| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 22:56
- Nahlásit
Crysa
Ten leon z útulku už má nový domov
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 22:56
- Nahlásit
Gerda
My sme byli na konci dubna na plážích v Itálii, kempy už makaly, ale tůristi ještě ne a tam ty pláže byly prázdný a pesani si je užívali . I do vody lezli , ale byla studená .
A du upadnout abych zítra podala výkony
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 22:58
- Nahlásit
agáta12Na takový sporty by byly ty mlazický tůně - já si je romanticky pamatuju z minulýho století.
jak už tu neběhaj nahý rusáci mezi vojenskejma stanama, tak se tu z toho stává tak trochu Boubínskej prales, ale romantiky neubejvá denně kontroluju
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 23:00
- Nahlásit
lagunaTen leon z útulku už má nový domov
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 06:52
- Nahlásit
Fstáááááááááávat, makat, prtíííííííínáááááááááááááát se. Šupem, honem, žádný flákando .
Gerda
Proč tu akci neuděláš na Žumpalandu? Od čeho si myslíš, že ho máme ? Chápu, že padesátkrách zabloudíš než tam dojedeš, tak holt vyrazíš o tři dny dřív, no
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 07:22
- Nahlásit
Bré deň, tak jsem tady po vékendě.
Grilpárty se konala i za vydatného deště. Seděli jsme venku v altánu a ani nám nebyla zima. Grilovali jsme moc kuřat, pili jsme moc vína, slivovice, domácí griotky a tequily. Bavili jsme se velmi moc do časných ranních hodin. A nejlepší bylo, že jsme celou dobu videohovorovali přes skype se 2 kamarádama, kteří nám frnkli dočasně do Belgie (každý jinam). Seděli a grilovali s náma.
Nejvíc mě ale naštvalo, že v sobotu celý den chcalo a v neděli ráno mě vzbudilo slunko, co mi svítilo do gezichtu. Fakt výsměch.
Jo, a budu žít aspoň o 2 roky dýl, ptž tak moc jsem se snad nikdy nenasmála.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 07:32
- Nahlásit
Dobré pondělní prtínání
Dneska bude vedro, tak jsem vyrazila do práce v šatičkách. Ofšem jak jsem zhubla, tak jsou mi trošku větší a furt mi padají ramínka a vylejzaj mi kozy. Takže dneska celý ten strávím tím, že si je budu hlídat, abych někomu nezpůsobila pracovní úraz
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 07:33
- Nahlásit
bré ráno, proč je zase pondělí?????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 07:38
- Nahlásit
Monty
proč je zase pondělí?????
Protože včera byla neděle. Taky bych uvítala, kdyby ten víkend byl delší.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 07:43
- Nahlásit
Baico
jo, minimálně tři dny, včera jsem s malou byla šest hodin venku a šla jsem spát tak o půl noci a před půl šestou budíček
nechtěla bych vidět lidi co mě ráno potkali (na lidí se normálně nedívám, a ani jsem nemohla, ptotože jsem měla ještě zalepené oči )
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 07:44
- Nahlásit
čus jelymáni, to vám byl ale pěkný den, ta sobota... konečně sem na vlastní bulvy viděla malodudu co už vůbec neni malo, je už to strašnej hrozivej vrčák, a hata, co fakt nemá nohy. Jenom mě trošku mrzelo že s nim jebatka vodmítla jít do Podoba pán a pes nebojaxetojmenovalo a dělat hata. Moc by jim to slušelo. Davídkojc má velmi velký černý puntík za krmení ovec punčákem, páč ovec nechutně strašně moc prděl celej večer. Zato kejtlina měla mooooc výbornou buchtu buftu, za tu má u mě velký dík o obdif.
Gratuluju voryjentálcům k dalším úspěchům, snad už by se měla založit samostatná téma jenom na úspěchy žumpy, je toho strašně moc.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 07:49
- Nahlásit
danajasa, Biluška
Jak dopadla véstava???
Kamarádova dodrbanka je výborná, což je výborný. Ale bylo to děsný, pač se celá výstava konala venku. Jsem si nadávala, že jsem radši nejela mrknout do toho Zlína.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 07:50
- Nahlásit
jo a ještě 39 dníííííííííííííííííííííííííííí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:01
- Nahlásit
AKYHÁKY MÁ DNESKA NAROZENINY!!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:02
- Nahlásit
AKYHÁKY
Já i veverky přejeme vše nej...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:12 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
AKEHÁKY
vše neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
[img] [/img]
[img] [/img]
[img] [/img]
[img] [/img]
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:12
- Nahlásit
Monty
maž to "s"
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:14
- Nahlásit
jo a ještě vám musim napsat, že ZABIJU OVEC!!! :
neděle odpůledne, krásný teploučko, pomalu se gestim venčit. Ovec opět, jako vždy při zmerčení gestění se ven, začíná šílet. Kvičí, kouše mě do lejtek, chytá za voblečení, nevzdálí se na 10cm - to vše abych ho náááhodou nenechala doma. U dveří rve kebku do vobojku, stále kvičí, rve se ze dveří. Za dveřma s obrofskym údivem zjišťuje, že je tam ještě furt léto, že ho nikdo nevyp. Nemá rád horko a nenávidí vysokou trávu. Všude je vysoká tráva. Ovec odmítá jít ven, je tedy tažen na vodítku. Předchozí dny ukázaly, že vrazit ho zpět za dveře taky nejni to ono, páč okamžitě začíná histericky ječet, že sme ho nevzaly s sebou. Je tedy odvlečen dostatečně daleko, odkud už není návratu. Krásná tour de rybníčky, Bonita se ráchá, bahní, pase, lítá, ovec v těžkym dyskomfortu z trávy. Vracíme se, máme to cca půl kiláku domu, před náma poslední louka. Je velmi moc zarostlá, volim teda 90 stupňů obrat na cestu, na jejímž konci je ještě jeden rybníček a pak se dá louka obejít po méně zarostlé louce. Po chvíli zjištuju, že nemam ovec. Zarážím Bonitu v letu, je velmi nasratá, páč už nabrala kurz voda a volam ovec. Nic. Všude velmi mnoho trávy, ale ovečka žádná. Popocházim zpět, s vědomím, že stačí aby byl 20cm vedle cesty a už ho v trávě nevidim, musim dořvat nasratou Bonici že fakt koupání počká. Furt nic. Všude tráva, moře trávy.... ovec nemá rád trávu... dobrovolně do ní nevstupuje.... ovec má rád silnici, velmi rád chodí po silnici.... Když konečně dospěju v myšlenkách až sem, právě po pár metrů vzdálené naší jediné pidisilničce projíždí auto. Chytá mě hisťák, vylítnu na silnici, řvu. Ovec nikde. Mžouram proti slunku, až mé na dálku slepé oči zahlídnou na silnici v kopci směr domov cosi - pohnul se tam patník. Zařvu. Patník se pohybuje. Velim si klid a vydoluju normální přivolání. Patník zastavuje, otáčí se, zírá (to si teda spíš domejšlim). Znovu volam, velkogestem šaham po kokýnu. Patník ještě chvíli zírá, pak se otáčí a navrací do kurzu směr domof. Opět zaječim a vyrážim za nim. Za sebou tušim auto, Bonici připínam na vodítko, za běhu a řevu telefonuju domu ať jdou patníku naproti. Bonice se raduje, přerušená koupel odpuštěna, běch je lepčejší. Neni lepčejší. Silnice je na sluníčku do velmi nepěkného kopce. Ztrácim plíce. Dobíham domu, xicht hrozí explozí krevních řečišť. Je mi sděleno, že chuderka Báda doběhl úplně udejchanej, dechu popadaje vychlemtal misku vody a šel sebou fláknout na dlažbu. Rozmejšlim se, jestli se mam jít nejdříf vyblejt a pak zabít psa, nebo obráceně. Nakonec se zvládnu jenom zhroutit na sedačku a sdělit Bonici, že může zapomenout že ještě pudem na stopu. Za trest, že se raduje jak kretén jaxme se hezky proběhly
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:14
- Nahlásit
Akyháky
Přeji samozřejmě taky všecičko nej.
Dárek si vyber tady.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:16
- Nahlásit
bonc
paní cítím s váma, vy víte proč . A opět další společný znak našich psychoušů-nesnášenlivost vedra a léta.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:18
- Nahlásit
makrel
Pětka, dostala asi nějaký lehký úpal mi dneska psala, ale že už jí je dobře
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:18
- Nahlásit
Monty
lol.je fajná, hodí se k nám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:21
- Nahlásit
makrel
j hodí, taky takový psomil
akorát asi měla dost s Janči, víš jak ona pěkně na Akimka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:21
- Nahlásit
Monty
ony se nakonec teda viděly? myslela jsem, že šli domů. no Janča je drsnější.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:24
- Nahlásit
makrel
no ale šla jen kousek s náma, Akim už nějak nechtěl chodit a jí nebylo dobře.
Jsem chtěla napsat z Janči
no to je
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:25
- Nahlásit
Monty
a ještě jsi napsala Pětka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:27
- Nahlásit
makrel
teď jsem psala tatíkovi sms, že jestli zajde vyvenčit princeznu a ať jí dá najíst, tak mi napsal, že se strašně rád prochází s princeznama a že jí dá královské jídlo jsem se málem smíchy po....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:32
- Nahlásit
makrel
a ještě jsi napsala Pětka
jaaaaj, já ještě spím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:38
- Nahlásit
FŠÉÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ AKYHÁKOJ K NAROSKÁM VOPRAVDICKEJM, HODNĚ VŠEHO A ČERNÝCH VRČÁKŮ NEJVÍÍÍÍÍÍÍC!
Sou tam nějaký peníze a mušové
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:40
- Nahlásit
Monty
ať jí dá najíst, tak mi napsal, že se strašně rád prochází s princeznama a dá jí královské zelené dršky
|