Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7668 . 7669 . 7670 . 7671 . 7672 . 7673 . 7674 . 7675 . 7676 . 7677 . 7678 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:35
- Nahlásit

kejtlin
jo na vodítka jsem si vzpomněla v Praze, ale mám je stále v autí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:35
- Nahlásit

jablunka
kéž by vždycky všechno dopadlo takhle dobře a rychle......pro čivavku Rózinku si právě přišla nešťastná panička a shledání bylo velmi radostné.

tak to je bezva
EldogueroDana Caisová a Karel Katzer, mají ovčáky, úplně tam nebydlí, mají barák v Praze, ale na Libiši jsou dost často

neznám, a říká se v Libiši ne na Libiši...

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:38
- Nahlásit

jablunka
to je super

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:41
- Nahlásit

jablunka
hézký mám ráda ščasný konce. Du čumět na cool de VAN HELSING miluju ho akorát vo to neví huž sem zvyklá že mi furt někdo pije kref tak proč se upejpat.

zavrelka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:42
- Nahlásit

kinta
Ahóóóój, žumpice! Mám takovej dotaz, nevíte o někom, kdo by měl dětský oblečení k darování
něco bych našla... letní? nevím jestli se teda trefím velikostí.... odkud jseš?

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:46
- Nahlásit

danajasa
miluju ho akorát vo to neví
já taky akorát mi sere že to blbě skočí
jablunka
tak sem chtěla pogratulovat k novému přírůstku, tak aspoň gratuluju k heeepíííjendu

kinta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:54
- Nahlásit

zavrelka

Ahoj, jsem z Brna, oblečky jakýkoliv. Je to pro dvouletý a tříletý dítě, jsou prý drobnější. Osobně je ještě neznám. Jestli něco máš, budu moc ráda, poštovný Ti samozřejmě zaplatím.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:55
- Nahlásit

Alexa
danajasa
sem eště vanhelsinga neviděla

zavrelka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:56
- Nahlásit

kinta
Já jsem z Tišnova, do Brna jedu 10 ale to nebudu stíhat a pak 13, nebo kdyby nebyl problém - manžel jezdí tak 2-3x týdne do Brna do práce autem (střídají se s kolegou) tak bych to poslala po něm ale musela by sis pro to dojet na vídeňskou.

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:57
- Nahlásit

VentaJinak teda voříškiáda super zorganizovaná, výborný ceny a celkově moc fajn )))
sem ráda že se líbilo, ráda budu tlumočit dále hned zítzra po O až tam dojedu pomhat z poklízecíma pracema

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:59
- Nahlásit

kejtlin
říká se v Libiši ne na Libiši...
co já vím chtěla jsem původně napsat na statku, oni tomu tak říkají, tak už jsem to tam nějak bezmyšlenkovitě nechala

No nic lidi, jdu spát, páč ráno tuze brzo vstávám
držte nám zítra palečky a kdyby se vám někomu chtělo, tak se na nás přijďte do Rychet podívat dobrou

kinta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:59
- Nahlásit

zavrelka

Supr dupr!! Na Vídeňskou si dojedu, no problem!
Kdyžtak mi napiš na mail daniela@kinter.cz Tvůj telefon, já Ti pošlu můj a bude snazší domluva. DÍKY!

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:00
- Nahlásit

kejtlina říká se v Libiši ne na Libiši...

tak tohle mě taky drtí ty předložky měst, tady se říká NA Mělníku, jako že asi na kopci bo co, ale prostě jede se NA Mělník a hotovo. A jednou jsme chlastali s moravákama a ti porát říkali tady V Mělníku.. jako strašný to slyšet.. a pak nám to vysvětlili, proč volili tu předložku.
Prej lepší V než NA od tý doby raději nekomentuju kdo jakou předložku používá, jen mě to rve uši

zavrelka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:05 - Změnil/a: zavrelka
- Nahlásit

kinta
škoda že jsem to nevěděla ráno.... dneska byl ideální den na kramaření na půdě zrovna jsem tam něco přidávala.... během týdne se budu snažit to nachystat a dám vědět.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:08
- Nahlásit

Crysa
a ti porát říkali tady V Mělníku.. jako strašný to slyšet.. a pak nám to vysvětlili, proč volili tu předložku.
To je tu celkem běžné . Přece nebudu jezdit Na Ostravu, nebo Na Olomouc, ne? . Taky se běžně skloňuje "V Bruntáli, podle vzoru v prdeli"

kinta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:09
- Nahlásit

zavrelka

Díky moc, jsi hodná. Hlavně nestresuj, má to čas do půlky června.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:11
- Nahlásit

Crysa
od tý doby raději nekomentuju kdo jakou předložku používá, jen mě to rve uši
i mě
Biluška Bruntáli, podle vzoru v prdeli"

zavrelka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:13
- Nahlásit

kinta
maila jsem si zapsala - můžeš ho smazat, nebo mě najdeš pod jménem i na fb.

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:16
- Nahlásit

Biluška Taky se běžně skloňuje "V Bruntáli, podle vzoru v prdeli" taky dobrýýý

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:19
- Nahlásit

Crysa
Já taky bydlím na Bučině a jezdíme na Kladno

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:21 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Píše mi kámoška:
"hele kamoska porada v modranech detskej den, a pta se me jestli neznam nekoho kdo by neco ukazal s pejskama, je to asi za jidlo nebo za beno nevim, nevis o nekom z phy nebo tak? "

nevíte o někom? třá co tak chodíte na klikry a tak, jestli si někdo nechce sjet tréninkově před lidma nějakej tanec se psem bo takněco?
nevím esli stihnu ještě dneska tady zareagovat, ale pokud o někom víte, tak mi to pls hoďte do maila, předám na vás kontakt dál

edit: hele je to myslim v sobotu v modranech odpoledne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:39
- Nahlásit

óóó to je debata na úrovni, sem psala bejvalýmu at´ mě již nekontaktuje a vůbec ne v 8 hodin ráno, když mám volno a jeho blahorodí se urazilo, což je běžný, no snad mu to chvíli vydrží.

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:57
- Nahlásit

Gde je Gerda?? nebloudí ještě někde s Atuší kolem Štětskejch fabrickejch komínů??

jdu teda spát, ale vrtaj mě hlavou, kde uvízly

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:58
- Nahlásit

Počkat, ještě Alexa se neozvala..

že by je černá díra pohltila??

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 23:06
- Nahlásit

Crysa
S Alexou jsem večer founila. Neříkala nic o tom, že by byla zablouděná.

Je čas udělat hají buci, je čas udělat hají buci. Ráno se kursinguje u Pentase. Taky se tam budou mazlit malé kůzlátka a ščeňátka. Předpokládám, že to bude velmi dobrý pyknyk u cesty

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 23:24
- Nahlásit

jdu taky spát, původně jsem chtěla jít brzo

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 06:19
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice. Přestalo deštit, venku už je svítíčko, jede se na kůrsing

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 06:42
- Nahlásit

Biluškaja uz davnno makam tak pul hodinky!vypada to,ze tzu bude dnes nadherne,to zas amin nazbira klistaku!

impact
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 06:54
- Nahlásit

Vstávat a cvičit.

By mě zajímalo, kdy á se vyspím. Už třetí den furt kdesi lítám a vstávám jak kokot ráno.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 06:56
- Nahlásit

impactnapodobne,napodobne a od cervna to bude jeste horsi,to uznsi myslim se leda vyspim v hrobe!!!!

<< 1 ... 7668 . 7669 . 7670 . 7671 . 7672 . 7673 . 7674 . 7675 . 7676 . 7677 . 7678 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání