Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 11:50
- Nahlásit

žanda
No tak s tím snášením se mezi sebou je to takový ošemetný. Ono jim nic jinýho nezbývá no... Ve skutečnosti se mezi sebou nesnáší Tom s Aaronem, o čemž vypovídá 20 stehů na Tomově noze... Venku se snesou ale bez problémů. A Del když k nám přišla, tak nesnesla žádnou fenu a po Jess nám asi milionkrát vystartovala. Postupem času ale pochopila, že bude lepší když s ní bude kámoška, tak spolu vychází. A celkově když jdeme ven tak s vlastní smečkou problém nemáme.

Jsem ještě holčička. To je hezký

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:01
- Nahlásit

pawLINka
Jsem ještě holčička. To je hezký
Buď f klidu. Mě nedávno jakejsi malej hajzlík v hospě řek "děkuju paňmámo", když jsem mu donesla pivko. Fracek jeden. Ten mi teda zvedl adrenalin.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:11
- Nahlásit

pawLINka
no podle fotek- jo)

mishi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:12
- Nahlásit

pawLINka
Jasně, když se skovám, přiběhne (teda nezkoušeli jsme, když má stopu). On vždycky přijde, jen mu to občas trvá. Problém je, když před lesem parkuje šest aut a všichni se psema, to když ho pak už pustim na volno, chci ho mít radši na očích a neutíkajícího. On ten les není zas až tak velkej a u nás moc tolerantní lidi nebydlej.

bullvnouzi
A dalas mu lepáka za to co si dovoluje? Já jsem teda občas taky dost drzá, ale o mě už nikdo nemůže říct, že jsem fracek. I když vlastně by to ještě šlo.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:18
- Nahlásit

bullvnouzi
Já se za tu holčičku ale nezlobím, pač jsem vlastně asi nejmladší, kdo sem pravidelně chodí
Na druhou stranu přemýšlím, kde mám na webu svoji fotku

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:19
- Nahlásit

mishi
No ono to chce psíka zarazit, než tu stopu chytí a rozjede se pořádně. Já teda mám dycky oči na psovi a jak vidím signál, že ho něco zaujalo, okamžitě přivolávám, i když nevím třá ještě, co to je. Stejně tak když zatáčí přede mnou za roh ve městě. Jak zpozorní, hned volám zpěěěěět, aniž bych viděla, co tam vidí. Pro jistotu.

A k tomu frackovi. Dostal mě tak, že jsem ani neměla pohotovou odpověď.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:20 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

pawLINka
Kde asi...

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:20
- Nahlásit

pawLINka
pod členem -tam jsem se dívala na fotky- tedy doufám,že jsi to ty)

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:23
- Nahlásit

bullvnouzi
Jo aháá, na tu fotku jsem zapomněla upa.

Jo, a mimochodem jsem na tebe pěkně naštvaná

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:25
- Nahlásit

pawLINka
Na mě? Co jsem provedla?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:27
- Nahlásit

Vás zase zahltím fotkama (byla jsem teď fotit)

Jessie:

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:28
- Nahlásit

bullvnouzi
Jo, na tebe gab!!!
Už pěkně dlouho tě mám v oblíbených odkazech a ty mě ne-e

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:29 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

pawLINka
Jako kde? Bully v nouzi bo m-a-m? Šmárjá.

Bože, jsem zapomněla heslo na svoje webky.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:29
- Nahlásit

bullvnouzi
Tož bully nemyslím...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:30
- Nahlásit

Tady je krásně přejessinkováno!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:32
- Nahlásit

pawLINka
Hele chybí ti ve srazech chystaný sraz.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:33
- Nahlásit

bullvnouzi
Mnoo, jsem se na ten web totiž vykvákla.

11111
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:49
- Nahlásit

Holky,
mě Ben včera pořádně naštval. Na cvičáku se zamiloval do belgičáka - ten černý chlupatý, hráli si spolem a on pak odmítal se soustředit a neustále by tahal za ním....
A když sjme chtěla ukázat, jak jsme pohli s činkou, tak se mi na činku vykašlal a šel rovnou po ruce, ve které jsem měla odměnku.
Ale jinak je šikulka. ))))

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:50
- Nahlásit

11111
není každej den posvícení))

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:51
- Nahlásit

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:53
- Nahlásit

Kdybyste to nepochopili, tak čarodky jsou klikací...

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:55
- Nahlásit

11111
simti, taky rekni, jak kraaasne chodil u nohy a jaky ma rivolani s tesnym predsednuttim a jak na tebe kouka oddane na kazdym kroku!

mishi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:11
- Nahlásit

bullvnouzi
Musíme eště trénovat, ale teď si na něj mám dávat kor pozor, pže jak furt padá, mohlo by se mu něco stát. Jsem ho včera tahala z příkopa, tele jedno. Asi bude muset snášet na volno koš, pro jistotu. Ale mi dycky přijde divný mu ho dát, dyž vidim, jak má vyplázlej jazyk a blbě dejchá. Se do něj skorem nevende, ale lepčí jsme nenašli. Obzvlášť koš na stafy mu teda vůbec nebyl.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:16
- Nahlásit

mishi
Tak vyzkoušej na knírače. Ty jsou dostatečně hluboké. A předpokládám, že máš kovový... V kožených a umělohmotných se totiž dýchat nedá.
My Aaronovi koš dáváme venku pořád. Je na něj zvyklý a nevadí mu. Je to jistota, protože on je sice hodný pes, ale jakmile by se na něho nějaký přiběhnuvší pes naježil a chtěl se prát, tak on se dvakrát pobízet nenechá... Mu ale sedí normální koš pitbull - pes. Máme asi štěstí, protože na obě feny mi sedí pitbull - fena. Ale máme doma i na středního knírače, který nosil Aaron dřív a je mnohem hlubší.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:17
- Nahlásit

mishi
No mě choděj s košema oba a nestěžujou si.

11111
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:35
- Nahlásit

Mar:

jo u nohy, ale jak.. je to splašenec spalšený )))

doma se pak napil, nažral , skočil na postel, peta mu změřil tep a pak usnul smotaný na polštáři )

a co vy a vaše piraňky?

mishi:
my ted máme na pita - fenku košík a a neztěžuje si, teda on by si i ztěžoval, ale má jholt smůlu kluk jeden.

mishi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:40
- Nahlásit

Když jsme u toho stěžování si - zrovna ve středu jsem si u kámošky říkala, že mám hrozně komunikativního psa. On furt něco brblá, chrochtá a tak a je to v různých "tóninách" - prostě pokaždý jinak. Kámoška má labradorku a ta mrmlá furt stejně.

mishi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:42
- Nahlásit

Jinak koš máme kovovej a tušim že na dalmatina. Ale knírače jsme nezkoušeli...

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:44
- Nahlásit

vy mě štvete ,že vám hafani plavou(((

11111
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:49
- Nahlásit

žanda:

sím tě. Mě pes začal plovat až u moře a to ještě stylem bojka. Takže plove a zároven se potápí. Tak nevím. Přitom nasvalený dle mého je. ....
Ale baví ho to )))

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání