| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 07:26
- Nahlásit
impactnemethova5Biluška
Tak dnešní neděli jsem vstávala i já před půl sedmou. Bejt slaměná sirota má i své nevýhody, takže abych mohla jet v klidu na cvičák, tak jsem musela obstarat to naše malé hospodáříčko a trošku doma poklidit, aby matku hnet netrefilo, kdyby se vrátili dom dřív, než já.
pracujícím přeju, ať jim to rychle uteče a výletníkům a kůrsingujícím přeji krásnou zábavu.
A už jedu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 07:28
- Nahlásit
mi jenom prolitavame kolem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 07:30
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 08:14
- Nahlásit
ALL
neco pro pani davidkovou!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 08:26
- Nahlásit
Dobré jitro nádhery, fčéra už sem se nenapojila krs vítr, co foukal, šlo mi to jen na jedno poděkování Štětkám za krásnej den, přesto sem se to pokoušela odesla skoro půl hodiny.
Fčéra byl děsně bezva den, za chvíli jedem zas, zaspala sem, bo sme byli nějaký utahaný, s Atuší sme zabily čokly eště v lomu. Teda spíš Bůcha, je velmi koupavý )))
Teď musim makat, nebo na mě holky zas budou čekat.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 11:13 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
[url=http://aukro.cz/[/url] jako to je super!! za kačku přes Kup teď, ..
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 11:24
- Nahlásit
Crysa
no, ale s dopravou 80kč
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 11:34
- Nahlásit
Maky a Trixno, ale s dopravou 80kč
ale zas teď jsem objednala 15kg mlsot a doprava od jednoho prodejce za 15kg je cca 200Kč a cena za zboží 14kč..
nebo si to nejhůř vyzvednu v Praze vosobně
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 12:06
- Nahlásit
Crysa
a jaký mlsoty? Podělíš se o link?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 12:18
- Nahlásit
Maky a Trix no z toho aukra jak jsme linkovala, vykoupila jsem všechny paštiky 3*300g telecí se zeleninou, 3*300g hovězí se zeleninou, koškám 2*2kg granclí rybích Bio, kočičí paštiky 9*100g, psí paštiku 4 balení ('a 3*150g) Krůtí s Aloe
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 12:20
- Nahlásit
vod pátku máme krásné dny,skoro všechno prospíme,chodíme na procházky ,2nožec chodí na 36 a ted se sindy chrápou,jenom nevím kdo chrápe víc )
sindy jde na stříhání a musím měnit obojky na klíštat,bo vůbec to nepomáhá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 12:23
- Nahlásit
nám vyhovujou pamlsky od salače co má sportmixe,kupuju na výstavách,nebo si nechám od kolegů koupit a dovést a šmakujou jim bezvadně,nejlíp tedy bejby,bo jsou měkké
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 12:36
- Nahlásit
brezen2008musím měnit obojky na klíštat mě letos jeden typ obojků, který mi u psů zabíral předchozí roky v poho, tak nefunguje, ale jen u Crysy.. As i Ferda jsou v poho bezklíštěcí, Crysa je pořád celá vokousaná od klíšťáků. A loni jsem měla naobojkovanejch taky 6 zvířat a všichni byli v poho.
pamlsky od salače co má sportmixe jj, Bejby kostičky taky kupujem a cvičíme na ně ty jsem kupovala na For petu, teď na výstavě jsme jim zas koupila to Platinum jako odměňovací.
Jen mě trochu teď vyděsilo jak psala MakyTrixová o tom poštovnym/ks z toho aukra.. snad tam nebude nějakej háček či dokonce hák v tom poštovnym.. pže bych se dostala u všechno na běžný obchodní ceny, tak snad to nebé blbec a pošle to v jednom balíku za jednu cenu..
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 12:39
- Nahlásit
Crysa
uvidíš, no, nechci ti kazit den
já pamlskuju Platinum, co nám Atuš dovezla z výstavy, pes je nadšen (protože normálka dostává syrový, takže jsou grancle fakt v kurzu) a když odcházím, dostává sušený vemena/šuliny/pařáty/dršťky (dršťky nacházím pravidelně ožužlaný a zahrabaný v polštáři )...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 12:45
- Nahlásit
Maky a Trix no vyhlížím mail od prodejce, tak ufidííme
Ale asi pojedu čekat na cvičák, naložím pséčkovstvo a jedem něco pracovat a odpo si zacvičit
Hezkou neděli fšem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 16:29
- Nahlásit
čus debílci, co děláte??
my byli za eldorádem v Rychetech číhnout na kanárka,Kalu a jiný molosííííí..někerý sou fákt dooost velký
úpa mě vokouzlilo vokolí na venčení a taky areál velkokynologickej v Rychetech,....děcka koho tam máme at se tam můžem nakýblovat jako do mlíkošů třá??? výborný žumpamýtingy by se tam dělaly!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 16:39
- Nahlásit
Čus bus cambus!
Tak jsem též doma. Po Žumpě byla dnes na cvičáku velká scháňka. Máte koukat dovalit příští týden. Dnes jsme natočili video velkmi dyskomfortního Fandy na úvaze, ale to budu mít, až mi ho Eva pošle. Taky jsme probrali taktiku, jak složit ZVV 3
davidkova renata
úpa mě vokouzlilo vokolí na venčení
Dyk jsme v Uhříněvsi byli venčit v zimě, si to nepamatuješ?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 16:49
- Nahlásit
davidkova renatahm vy se pani mate ja furt sedim v te zasrane robote,kdyz vy jste vsici velice mooooc daleko!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 16:58
- Nahlásit
Baico
Po Žumpě byla dnes na cvičáku velká scháňka
Máte koukat dovalit příští týden
jasně jasně! my jely za tim eldorádem bo je z daleka a byla tu jednou za uherák,taxme jí chtěly vidět na vlastní bulvy dyš byla tak blízko.-)))) je fajná
Dyk jsme v Uhříněvsi byli venčit v zimě, si to nepamatuješ?
moc ne ,páč veškerý zážitky ze zimy vytěsnuju jako nesnesitelnej zážitek...normál reakce vorganyzmu ))
ale nebyli sme přímo nad tim areálem cvičáku..tam sou právě naprosto uchvacující nekonečný louky,já tydle volný prostory úpa miluju,les atd. mám taky ráda a moc,ale todle má pro mě zvláštní kouzlo,jehož původ mi není znám
Taky jsme probrali taktiku, jak složit ZVV 3
joo a gde sou foto konečně????
nemethova5
no jo o víkendech se máme většinou libově
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 16:59
- Nahlásit
davidkova renatahm to verim,mas meila,jinak taky miluju louky lesy a hlavne klid,kdyz nepotkam ani zivacka.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 17:09
- Nahlásit
davidkova renata
joo a gde sou foto konečně????
Joo, pani buď stárnu nebo se u mě pomalu zabydluje ten němec, co mi shcovává ty věci
Jdu je hned nahrát
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 17:19
- Nahlásit
dobré vodpolodne,vodpolodne celýýýýýýýýýý! Je mi blbě!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 17:26
- Nahlásit
hele decka bude vystava v polsku dlouhosrstaku!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 17:30
- Nahlásit
Marush
Je mi blbě!
čéče jak je todleto možný???????????????
nemethova5
si počkám na až tady
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 17:32
- Nahlásit
davidkova renatatady to je prej o hovne,s prominutim,jak jsem se bavila s inkou,v polsku jsou vystavy primo pod hlavickou zondy nejlepsi a nejhezci,maji totiz na to svuj klub a nemusis si pripadat jak debil,kdyz se rozhodci diva podivne,jestli ti ho vubec ohodnotit,asi tak nejak,i kdyz jsou uznany,tak se to hodne rozhodcim jaksi nelibi!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 17:47
- Nahlásit
Čus ichtylojdi, už sme taki domki, měli sme zas bezvadňáckej den, teťkanc sem u mámy a žeru jí řísky, doma se vůbec nepřipojim, takže tady vám eště k tomu fčerejšku musim napsat, že Mařkadostala od žumpic děsně velikej a nádhernej pohár, bylo na něm napsáno za 1. místo, jako že je děsně krásná. Polička je prostě plná, to se nedá nic dělat - děcka řekněte, kde se to zastaví, to snad nejni možný vůbec. Eldorádo má dost velkého kanárka, který je malý, měl radost z Bůcha, chtěl po něm chodit. Bůch se divil a neveřil, že je to taky pes. Pak sme jeli ke kámošce na říbátka, ráno si skokla na závody a má kvalifikaci na finále v drezůře s mladou, čerstvě zasedlou kobylou. Tak byli asi v nějakejch juniorech nebo co. Řikala, že maj nějakejch 68 %, ale nevim čeho....Maryji tam zdyzgomfortila kámošky nová čuba, děsně mrňavá skoro raslice, děsně na ní cenila zuby asi z jednoho centimetru, až sem jí chytla za záda, zvedla sem si jí a řekla jí - kousni mi geronta a poletíš vzduchem jako malá vlašťovička ty hajzliku. A pani, taková starší, potenciální tchyně kámoščina, mi řiká - no to ne, ona je tu doma, to byste měla co dělat se mnou. Tak sem jí zas řekla - pani, to by bylo tak rychlý, že byste to vůbec nestihla. A šly sme na říbátka. Maj děsně velký malý říbátka, byly po chození ve výběhu tak mrtvý, že musely ležet na slámě. Mamky nad nima koulely vočima a trošku je kopaly do hlaviček. Jen tak přikopávaly. Prej je to móda, takovej koňskej poklep krs inteligenci to je. Du si barvit hlavy, megeři, nazdar, přijdu bez brýlí, pište velkýma písmenama, nebo to neuvidim. Teda, přijdu, když najdu obrazovku. Prostě někdo mě dovede, no.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 17:49
- Nahlásit
All
jak se tu všichni máte od čtvrtka nestíhám vůbec nic.Chtěla jsem Vás dočíst ale nenašla jsem stránku kde jsem byla naposledy.
Co sabča a štěňata máte další info?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 17:54
- Nahlásit
ahoj, máte někdo nějaký fotky ze sobotěnky??? a zase je vedro jestli jsem to správně pochopila...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 17:57
- Nahlásit
no, essi máte, tak mi prosím hoďte link na FB nebo mail, jo? děkujůůůůůů!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 17:59
- Nahlásit
ahoj žumpo to je zase den po cvičáku jsem jela k lidce na návštěvu ani jsem nedopila u ní kafe a volal mi radek-byl v práci v praze a michal byl s ním, bydlí spolu, že volal mámě-tchyni, skrz kuřata aby jim nedávala vodu že v tý vodě co tam mají mají léčivo, a že se mu nezdála do telefonu v pořádku jestli bych tam nesjela se podívat, tak jsem tam jela a volala jsem jí záchranku, bud´ kolaps z vedra nebo slabá mrtvička, jela jsem za záchrankou svým autem, pak jsem jí tam vezla věci protože si ji tam nechají asi 3 dny ny pozorování, přijela jsem ted´ takže jsem s eldorádem ani nepopovídala, granule jsem ji poprosila aby mi nechala u vrat, to si nikdo nedovolí je vzít, tak tam byly a velmi ještě jednou děkuji
|