Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7668 . 7669 . 7670 . 7671 . 7672 . 7673 . 7674 . 7675 . 7676 . 7677 . 7678 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:39
- Nahlásit

vyvencim a zaletim taky, myslim, že Bubovi bude o mnoho lépe se mnou v posteli, kde se naučil spát velmi rychle-na měkkým tolik nechrápe, jen někdy ho musím vystěhovat do obýváku, než venku na dešti a v chladnu

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:39
- Nahlásit

kejtlin
šak říkám, že si blázen starý, dyť jedem na ty housátka, kuřátka...pernatý mláďátka, neplejtvej si, máčofko )))))

Biluška
Soudruch gotvalt z vás bude mít radost.

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:53
- Nahlásit

impact
soucitim s vama, pani, ja mam nekolikrat do roka vyplavenou kuchyn zumpou a pokud prsi, tak je mokro vsude, strechu mame jako reseto

ad Hafbo - ta Hanka to je ta Hanka?
ja jsem dneska uvazovala o upresneni nejvyssiho zcestnych informaci v rubrice neduhy panicku, ale ovladla jsem se, pripada mi, ze normalne chytry lidi musi videt sami, ze to jsou nesmysly a hloupi lidi stejne nemam rada
Gerda
mozna vam Kejtlin upece ta housatka

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 23:31
- Nahlásit

impactTady taky průtž veliká snád to štříška usojí půlka huž pamatuje vodsun němců
Gerda
Soudruch gotvalt z vás bude mít radost.
Co teprvá rodinka Baťů.Chtěla sem jít hají a nende mi to.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 01:38
- Nahlásit

Gerda

vůbec nevíme, kdy ve Štětce skončíme, zavoláme ti, jo?

já to říkám furt, že sem chudák, za mnou nikdo nepříde

fňuk fňuky fňuk

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 05:50
- Nahlásit

fstávat, makat a bojovat o tituly

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 06:07
- Nahlásit

dobre rano vsem pracujicim i o tituly bojujicim a samozrejme i tem, co jeste spi

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 06:29
- Nahlásit

Makejte lemuří, jste fakt trapní, jak furt chrápete

malinka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 07:53
- Nahlásit

Dobrej den všem cestujícím, necestujícím, lenošícím i pracujícím.
Dneska si budem hrát na dřevorubce.. ...............až se zima zeptá, můžem jí to ukázat

impact
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 08:10
- Nahlásit

Tak už nechčije.

Jedu na Thai Day a doufam, že se mi tu rezavou čupku podaří darovat bo já už ju fakt zabiju.

agáta12
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 09:01
- Nahlásit

kejtlin
Gerda
Kejtlin peče palačinky s housátkama a kachňátkama ????
Nejsou lepčí se čpenátem nebo jahodama ??

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 09:53
- Nahlásit

bodré podoledne, žumpyzny!

Uš hodinu vás dočítám, nechcete si dát pohov??? Přežily sme i s Bajšou týmbildink, akurát mě nasrali kolegové, co slibovali, že téš vemou psy, páč sem tam samozřejmě se psem trapnila sama. Bajša si to užila, korzovala společností a byla prokrmována chrupavkami z pečených kuřat, grilovaným selátkem a svíčkovou. Fčera sem si učinila volný den krz kref, jsem téměř vycucána. Byli sme v Gorenje studiju a možná budeme konečně mít kuchyň! Hodná paní nám aji pučila dom vzorky dvířek, abychom viděli, zda olivová a vanilková ladí. Ladí Je to poněkud dražší, než sme čekali, ale asi do toho pudem.

kejtlin
gratuluji k nalezení Bubáčka!

danajasa
hele kámošce pomohlo na podobnou nevysvětlitelnou lysinu na ňufáku patlat propolis...

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 12:43
- Nahlásit

impact
Jedu na Thai Day a doufam, že se mi tu rezavou čupku podaří darovat bo já už ju fakt zabiju.
copa, copa, uš sem o ní dlouho tady neslyšela.

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 14:46
- Nahlásit

JDE SE ZEJTRA DO PROKOPÁKU NEBO NE, DYSKOMFORTI,????

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 16:41
- Nahlásit

Grin
JDE SE ZEJTRA DO PROKOPÁKU NEBO NE, DYSKOMFORTI,????

Ne, jedni dyskomforti jedou do Uhříněvse se podívat na Eldorádo a kanárka, druzí dyskomforti (já a moje veverky) budeme ve Zlofsi opět rozvíjet agresi vůči člověku po starým svazarmovským způsobu

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 17:08
- Nahlásit

Baico

kurnik, škoda zloves nedám neb jdu do rachoty odpo... koukejte naplánovat taky prokopák, ale ne na příští víkend bo jsem pryč, potřebuju socializovat psa

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 17:20
- Nahlásit

Grin
potřebuju socializovat psa
No nevim, měla by jsi se přestat radši s námi stýkat. Protože já jak se ženu za těma zkouškama a vítězstvíma na závodech, tak vůbec neberu ohled na psa. Chudák moje veverky, nutím je kousat proto jejich přirozenosti. Uteč, dokud máš čas
Hele příští týden je v sobotu Jílové s taťkou Magionem a v nedělu Zloves. No pak by možná mohl být už v sobotu Prokopák a v nedělu bude velká část Žumpy na výstavě v Kunraticích.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 17:33
- Nahlásit

Lola1
Vočesala mi v noci věšák s cajkama na psy a něco aj padlo za vlast.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 17:40
- Nahlásit

čau šici, před chvílí vodleji Atuše, Gerda, Davídkojc, Bonc a Alexa snědly toho hrozně málo, ani kafe nechtěly se asi štítily u mě....

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 17:41
- Nahlásit

čus žumpizny.
Moravská část Žumpy opět ulovila další tituly do sbírky .
Na Krajské výstavě ve ZLíně Danajasa vybojovala první místo ve třídě - "otevřená,pakoni,psi" a moje malá Lajenka má Vé jedna,Vítěz třídy v "šelmyje,mladá,feny" Velmi mě zdyskomfortil fakt, že ze třídy mladých se nedá postoupit do bojů o titul "krajský vítěz" No co už, tak tenhle tytl vybojujem jindy .

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:05
- Nahlásit

čus ženy, akorát jsem vypadla z vozu a sedla si, myslím že už asi nefstanu vyčerpávající den to byl, zítra ještě doklidit hromady všeho, co bylo pracovně nasunuto pod střechy a pod zámek, aby se mohlo jet dom.. snad se akce aspoň líbila, esli se líbila alespoň tak, jak moc mě bolej nohy, tak to bych měla tůze radost Jen jsem s žumpiznama ani pokecat nestíhla..

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:05
- Nahlásit

Biluška
Huž sme dogestili s prochajdy,pani převelice děkuji za zapůjčení červeného nepřetrhnutelného špagátku na pakůně místo našho káblíku z mamuta od hochů vod bobří řeky staženého šroubkem a matičku původně do vozidla škoda110.Dále si vás dovoluji titulovat výstavokoučing s vysokou ůspěšností na okolí.Letos žádný sežraný,neb porotce velmi ocenil sdělení,že zde pakůn ve volných chvilkách chodí pracovat coby vynašeč opilců z hokejové arény tudíž sme zuby ukázali vlasními silami čímž sme zabránili prořídnutí řad poroty

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:08
- Nahlásit

Crysa
přišla jsi o vynikající buchtu paní
Biluška
moc gratuluju a stejně tak i danějase

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:12
- Nahlásit

kejtlinpřišla jsi o vynikající buchtu paní
já za to nemůžu že se peče akurát když je víc jak 100% jistota toho že fakt nedorazím..

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:13
- Nahlásit

danajasa
Letos žádný sežraný,neb porotce velmi ocenil sdělení,že zde pakůn ve volných chvilkách chodí pracovat coby vynašeč opilců z hokejové arény tudíž sme zuby ukázali vlasními silami čímž sme zabránili prořídnutí řad poroty
Jak jste odešli tak tam byla šelmyje (šelmák) a ten byl velmi špatně ohodnocen neb dělal bligule (ale fakt velké, proti tomu bylo pakoní poskakování úplné nic) a rovněž se pokusil sežrat rozhodčího .

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:13
- Nahlásit

Biluškadanajasa ďoučata gratulejšn!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:17
- Nahlásit

Crysa
tak to byla špatná domluva já myslela právě že určo dorazíš

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:19
- Nahlásit

danajasa
Biluška

Gratulujeme oryjntálcům k výstavním úspěchům
My jsme dnes udělali PZtkům ve Zlofsi děskej den, urilovali jsme si maso a ve chvíli, kdy přijel Karel s asi 40 plechovkama piva a začali se stavět stany, tak jsem sebrala veverky a jela dom. Na dalšího kocába ještě nejsem připravená .
Užiju si večer sleměné siroty, vezmu veverky večer na televizi a asi vypiju mámě zbytek Znovínu co má v ledničce

impact
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:19
- Nahlásit

Tak my se taky pochválíme. Gara šestá z pětadvaceti v igeliách. Na to, že překážky viděla poprvý v životě docela úspěch. A první na výstavě ve skupině fen do jednoho roku. Sice se oceňovaly pak štěnce dohromady, tak nám celkové první místo vyfouk brácha s víc bodama, ale to neva.

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:22
- Nahlásit

FOTEČKY

<< 1 ... 7668 . 7669 . 7670 . 7671 . 7672 . 7673 . 7674 . 7675 . 7676 . 7677 . 7678 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání