Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7668 . 7669 . 7670 . 7671 . 7672 . 7673 . 7674 . 7675 . 7676 . 7677 . 7678 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:58
- Nahlásit

davidkova renata
je to v kamenici nad lipou
jééé myslela sem, že v liberci!

Venta
Kdybychom nesehnali podobného vořecha Mařeně, může v párech soutěžit s Vendulu? S docentkou samozřejmě....

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:00
- Nahlásit

Crysa
Prosim tě, kdybysme zejtra náhodou zabloudili, můžeme volat na to číslo na webu cvičáku nebo kam? Na tu 9 to budeme mít jen tak tak, snad to stihneme teda.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:01
- Nahlásit

Gerda
přinesu ti rodící kočku, měla by tě rozněžnit.
no nevim..ta mě spíš nasere nebo vyděsí pokud bé vypadat jako ta vod bonc
ty dysmanůf děcký soubore

tys debil vůbec nevim co to je,znám akorát Hulínskýho a bambýny dy prága)))
Crysa
Jdu si umejt nohy, nějak zutý mi nedělaj dobře, slzí mi voko, ale dojetím to asi nebé
rači si je umej i ráno aby nebyla velká úmrtnost psůch

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:02
- Nahlásit

Crysa
No prosim a je to tady! Aji párky budou, to bude tak krásnej den, Alberte! Sem strašně vořechopotřebná, nemám k Mařeně do páru stejnýho vořecha do soutěže...Musim jim vzít šáteček a sponečku. Nohy si dej do horký a slaný lázně, voni to tu nechápou, sou to hloupé karamátky, ale je to mocinky fajné, zkus a uvidíš. Jesi máme mít vosum zkoušek, musim si jich pět pučit od Bajkofky a jednu eště složit )) Budeš s sebou brát zejtra nějakýho svýho dyzgomforta?

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:03
- Nahlásit

Gerda
S docentkou samozřejmě....
Pokud má ten titul zaslouženě a je skoro tak ynteligentní jako Vendula, tak rozhodně může
Eště budeme mít s sebou něco mezi jack russlem a liškou, tak ho taky musíme umístit do ňákýho páru. A krásnýho jezevčíka nadstandard samozřejmě.

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:04
- Nahlásit

Ventamůžeme volat na to číslo na webu cvičáku nebo kam?
nejlépe volat z wokýnka spolujezdce
tak snad město trefíte, na stránkách vořechyjády je popis fakt podrobnej, ve městě bé cedulí, že si vo ně zpětný zrcátka pourážíte, kdyby fakt nejhůř, tak číslo ze stránek. Máme cedule fakt veliký a ze všech směrů ve Štětí

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:05
- Nahlásit

davidkova renata
ta mě spíš nasere nebo vyděsí pokud bé vypadat jako ta vod bonc
Bonc má nejošklivější kočku Kočku pod slunkem. Aji se dycky zatáhne, dyš Kočka vyleze ven, ani slunko se na ní nemůže dívat. A proto boncovna chodí lngy, aby nemusela bejt doma a aby po dobu, co doma je, byla tak unavená, že se jí zavíraj oči.

tys debil vůbec nevim co to je,znám akorát Hulínskýho a bambýny dy prágato je ňákej děckej soubor děckejch hercůch nebo dabérůch, prostě dysmančata, no.

Jdu si umejt nohy, nějak zutý mi nedělaj dobře, slzí mi voko, ale dojetím to asi nebé
rači si je umej i ráno aby nebyla velká úmrtnost psůch

Hele a neměla by ty nohy strčit teď do krtčí nory, že by tim zabila dvě mouchy a krtka jednou nohou?

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:07
- Nahlásit

Crysa
nejlépe volat z wokýnka spolujezdce
Dobře. A co máme volat teda?
No zkusíme to najít, popis sem si lehce opsala, páč tiskárna mi nejde. Ale jinak bloudim skoro úplně všude, natož tam, kde to neznám vůbec.

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:09
- Nahlásit

Gerda
musim si jich pět pučit od Bajkofky
Baico vám jich klidně půjčí i šest,zbude mu jich ještě i tak dost. Chcete tu rakouskou, ta je velmi vzácná a váže se k ní i pohár a 3. místo na rakouskejch závodech

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:11
- Nahlásit

GerdaJesi máme mít vosum zkoušek, musim si jich pět pučit od Bajkofky
no to právě musíš vypiknikovat!! podívej Jíloves, žumpa to tam roznesla na kopytech, Asca bylo vidět že málo piknikovala a je z ní brambora bramborová.

Budeš s sebou brát zejtra nějakýho svýho dyzgomforta?
jj, zcela nejdysgomfortnějšího potomka dvou megadysgomfortů Crysu to aby tady sousedoj nevyštěkala díru do hlavy, bo bé hesky a on bé zas šmírovat za králikárnou a tam mu to táákle dělá hlavou jak štěká a von to naslouchátko ke králici musí nosit dyš je ten hluchej

Nohy si dej do horký a slaný lázně, snad to ještě zvádnu než upadnu vysílením. Ale asi nemám tu vodmáčecí sůl nožní, ale jen vobyčejnou alpskou sůl Bát rajchnháler na brambory

Musim jim vzít šáteček a sponečku jj, nebo děckou kravatu pro pana psa (je tam volnej do párů 10 mesíční pes kříženec labrouch x berňák a nebo pak co najdeš. Nebo tam je dle přihlášek ještě volnej psí muš, ale ten je menší jak Maryje..

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:13 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Baico hezká hláška z FB:
Netrápím se kvůli těm, kteří mne pomlouvají za zády... Jednoduše je to proto, že jsem o krok před nimi a oni jsou v dokonalé pozici políbit mi prdel... )

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:14
- Nahlásit

Crysa
Gerda
Jesi máme mít vosum zkoušek
Na zejtra zkoušky, jo? No tak jeden pes nemá žádnou a druhej asi 11, takže 6 a půl na osobu. To snad stačí, ne?

Crysa
Nebo tam je dle přihlášek ještě volnej psí muš, ale ten je menší jak Maryje..
Taky chceme do páru někoho, když to má bejt pes chlap se psem ženou. Zbyde eště někdo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:16
- Nahlásit

Baico
Chcete tu rakouskou, ta je velmi vzácná a váže se k ní i pohár a 3. místo na rakouskejch závodech
Tu bychom si prosili a jeslti bych mohla, a to moc žádám, půjčte nám tu T1 - prosííííííííííím, pak ještě něco, a BH si pokusíme složit sami )))

Crysa
no to právě musíš vypiknikovat!!
No to asik těžko, s Maryjí, ta už má před sebou pokus o BH a když budem vyzývavě drzí, můžem se P-O-K-U-S-I-T se vetřít do ZPU1. Ale to je taková utopie, že bychom byli nesmírně ščasné, kdyby se nám zabéháčkovalo.

Ale asi nemám tu vodmáčecí sůl nožní, ale jen vobyčejnou alpskou sůl Bát rajchnháler na brambory
No dyť joooo, stačí vobyčejná, nasyp si ale fakt hodně, jakože moc megahodně, moc megaslanou a megahorkou lavór si dej.

ebo děckou kravatu pro pana psa (je tam volnej do párů 10 mesíční pes kříženec labrouch x berňák a nebo pak co najdeš. Nebo tam je dle přihlášek ještě volnej psí muš, ale ten je menší jak Maryje..
Nooo tak to se vtírnem, gravatu nemám, ale šáteček, asi ten s lebkama, najdu.

zcela nejdysgomfortnějšího potomka dvou megadysgomfortů Crysu
Gut, budou mazlinky.

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:19
- Nahlásit

Gerda
a to moc žádám, půjčte nám tu T1 - prosííííííííííím

Pro Maryji cokolif. Klidně si jí půjčte

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:24
- Nahlásit

Baico
Dík moc, takže už máme 4... ))))))))))))))))))
Jo pani, jak ste si všimla, už se blíží čas, kdy vám dovezeme z vašeho tématu do vašeho cvičáku další bělostnou veverušku ))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:27
- Nahlásit

Ventakdyž to má bejt pes chlap se psem ženou. Zbyde eště někdo? to nefíím to jsem co sem postřehla, když jsem čučela přes rameno na kompletaci přihlášek a demagogickejch úvach, klok tak připravit cen na jakou kategorii, kolik tak párůch se asik vytvoří a asi kdo by tak téééoretycky moch s kym jít

GerdaNooo tak to se vtírnem tak pak musíš ráno hned vylistovat v propozicích jaký číslo maj, oni půjdou do jůnyjórů a votchytit si je a nakontaktovat si je, aby jako vo vás vědíli pokud poběžím zrovna kolem, tak se pokusím vypomoct, ale hodili na mě nejdůželitější fungci vorganyzátora a krýzovýho manažéra, takže když se něco nekde vysere, tak já budu ten, co se na něj bé hystericky ječet "SE s tim musí proboha TEĎ hned něco udělat" takže se mocinky těším.

Je možný, že mě nožní výpotek v kombinaci s Týtrýsráčem na potivý nohy po 36 hodinách v botách a následném naložení do sole udělá takovou kombinaci, že to rozpustí plast lavorku????? se ně zdá, že to dno se začíná podezřele prohejbat..

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:28
- Nahlásit

Gerda
ž se blíží čas, kdy vám dovezeme z vašeho tématu do vašeho cvičáku další bělostnou veverušku

Všimla, začnu na to Matesa pomalu připravovat

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:29
- Nahlásit

GerdaDík moc, takže už máme 4...
esli chceš, tak si puč po nebožtíkovi dysgomfortovi třá fšech 19 zkoušek von huž to teď potřát asi nebé.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:36
- Nahlásit

čau šici, hele jelimani gdy se zejtra stavíte?abych mněla nachystanej vobět a případně dezert......

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:36
- Nahlásit

Mohl by mi plís něgdo udělat výcuc? Jenom procházím, fakt nemám čas číst těch milionsedmset stran co jste zase nadrásaly

Danajase a případně ostatním co jedou do Zlína vzkazuju, že Lilátko nejede, neboť jede opět terapjůtovat do Ostravy na Bambirijádu. Do Zlína tudíž pojede pouze Lajdáček. Budu u šelmyjí, nebo u junijorhandlinku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:38
- Nahlásit

Crysa
Ty vado, když budeš krízovej manažér, to tě celou dobu neuvidíme, co? ))))) Musíš pak volat - klid, klid, nevyvolávejte paniku, už jedou, už jedou, hned tu budou, pani, nešahejte na ten drát! Sakra! Fibriluje! Podejte mi odsávačku - ustupte, ustupte!

Je možný, že mě nožní výpotek v kombinaci s Týtrýsráčem na potivý nohy po 36 hodinách v botách a následném naložení do sole udělá takovou kombinaci, že to rozpustí plast lavorku????? se ně zdá, že to dno se začíná podezřele prohejbat..
plast by měl vydržet....hlavně ať se pak nenapijou psi ))))

impact
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:06
- Nahlásit

Kurva s vodou, mám vyplavenej barák.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:08
- Nahlásit

kejtlin
vůbec nevíme, kdy ve Štětce skončíme, zavoláme ti, jo?

impact
ty vado! Už zase????!!! To je strašný! A jak moc? Střechou nebo je povodeň?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:08
- Nahlásit

impact
Kurva s vodou, mám vyplavenej barák.

co se stalo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:10
- Nahlásit

Gerda
vůbec nevíme, kdy ve Štětce skončíme, zavoláme ti, jo?

ok budu tedy od rána vařit a péct a tak.....

impact
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:11
- Nahlásit

No došla jsem dom (páč dojel brácha z Phy, taxem šla za ním k babičce) a plave mi chodba. Došla jsem včas, abych to zastavila před lednicí a mrazákem. Kurva.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:13
- Nahlásit

kejtlin
ty bázne, neblázni, my tam jistojistě budeme určitě do 13. hodin zcela 100%. Viděla bych to kol druhé, třetí u tě.

impact
voda teda teče od tebe? Ne z řeky nebo z deště?

impact
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:14
- Nahlásit

Gerda
Teče z deště ze smrští, co tu foukaj.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:32
- Nahlásit

Gerda
ty bázne, neblázni, my tam jistojistě budeme určitě do 13. hodin zcela 100%. Viděla bych to kol druhé, třetí u tě.

já vás chcu pohostit dyš béte vážit cestu
impact
Teče z deště ze smrští, co tu foukaj.

to znám naštěstí ted´ bydlím v domě který má metrový schody

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:33
- Nahlásit

impact
teče to střechou, nebo dveřma?

Nepyšte uš, du se svalyt, v noci vyjíždíme do Zlína na tu výstavu Sem včil hodinu dělala z komondora šelmyji

<< 1 ... 7668 . 7669 . 7670 . 7671 . 7672 . 7673 . 7674 . 7675 . 7676 . 7677 . 7678 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání