Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7668 . 7669 . 7670 . 7671 . 7672 . 7673 . 7674 . 7675 . 7676 . 7677 . 7678 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
vyjed si její příspěvky,moc jich tam zatim nemá
Ty vole to sou vždycky úvody témat jak od puberťačky. Asi nemá kamarády nebo co

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
bajkofka bé mít radost

Jak si může dovolit napsat, že Fanda má porblém ustát dotek rozhodčího!!!!!

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:10
- Nahlásit

Baico
Holt sou lidi, co vědí všechno, všemu rozuměj a od všeho maj klíče.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:11
- Nahlásit

Baico
Jak si může dovolit napsat, že Fanda má porblém ustát dotek rozhodčího
páč je to kráva..že zdravim))))
je jasně vidět,že čtou naprosto každej příspěvek(což mi přivádí na myšlenku že kauza akvárko terárko a prakvárko ještě nebyla zcela vyčerpána ))) ) a zřejmě f tom fofru něco blbě přečetli anebo ..a to spíš páč sou trošku hlópí..to špatně pochopili

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:12
- Nahlásit

Baicohehe,to ma spise problem amin,pac by rozhodciho sejmul,ale uz je lepsi,uz se necha i pohladit,aniz by po nekom vystrelil!a ze si z toho vubec neco jako delas,prechazej to s usmevem!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:12
- Nahlásit

Venta
Ty vole to sou vždycky úvody témat jak od puberťačky
to mi přesně napadlo.-))))))))) je infantilní poněkud)))

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:15
- Nahlásit

Baico
Ale jsem si jistá, že debata terárium versus akvárium versus prakvárium jim zabila minimálně 3 monitorovače
A já myslela, že plácáte z hladu nebo z nudy. A vono to bylo záměrný zneškodnění.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:21
- Nahlásit

Venta
A já myslela, že plácáte z hladu nebo z nudy.
no dovolte paní, tady jsou všecky dycky silně intelektuální debaty . Třeba problém kočky Pytypačky versus výrůstek Hugo a Karfiólek je taky dost závažný

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:23
- Nahlásit

Baico
Stejně tak, jako si může dovolit napsat, jak je hepina vítací typ )))

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:26
- Nahlásit

makrel
Třeba problém kočky Pytypačky versus výrůstek Hugo a Karfiólek je taky dost závažný
Moc mě mrzí, že nejsem najatá jako monitorovač a že nemám tolik času. Tyhle témata mi úplně unikly, škoda.

Gerda
Stejně tak, jako si může dovolit napsat, jak je hepina vítací typ
Vždyť je to vítací typ. Mojí ani ne 3měsíční fenku uvítala třeba moc hezky napadením, asi to pojala jako hru a chtěla si hrát, kočička jedna příjemná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:28
- Nahlásit

Gerda
Stejně tak, jako si může dovolit napsat, jak je hepina vítací typ )))
lízací,máš to blbě))) jinak doufám,že bude psát furt, chodim se tam každej den pobavit páč kdo ty její psíky zná, je mu to jasný.-))))))))))) já teda hepinu znám dost z dálky bo na mě volala at k ní s nánou nechodim bo hepinka to nemá ráda a mohlo by to blbě dopadnout.-)))))))) jo děcka,přání votcem myšlenky)))))

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:29
- Nahlásit

davidkova renata
páč je to kráva

Neurážej ta krásná a citlivá zvířata. Když chceš někoho opravdu urazit, tak ho tituluj krůto. Ty jsou tak blbý, že se jim musí vnoci svítit, aby se neušlapaly!!!
Čte uplně všechno. Jen fakt nevím, kdy jsem psala, že Fanda neustojí dotek rozhodčího. Protože to VD máme za to, že měl uši na gremlina, ne že na sebe nenchal šáhnout.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:31
- Nahlásit

Venta
Je právě moc zajímavý číst od někoho, kdo má čubu neustále v koši, na akce ji ani nebere, podle fotek, nebo je na dlouhé šňůře s košem na tlamě, podle fotek, že něčí pes nedělá to, co by měl...Notabene Fufin to dělá - je nejkrásnější na světě a každý ho a každýho miluje. O tom, co bude cvičit, nebude, co bude dělat, nebude, si rozhodnou sami. Ráda bych to tam Hance SH napsala, ale za boha mi nejde registrovat, furt to chce aktivační mejl, kód, ověřování adres.....kdysi sem tam byla hlášená, ale nevzpomenu hesel ni kódů, tož jí to musim napsat sem - zameť si před svym prahem, Hanko.

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:35
- Nahlásit

Gerda
něčí pes nedělá to, co by měl...

Hele mě sere, že z běloušú dělá, co nejsou. Za chvíli budou stejně magický jak čévéčka a jsem v pročicích, protože ty se jak známo cvičit nedaj

Alexa
Člen
- Nahlásit

hele děcka že teda vodbočuju vod fandy žeroucího rozhodčího bééé zejtra piknyk nebo co??????????????????
Baico
a ty jí neřeš páč kdo umí umí a kdo neumí blbě pindá na netu

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Baico
Neurážej ta krásná a citlivá zvířata
sem se unáhlila,omlouvám se všem krafkám
jsou tak blbý, že se jim musí vnoci svítit, aby se neušlapaly!!!
jo? ))))
Jen fakt nevím, kdy jsem psala, že Fanda neustojí dotek rozhodčího
hele taghle..tys to nepsala,ale krůta si to přečetla ,asi mezi řádky nebo jí z toho šmírování prostě jebe,takže to zas nepochopila no..se jí stává furt)))
Gerda
ale za boha mi nejde registrovat, furt to chce aktivační mejl, kód, ověřování adres.....kdysi sem tam byla hlášená, ale nevzpomenu hesel ni kódů
no mám přesně ten samej problém právě! si snad musim založit novej emil esi to pomůže,ale stejnak nevim jak...to je fuk,voni si to přečtou tady,co se budu namáhat))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:39
- Nahlásit

Alexa
bééé zejtra piknyk
jako u cesty zas??? to už zas chceš něco vyhrát bo co?? )))
btw jedem na toho lotranda,s tim teda pičítej! bé tomu předcházet 5 denní pyknyk u cesty kolem cvičáku,tagže to máme f kapse

a ste debilové páč sem chtěla bejt už dávno svalená a zrovna hanička píše takový perly a já to furt musim sledovat )))

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:41
- Nahlásit

davidkova renata
btw jedem na toho lotranda,s tim teda pičítej
no já ti nevim s tou mojí diskomfortní čoklou držící za 1 zup
a co zejtra pyknyk béééé nebo jak teda, mám něco brát nebo se na vás vysrat?????????????????????????????????????????,

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:44
- Nahlásit

Baico
Hele mě sere, že z běloušú dělá, co nejsou.
něco psát musí ))))

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:45
- Nahlásit

davidkova renata
btw jedem na toho lotranda

Jedem vám fandit
Alexa
a ty jí neřeš páč kdo umí umí
Já jí neřešim, jen mám chuť s ní podiskutovat Tady je to samý prakvárko, kočka Pytypačka a zlý výrostek Hugo. A s Renatou se už týden jen poplácáváme po rameni, tak si také potřebuji vyměnit pár vět s někým, kdo se mnou uplně nesouhlasí
Myslíte,že na Hafbu se taky rozdává jižní ovoce?

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:47
- Nahlásit

Gerda
Je právě moc zajímavý číst od někoho, kdo má čubu neustále v koši, na akce ji ani nebere, podle fotek, nebo je na dlouhé šňůře s košem na tlamě
Přesně tak, obdivuju lidi, co píšou o něčem, na co zdaleka nemaj.
zameť si před svym prahem, Hanko
Přidávám se k žádosti.

Gerda
Člen
- Nahlásit

Alexa
hele děcka že teda vodbočuju vod fandy žeroucího rozhodčího bééé zejtra piknyk nebo co??????????????????
a co si jako čekala? Že nebude piknik???? Samozřejmě že bude piknik! Kafe a čaj beru, jídlo asi zakoupíme na místě? Úplně prahnu po párcích s kremžskou!

davidkova renata
btw jedem na toho lotranda,s tim teda pičítej!
Maryje jede taky, neboť potřebuje jet na výlet. Asi zmermomocníme i Bůškovic, ať se tuží šmejd malej, už brzo vyrazí za závodama a honěnim zkoušek tééééš, yntelektuál ot policyje.

Baico
Člen
- Nahlásit

Alexa
a co zejtra pyknyk béééé nebo jak teda

No pyknyk bude určo zítra ve Zlofsi

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:50
- Nahlásit

Baico
Jedem vám fandit bože, tam zas budeme celá žumpa ))) Věřim, že severočeši tam budou taky, rozhodně tam musí ject eldorádo, to je jistý, tu ukecáme, má to kousek, přetpokládám, že i agáta je ztama a pak by to měla bejt boncovna? A pravděpodobně, a to už sem mimo mapu...aji Makijofka

Venta
hele vážená, v kolik jedeš ty se svým namistrovaným vořechem docentem profesorem vendulou? Budeš tam taky krátce po osmý? My s Atuší jo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:52
- Nahlásit

Alexa
mám něco brát nebo se na vás vysrat?????????????????????????????????????????,
vem fšecko!! bé hlat!!!!
no já ti nevim s tou mojí diskomfortní čoklou
no právě! s jinejma to nemá ani smysl)))
Baico
Myslíte,že na Hafbu se taky rozdává jižní ovoce?
myslim,že jo..nebo aspon mažou ))) kdo maže ten jede))
Gerda
brzo vyrazí za závodama a honěnim zkouše
to by mě nebavilo tě řeknu..

uš mi ta krůta neba,počtu si zejtra,tak čuuus dyzdebylové.-)))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:54 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
rozhodně tam musí ject eldorádo, to je jistý, tu ukecáme, má to kousek
to asi nemá..je to v kamenici nad lipou

ale máš nakonec recht,ved je to kúsok..f šengenu.-)))

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:55
- Nahlásit

Gerda
hele vážená, v kolik jedeš ty se svým namistrovaným vořechem docentem profesorem vendulou? Budeš tam taky krátce po osmý? My s Atuší jo.
docent profesor Tonda a docent doktor inženýr Vendula přijedou až těsně na devátou, páč kamarádka bude mít po noční a dorazí domů až nejdřív po půl osmý a já jí vyzvedávám, a nebo ona mě, eště sme se nedomlouvaly. Snad to stihnem a snad moc nezabloudíme.

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:56
- Nahlásit

Jdu též, neb jsem dneska nestačila vytisknou fotky plemen čoklůch na poznávačku, takže je jud vystříhat z čatopísků a ještě si jdu přychystat pytle na skákání v pytli

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:56
- Nahlásit

davidkova renata
to by mě nebavilo tě řeknu..
přinesu ti rodící kočku, měla by tě rozněžnit.
Nazdar ráno ty dysmanůf děcký soubore )))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:57
- Nahlásit

čus piknikové, sem vás tu zběžně prolítla, dysgomforci všežeroucí nezvládnutí, zarostlí a zcelení, do Štětek cestující i necestující a samozřejmě zdravím a dohlížeče a vynašeče z našeho žhavého infokanálu se sledovaností větší jak Emanela na Nově

Tak cvičáček připraven, vše poklizeno a připraveno v rámci možnostích, stále Medar hláší na zítra verygůt počasí, prostě to umíme vobjednat

Žrasa bé v kantošce zítra dost, pro Gerdu aj párky v rohlíku ze spešl párkorohlíkovacího stroje, klobásy, fůra dobrot dalších, jako třá poctivá polívečka gulášofka, klobásek, něco na grilu a tak Takže se nemusíte bát, že piknik bé chudý, za zády béte mít kantýnu, že můžete vypiknikovat ještě minimálně každej vosm zkoušek, troje vyhraný závody a vosum titulů krásy!!! A ne aby vás napadlo cvičit se psem!! to se nesmí, leda traverzou a zbytek vypiknikovat!!

Jdu si umejt nohy, nějak zutý mi nedělaj dobře, slzí mi voko, ale dojetím to asi nebé

<< 1 ... 7668 . 7669 . 7670 . 7671 . 7672 . 7673 . 7674 . 7675 . 7676 . 7677 . 7678 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání