Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7668 . 7669 . 7670 . 7671 . 7672 . 7673 . 7674 . 7675 . 7676 . 7677 . 7678 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
hancaw
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:28
- Nahlásit

Biluška jsem ráda že jste zvítězily - my jsme dnes dřely! Velmi jsem se zdyskomfórtila bo tam byl rachot a hudba a všeobecně se mi tam nelíbilo Džíně se ta naopak líbilo nalezla si tam kamarády mentíky a byla spokojená Proč zrovna já má ouchylnýho psa?
Gerda kam se teda zítra jede?

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:29
- Nahlásit

kejtlintak to byla špatná domluva já myslela právě že určo dorazíš

tak mě nenapadlo po mym včerejším breku tady, že na mě hodili všechno ptákování vořechyjády stran toho, co se kde vys.re, vyskytne, změní a tak, že se mnou bude v poledne někdo někde počítat
Vořech je min. do čtyrech a pak se cvičák taky neuklidil sám... před šestou jsem zdrhla, Crysu za celej den 2x vyčůrat, zbytek psůch doma.. jako fakt bych nepřijela ani v případě že bych se urvala ve dvě, pže už včera psi stáli zavřený, dneska totéž, tak aspoň s nima bejt když už není sil jít s nima ven.

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:31
- Nahlásit

Biluška
rovněž se pokusil sežrat rozhodčího
Mám jisté podezření,že pří kontrole zubů když brblá pakůn jest to pro porotce velmi děsivé proto že pakoní hlava se nachází přesně zepředu ve výšce rozkroku daného porotce tudíž i mírné cvaknutí by vyvolalo asi velmi bouřlivou reakci takže z něho de strach tak nějak "koulozně"

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:32
- Nahlásit

Biluška
danajasa
gratulujeme

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:34
- Nahlásit

Baico

mno já se za ničim moc neženu a jsem sama tak neambicijózní, že bude mít Grineček štěstí když se odhodlám k ZZO ale myslím, že on mě donutí... že on má do toho chuť... a má na to to určitě, dokonce si myslim, že by to dal už teďka nebejt těch cvičení, kdy jsou kolem lidi a tak... tam si myslim že by neuspěl ještě.
ale jinak ho nebudu nikam lámat a jak ho tak pozoruju (ty jeho nezákusy a vyloženej nezájem se nějak víc přetahovat) tak ho do obran nutit nebudu asi vůbec.. bude to stejnej pacifista jako Farouš asi ofšem aport to je něco jinýho.. a možná by ho bavil třeba i coursing a tak... takže já pudu fakt za tim co ho bude bavit... protože když to baví jeho, tak z toho mám radost i já, no..

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:36
- Nahlásit

Monty
FOTEČKY
Paní zaujal mě fakt,že kvůli vám huž půl republiky ví,že lední medvídě s modrým ocasem je westík,sou nááádherný osvěta dobrá

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:44
- Nahlásit

Grin
mno já se za ničim moc neženu a jsem sama tak neambicijózní,
Pani, to byl ftip. To co jsem psala, jsem se o sobě dozvěděla na jiným fóru. Já jen, aby jsi pak neměla Grinečka stejně stresovanýho, jakou jsou moje veverky

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:46
- Nahlásit

danajasa
Paní zaujal mě fakt,že kvůli vám huž půl republiky

A pani to nevíte, že históryje se opakuje, neb Monty jsem ty bílý knírače cpala už loni, když se narodila Pincezna Sofyje

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:55
- Nahlásit

Grin ono je to i dost o tom, kdy to zvíře to pochopí ty kousačky, pokud pochopí, že o hračku na házení se dá přetahovat a vždy jí vyhraje, pak pochopí i obranu, že hračka je větší a že se hraje přetahovaná. Crysici to trvalo taky dlouho, moc dlouho a teď lítne do kontroláku a snese boj s úderama jako na IPO3 ani vokem nemrkne. Ale je to o času a o pochopení tý "hry", pže obrana je zase hra. Celá sportovka je dneska postavená na hře, pže psa kterej si nerad hraje, to ani nebude bavit. A pokud ho to nebé bavit a do hlavy mu to natlučeš, pak je to strašně vidět a soudnej čék z toho ani radost mít němůže.
Třá Crysa měla na obraně první rok jedinej cíl, uchopit hračku, přitáhnout si toho člověka, aby jí mohl mazlit, okamžitě flusnout figurantovi, pže tu hru nechápala, ona chtěla dělat radost těm lidem, aby jim zůstala hračka a ona se spokojila s mazlinkáním. Ale s ostatníma psama, i ve smečce domácí vejš postavenejma, na peškovi jančila a bojovala jak o život..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:56
- Nahlásit

Crysa
tak mě nenapadlo po mym včerejším breku tady,
nj jenže já taky včera skoro nebyla, tak holt snad někdy příště

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 19:08
- Nahlásit

Baico
no tak to jooo to víš jako ponat ftim takhle v sobotu večer po celým dnu f práci... nediv se mi že jsem občas tady z toho blbá holt zpravodajství na úrovni
sorráč
ofšem gdybych měla grinečka stejně stresovanýho jako je např. Bajco, tak by mi to bylo teda srdečně šumák, eště bych byla šťastná

Crysa
je to i dost o tom, kdy to zvíře to pochopí ty kousačky

no a taky o tom abych to pochopila já, jako ono se řekne že to je snadný ale já třeba ještě pořád (a to už jsem s vám abyla xkrát) nepobrala co kterýho psa na tom nejvíc baví, musim hlavně chodit hodně i já a jen se koukat abych věděla který momenty třeba cvičit a jak jako mu ukázat tu hru, a hlavně vyhnmátnout ten jeden okamžik těch obran kterej pro něj bude hra. Jako u toho tenisáku je to znát, tam ten vrchol je moment chycení toho tenisáku, a proto se s nim dá pracovat i tak, že mu ho hodim třeba jen do huby, ale čuba má vrchol hry ten běh za tim míčkem, tý hození do huby vůbec nic neříká, vyžaduje prostě ten moment toho lovení. A když tohle vim tak je pak lehký na tom pracovat... a to bych musela rozklíčovat i u těch obran, nějakej ten moment kvůli kterýmu bude dělat ten zbytek.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 19:19
- Nahlásit

čus amatéříííí su vičerpané jak žumpa zas

bylo to gůůůt,Maryje zase stála na bedně neb obsadila 3. místo v nějaká katerorii..asi čupky do 40cm a pak eště 5. místo v nějaký jiný ..asi párech bo co,su zmatené..
Venta obsadila 2. místo f kategorii děcko + čokl a zapomněla na lavičce zelený spodáry..asi děcký ,tak sou u mě.
Dál gratuluju biluši aji danajase páč ty taky zas cosi vyhrály a mě uš to zmáhá jak furt někdo někomu k něčemu gratuluje,nestíhám to sledovat,je toho moc ,děti... nechte prosimvás taky něco těm chytrejm z jinejch for jo?!
Děkujem kejtlin za dobrý papů co nám navařila,kuli ní mám zas 156kg nadváhu ,takže mi koupí nový větší voblečení a zaplatí mi lipotudletu!
Potkali jsme různé známé dobré lidi,bylo to fajné,crysa chudák dřela jak bulhar,bůch jí to voplatí na dětech
Baico
jaxte strýtovali a grilovali?? jinak vedle zas dal někdo průchod svý výřečnosti))))))))))) jako moc pěknej elaborát,konečně se zas našlo místo,kde se jeden může vyžvanit a mít dojem že je důůůležitej..škoda,že to smázli,ale vzhledem k mý výborný paměti si jasně pamatuju,jak jistá dotyčná osoba co je ted na roztrhání psala,že jiná dotyčná osoba(co je ted odstrašující příklad) je výborný figurant,který výborně rozumí psům..že někoho baví srát si takhle do vlastní huby to nechápu..ale každej se nějak bavíme,že

du se vodmočit a poklidit ten bordel zde ..mi sem snad někdo nosí bo co

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 19:22
- Nahlásit

Alexa
jinak jsem celou dobu než ste dojely myslela na ty vodítka bohužel sem si na ně vspomněla znova aš tet´

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 19:30
- Nahlásit

davidkova renata
poklidit ten bordel zde ..mi sem snad někdo nosí bo co
No a co se už nevešlo k vám dovysypal u nás Mimochodem dneska sem dostala do velmi prekérní situace dílera belkanta a ardengrangů.Prodrala sem se davem so šl po vzorkách a říkám mu mám pro vás takový těžký oříšek-prosímvás máte granule gde není drůbeží tuk moučka prostě ani brko z kuřete? A von chudák ztvrdl vrazil mi vizitku pytel něčeho kde je drůbeží moučka a řek prosímvás napište mi emila já to zjistím to se snad ani nedělá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 19:33
- Nahlásit

já nakrmila čokle, rozhodila kosti,měla bych vyluxovat ložnici a strřít prach tam, ale pudu se naložit do masiště a dneska pudu fakt brzo do pelíšku asi tejden jsem se nevyspala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 19:37
- Nahlásit

danajasa
mám pro vás takový těžký oříšek-prosímvás máte granule gde není drůbeží tuk moučka prostě ani brko z kuřete? A von chudák ztvrdl vrazil mi vizitku pytel něčeho kde je drůbeží moučka a řek prosímvás napište mi emila já to zjistím to se snad ani nedělá

třá se chce seznámit,béte mít seks po internetu,to se prej dělá,napište mu pani.-))))
proč nechceš ani brko? je alergickej ? nebo to nežere? f tom případě se voptej atuše))))))))))))))))))))))))))))) má humornou historku jak bůch nepapá kuřecí grancle))))))))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 19:42
- Nahlásit

danajasa
hele já to moc nezkoumám,ale co tydle? sou ale drahý
http://www.izviratka.cz/eshop-item/id:6859/

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 19:46
- Nahlásit

davidkova renatadanajasa
hele já to moc nezkoumám,ale co tydle? sou ale drahý
http://www.izviratka.cz/eshop-item/id:6859/

vo těch jsem psala minule a prej není Ročíld bo co

ale zas cena je větší, ale krmná dávka pidi.. navíc to voní že bych to psům sežrala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 19:46
- Nahlásit

all
bonc je doma...se dot divim teda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 19:49
- Nahlásit

Crysa
a prej není Ročíld bo co
aha to má blbý,at založí žebrací téma nebo to vodnese její pes
měla sem jednou 5kilovej pytel,jako sou fakt luksusní,nána se mohla umlátit(ale vona žere aji dřevotřísku tak to nei směroplatný)bylo mi líto jima krmit taxem je měla jako odměny

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 19:57
- Nahlásit

zdar ženy, su mírně podnapilá a loví mě komár, sviňa

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 19:58 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit

Crysa
vo těch jsem psala minule a prej není Ročíld bo co
Ty sem kupovala jako odměny, voněj jak magi. Ale prej to není ochucovaný, ale je tam přidanej celer... Těžko říct, jak to je opravdu, ale psům to chutnalo hodně.
edit: A ta denní dávka mi zas tak malá nepřijde teda.

Jinak teda voříškiáda super zorganizovaná, výborný ceny a celkově moc fajn )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:00
- Nahlásit

Baysha
su mírně podnapilá

loví mě komár
šak si to prohodte..komára můžeš honit celou noc..bajša_ muš promine)))))))))))

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
Se dámy zase rozjely Ale už mě to neba. Kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde.

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
komára můžeš honit celou noc
to už sem mušovi říkala minulý týden, ale kupodivu ho to nepotěšilo

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
třá se chce seznámit,béte mít seks po internetu,to se prej dělá,napište mu pani.-))))
No to každopádně,páč má krámek cca24km vod nás Zbytej je fakt drahej,ale Pawlínka mě láká na maso a já vo tom vážně uvažuju,páč je sice pakůn infantilní ále furt je to infantilní šelma

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:07
- Nahlásit

Crysadavidkova renataVenta
Platinum mám taky jako pamlsky, jsou super
Došlo mi víno, asi si načnu nový. Neni to příznak alkoholismu, když člověk chlastá sám?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:12
- Nahlásit

Baico
Neni to příznak alkoholismu, když člověk chlastá sám?
ne..to je příznak lakoty ,přece se nebudete dělit vo takovou dobrotu.-))))
Kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde.
sou deprivovaný,chuděry,nemůžou za to.no..musej si nějak pohojit ty egíčka
Baysha
ale kupodivu ho to nepotěšilo
nemá smyls pro humor co?
danajasa
Pawlínka mě láká na maso a já vo tom vážně uvažuju
jo táááák,vy ste eště nepochopila,že maso je normální žrádlo??..no vona vám to pawlínka snad vysvětlí.. na co myslíte že má pakun ty žuby??

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:14
- Nahlásit

čus lidi
Taxme celej den strávili v Čáslavi na dni otevřených dveří na letišti a viděli jsme se tam s Kačabou.
No a když jsme přijeli,tak šel Matěj do Večerky a vrátil se se psem.....běhala nám tu po náměstí a po silnici čivava.......tagže hledáme majitele.

A kdyby se chtěl někdo kouknout,tak tady jsou fotky z letiště.URL

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:15
- Nahlásit

danajasa
na co myslíte že má pakun ty žuby??
Aby je schovával před rozhodčíma, ne?

<< 1 ... 7668 . 7669 . 7670 . 7671 . 7672 . 7673 . 7674 . 7675 . 7676 . 7677 . 7678 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání