Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7677 . 7678 . 7679 . 7680 . 7681 . 7682 . 7683 . 7684 . 7685 . 7686 . 7687 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:01
- Nahlásit

davidkova renata
Tak fotky máš tady

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:04
- Nahlásit

kejtlin
Ty máš teda věci

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:09
- Nahlásit

Baicotak fotky nadherny,hele ta nana se tvarila dulezite s tim malym klukem a davidkova je normos tycka,clovek by na ni flusl a ona by se prelomila vejpul!!!!
kejtlinno ty mas zase den koukam!

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:12
- Nahlásit

nemethova5
hele ta nana se tvarila dulezite s tim malym klukem
Ten malej kluk je ten velmi čikový malý figurant, jak na něj Nána, Bajkonůr a Bůch kousali minulou neděli

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:13
- Nahlásit

Baicouz si ho pomalu vycvicujete na noveho fika jo?no bodejt by se netvarila dulezite.

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:19
- Nahlásit

Čau všicí
Dneska byl moc fajn den. Argentiny jsou moc pěkné, Happunka dokonalý kanárek, ale vostatní psi byli děsně velcí. Moc moc velcí.
A když jsem přijela domu nejdřív si na mě lehli všichni moji psi, a dostávali pamlsky, a Bůch debíl cenil zubiska ne Betynku protože byla velmi hrr... pak se přetahoval o hadr se Zirem, kterej lítal chudák vzduchem, pak se šel tahat Atík a pak se ty kreténi servali, tak sem je odtrhla, popovídala jsem s něma z očka do očka. Posadila vedle sebe aby jako bylo jasno, že to dělat nemaj, a pak je zavřela každého zvlášť. Jinak i Atík je svině, odrhla si Árese a snažila se ho odvézt a ten srab ho kousl zezadu statečně, tak sem je musela oba přidusit na obojku Jsou to blbcííí, už zase lítaj spolu a Áres na něj háže nepěkné očko.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:28
- Nahlásit

Baico
nemethova5
důležitý je, že jsem tam mohla ject že mám volno a vím kam věsí klíče od vrat, od baráku tam bylo odemčeno a že mě pitbulka zná i když z ní nemám moc dobrý pocit, pro jistotu jsem ji zavřela na zahradu, ona celkem i poslechne, ale nikdy nevíš, on ji radek pustí dom až přijede z práce, nebo spíš michal ten jel hned z prahy domů busem, když jsem jim to volala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:29
- Nahlásit

Gerda
Mařkadostala od žumpic děsně velikej a nádhernej pohár, bylo na něm napsáno za 1. místo, jako že je děsně krásná

..já ti jí fláknu..

a gdo mi zas fotil dyš víte že to nesnášim!

Baico
ok,pošlu Ilu jo?
kejtlin
bud´ kolaps z vedra nebo slabá mrtvička, jela jsem za záchrankou svým autem, pak jsem jí tam vezla věci protože si ji tam nechají asi 3 dny ny pozorování
twe to je furt něco

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:32
- Nahlásit

davidkova renata
ok,pošlu Ilu jo?
Jasně
Maryje má naprosto úžasný pohár. Hlavně ten nápis nemá rozhodně chybu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:34 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Baico
Hlavně ten nápis nemá rozhodně chybu
šílená maruna,no

hele kde sou oboje ty fotky od jany?? aleksa je prej má na stránkách ale nevidim to!

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:42
- Nahlásit

nazdar pakovině

škoda že sem nemohla s váma do Rychet

davidkova renata
hele kde sou oboje ty fotky od jany?? aleksa je prej má na stránkách ale nevidim to!

bože bože to je materiál todle to http://foto-psu.rajce.idnes.cz/0002._Zavod_-_III._ rocnik_-_o_Jilovsky_dukat_21.5._2011/

add rychety-to neklapne páč sou těžce podnikatelský

danajasa
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:47 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Zdááár béém ve zprávách máme rybníkách přes200labutí a líhnou se jim mladý to bude masakr tolik velkoptáků hele jo eště sem myslela na ONDRU TOLIK SOLI SE VÁLÍ PO NAŠEM LESE zbytek byl děsný páč mi nedošlo,že v neděli na ciklostezce kde je sice zákaz kol ale nemáme s pakoněm šanci projít měla sem nervy v háji chudák pakůn to vodnes normálně kolo na kolo hlava na hlavě půl okresu sportem ku zdraví a trvalé invaliditě

impact
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:48 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Maryje - nejvíc seksy čupka fšech světůch. Cik cik.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:49
- Nahlásit

Ty ve cik cik znova. Lele, co má kámoš na zdi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 19:22
- Nahlásit

Děcka, proč zas ympakt blbne s tim vodostřikem? A proč mám barvu vlasovou po celym krku? A proč sem si děsně opálila jednu stranu ksichtu krs řízení vozu? Sem děsně debilne spálená, mám na sobě vypálený tričko. Opálení končí přesně tam, kde rukávy a okraj krkový.

Děcka, zásadní je, že se hancowoslava přesouvá na příští dsobotu, na sraz dementů do Jílu, to bude mnohem tématyčtější, eště jí to zavolám.

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 19:36
- Nahlásit

Gerda
Děcka, zásadní je, že se hancowoslava přesouvá na příští dsobotu
To jsme velmi ráda, neb bych o tuto událost nerada přišla.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 19:42
- Nahlásit

Baico
no vo to nechcem přijít nikdo, nakonec když se to spojí s dementama, bude to jakoby přijeli příbuzný a můžem slavit do halelůůůůůůjááááááá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 19:52
- Nahlásit

Gerda
hancowoslava přesouvá na příští dsobotu, na sraz dementů do Jílu, to bude mnohem tématyčtějš
to je výbornej nápad ,navíc doted sem hledala ty fotky a howno,ale fakt mám dojem,že byly někde docela zdařilý ale nevim na čim rajčeti..bylo by dobrý dyby se něgdo přiznal!
když se to spojí s dementama, bude to jakoby přijeli příbuzný a můžem slavit do halelůůůůůůjááááááá
..no,to bé bezva.. hlavně abysme se vomylem nepřimíchali do toho jejich busíku,těško bysme vysvětlovali,že my magoři nejsme..dítě země bé mít zas vánoce))))
a já odcházim s dítětem dítěte země v dál jen co si domluvim seks s tatkou magyjonem ,abysme společně šli fstříc svjetlým zítřkům

odjebávám sa odtial,nepyšte jelyta!!!!

gerda má emilka

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 19:54
- Nahlásit

Gerda
proč zas ympakt blbne s tim vodostřikem?

asik jí to dělá dobře

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 19:56
- Nahlásit

davidkova renata
navíc doted sem hledala ty fotky a howno
tys dementík vo stránku dříf sem ti je sem dávala, nebo moje příspěfky ignoruješ

TADY MÁŠ FOTKY: http://foto-psu.rajce.idnes.cz/0002._Zavod_-_III._ rocnik_-_o_Jilovsky_dukat_21.5._2011/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:00
- Nahlásit

Alexa
tys dementík
dementík si ty páč já samo myslim úpa jiný fotky tak dyš to nemáš tak vo tom nemluf

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
http://baico.rajce.idnes.cz/21.5._Zavod_O_jilovsky _dukat%2C_momentky_mimo_cviciste_a_stupne_vitezu/
http://jabofi-star.rajce.idnes.cz/0098._Zavod_-_o_ Jilovsky_dukat_21.5._2011/

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:12
- Nahlásit

dneska bude na večeři salát zelený-ten měli dnes i želvičky, jahody a půjdu si urvat ještě kedluben

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:26
- Nahlásit

Děcka, já su tak načené z toho víkenda, to sou dycky dny, který mě nabijou na skoro celej pracovní týden. Zítra v kolbeně pofrčím jako fretečka )

kejtlin
dneska bude na večeři salát zelený
bóže děfče, tak snad aspoň dobrou snídani si ráno připrav teda, no....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:30
- Nahlásit

Alexa
twe ty si snat postižená!!!! jasně ti píšu jako magorovi,že se jedná o jiné foto a jako ekstramagorovi ti řikám,že potřebujem foto Džíny hancew na hrnek ..a přesně to foto ted nemůžu najít
Gerda
Zítra v kolbeně pofrčím jako fretečka
hlavně pofrčíš z hafbíčka jako fretečka))))))))))))))))))¨
děcka číhněte na odbojnou gerdičku.-))))

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:31
- Nahlásit

Gerda

Tak já taky měla jen rajčata a okurku. A ještě jsem byla zase místo večerní procházky běhat.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:32
- Nahlásit

Baicodoufam,ze ne tu okurku po ktery se tak silene sere!!!!!

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Gerda

vždyt´ to je výborná véča

Alexa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
tywoe ty si debža dyť furt pindáš vo fotkách ze závodů a kerý teda scháníš???????????????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 20:33
- Nahlásit

Alexa
a kerý teda scháníš???????????????
ty voe tak tys superextraspeciál magor))))))
tady ti to píšu!!!!!
ti řikám,že potřebujem foto Džíny hancew na hrnek

<< 1 ... 7677 . 7678 . 7679 . 7680 . 7681 . 7682 . 7683 . 7684 . 7685 . 7686 . 7687 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání