| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:04
- Nahlásit
Eldoguero
ona by mi ho dovezla i Gerda příští týden do Zlofsi, jak chceš já se ti klidně plně přizpůsobím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:05
- Nahlásit
davidkova renata
přiznej se dobrovolně, že jí na mě donášíš ty
uš to nechlastej
Tak se sakra někdo přiznejte, kdo ste moji společní známí s esinou, o kterých teda ofšem nevím
danajasa
A ta léčivá hluchavka je kerá teda?
Hluchavka vypadá dost podobně jako kopřiva, jen nežahá
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:06
- Nahlásit
danajasa
hluchavka není kopřiva - rozdíl jest při doteku zjevně patrný ale léčivá je kopřiva aji hluchavka, akurát každá na něco jiného
kejtlin
tak třá žahavka je husí a dvoudomá je kachní, co já vím
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:08
- Nahlásit
danajasa
To je právě špatně pakoně dokonce nesmí vrtět vocasem ináč maj napsanou vadu exteriéru-Ocas veseleji nesen!
No tak to chce mu ňák vyhrožovat nebo ho zmlátit, aby byl spíš znuděnej než veselej )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:09
- Nahlásit
Baysha
jako dle velikosti zvířete je velikost kopřivy??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:10
- Nahlásit
Venta
No tak to chce mu ňák vyhrožovat nebo ho zmlátit, aby byl spíš znuděnej než veselej
Pani, vy ste mooooc bubá A nepráskáte na mě nakonec vy? ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:12
- Nahlásit
davidkova renata
Alexa
uš sem přišla na to proč ste nechtěly kafe, ste se u mě štítily....
jo a ovec byl v prdění nevinně, je to Zuzanka a je to síla, dneska f posteli spát nebude ponevač by ostatní pot peřinou umřeli a mě by asi uhnili zakryté části
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
Venta
ňák vyhrožovat nebo ho zmlátit
Jistě ale traverzu na veřejnost prostě vzít nemůžu.Baysha
kejtlin
a nebé to podle toho kerá drůběř to zrovna zobá? asi půjdu hají padají mi víka.
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
http://relax.lidovky.cz/ctyri-centimetry-staci-ukl idnuje-sexuolozka
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
Jako by jsi nevěděla, že na velikosti přece nezáleží ))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:14
- Nahlásit
Eldoguero
že pes uteče z placu a od psovoda při aportu za žrádla
Paní a eště počkejte do podzimu,já zahájím novou éru kdy uteče psovod z placu a pes pojede dál
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:15
- Nahlásit
Baico
Jako by jsi nevěděla, že na velikosti přece nezáleží ))
ale záleží
Baysha
4 centimetry?? proboha
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:15
- Nahlásit
kejtlin
No, vzhledem k tomu, že mám auto a nebudu se tedy muset pařit a mordovat a především modlit, abych vůbec dojela, v mým starým vraku, tak je to v pohodě a můžu ho klidně dovézt až do Libiše, jen budu potřebovat asi trochu popsat cestu potom, nebo aspoň nějaký záchytný body, směr, event. odkud a jak je to značený.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:16
- Nahlásit
danajasaEldoguerože pes uteče z placu a od psovoda při aportu za žrádla
Paní a eště počkejte do podzimu,já zahájím novou éru kdy uteče psovod z placu a pes pojede dál
No to já taky, až ukončíme náš pokus o ZVV3 hned při hlášení, protože z nervozity pozvracím rozhodčího.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:19
- Nahlásit
kejtlin
no taky bych řekla, že 4 centimetry je poněkud pod míru, ale já nejsu seksuolóška přece, ta tomu asik rozumí líp
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:20
- Nahlásit
Baico
Pani, vy ste mooooc bubá A nepráskáte na mě nakonec vy?
Přece to nebudu takhle přiznávat, ne? Ale mám to zapotřebí, aby se se mnou dotyčný osoby kamarádily, páč o ně moc stojim a mám je ráda Jen sem teda nezvládla napráskat debatu o těch akvárkách, páč sem se do ní zamotala a nepochopila sem to.
No a du vzkázat, že jdete do trojek teda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:21
- Nahlásit
Eldoguero
to by bylo fajn já nevím totiž zda se v neděli do zlofsi dostanu,no je to jednoduchý od prahy jsou značený neratovice a od neratovic je zn ačená libiš, a bydlím asi vprostřed vsi , po pravý straně obecní úřad-velká budova z červených cihel, pak je hospoda, pak obchod vietnamský, u toho odbočíš doprava a druhý barák vlevo-vpravo to nejde tam je park a jsi u mě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:22
- Nahlásit
danajasa
a tak to zas joooo, to tu ještě nebylo, ráda se přijdu podívat a budu velmi moc fandit psovi a budu skandovat jeho jméno a následně budeme s ním v hospodě pomlouvat jeho psovoda
Baysha
4 cm jo to je hodně skromná sexuoložka teda ale měla by si uvědomit, že ne všichni jsou tak skromný jako vona a Lenin
Baico
no a poblitej rozhodčí tu taky ještě nebyl, takže nahlásit termín a místo konání, přijedu to natočit pro příští generace, páč to už se nemusí nikdá vopakovat
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:23
- Nahlásit
kejtlin
Baysha
4 centimetry??proboha
Tyjo, řešíte seksuologyji a nebo botaniku????
obecní úřad-velká budova z červených cihel,
Tam jsem si byla tenkrát pro toho psa, co ho někdo u vás vyhodil a pak jsme ho pojmenovali Tony von Libiš
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:24
- Nahlásit
kejtlin
uš sem přišla na to proč ste nechtěly kafe, ste se u mě štítily....
to víš že jo a tudle znáte?????? trupko, nicméně máš kouzelný kachňátka
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:26
- Nahlásit
kejtlin
pokud jsou značený Neratovice a pak Libiš, najdu to 100% mám pocit, že budeš bydlet někde podblíž tý mí známý podle popisu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:27
- Nahlásit
Alexa
jo jinak na vodítka sem myslela celou dobu neš ste přijely a pak sem si na ně vspomněla asi před hodinou znova.....
nicméně máš kouzelný kachňátka
vim mám kouzelnej celej kolchos
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:28
- Nahlásit
Eldoguero
no a poblitej rozhodčí tu taky ještě nebyl, takže nahlásit termín a místo konání, přijedu to natočit pro příští generace, páč to už se nemusí nikdá vopakovat
Nebojte, dám včas vědít
Venta
Tak pani, že ste se tak čestně přiznala, tak já vám odpouštím
Ty vogo, máme tad u nás na třešňovce technopárty. Asik si dám ještě skleničku a půjdi zapařit s omladinou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:28
- Nahlásit
Eldoguero
gdo je tvá známá, třeba je to i má známá
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:29
- Nahlásit
kejtlin
kéž by vždycky všechno dopadlo takhle dobře a rychle......pro čivavku Rózinku si právě přišla nešťastná panička a shledání bylo velmi radostné.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:30
- Nahlásit
Ahóóóój, žumpice! Mám takovej dotaz, nevíte o někom, kdo by měl dětský oblečení k darování? Na dva až tři roky, pro holčičku i chlapečka. Kdybyste nááááhodou někoho takovýho znaly, tak dělám sbírku, myslete na mě, prosím !!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:32
- Nahlásit
Baico
u vás taky mi měli zřejmě někdo poblíž včéra, dnes je už klid, zřejmě nějaká ilegální akce
kejtlin
Dana Caisová a Karel Katzer, mají ovčáky, úplně tam nebydlí, mají barák v Praze, ale na Libiši jsou dost často
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:33
- Nahlásit
kinta
Cjo,že si nenapsala tak před měsícem.......čtyři pytle po klukách sem dala jedněm takovejm a ještě měli kecy.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:34
- Nahlásit
Ty vogo, máme tady u nás ve třešnovce nefalšovanou technopárty. Dám si ještě skleničku a půjdu s omladinou zapařit
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:34
- Nahlásit
jablunka
Kurňa! Njn, škoda.
|