Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7677 . 7678 . 7679 . 7680 . 7681 . 7682 . 7683 . 7684 . 7685 . 7686 . 7687 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:36
- Nahlásit

davidkova renata
děcka číhněte na odbojnou gerdičku.-))))
Dost dobrý Jsem to právě dneska vyprávěla Matesovia na to konto řekl, že natočíme to video, abych ho dala do Žumpy Jen musím počkat, až mi ho Evča pošle, já ho trošku upravím a dám tam nějakou pěknou muziku, třeba Princi můj maličký spi, nebo tak něco

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:37
- Nahlásit

davidkova renata
hele mě se to nelíbí, když ty veverky znám, navíc se mi povedlo přihlásit, tak jí to, co se mi nelíbí, můžu napsat tam. Koneckonců jeslti to potřebuje přes rodící kočku, tak prostě nějakou Fanoušovi dejte, von jí ty koťata taky nezakousne a bude stejnej doktor v bílém jako Smajl a Bajkofka bude taky hrdina, co umí se psem.

a okamžitě smaž tu informaci o fotkách, si blbá?

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:37
- Nahlásit

davidkova renata
ty voe tak tys superextraspeciál magor))))))
tady ti to píšu!!!!!
ti řikám,že potřebujem foto Džíny hancew na hrnek

hele aby se třá neposrala z toho nebuď hysterická

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:39
- Nahlásit

Baico
docela by mě zajímalo, jaký známý, že je ani neznáš, máte společný )) To je nějakej renonc, ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:39
- Nahlásit

nemethova5
doufam,ze ne tu okurku po ktery se tak silene sere!!!!!

To teprve zjistím

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:42
- Nahlásit

čus babuchy!!
tak jsem ze cvičáku doma a snažím se po mailech zrušit aukci na Aukru.. MakyTrixová měla zas pravdu, cena objednaného zboží je vč. poštovného ke každý objednaný věci tedy 14Kč zboží 1114Kč poštvný Tak jsem dotyčnému napsala, že chci teda poslat 9 balíčků, když si 9x platím poštovný a to se mu nějak nelíbí, snad se s ním nějak ale domluvím, bo jinak asik budu přes Aukro řešit klamavou inzerci produktu
Prostě debýýýl jsem

Jinnak na cvičáku už je vše zas na svých místech, jako kdyby se tam včera nic nedělo, tak už je zas klídek a pohoda, jen na cvičení jsem neměla nerva, jsem jsem si udělala to co už umíme, pže při prvním cviku, kdy jsem chtěla něco navíc, jsem rázem měla 100 chutí konat pozitivní motivaci traverzou do hlaf

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:43 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Gerda
on jí ty koťata taky nezakousne
Hele já mám fotky s Bajkonůrem, jak opečovával koťata naší Maury.
A tady je pětitýdenní Sejlem, který si díky Bajkonůrovi a jeho péči dodneška myslí, že je pes

docela by mě zajímalo, jaký známý, že je ani neznáš, máte společný
Hele nad tím přemýšlím už od fčéra a ještě jsem na to nepřišla

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:47 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Baico
Gerda
docela by mě zajímalo, jaký známý, že je ani neznáš, máte společný
Hele nad tím přemýšlím už od fčéra a ještě jsem na to nepřišla

šiš vy neznáte virtuální realitu????????????????????????

davidkova renata
co třá tady hysterko http://baico.rajce.idnes.cz/Jilove_16.4._2011/
nebo tady je dost dobrá http://baico.rajce.idnes.cz/Prokopak_26.2_2011/

Crysa
hele když tě tu vidím fakt dobrá akce, akorát jak sme rychle vodjely tak sem ani nestihla říct pořádně Kamile a ostatním ahooooj

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:47
- Nahlásit

Crysa
Prostě debýýýl jsem

No ale eště že ti to Makyjofka řekla, tý to věř, když ti to tu řikáme my, tak furt ne ne ne, já su skoro z prahy...ouplná inžinýrka dírkovaná.

Baico
simtě to ti nespolkne, bude myslet, že ho Bajko zakous, dyť se ta kočka nemožně tváří )) Necháme boncovnu, ať doveze Kočku, a tu dáme nejdřív Bajkovi a pak Franzimu. A jeslti z ní něco zbyde, vrátíme to boncovně, bestak nepozná, že je kočka jiná, bude si myslet, že si jen vytrhala obočí.

Jdem s Filátkama ven, zkusim se napojit z kdomku, ale asi to neklapne.

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:48
- Nahlásit

čaute, co je tady nového, na FB jsem četla, že Maryje opěz získala medaili - tak to moooooc gratulujeme

my dneska byly u Ostravice s Makrelito a basenžíkem

a tady fotešky mimineček

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:57
- Nahlásit

Gerdasimtě to ti nespolkne, bude myslet, že ho Bajko zakous
Tak líp, no

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 21:01
- Nahlásit

Monty
ty jsou krásnější a krásnější

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 21:02
- Nahlásit

GerdaNo ale eště že ti to Makyjofka řekla
ale až když jsem si nakoupila.. pže mě by taká věc prostě nedošla, že by tohle někdo mohl takto maskovat..

Alexahele když tě tu vidím fakt dobrá akce, akorát jak sme rychle vodjely tak sem ani nestihla říct pořádně Kamile a ostatním ahooooj

ráda vyřídím, stejně jako předchozí pochvaly, plácaly jsme se dneska na cvičáku po ramenouch a už zas jedem vylepšení na příští rok už je popsaná první A4ka

Jinak rozlučování nikdo nehrotil, co jsme tam tak všichni poletovali, tak jsme nestíhali ani se rozlučovat s nikym.. kdo nám nohu nepodkosil a v pádu nestich říc "čau vole jedu", ten se ani neměl šanci rozloučit nějak normálně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 21:06
- Nahlásit

Axa se mi dnes u cvičáku vyválela-teda jen krk, jsem ji okřikla ve shnilý rybě, ale fakt shnilý, zejtra jí musím vyšampónovat.
No napouštěla jsem si vanu a nalila tam jar, vůbec nevím proč jsem si myslela že tam patří když pěnu nepoužívám skjoro vůbec a ani ji momentálně nemám

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 21:08
- Nahlásit

kejtlin
že??? taky si myslím, že roztou do krásy
co vy paní? jakpak se máte???

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 21:09
- Nahlásit

Baico
ťuťu, to je roztomilé

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 21:11
- Nahlásit

Monty
no koupu se v jaru-teda vodu jsem vypustila a napustila novou, včera mě chytly ty záda, fakt hnus, dneska ta pohotovost s Radka tchýní, no vše při starým

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 21:12
- Nahlásit

kejtlin
jaká pohotovost? já nic nevím, já tady přes víkend skoro vůbec nebyla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 21:18
- Nahlásit

Monty
no jako tchýni mého nejlepšího kamaráda gaye jsem volala dnes záchranku, volal jí a nějak se ku nezdála do telefonu byl v práci tak mě poprosil, zda bych tam nesjela se kouknout, tak bud´mrtvička slabá nebo kolaps z vedra, jsem jela za sanitou pak tam čekala, pak jí tam vezla věci, zůstane tam asi 3 dny na pozorování a až pak zavolala radkovi a míšovi-to je jeho příztel bydlí spolu právě s tou paní jak je v nemocnici co a jak, až jsem vše zařídila, aby neměli nervy

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 21:18
- Nahlásit

Baico včera na cvičáku uklízel

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 21:20
- Nahlásit

kejtlin
bože, tak to jste paní měla zase adrenalin

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 21:22
- Nahlásit

Baico
Baico včera na cvičáku uklízel
hele vono ti nestačí že svýho diskomfortního čokla nutíš proti jeho přirozenosti kousat, eště ho nutíš aby si ty fíky i uklízel jo

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 21:27
- Nahlásit

Alexa
eště ho nutíš aby si ty fíky i uklízel jo
Když si nadělá bordel, tak ať si ho i uklidí Ale musím sportovně přiznat, že Mates mu pomáhal, odpichoval se špičkama

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 22:06
- Nahlásit

neví někdo so šeltka Sabča? Vlčáčková sem nedala vědět, tak jestli jste s ní někdo v kontaktu?

agáta12
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 22:28
- Nahlásit

davidkova renata
Alexa
Na západě je je pěknej cvičáček žumpou neposkvrněnej a kdybyste zatoužiliy po výjezdním obrzdyskomfortnění nebo ztábornění mohu nabídnouti . Pozor je to tu těžce nekomerční!
http://www.kk-nyrany.wbs.cz/
Gerda
Teda pani, ta vaše Maryje je čupka fakt dobrá a takový fokál nemaj ani na microvsví vesmírúch .
Budu o ní Šašovi kanystrovýmu poudat.
kejtlin
včera sem mrkla těsně než se upadla - já taky jezdím na Mělník (asi že je na kopci) , ale na tom Mělníku chodíme na Pšovku a ta je pod kopcem. ???? A kdybychom chodili do Pšovky tak máme mokrý nohy . Tak to je divný .

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 22:29
- Nahlásit

čus bus, jak se máte, co děláte???

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 22:33
- Nahlásit

agáta12ale na tom Mělníku chodíme na Pšovku a ta je pod kopcem. ???? A kdybychom chodili do Pšovky tak máme mokrý nohy .
ale o kus dál je to DO Mlazic, to zas vím já

agáta12
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 22:36
- Nahlásit

Crysa
Jasně tam jsou tůně! Chodila jsem tam čochnit sebe i psa číslo 1 .

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 22:39
- Nahlásit

agáta12
Pani, vy ste ten Nýřan u Plzně? A vy ste tam přeceda? Takže byste nám to u vás dovolila se sejít? Zapiknikovat, zacvičit, zažumpit...máte tam někde dlouhou a mělkou vodu? Mám totiž plán, holky už to trošku vědi, ale nemám pomocníka ku plánování, páč sou děsně nespolehlivý a líný a nesnažej se - chtěla bysem žumpí závodotrénink s dlouho mělkou vodou, přes kteu psoj budou muset buť plavat nebo běžet na zadržení, chtěla sem právě bránení vodní, krs to sme plánovali cestu do polska na mělký pláže, ale bylo by s tim asi děsně papírování, povolení, páč by to muselo bejt v kempu, tak vhodnou vodu hledám zde, v naší domovině. Spojili bychom s žumpamítynkem. Fíka s kondicí na to máme, nebo veme dva, kdyby se jeden třá uotpil nebo nedodejchal. Psové by se děsně namakali a pak bychom s nima už nemuseli moc ven.

agáta12
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 22:51
- Nahlásit

Gerda
Tady sme bez vody, je tu jen potůček, něco jako má Biluška a ve kterém zakazuje koupání .
Za vodou se musí dojet. Ale mám přectavivost dost dobrou a vidím vaši hlavu uvnitř) - je mi to jasný- to by mohlo být dost dobrý. Pokoukám se po okolí je tam o kus dál rybník cca 4 km.
Na takový sporty by byly ty mlazický tůně - já si je romanticky pamatuju z minulýho století.

<< 1 ... 7677 . 7678 . 7679 . 7680 . 7681 . 7682 . 7683 . 7684 . 7685 . 7686 . 7687 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání