| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:02
- Nahlásit
Baico
No už se umí zlobit, žačlo ho to ba
takže konec světa fakt bude...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit
jbat
to je moje životní poslání
k posrání
Lidi mně se chce nehorázně chrápat nemůžu vůbec pracovat, ani falešný potvrzní vod doktora se mi nechce vyrábět...to je děs...a dnes jdem s Dudu a divnobratrom do parku na polárku, místo sezení v solárku a tady kecání vo prakvárku,doufám že divnobratr neveme cirkulárku do toho lesoparku a nebé mi chtít ukázat kus párku, tak mu řeknu kašpárku vylepši si morálku...tak
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:04
- Nahlásit
Baico
No už se umí zlobit, žačlo ho to bavit. Jen se potřebuje vyhecovat a nasrat, aby nejen kousal,ale aby i držel. Výborný je, že už na tom úvaze vůbec nespí
hustokrasoň už je drsoň
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:05
- Nahlásit
Marush
a dnes jdem s Dudu a divnobratrom do parku na polárku
ty vole to už dost přehání s tou romancí, už mě vůbec nezajímá jako. :blicísmajlík:
jinak dobrej rap opět.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:06
- Nahlásit
Marush
kus párku je na prd, radši rovnou celý, ne?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:07
- Nahlásit
jbat
tak já jim budu aji dávat povely, tím je jistojistě naprosto zabiju
Bajkonůrovi ani nemusíš dávat povely, u něj budu brát za úspěch, když ho udržíš, aby tě nevláčel. protože on tak moc nechce kousat, že to pak vypadá takhle :
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:07
- Nahlásit
jbat
ty vole to už dost přehání s tou romancí, už mě vůbec nezajímá jako. :blicísmajlík:
jinak dobrej rap opět
taky myslim,zas mi chce vokazovat nějaký tajný místa...je fakt trapnej soft, už jsem mu to i řekla a chtěla jsem hrát v tu sobotu na facky a maso,prostě klasický společenský hry...a von si nechal dát solidní facku a vůbec mi jí nevrátil a pohladil mě po tváři....šla jsem se vyzvracet na záchod hned
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:09
- Nahlásit
Marush
a von si nechal dát solidní facku a vůbec mi jí nevrátil a pohladil mě po tváři....
néééééééééééééééééééééééééééééé, bože, odflusla sis aspoň?????
Baico
Bajkonůrovi ani nemusíš dávat povely, u něj budu brát za úspěch, když ho udržíš
hele já ho nebudu trápit, zatáhne za vodítko - pouštím.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:10
- Nahlásit
Monty
paní o které jsme si psaly v mailech??? nebo její odchovy??
obojí, víc fakt sem psát nebudu, i stěny mají uši a i net má oči třá po mailu napíšu víc
Crysa
gratulejšn s ajcům, snad to vyléčíte
jooo, tak to nevím pani, máme to ouředně potvrzený, tak je to asi už nevratný a nevyléčitelný tudíž
s výsledovkou chvilku vydrž, hned to sem přepíšu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:11
- Nahlásit
jbat
Baico
Bajkonůrovi ani nemusíš dávat povely, u něj budu brát za úspěch, když ho udržíš, aby tě nevláčel. protože on tak moc nechce kousat, že to pak vypadá takhle :
)))))))no jasný hrozně to nenávidí to kousání je to vidět na první pohled....Jébate v pozadí můžeš vidět v zelené bundě jednu velmi diskomfortní mutantní bytost...ano mě takže jsem toho týrání Baicopsa byla svědkem,bylo to strašný,chudák pejsek
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:12
- Nahlásit
jbat
zatáhne za vodítko - pouštím
No tak vzhledem k tomu je celkem štěstí, že pouští i on. Kdyby byl jako Nána a nepůšťal by, tak to bude větší problém
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:12
- Nahlásit
jbat
néééééééééééééééééééééééééééééé, bože, odflusla sis aspoň?????
no jistě!!! Je fakt nechutnej poslední dobou...fuj!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:13
- Nahlásit
Baico
No tak vzhledem k tomu je celkem štěstí, že pouští i on. Kdyby byl jako Nána a nepůšťal by, tak to bude větší problém
pak je u mě tvůj pes naprosto v bezpečí.
ale já bych stejně radši Fandu, ten mě posledně sám od sebe objímal.
Marush
Jébate v pozadí můžeš vidět v zelené bundě jednu velmi diskomfortní mutantní bytost...
tve setkání třetího druhu asi. ale to jen odhaduju, neb jak už jistě všichni ví, NEVIDÍM V PRÁCI RAJČÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:15
- Nahlásit
Marush
no jasný hrozně to nenávidí to kousání je to vidět na první pohled
Že jo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:17
- Nahlásit
Marush
hele máš to tam
Baico
nepřeháníš to s těma chronickejma piknikama???? Jasně vidím jak tě ten pes táhne pryč vod figuranta směrem k lidem , kde doufá že se před tebou sková
jo a už ste natrénovali to zadržení na jednoho fíka s nandou????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:21
- Nahlásit
Baico
Vim, jak ho naučit kousat. Ostatním prdnou céfky úplně . Seš ještě v kanceláři? Máš tam pevnou? To mám na pevnou zadara, pošli číslo, ti zafouním.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:22
- Nahlásit
jbat
tve setkání třetího druhu asi. ale to jen odhaduju, neb jak už jistě všichni ví, NEVIDÍM V PRÁCI RAJČÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!
hlavně se starej abys nesnědla nakažený rajče nebo vokurku!
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Alexajo a už ste natrénovali to zadržení na jednoho fíka s nandou????
dyk to měli na fotkách ze Zlofsi, jak jsme ostatní statečně kanystrovali. Bajko fíka přidrží fixovanýho a Nána mu nandá poslední ránu
Až se pak podle fotek z toho Davítkojc zhroutila a přeskokovým chováním začala přeskakovat překážky a šplhat na žebříky, porcovala si kačenu vo metrofku a pak usla vysílením v odkládačce
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
jbat
ale já bych stejně radši Fandu, ten mě posledně sám od sebe objímal.
Tak to já tiho půjčím, to on tě obejme rád,bude velmi šťasten, že se objeví někdo další, kdo ho bude mazlit. Protože to je to, proč on se narodil. Ale vzhldem k tomu, že má velmi ambiciźní paničku, tak si ktomu hezky přibere i kousání do strejdíků
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:24
- Nahlásit
Biluška
Jsme v kanclu a mám pevnou 222871856. Jsem velmi zvědavá
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:27
- Nahlásit
Baico
a já už to vim heeeeeeeeč
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:28
- Nahlásit
Alexa a já pevnou nemám a mocinky to potřebuju taky vědíííttt!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:30
- Nahlásit
Crysa
to je mocinky vymakaný a myslím podle popisu že to béé fungovat hned to vyzkouším na Barču, essi přijedeš v sobotu tak ti to popíšu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:31
- Nahlásit
Crysa
a já pevnou nemám a mocinky to potřebuju taky vědíííttt!!!
Až se to dozvím, pošlu ti maila
Bajko fíka přidrží fixovanýho
Jen, jestli bude vedro, tak se pak dotyčného fíku už nesmím ptát, proč tak funí. Minule to po tomto mém dotazu se mnou nedopadlo vůbec dobře
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:35
- Nahlásit
Alexato je mocinky vymakaný a myslím podle popisu že to béé fungovat hned to vyzkouším na Barču
uváže se na fíka stejk, ne?
Hele sobotu bych ráda, mocinky ráda, ale obávám se, že autí pojede do autěcího špitálu, má bolavý kolečko, už dlooouho děsně dlooouho, nějakej čep fkole, bo ložisko fkole .. prostě mu tam hučí, jako fkole mu hučí, a švára na to bé mít čas jen vo sobotách, pže v tejdnu po právi nestíhá, že je to na dlouho, nějak tam něco je třeba zalisovat a tak. A předchozí 4 soboty byly plný akcí a docela ráda bych to už měla hotový, pže další sobota je 11. a kdyby to nestihl, tak nemám jak jet Kunratice a já chci už dojezdit toho veterána a s mladou přivíst aspoň OV nebo KV bo jaká je to vlastně výstava.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:38
- Nahlásit
takže výsledky TART Kristýna:
1- Pavel Petr - Kimbo
2 - Martin Kobrč - Wamp
3 - Václav Hubrt - Art
4 - Tomáš Procházka - Pedro
5 - Jiří Kolář - Cash
6 - Jitka Resselová - Asa
7 - Petr Novotný - Reno
8 - Robert Houdek - Adir
9 - Nelly Kovaříková - Amerika
10 - Petr Malčík - Max
11 - Radomír Joukl - Džinky - Tonda
12 - Martin Kiessling - Max
13 - Lubomír Ábel - Gin
14 - Pavel Černý - Pram
15 - Zdeněk Vydra - Mates
16 - Andrea Vydrová - Bona
17 - Mari Surovcová - Chack
18 - Filip Rozum - Larry
19 - František Švihlík - Kašpar
20 - Josef Válek - Agbar
21 - Pavlína Řeřábková - Qwint
22 - Pavel Jandík - Brita
23 - Bohumil Vacek - Bak
24 - Dita Putíková - Arthur
25 - Luboš Stoklasa - Chipp
26 - Daniel Vošický - Brody
27 - K. Mamulová Kutláková - Rena
28 - Dita Putíková - Beltine
29 - Filip Gavor - Kora
30 - Petr Pachman - Falco
Crysa
tak nevím jestli tam ten tvůj pes někde je, jeslti jo, tak pod jiným jménem, asi inkognito
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:40
- Nahlásit
Eldoguero
hele ta Asa to byla ta mrňavá maliňačka jak měla ty bombový kousačky v Rakovicích?????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:43
- Nahlásit
Eldoguero díky díky, standu tam nevidím.. ani toho jeho kolegu od VP co taky jezdí.. asi nedorazili.
Ale Art je supr že na bedně, Ghianiky odchof, Kolářovo Cash je Vědusk, takže odchov od Věrky a Dušana co maj nožní maliny, ten bejvá taky v první desítce. Asa krásný šestý mám taky radost, tu čubu prostě míílujůů Co docela čumím je Vydra a Kiessling, až kolem půlky.. koukám i buvýjéří závodili.. sestava vesměs ta stará banda co jezdí už leta, i Fanda Švihlík, ten taky jezdí už snad celiu existenci závodů.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:45
- Nahlásit
Alexahele ta Asa to byla ta mrňavá maliňačka jak měla ty bombový kousačky v Rakovicích?????
joo,to je vona, nenápadná drobná holka, nenápadná drobná čuba, ale stříli kilo na kontrolácích krásný ovladatelnosti maj, ta pouští na jedno tiché "Asa pusť"
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:46
- Nahlásit
Alexa
Baico
Crysa
Biluška
tssss, já to chci taky vědít ale nemám pevnou, nešlo by to třá na emila?
|