| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:39
- Nahlásit
vyvencim a zaletim taky, myslim, že Bubovi bude o mnoho lépe se mnou v posteli, kde se naučil spát velmi rychle-na měkkým tolik nechrápe, jen někdy ho musím vystěhovat do obýváku , než venku na dešti a v chladnu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:39
- Nahlásit
kejtlin
šak říkám, že si blázen starý, dyť jedem na ty housátka, kuřátka...pernatý mláďátka, neplejtvej si, máčofko )))))
Biluška
Soudruch gotvalt z vás bude mít radost.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:53
- Nahlásit
impact
soucitim s vama, pani, ja mam nekolikrat do roka vyplavenou kuchyn zumpou a pokud prsi, tak je mokro vsude, strechu mame jako reseto
ad Hafbo - ta Hanka to je ta Hanka?
ja jsem dneska uvazovala o upresneni nejvyssiho zcestnych informaci v rubrice neduhy panicku, ale ovladla jsem se, pripada mi, ze normalne chytry lidi musi videt sami, ze to jsou nesmysly a hloupi lidi stejne nemam rada
Gerda
mozna vam Kejtlin upece ta housatka
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 23:31
- Nahlásit
impactTady taky průtž veliká snád to štříška usojí půlka huž pamatuje vodsun němců
Gerda
Soudruch gotvalt z vás bude mít radost.
Co teprvá rodinka Baťů.Chtěla sem jít hají a nende mi to.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 01:38
- Nahlásit
Gerda
vůbec nevíme, kdy ve Štětce skončíme, zavoláme ti, jo?
já to říkám furt, že sem chudák, za mnou nikdo nepříde
fňuk fňuky fňuk
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 05:50
- Nahlásit
fstávat, makat a bojovat o tituly
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 06:07
- Nahlásit
dobre rano vsem pracujicim i o tituly bojujicim a samozrejme i tem, co jeste spi
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 06:29
- Nahlásit
Makejte lemuří, jste fakt trapní, jak furt chrápete
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 07:53
- Nahlásit
Dobrej den všem cestujícím, necestujícím, lenošícím i pracujícím.
Dneska si budem hrát na dřevorubce.. ...............až se zima zeptá, můžem jí to ukázat
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 08:10
- Nahlásit
Tak už nechčije.
Jedu na Thai Day a doufam, že se mi tu rezavou čupku podaří darovat bo já už ju fakt zabiju.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 09:01
- Nahlásit
kejtlin
Gerda
Kejtlin peče palačinky s housátkama a kachňátkama ????
Nejsou lepčí se čpenátem nebo jahodama ??
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 09:53
- Nahlásit
bodré podoledne, žumpyzny!
Uš hodinu vás dočítám, nechcete si dát pohov??? Přežily sme i s Bajšou týmbildink, akurát mě nasrali kolegové, co slibovali, že téš vemou psy, páč sem tam samozřejmě se psem trapnila sama. Bajša si to užila, korzovala společností a byla prokrmována chrupavkami z pečených kuřat, grilovaným selátkem a svíčkovou. Fčera sem si učinila volný den krz kref, jsem téměř vycucána. Byli sme v Gorenje studiju a možná budeme konečně mít kuchyň! Hodná paní nám aji pučila dom vzorky dvířek, abychom viděli, zda olivová a vanilková ladí. Ladí Je to poněkud dražší, než sme čekali, ale asi do toho pudem.
kejtlin
gratuluji k nalezení Bubáčka!
danajasa
hele kámošce pomohlo na podobnou nevysvětlitelnou lysinu na ňufáku patlat propolis...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 12:43
- Nahlásit
impact
Jedu na Thai Day a doufam, že se mi tu rezavou čupku podaří darovat bo já už ju fakt zabiju.
copa, copa, uš sem o ní dlouho tady neslyšela.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 14:46
- Nahlásit
JDE SE ZEJTRA DO PROKOPÁKU NEBO NE, DYSKOMFORTI,????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 16:41
- Nahlásit
Grin
JDE SE ZEJTRA DO PROKOPÁKU NEBO NE, DYSKOMFORTI,????
Ne, jedni dyskomforti jedou do Uhříněvse se podívat na Eldorádo a kanárka, druzí dyskomforti (já a moje veverky) budeme ve Zlofsi opět rozvíjet agresi vůči člověku po starým svazarmovským způsobu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 17:08
- Nahlásit
Baico
kurnik, škoda zloves nedám neb jdu do rachoty odpo... koukejte naplánovat taky prokopák, ale ne na příští víkend bo jsem pryč, potřebuju socializovat psa
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 17:20
- Nahlásit
Grin
potřebuju socializovat psa
No nevim, měla by jsi se přestat radši s námi stýkat. Protože já jak se ženu za těma zkouškama a vítězstvíma na závodech, tak vůbec neberu ohled na psa. Chudák moje veverky, nutím je kousat proto jejich přirozenosti. Uteč, dokud máš čas
Hele příští týden je v sobotu Jílové s taťkou Magionem a v nedělu Zloves. No pak by možná mohl být už v sobotu Prokopák a v nedělu bude velká část Žumpy na výstavě v Kunraticích.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 17:33
- Nahlásit
Lola1
Vočesala mi v noci věšák s cajkama na psy a něco aj padlo za vlast.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 17:40
- Nahlásit
čau šici, před chvílí vodleji Atuše, Gerda, Davídkojc, Bonc a Alexa snědly toho hrozně málo, ani kafe nechtěly se asi štítily u mě....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 17:41
- Nahlásit
čus žumpizny.
Moravská část Žumpy opět ulovila další tituly do sbírky .
Na Krajské výstavě ve ZLíně Danajasa vybojovala první místo ve třídě - "otevřená,pakoni,psi" a moje malá Lajenka má Vé jedna,Vítěz třídy v "šelmyje,mladá,feny" Velmi mě zdyskomfortil fakt, že ze třídy mladých se nedá postoupit do bojů o titul "krajský vítěz" No co už, tak tenhle tytl vybojujem jindy .
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:05
- Nahlásit
čus ženy, akorát jsem vypadla z vozu a sedla si, myslím že už asi nefstanu vyčerpávající den to byl, zítra ještě doklidit hromady všeho, co bylo pracovně nasunuto pod střechy a pod zámek, aby se mohlo jet dom.. snad se akce aspoň líbila, esli se líbila alespoň tak, jak moc mě bolej nohy, tak to bych měla tůze radost Jen jsem s žumpiznama ani pokecat nestíhla..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:05
- Nahlásit
Biluška
Huž sme dogestili s prochajdy,pani převelice děkuji za zapůjčení červeného nepřetrhnutelného špagátku na pakůně místo našho káblíku z mamuta od hochů vod bobří řeky staženého šroubkem a matičku původně do vozidla škoda110.Dále si vás dovoluji titulovat výstavokoučing s vysokou ůspěšností na okolí.Letos žádný sežraný,neb porotce velmi ocenil sdělení,že zde pakůn ve volných chvilkách chodí pracovat coby vynašeč opilců z hokejové arény tudíž sme zuby ukázali vlasními silami čímž sme zabránili prořídnutí řad poroty
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:08
- Nahlásit
Crysa
přišla jsi o vynikající buchtu paní
Biluška
moc gratuluju a stejně tak i danějase
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:12
- Nahlásit
kejtlinpřišla jsi o vynikající buchtu paní
já za to nemůžu že se peče akurát když je víc jak 100% jistota toho že fakt nedorazím..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:13
- Nahlásit
danajasa
Letos žádný sežraný,neb porotce velmi ocenil sdělení,že zde pakůn ve volných chvilkách chodí pracovat coby vynašeč opilců z hokejové arény tudíž sme zuby ukázali vlasními silami čímž sme zabránili prořídnutí řad poroty
Jak jste odešli tak tam byla šelmyje (šelmák) a ten byl velmi špatně ohodnocen neb dělal bligule (ale fakt velké, proti tomu bylo pakoní poskakování úplné nic) a rovněž se pokusil sežrat rozhodčího .
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:13
- Nahlásit
Biluškadanajasa ďoučata gratulejšn!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:17
- Nahlásit
Crysa
tak to byla špatná domluva já myslela právě že určo dorazíš
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:19
- Nahlásit
danajasa
Biluška
Gratulujeme oryjntálcům k výstavním úspěchům
My jsme dnes udělali PZtkům ve Zlofsi děskej den, urilovali jsme si maso a ve chvíli, kdy přijel Karel s asi 40 plechovkama piva a začali se stavět stany, tak jsem sebrala veverky a jela dom. Na dalšího kocába ještě nejsem připravená .
Užiju si večer sleměné siroty, vezmu veverky večer na televizi a asi vypiju mámě zbytek Znovínu co má v ledničce
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:19
- Nahlásit
Tak my se taky pochválíme. Gara šestá z pětadvaceti v igeliách. Na to, že překážky viděla poprvý v životě docela úspěch. A první na výstavě ve skupině fen do jednoho roku. Sice se oceňovaly pak štěnce dohromady, tak nám celkové první místo vyfouk brácha s víc bodama, ale to neva.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:22
- Nahlásit
FOTEČKY
|