pawLINka
Se odvazuji sem vlezt..
Nejde to teda říct tak, že pes, který je venku, bude na sto procent zdravý a naopak, ale když se nad tím zamyslím a srovnám psy, které jsem měla venku s těmi, kteří byli doma, tak mi vychází to samé co maarovi.
Myslis tohle? Pes, který je venku si tě i více "cenní". Nejsi pro něj až taková samozřejmost a to i když jsme se psy neustále makali.. Běhání, kolo atd..
Jen ohledne zdravi?
Nebo jakoze, kdyz je pes v byte, v baraku, jsi mu mene "cenna"? Pro aktivity - at uz tahani, stopovani, loveni, kousani, vylety atd?, ze by si toho mene vazili? Ja to porad asi nechapu, ty vlohy pro retez nebo venkovni pobyt.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 22:06
- Nahlásit

Fifi
Co co? nechápu. Já se nebavím o pitbullech, ale o psech všeobecně. Nevím, jestli mám psy s vlohou pro řetěz, já to nezkouším a ani zkoušet nebudu. Řetěz si zkusila jen jedna naše fena a bylo to u bývalých majitelů, kde se neměla dobře. A s tím venkovním pobytem - vždyť snad víc než polovina psů žije venku, tak co je špatnýho na tom, že i já mám některé psy venku?
Takže tím, co jsem napsala, jsem myslela jen to, že v mém osobním případě se mi stalo, že psi, kteří byli nebo jsou v domě, jsou více nemocní než ti, kteří jsou venku. Opět opakuji, že je to jen čistě moje zkušennost.
Ale na tom, že si tě pes cenní více, když žije venku a nemá tě na očích 24 hodin denně, taky něco bude. (to je logické) Ovšem jako argument k tomu, proč mít psa venku, bych to nepoužila...
Jak už jsem psala, se psama denně makám a trávíme s nima každou volnou chvilku, takže se večer těší, že jdou do kotce, dostanou dlabanec a lehnou si

Tak snad jsem to napsala aspoň trochu srozumitelně..

rain
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 08:26
- Nahlásit

pawLINka

Já bych pita celoročně venku asi nenechala, když už pominu jiné důvody, tak hlavně proto že je přecejenom krátkosrstý. Viděla jsem že třeba Tyroch se cpe ven i v zimě, poběhá si atd. je na něm vidět že by radši ještě zůstal venku, jenže dřív nebo později se začne klepat... Nevím, nemůžu si pomoct ale pořád mám pocit že jim prostě musí byt zima. Na druhou stranu, když se podívám na svojí potvůrku rozmazlenou, kterou jsem se snažila včera vytěpat na chvíli ven když pršelo, jenom se vyčůrala a už se cpala zase dovnitř, těžko říct co je pro toho psa horší...

impact
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:15
- Nahlásit

Snad na všech historických fotkách, co jsem zatím měla možnost vidět, jsou piti u boudy na úvaze. Voni nebudou zase takový chudinky krátkosrstý choulostivý.

PS: Svoje psy bych ale ven nevystrčila. Maj každej svoje křeslo v pokoji a jsou spokojení a zdraví taky.

rain
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 17:51
- Nahlásit

impact

Já mám občas problém vyhodit jí ráno z postele když vstávám do práce. Si říkám jestli je to vůbec ještě pes, před chvílí sem jedla pomeranč a jela po něm víc než po masíčku. No a teď si pro změnu hází z gauče tenisák.

maaaro
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 13:58
- Nahlásit

DEMENTI DEMENTI A ZASE DEMENTI!!!
v návštěvce [/b]bulls v nouzi[b] jsem našel toto:

Jana - janyexpress@seznam.cz

hezký den,14.2.2009 připustíme naší fenku stafbulla(zlatobílá 34kg)pes(bílý 45kg)předpokládaná cena štěnátek 2500,-v případě zájmu o štěnátka se mi prosím ozvětě na můj meil,nechci dávat štěnata kde komu,ale lidem kteří ví co tato plemena vyžadují,proto vás prosím o zvěřejnění.Děkuji Jana

Tohle už je moc....nejen, že neví ani co mají doma za psa, ale ještě na webu pro pomoc psům v nouzi inzerují štěňata, která v nouzi nejspíš brzo budou...grrrr

Aisha
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 14:02
- Nahlásit

Tak zas něco od nás

a náš malej buldoček

maaaro
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 19:18
- Nahlásit

Dneska jsem zjistil, že je u nás v Opavě k darování asi půlroční kříženka pita. Drobná krásná fenečka s menší hlavičkou, hezké pískové barvy, ušiska by potřebovala přilepit trošku )). Povahově zatím super, aktivní, kontaktní i přesto, že s ní není zacházeno zrovna "v rukavičkách".....momentálně je u "člověka", který svou fenu (kříženec ast) nechal nakrýt podobným křížencem a toto je jedna fena z vrhu. V půlroce se mu fena vrátila od "zodpovědné" majitelky, že ji prostě nechce. Tenhle alkáč co jí teď má se postará stěží sám o sebe a svého psa a štěně chce dát do útulku kde mu bude určitě líp než u něj ale.....jak znám Opavu, je tu velký počet podobných smažek, kteří touží jen a jen po jakémkoliv bullovi nejlíp zadarmo. Už tu podobných psů běhá asi 20 z toho jen pár co jsou v kondici (ale ti jsou zas ve 110% stavu), zbytek věčně po útulcích apod. takže myslím, že z útulku by poputovala akorát k horšímu. Viděl jsem 3 psy ze stejného vrhu a jsou spíše drobnější ale krásně stavění a temperament jim nechybí. Až na jednoho, kterého známí odebrali jednomu blbečkovi, jsou ostatní štěňata z vrhu u feťáků a dementů. Fena zatím není nijak zkažená tudíž kdo by chtěl tak jsem si na něj vzal kontakt, atd. Vzhledem k tomu, že jsem ho potkal dnes odpoledne, tak fotky zatím nemám ale šlo by to nějak vymyslet.

Fenka byla fakt krásná takový menší atlet s pěknou hlavičkou.

nerosekdas
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 11:48
- Nahlásit

maaaro: Takže máme časem čekat další přírůstek do smečky ridgebackostafordopitů volně běhajících po parku kolem ptáčáku?:-/ je to hnus. Kor tady v Opavě těch psů už je jako máku.

maaaro
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:05
- Nahlásit

nerosekdas
Zrovna tahle fenka je z jiného vrhu než tihle..Tahle je z vrhu co je pitům bohužel víc podobný a dementi co je maj jsou mnohem horší než ti co maj tyhlety ridgepitostafordy, kteří jsou ve většině sice bez výcviku (což mi docela vadí) ale aspoň v kondici, znám jich asi 6 a sice je maj smažky (což mi vadí ještě víc) ale psům dávaj maximum a tomu jednomu kreténovi co mu pes věčně koncí v útulku dost často dávaj do držky ...tahle fena je však smolař..týpek sem mi snažil pořád tvrdit že má amerického stardšírského teriéra ale ani jednou to nebyl schopný říct celé...prodávali se tu před 4 měsíci za 1500 Debil prodal štěně i mladému klukovi co musel chodit do školy a na psa totálně kašlal...naštěstí se o něm dozvěděla kamarádka a psa "odkoupili". Je to super psisko...což budou i ostatní z toho vrhu ale když jsem potkal dementa co má štěně z toho vrhu na ostnáči!!! to těm štěňatům byly tak 4 měsíce, tak co z nich asi vyroste...bylo jich 5 a všichni v Opavě

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:49 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Hofero...
poslední dobou se podle mě nějak zhoršili...
...jedné známé poslali objednanou mikinu a tepláky. Kromě toho, že jsou to naprosté šmejdy z číny, tak poslali blbou velikost, párá se to a je to na houby. A taky vypadám jak pitka já, protože jsem jí tenhle obchod doporučila.
...když jsem si objednala dřeva na psy, tak to vydrží max. dva zákusy a zlomí se...
...teď mi na první objednávku nereagovali vůbec...
...zkusila jsem to po měsíci, objednávku přijali a čekám na to už 14 dní...
Mám tisíc chutí kurýra poslat zpátky, až přijede a objednám si to ze Slovenska, odtamtud mi věci došly během týdne.

impact
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:29
- Nahlásit

Hádejte plemeno....

rain
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:17
- Nahlásit

impact

Hmmmm, bílý s červeným křížkem...? Těžko říct

impact
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 12:18
- Nahlásit

rain
Prej stofárd.

rain
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 12:25
- Nahlásit

impact

Ok, tak v tom případě už si nikdy nedělám legraci z Tyrovo prasečího ocásku a dlouhýho čumáku

impact
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 12:34 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

rain
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 14:37
- Nahlásit

Taky sem šoupnu jeden link co ráno mi poslal kolega http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=16076-cunak. htm ale bacha, je to až od 18ti

AOZ
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 06:34
- Nahlásit

Tak jsme byli s Ozíkem ve středu na obvyklé venčící procházce v lese. Pohodička, jdu úvozem pes běhá po stranách v lese. Najednou začal štěkat, docela dost, tak si říkám blbne, když nepřestával tak jdu pro něj. Stál za stromem a cca 10 metrů od něj ležel jelen. Snažil se zvednout, mrskal se a když zvednul hlavu a já viděla to paroží, tak jsem myslela že má 3 metry. Zavolala jsem myslivce. Ti říkali, že šesterák, leží tam už delší dobu a ještě by tam tak týden umíral. Hladovej, možná starší zranění z lovu, neví. Ještě ho zkontrolovali, jestli to nebyl můj pes, nebyl. Pro psa to byl takový zážitek, že včera nechtěl v lese nikam jít sám, bojovník

arwen
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 08:53
- Nahlásit

AOZ
tak ta naše by se asi bála jít i do toho lesa, natož se někde vzdálit. Stačilo jí, když v ZOO za mříží zbystřila pakoně...ten děsivý pohled a pak se bála i mříží u občerstvení, co kdyby tam bylo zase něco velikého a hrůzostrašného, že?!

Mel
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 09:00
- Nahlásit

možná starší zranění z lovu
já myslela, že postřelená zvířata mají povinnost dohledat a dodělat

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 09:07
- Nahlásit

AOZ
Týjo, tak to by Bucka nerozchodila-bych ji odtamtud neodtáhla

arwen
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 09:15 - Změnil/a: arwen
- Nahlásit

arwen
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 09:17
- Nahlásit

tak takhle to u nás vypadá, týraný pitbull tyrankou Ashley

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 09:38
- Nahlásit

arwen
Já nic nevidím

Ferda se pomalu dostává do kondice

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání