Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7677 . 7678 . 7679 . 7680 . 7681 . 7682 . 7683 . 7684 . 7685 . 7686 . 7687 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:24
- Nahlásit

davidkova renata
btw je ticho po pješině
No oni potřebujou nabrat dech
já ale nemyslim normální psy,ale ty "rozbitý"
No dyk, já je mám taky "rozbitý"

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:24
- Nahlásit

pawLINka
Pracně se vyšplhal až na vrchol a tam si lehl a nechtěl ani tam ani zpátky. Začal se rozhlížet a zjistil, že je to príma místo, protože může vidět všechno, čeho se může leknout.

all
ale zase je to sqelej barometr. Přijde do pokoje, fouká a klepe se. Kouknu ven, modrá obloha. Mam jistotu že za pár minut začne pršet. Ovec se nemýlí.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:26
- Nahlásit

bonc
ale zase je to sqelej barometr
Tak to neni ovec, ale chlupatá rosnička, ne?

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:28
- Nahlásit

Baico
Tak to neni ovec, ale chlupatá rosnička, ne?
vim já?? když von je bez pépé, tak gdo ví... Crysa nám je nechtěla vzít do nejkrásnějšího páru s hatem, s blbou výmluvou že je to jenom pro psy

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:30
- Nahlásit

pawLINka
Co je vlastně zač ten tvůj psychopatopes?
fotka od davídkojc je dooost výmluvná

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:31
- Nahlásit

BaicoA paní není vám trapné,že nutíte děltat toho psa, když on to dělat nechce? Když se nedá cviči čévéčko, tak u Saarlose je to víc než jasný, ne?

Ale on nechodí cvičit. Cvičit chodí její druhý pes - vepřador. Saarloos se chodí socializovat mezi lidi a psy. Bývá uvázaný na dohled ostatním lidem a psům.

To jen minule dostala panička nápad, že s ním zkusí aspoň to nízký áčko (je fakt hodně nízké).

Šiš, nejsem debil, abych toho psa nutila skládat ípo tři.

Jediné, do čeho jej nutím, je společné venčení během cvičení. Ten pes je totiž debil - jakmile jde někdo za ním, tak má pocit, že ho pronásleduje a chce ho zabít a začne zdrhat pryč. Snažíme se na tom trochu pracovat. Už pochopil, že na druhým konci vodítka je panička a snaží se aspoň trošku ovládat.

Prostě panička bydlí v civilizaci a musí se snažit ho zvládnout co nejlépe to půjde, no... Bohužel s ním chodí tak, že ho táhne většinou za sebou na vodítku jak kozu.

Ale mimo civilizaci je to docela fajn pes. Je hodně pohyblivý, k ostatním psům super (má je rád). Ale nikdy, nikdy, nikdy nepochopím, proč si ho pořídila.

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:32
- Nahlásit

pawLINka
Ale nikdy, nikdy, nikdy nepochopím, proč si ho pořídila.
to ho má od mala? nebo jak k němu přišla?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:35
- Nahlásit

bonc
Jo, od malinkého ščeňátka. Je to pes s PéPé.

Z celého vrhu je to prý největší extrém. Údajně se s ostatníma docela žít dá...

Oni jsou prostě takoví, je v nich moc vlka. Je to blbě řečený, ale je to tak.

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:36
- Nahlásit

bonc
paní vy nevíte, jak vám rozumím, barometra mám doma taky, akorát teda nenií 100% protože si někdy vymyslí, že se bojí něčeho jiného. A přesně tak ho rozhodily bouřky teď na jaře.
proč vovci nenosíš misku ven?
pawLINka
Ale nikdy, nikdy, nikdy nepochopím, proč si ho pořídila.
a jak k němu přišla?

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit

Brý den.... jsem v solidnim dizgomfortu, ráno jsem si zapomněla comp a vod tančícího domu jsem se zase vracela do Mníšku pod Prdy a pka jsem teda slavnostně o hodinu a půl přijela do práce a bylo mi řečeno že jsem s kolegyní posraly jakésik zasrané kartičky...a budou se tisknout znova a ty co už se vytiskly,bém platit.......... se už poseru a nepomlouvejte Ovec furt je roztomilý!!!

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:42
- Nahlásit

jbat

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:43 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Marush
budou se tisknout znova a ty co už se vytiskly,bém platit..........

čemu se tak blbje směješ????

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit

Marush
budou se tisknout znova a ty co už se vytiskly,bém platit..........
Taky už sem platila jeden náklad, strhávali mi to rok z platu.

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:45
- Nahlásit

jbat
čemu se tak blbje směješ????

líbil se mi tvůj mejlík

Gerda
Taky už sem platila jeden náklad, strhávali mi to rok z platu.

todle je naštěstí tak do litru...takže to se dá,ale stejnak...ble

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:46
- Nahlásit

Marush
líbil se mi tvůj mejlík

a jo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:47
- Nahlásit

Marush
todle je naštěstí tak do litru
tak to je pohoda, za blbost se platí, no. My to měli rozdělený ve 4 lidech, spláceli sme asi 180.

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:47
- Nahlásit

pawLINka
Jo, od malinkého ščeňátka.

tywe tak to nevim, to je volaké čudné... neumim si představit že mam v takový schýze čokla kterýho mam vod mala... ale zasejc sem viděla saarlose akorát tak na vobrázku, tagže nemůžu soudit. To sou to fakt takový asociální vemena vod podstaty?

makrel
proč vovci nenosíš misku ven?
až do teď byl schopnej se na pobídku napít, ze svýho známýho rybníčka dokonce už pil i sám, je to výmysl posledních cca 14-ti dní. Pak taky nesnášim nosit čoklům vodu a misku ven tam, kde se můžou vobsloužit samy, byla by sem ráda kdyby se z něj stal trošku víc pes než plyšák, a taky jí nemam kam dát. A v současnym stresu si myslim nebude pít ani z misky, nebere si ani odměny pro který by se jindy přetrh, prostě zase přestal žít.

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:50
- Nahlásit

Marush
todle je naštěstí tak do litru...takže to se dá,ale stejnak...ble
to je mrzuté, ale aspoň že to nejni tolik co si vydělala Gerda...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:50
- Nahlásit

bonc
Hele, já tyhle psy neznám. Znám jen tohoto konkrétního jedince. A to mi stačí.

Podle toho, co jsem četla a co říkala ta holka, co ho má, tak to není neobvyklé vůbec.

Já jsem zvyklá jen na čévéčka, ale to je jiný kafe, ti jsou docela normální.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:52
- Nahlásit

Marush
posraly jakésik zasrané kartičky...a budou se tisknout znova a ty co už se vytiskly,bém platit.........
nojo to nemůžeš dávat malodudu všude

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:55
- Nahlásit

bonc
Alexa
Gerda

Se mi tam posunul stetoskop zasranej co má firma jako hlavní vobrázek a byl trochu vedle no...pche,ale jelikož kontrolu toho co jde ven dělá ta kolegyně,tak za to můžem vobě,furt se to mění že by se čék z toho zesral a pak už tam tu chybu ani nevidim...se divim,že takhle necáluju furt

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:55
- Nahlásit

bonc
aha, tak já vodu tahám všude, protože nechci aby pil odněkud a pak měl průjem, když nemá v pořádku to trávení.Ale na povel se mi samozřejmě nenapije od nikud, musí chtít se sám napít. A když se bojí tak se nenapije ani pamlsky, to máme stejné.
pawLINka
jak může být tak dyzkomfotrní od štěněte?

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:57
- Nahlásit

makrel
jak může být tak dyzkomfotrní od štěněte?
páč je to skoro čévéčko a ty sou tajemný a nic ti nedaj zadarmo

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:58
- Nahlásit

Alexa
a v kolika tě sežerou???

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:02
- Nahlásit

makrelAlexa
Ne, čévéčka jsou procházka růžovým sadem.
Těch už jsme na cvičáku měli hafo a většina z nich i základní poslušnost hezky odcvičila. Jeden byl dokonce moc šikovný a bavilo ho to, ale páníček na to kašlal.

S tímhle se nedá cvičit ani pocem a sedni...

Nejsem znalec těchto plemen, ale v každém případě mě povahou vůbec neoslovují... Vzhledem ano, je velmi krásný:

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:02
- Nahlásit

čau žumpo, co drásáte jak prokoplý. Jádneska v stávala kolem 9.30hod, nažrala se a pojedu s vekopsy k vodě, poprvé se koupat ve velký vodě-já, čokle se koupaly letos už hodněkrát

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:04
- Nahlásit

Alexa
pawLINka
my máme na cvičáku čévéčko a to má povahu jak německý ovčoun, fakt umí všechno mají i oční kontakt, to je ten jak jsem sem včera psala že taky projel tu shnilou rybu.

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:12
- Nahlásit

Alexa

očekávám pokyny pro taťuldu magioního dnes

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:20
- Nahlásit

Akyháky
vše nejlepší k narozkám

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:23
- Nahlásit

nepyšte, nestíhám. Sem měla dneska velmi komfortní kanysku. Jeden klijent mě požádal o ruku a chce si mě vzít ZA MUŽE Myslíte, že to mám přijmout?

<< 1 ... 7677 . 7678 . 7679 . 7680 . 7681 . 7682 . 7683 . 7684 . 7685 . 7686 . 7687 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání