Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7677 . 7678 . 7679 . 7680 . 7681 . 7682 . 7683 . 7684 . 7685 . 7686 . 7687 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:18
- Nahlásit

protože má klíště a ona ho neumí vytáhnout božéééé, nééééé
MontyAle jooo paní víte kolik zatrhlech kusadel má v sobě už zmítající se pakůn prostě z tekuté rtuti se fakt blbě vyndává cokolif.Eldoguero
Kongratulejšn doufám,že máte poháry páč až vám dozrají jahody určo se šiknou

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:19
- Nahlásit

Monty
nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé, nemůžu
teď mi píše kámoška, co má tu jorkšírku, kterou budu tuto sobotu hlídat, že s ní pojede na vetku, protože má klíště a ona ho neumí vytáhnout božéééé, nééééé

Ve čtvrtek jsem byla na canisce v domově důchodců. Pracují tam sestry - jako zdravotní sestry, aby bylo jasno. Jedna z nich má ode mě štěně (teď už to teda není štěně, už jsou mu asi dva roky ). Ta mi začala vyprávět jak měl Čárlínek klíště a jak asistovala celá rodina, aby ho vytáhli. Chlap a syn drželi psa (má asi tři kila i s pelechem) a ona napřed dezinfikovala, pak vytáhla klíště, pak opět dezinfikovala a nyní psa kontrolují zda náhodou něco... jsem šla do kolen. Na to se dogestila jiná sestra a povyprávěla nám jak klíště mělo její dítě a ona s ním šla na chýru, aby mu ho vytáhli, páč ona se klíšťat štítí a v životě by ho nedokázala vytáhnout . Se mnou to normálně švihlo

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:19
- Nahlásit

Baico
No myslím, že Gerda s Renatou pojedou a do Knedlíčka se jim určo vejdeš. Nebo přijeď vlakem do Kralup a já pro tebe zajedu. To už je pak kousíček

super, super, díky pani, nějak to tedy zplichtím. vlakem bych možná nedojela krz ten kostým... deportovali by mě rovnou do Bohnic.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:20
- Nahlásit

danajasa
prý je velké, ty se vytahujou dobře, no jako, to mi příjde dost drsné, jezdit na vetku s klíštětem, to bych tam někdy musela být i několikrát za den

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:21
- Nahlásit

Marush
Crysa
o esli ti bude vařit a nosit pívo a hledat vovladač vot telky, tak bych do toho šla
No to neříkal, ale zajímal se jaký mám důchod. Sem mu vysvětlila, že žádný, páč mi ho nigdo nechce dát On mě politoval a říkal, že to neva, že on mi bude dávat důchod svůj To se mi samo líbilo, jenže pak přišla jakási ošetřovatelka a vysvětlila mi, že on takhle rozdává důchod každé To mu teda samo po svatbě zatrhnu

Marush
Člen
- Nahlásit

Monty
WTF
co to je za zkratku????

WHAT THE FUCK neboli...zo to k... je?!

Monty
Člen
- Nahlásit

Biluška

no paní, to jsem případy
já kdybych měla v hubě nějakou tekutinu, tak bych oprskla monitor už mi neodepisuje, tak asi jely

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:23
- Nahlásit

pawLINka
že to fungá málo, tak zvyš.
Mám velkou obavu,že se ten zmetek stává imuním.Co výstava? Ja pakůň titulovanej
Nikoho nesežral,bylo mu přičteno ke cti,že f tom stadionu jak se vyjádřil porotce-Vyhadzuje opilcou,tak zub sem ukázala já páč vrčél na míle daleko chlápkovi přímo do rozkroku,ale tu1 tam máme,hlavně že nás nevyrazili čož považuju za ůspěch.

Marush
Člen
- Nahlásit

Biluška
On mě politoval a říkal, že to neva, že on mi bude dávat důchod svůj To se mi samo líbilo, jenže pak přišla jakási ošetřovatelka a vysvětlila mi, že on takhle rozdává důchod každé To mu teda samo po svatbě zatrhnu

ty vé takovej čipernější geront...cool, asik se dáme s Nyxlou na kanisku,třá sbalim nějakýho epesního vosumdesátníka a budem chodit krmit labutě a tak...to by bylo pěkný

Monty
Člen
- Nahlásit

Marush
WHAT THE FUCK
stačilo napsat jen co ta zkratka znamená, přeložit si to už umím, až zas tak velká lopata nejsem
neříkám kdyby to byla nějaká barbie, tak neřeknu ani půl slova -ty jsou marné, ty už překvapit nemůžou, ale připadala mi normální, no teď už ne

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:25
- Nahlásit

danajasa
Jako V1?

vrčél na míle daleko chlápkovi přímo do rozkroku

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:26
- Nahlásit

Monty
stačilo napsat jen co ta zkratka znamená, přeložit si to už umím, až zas tak velká lopata nejsem

tak jsem to samo nemyslela,jen jsem to pro jistotu uvedla hned na pravou míru..aby nedosšlo k nějakým zbytečným dezinterpretacím!

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:27
- Nahlásit

jbat
vlakem bych možná nedojela krz ten kostým... deportovali by mě rovnou do Bohnic.
Ježiš, tak si vem kostým do tašky a převlíkneš se až na místě v naší epesní ávii, ne?

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:29
- Nahlásit

pawLINka
No zas taká sláva to nebyla.Jo abych nezapoměla náš figurant již má řidičák a je všhoschopný a má láskyplný přístup takže kdyby bylo třeba na nákou akci de vobjednat http://www.gerro.wbs.cz/FIGUROVANI.html

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:31
- Nahlásit

jbat
Baico
Ježiš, tak si vem kostým do tašky a převlíkneš se až na místě v naší epesní ávii, ne?

převlíkneš se ve vodkládačce...nebo celkově béš ten den trávit ve vodkládačce,aby sis neublížila

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:32
- Nahlásit

danajasa
Hele, nejela bys příští sobotu do Zlína na tu přednášku z vedlejšího tématu? Třá tě to přesvědčí na to krmení masem.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:35
- Nahlásit

Marush
převlíkneš se ve vodkládačce
Hele do vodkládačky se vejde akroát Renata, normálně rostlej člověk nemá šanci.

jbat
Ale když nebudeš mít hata, tak ti na kousání můžu půjčit jednoho z veverků

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:37
- Nahlásit

Baico
Hele do vodkládačky se vejde akroát Renata, normálně rostlej člověk nemá šanci

Ajooo...no tak jbata uvažte ale aspoň k plotu...pro sichr nechápu,že dyš už jste jednou davídkojc dostali do klece,že jste jí eště pustili...to je vyložený lajdáctví

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:38
- Nahlásit

Baico

Tak ok, ok, jsem zas hysterická...

Baico
Ale když nebudeš mít hata, tak ti na kousání můžu půjčit jednoho z vev

Já bych si ho půjčila spíš na mazlení a tak. Kousat neumím a nechci ti dyzkomfortit šikovný čokle.

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:39
- Nahlásit

jbat
Já bych si ho půjčila spíš na mazlení a tak. Kousat neumím a nechci ti dyzkomfortit šikovný čokle.

toho bych se nebála,béš je diskomfortit už jen svou přítomností a nejen je

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:40
- Nahlásit

Přihlásila sem jébata do klubu:

http://www.stream.cz/uservideo/588030-nahaty-roste nky-a-borci-parej-videohry

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:40
- Nahlásit

Marush
Ajooo...no tak jbata uvažte ale aspoň k plotu
No tak to ani náhodou. Na to ten plot neni konstruovanej. Ale mohla bych jí uvázat s Fandou k bráně, protože princ Hyjacint se opět na chvíli vrací na úvaz
jbat
nechci ti dyzkomfortit šikovný čokle
To buď v klidu, ty už jsou v takovým diskomfortu, že to víc ani nejde

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:43
- Nahlásit

Gerda
Pozor, naš pikniky u cest už jsou chronické

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:44
- Nahlásit

pawLINka
Hele, nejela bys příští sobotu do Zlína na tu přednášku z vedlejšího tématu?
To vůbec nevypadá špatně zejtra mám volat jednomu šalenému muži krzevá robotu pokud by nechtěl abych do týdne už stepovala okolo plotu tak byhc jela.pochopila sem že se vobědnám předem a zaplatím na místě?To by šlo.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:46
- Nahlásit

danajasa
Asi jo. Tak dej vědět co nejdřív. Já ještě zjistím, jestli nemám v ten termín něco zásadního (třeba moji svajbu nebo porod) a esli né, tak bych asi jela.

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:51
- Nahlásit

Baico
protože princ Hyjacint se opět na chvíli vrací na úvaz

proč to?

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:52
- Nahlásit

pawLINka
Poslala sem sovu.Huž mlátí křídlem u vás do okna.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:55
- Nahlásit

Přihlásila sem jébata do klubu:
Gerda

Seš bubá. )))))))))))))))))))
Prosim tě vzali byste mě v nedělu s sebou? slibuju, že se obleču... teda jen na cestu a dobu nezbytně nutnou samozřejmě...

Baico
To buď v klidu, ty už jsou v takovým diskomfortu, že to víc ani nejde

a jo vlastně! tak já jim budu aji dávat povely, tím je jistojistě naprosto zabiju.

Marush
toho bych se nebála,béš je diskomfortit už jen svou přítomností a nejen je

to je moje životní poslání.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:59
- Nahlásit

pawLINka
Hele jak jsme se bavili o těch hypotékách, tak bych to upravila. Nejpodstatnější je, nezabít ho, když ti řekne, že v aktuálním měsíci "prostě nevyšel"

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit

Marush
protože princ Hyjacint se opět na chvíli vrací na úvaz

proč to?

No už se umí zlobit, žačlo ho to bavit. Jen se potřebuje vyhecovat a nasrat, aby nejen kousal,ale aby i držel. Výborný je, že už na tom úvaze vůbec nespí

<< 1 ... 7677 . 7678 . 7679 . 7680 . 7681 . 7682 . 7683 . 7684 . 7685 . 7686 . 7687 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání