| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:23
- Nahlásit
11111
jenomže on se Ben za ty přední zuby ani neudrží a spadne .
není trénovanej
ne, mě se taky Gary blbě drží na klacku, prostě dřevo není většině psů moc příjemný, ale třeba na peškovi by se určitě urdržel, ne? Jako asi se ty zuby obrušujou, ale myslím, že se to stejně ohlídat moc nedá... Spousta psů ma ulámané zuby a nemusí to být z visení na klacku..
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:23
- Nahlásit
Mel
Podle mě je pitbull mnohem lepší pracovní pes než kdejaké pracovní plemeno,
jj mají větší srdce seš toho celkem důkaz že makaj
|
11111
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:28
- Nahlásit
Mel:
on není poslední dobou trenovanej na cokoliv - jen na kraviny mám pocit
peška si poslední dobou taky cpe jenom za přední zuby a činku dokonce ted odmítá vzít do huby ouplně. Odvrací hlavu jakobych ho nutila ji sežrat nebo co ...
ale plyšáky bere do huby ochotně a velmi často ))))
ale abych ho jenom nepomlouvala - zlepšil se v přisedání k noze - to zase jo...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:31
- Nahlásit
Mel
Kámošovo ovčák si děsně rád hraje s cihlama. A někdy ve dvou letech mi kámoš ukazoval psovo do půlky vošoupaný špičáky a tvrdil mi, že se s tam divnýma zubama narodil.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:31
- Nahlásit
sarax
čéče, jsem na Křivonosce zase zahořela pro pita... kašlu na mistráky, pořídím si fenečku pita a budem dělat to íííípo
11111
hele, činku mi ani nezmiňuj... já bojovala s aportem tři roky . Teď konečně aportuje, radostně, s extrémníma překusama, ale to je mi jedno, pro mě je hlavní, že aportuje... Furt lepší ztráty za překusy a radstnej pes, než nula.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:34
- Nahlásit
Mel
kašlu na mistráky, pořídím si fenečku pita a budem dělat to íííípo
bacha na vejšku..já si tedka koupím vysokýho psa..pak další stafinu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:36
- Nahlásit
bullvnouzi
ty vado, tak cihly naštěstí Gary nežere (páč co on rozkouše, to i sežere).
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:38
- Nahlásit
sarax
hele, u pita se vejšek nebojím rekord Křivonosky je 230 cm na peška, tak to musí metrovku bez přírazu dát levou zadní
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:39
- Nahlásit
Mel
mno to dá..to Trinča taky někdy..ale furt je na ty figuranty malá
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 19:52
- Nahlásit
Mel
No já bych asi psa zatloukla do země, kdyby vzal do huby šutr.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 20:09
- Nahlásit
bullvnouzi
tak to my naštěstí papáme jen klacíčky a hračky...
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 20:50
- Nahlásit
si třeba myslím, že ty špatné zákusy jsou v tom, že bullové to prostě většinou udrží i za ty dva zuby. S Ar jsme to teď prvně vyzkoušeli na campu a musím říct, že jsem toho psa nepoznávala. Samo, že jsme se často spolu přetahovali tak ze srandy, ale tak jak to držela tam, jsem u ní neznala. Mel mi musela pomoct ji vyvěsit. A taky to většinou chytla jen tak na půl huby, figurant jí to ale povolil a v momentě, kdy si to chtěla překosnout, trhl jí s tím a měla prdlajs. Jsem úplný lajk, ale řekla bych, že to je třeba dobrý přístup.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 20:54
- Nahlásit
Mel
a s tou cihlou či šutrama....Ar miluje šutry, nosí mi je z pole. Když si toho všimnu a okřiknu ji fuj, nechá ho, ale stejně časem najde jinej. A aby se nenašli rejpalové, v "nesmíš" máme velké mezery. chápe to stejně jako fuj. Holt chybami se člověk učí. U dalšího hafana budu důslednější.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 23:17
- Nahlásit
bullvnouzi
mishi
no, mě se to málo nezdá, resp. víc už ani nezvládáme časově a díky lenosti paničky obětovat další z nepsích aktivit...jako návštěvy rodiny a věnování se mému téměř nepsímu chlapovi.
|
11111
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 07:50
- Nahlásit
Mel:
no on ji miloval! Jak ji viděl, tak skákal, dělal cokoliv aby se k ní dostal. Pak zjistil, že v ruce mám kokino ( jako odměnu po drž a pust) a vykašlal se komplet an činku a jde mi rovnou po mé ruce s kokinem a od činky odvrací čumák........
Tak ji na chvilu vynecháme a budeme cvičit něco jiného a pak se k ní vrátím a budu doufat, že na moji ruku zapomněl a bude se věnovat čince.......
kameny - ty naštěstí netaháme, když ho vidím, že by chtěl, tak zakřičím fuj! a hotovo ale kalcíky... minule si vzal špalík dřeva - připravený na rozštípání - a celý ho zpracoval na třísky :-D
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:21
- Nahlásit
11111
tak to my tahame kameny, klaciky, travu, hnusy, proste dyz se rozhlidnes, tak vsecko, co kolem sebe uvidis, je pro Affi k jidlu
o Berrym nemluvim, to je neco inyho, ho zase zajima jenom co se hejbe a de voject
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:19 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Jsem se docela nasmála jestli to o těch zákusech mělo být i na Del. My jsme rádi, že si vůbec takhle hraje a "kouše" do štěněcího měkoučkého klínu. Vzhledem k tomu, v jakém stavu má zuby a k tomu, jaký strach měla dřív, tak je úspěch jakýkoliv náznak hry a tudíž je mi jedno jestli je to zákus plnej nebo jen na půl huby. Ona totiž kouše tím stylem, že utíká třá ze dvou metrů na klín, skočí, ale narazí, protože zapomene otevřít hubu.
A to na těch fotkách drží hezky, pak mám video, kdy se válí s Lukášem po zemi, zabíjí ho a přitom drží klín za poutko. A je nám to fuk. Není to obrana, ale hra a tohle rozhodně není pes na výcvik a to jakýkoliv...
Vídejo je tady: http://www.youtube.com/watch?v=jzNvCv0vLCk
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:29
- Nahlásit
arwen
Nevim, jestli jsem ti to už neříkala, ale máš moc hezký stránky...
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 13:00
- Nahlásit
mishi
děkuji i kdyby si to říkala, dobře se to poslouchá. Ty nemáš co?!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 16:31
- Nahlásit
arwen
Mám, ale spíš soukromý, o Gastonovi tam píšu hodně, ale spíš je to takovej můj deník, takže si tam postěžuju na šechno a nejen na Gastoňáka. www.mishi.blog.cz
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 17:53
- Nahlásit
mishi
pěkný, jsem se ujistila, že jsem tady asi vopravdu nejmladší :-D
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:28
- Nahlásit
arwen
Asi určitě. Ale to nejni problém, ne? Já to už od dvaceti nepočítám.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:45
- Nahlásit
mishi
vůbec to není problém, spíš obráceně, mám čas se poučit z chyb ostaních a posbírat zkušenosti.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 18:38
- Nahlásit
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2008 19:42
- Nahlásit
Nemáte někdo zájem o sošky bulls?
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 21:45
- Nahlásit
tady máte něco z bull prochajdy
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 07:59
- Nahlásit
bullvnouzi
ta první placatá hlava- za kolik je a nemáš taky nekupírovanýho ast?
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:02
- Nahlásit
bullvnouzi
A cenovky by nebyly?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:03
- Nahlásit
žanda
195.
A já nemám nic, všechno má DoggyDog. Jen jsem to sem hodila, ptž by se to třá mohlo někomu líbit.
DOGGYDOG1@seznam.cz
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:06
- Nahlásit
Jéééééééééé.
Ta první klíčenka 195, bola 235, další klíčenka 115, jedna soška malá 300, dvousoší 600, velká soška 700, hlava na mramoru 650.
Velikosti a váhy jsou v té galerii u každé fotky.
|