Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7686 . 7687 . 7688 . 7689 . 7690 . 7691 . 7692 . 7693 . 7694 . 7695 . 7696 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:47
- Nahlásit

Crysa
uváže se na fíka stejk, ne?
To uplně, ale je to tak jednoduchý, jak ženijální věci bývají
Hned v nedělu to navrhnu
Jdu ti to popsat na mail

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:48
- Nahlásit

Eldorádo jasný a pak to půjde řetězovou počtou a pak už nebém moct říkat, že úspěchy jsou jen z pikniků u cest

Jdu sekat trávu, budu si hrát na trávníkáře šmrnclýho střihorukym Edvardem

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:49
- Nahlásit

BaicoJdu ti to popsat na mail
Alexa byla rychlejší a ve Štětí do děláme víc jak tři roky určitě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:52
- Nahlásit

Alexa
jo jo malinká a stráááášně vzteklá, jak šla na obranu brala cokoliv co se jí postavilo do cesty, lidi, kolemjdoucí, rozdhodčí, prostě úpa všechno sundávala jí košík vždycky až těsně před ...
Crysa
jo jo Cash je Vědusk, měl moc neochotnej aport ze žrádla pes se ani moc nenažral ale takových tam byla většina,i když ti chytří psi se ládovali velmi rychle, páč věděli, že páníček je v zápětí odlapí a bude po lukulských hodech
znáš Dušana a Věru?
jinak Pavel co vyhrál to měl letos opravdu namáklý a bylo to zasloužený, ten pes šel hodně nahoru
moc pěkný to měl i Tomáš Procházka - Pedro je od Volnýho, kousačky suprový, jsou tam takový víceméně drobný chybičky, ale našlápnuto má dobře, je to horkej favorit na příští rok

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:53
- Nahlásit

Crysa
krkoune

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:53
- Nahlásit

Baico
Jdu ti to popsat na mail

taky chcíííí!

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:54
- Nahlásit

Crysa
Alexa byla rychlejší a ve Štětí do děláme víc jak tři roky určitě
No a nepodělíš se

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:56
- Nahlásit

jbat
taky chcíííí!
Dobře, ale připrav se, že jestli v nedělu dorazíš, tak dostaneš úkol
Máš to v mailu.

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:56
- Nahlásit

Eldogueroznáš Dušana a Věru? znám, cvičila jsme u nich a teď po cca roční pauze už zase cvičím
Tomáš Procházka - Pedro je od Volnýho jj, taky už jsme je zahlídla, kéž by jim to vydrželo, on i brácha Pollo není špatnej, i jsme přemejšlela stran krve nad krytím.. se mě to tam líbíčkuje ta kref.
Ta 11. s Tondou, to je ten rotobul co je u vojáků nebo VP? Vypadá to jako malé klabonosé prasátko, esli je to Tonda. Ten je od toho býv. kolegy co za nim chce dojíždět na cvičení Maruše s Dudu.

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:57
- Nahlásit

BaicoNo a nepodělíš se
Jirka to dělat nebude a Mates se ti bude snažit dokázat že to nefungá.. nebo alespoň ode mě si myslím že by to asi nevzal..

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:58
- Nahlásit

Baico
Dobře, ale připrav se, že jestli v nedělu dorazíš, tak dostaneš úkol
Máš to v mailu.

díky, četla jsem, no jo, to vypadá velmi jednoduše... úkol? pro hovnokynologa? to nevim, holka..

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:00
- Nahlásit

Crysa
Jirka to dělat nebude
S jirkou ani nepočítám.
Mates se ti bude snažit dokázat že to nefungá..nebo alespoň ode mě si myslím že by to asi nevzal..
Uvidíme, zkusit navrhnout to můžu.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:02
- Nahlásit

jbat
pro hovnokynologa? to nevim, holka..
To jsem taky. Všecno, co jsme složili a vyhráli je z leknutí

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:02
- Nahlásit

http://zko068.rajce.idnes.cz/
fotky z Vořecha

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:04 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Crysa
ne ne to je jiný Tonda, Tondu rotobula znám, je na Grábu teď - strašně šikovnej pes,je to zlatíčko
tenhle Tonda je jestli se nemýlím ovčák
Pedro je výbornej, segra Panga je taky výborná, k nám na cvičák chodí její syn (Panga a Machův Oskar) je to sice malý očklivý psík ale fakt šikovnej pes, v kousání bomba, stopy trochu horší a po rodičích pako na psy

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:09
- Nahlásit

Baico
Crysa
nebuďte krkny a podělte se

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:25
- Nahlásit

Tak koukám,že tady je to banda krkounů, tsss si to nechte no

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:33
- Nahlásit

Eldogueronebuďte krkny a podělte se

jde o tohle:

takže ve Štětí se to jede pátym rokem..

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:35
- Nahlásit

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:45
- Nahlásit

Crysa
jééé to je Atuše s Briksíkem!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:46
- Nahlásit

Crysa
aha, tohle, klín je na gumě předpokládám a dělá se to na zlepšení pevnosti zákusu, nebo to má ještě nějakej vedlejší efekt?
Hele a figurant by asi měl všas ustoupit někam do pozadí ne, aby na něj pes zbytečně nereagoval
Jinak dík

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:47
- Nahlásit

Gerda
ahoj pani, vy jste včéra úplně zmizeli nenávratně ani jste neviděli kanárka v akci ale je fakt, že kanárek šel až cca hodinu po tom co jste odjeli

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:55
- Nahlásit

Eldoguero
no my už sme pak zmizeli, páč sme měli ještě jiný povinnostě, bychom tam s váma jinak úplně probendili celej den, to víte, vona je pak už ta výstava pro pozorovatele nudná, vy ste furt byla někde v řiti, tož sme sa najedli, pokouřili sme a odfrčkali. Ale venčení je tam teda parádnický! Gratuluju k ouspěchům cacovejm až výstavním skoro! Kanár Happunka je velmi velký. A bílé dogy jsou také velmi velké.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:59
- Nahlásit

Crysajde o tohle:
Jé, takhle běžně unavuju svoje picpudlíny. Uvážu peška nebo klín na gumu, napnu, dám psovi do tlamy a psa uvážu na úvazný kolík, aby musel držet a nešel ke stromu, kde je ten klín.

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:22
- Nahlásit

Děckááá já vím že to není nic moc ale z naprosto vyděšenýho od alkáčů dovlečenýho psa co si neuměl hrát a neznal misku v přítomnosti lidí nevylezl z pod gauče a doted v hrůze ůtočí na lidi a hele hmyzáček byl neska extra veselej http://youtu.be/mcT4tY0ytgA a huž dem s pakůněm bránit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:44
- Nahlásit

vůbec nestíhám,akorát vim,že sme uš chronycký..trošku sem nepochopila esi teda bylo všecko pod kontrolou a řízený a přesně dle režie jisté osoby anebo teda vlastně jen někdy bo jinak teda netušim jak vznikly ty linkovaný fotky..bordel nenormalny

du zas dřít,páá
danajasa
hmyzopes nejvíc cvičenej pes))) a je to víc než celý posraný íípo 16..

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:44
- Nahlásit

Kupuje tady někdo ty bylinky fitbarf???
Potřebuju zjistit, která část topinamburu je v tom nasušená.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:47
- Nahlásit

zdařte, vyplafčili sme se, tedy, koupala jsem se já, jeden z mých bývalých a psi, pak přišel pán a ptal se, zda je to studený, já řekla, že je to chladnější, tak tam vlez po kolena a a konstatoval že jsem velmi otužilá protože on tam tedy nevleze, pravda bylo tam asi 30 lidí a koupali jsme se 2 lidi

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:51
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
můžu s váma jet do zlofse v nedělu?????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:51
- Nahlásit

Gerda
to je jasný pani, je to celodenní opruz, naše Kaly má taky k výstavám z tohoto důvodu naprostý odpor
já tam lítala jak šílená, páč jsem ještě vystavovala sestru naší Kaly, se kterou jsem předtím trénovala jen jednou, takže to bylo úplně na prd, navíc spousta známých a vůbec tam byl hrozný zmatek, takže jsem na vás ani neměla tolik času, kolik jsem si myslela, že budu mít
Ale kanárek vás velmi moc pozdravuje, zvláště prý velikého Bůcha, ten se mu ukrutně moc líbil Kaly pozdravuje jen vás jako lidi, s čoklema se prej vůbec nebude bavit
Jinak děkuju za návštěvu, i když jsme neměli moc času, budeme to muset dohnat na táboře asi

<< 1 ... 7686 . 7687 . 7688 . 7689 . 7690 . 7691 . 7692 . 7693 . 7694 . 7695 . 7696 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání