| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:20
- Nahlásit
Tinta76
jo jo v sobotu budeme, jestli se sladíte s mušem tak doražte
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:24
- Nahlásit
Zde pro zájemce ještě fotky z těch měšťákůch
http://rachelxxx.rajce.idnes.cz/O_pohar_mestske_po licie_Liberec_6.rocnik/
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:26
- Nahlásit
Baico
srašně se to táhne, málo práce, jsem v kanclu sama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:27
- Nahlásit
Eldoguero
jeden malin nám Karlíka vykoupal v Kristýně
no to sem viděla, to bylo takové hezké, to se malinoj povedlo! Byl to už trošku starší pes, ne? Takový zoupky obroušený měl...ale šikulka, to se musí nechat. Mě se nejvíc líbí, když jdou na nohy, pěkně pod koleno, sundaj ho, nejlíp když ho ještě vláčej, jako Buráček. Ale to už musí bejt sakra těžkej pes, aby chlapa utáh. I ta malomalinka pouštící krásně sundala kluka, sejmula ho takovym grifem spodnim krásnym...a kluk byl skvělej a aby jí nezranil, sám si namlel hubu, moc milej kluk to byl.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:27
- Nahlásit
Eldoguero
výborně, paní, esi přijedeme, dám vám určitě předem vědět ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:31
- Nahlásit
Eldoguero
těch měšťákůch
toš fajná akce to mohla bejt ))
hele co tedle..nekous si?
jinak ilu už psala,že dneska vše zjistí,tak jí volej kdyžtak až večer bo cvičej odpol.tak počítám v 7 by mohla už vědět,číslo máš f emilku
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:34
- Nahlásit
Dobré ráno, jste moc očklivé, nejde Vás dočíst, proč tu mám fotky s Brixíčkem? Vůbec nechápu co jste to tu řešily, ač sem to i nějak v noci přelouskala. Takže prosím vysvětlení
A nikdo slušnej neumí vodpovědět Boncovce, tak:
bonc
už je otevřenej ten sjezd na slivenec?
Směrem z okruhu na Slivenec - lépe řečeno na Barrandov najedeš bez objížďky, ale z Barrandova na okruh směr letiště to musíš tročku objet.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:36
- Nahlásit
davidkova renata
Hele, nepříde ti, že tendleten chlapes fíkoval ty Rakovice?
http://rachelxxx.rajce.idnes.cz/O_pohar_mestske_po licie_Liberec_6.rocnik/#100_6395.jpg
eldoráde, kdo to je?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit
jebatka vás teda pěkně rozmazlila, nový pravidlo že kdyš chceš vodpověď musíš předhodit fotku fešnýho muža se mi vůbec nelíbí!!!
tagže znova:
JE UŽ OTEVŘENEJ SJEZD Z OKRUHU NA SLIVENEC?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:38
- Nahlásit
bonc
Atuše už ti odpověděla, ty ichtyle ))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:40
- Nahlásit
Gerda
myslím, že mu je kolem 6 možná 7 let, on je trošku nerváček, tak si možná zoubky obrousil o kotec
do nohou tam kousal jen jeden pes, nevím proč, ale oni vždycky psům co koušou na nohy nějaký bodík uberou - prý je tam před zákusem brzda ono zcela logicky ten pes se musí mnohem víc srovnat když jde na nohy než když kouše kamkoliv nahoru, ale zatím to prostě moc neberou,tak lidi, to zas tak moc netrénujou zatím
davidkova renata
díky pani, zavolám jí po té sedmé
no tenhle si asi fakt nekous aspoň myslím, že ne to ta vuvuzela co má v ruce totálka dostala víc psůch, některý to nakonec dali, jiný ne, ale jak jsem psala už kdysi do mailu - figurant se pak zastavil a dal mu kousnout, aby pes nešel zpráskanej z placu, i když je to za nula, to si myslím, že je dobrej přístup na závodech
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:40
- Nahlásit
bonc
člověk se snaží vodepsat a von si toho nikdo nevšimne
Gerda
Kdo je Buráček???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit
Joooo a byla tam moje oblíbená Enzo Sopkááá, už na něj koukám! Vůůůbec nepůšťá, je velmi dobrý ))
Atusch
Kdo je Buráček???
Uran Holubí dům rtw, byl moc krásný, měl velmi hezkého psovodečka, a vytřel s klukem trávník jako prt
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:45
- Nahlásit
Hele, tenhle papá nohu:
http://rachelxxx.rajce.idnes.cz/O_pohar_mestske_po licie_Liberec_6.rocnik/#100B4771.jpg
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:47
- Nahlásit
Gerda
hodinu čekám až se mi načte jedna fotka ten net je dnes echt zabržděnej
tohodle zrovna neznám, ale mám pocit, že je to nějakej policajt, vím, že se tam lidi bavili o tom psovi, že je dobrej, ale já si zaboha nevybavím jméno toho chlapa
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:51
- Nahlásit
Bože jestli vůbec někdy byls,pohleď jaký zločin způsobils!!!! dneska asik tady někdo v kanclu dostane přes hubu..nebo kdekoli na ulici náhodná oběť!Ješíši to mě sere všecko dnes!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:55 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Gerda
ten nožný pes je Wirty (nevím jak se to jeho jméno správně píše ) Malidaj známýho bachaře z Rýnovic - kouše výborně
Marush
kdo tě nasral, snad né ta masařka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:55
- Nahlásit
Nenávidím vedro nenávidí, vedro nenávidím vedro!!!!. Zase nepůjdeme ven. Nesnáším léto, už ať je září!!!!!!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:58 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Eldoguero
Što éto?Éto ten rotobul nebo obyč bul? moc héééskááá péés
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:58
- Nahlásit
Dobré deň, teprvá jsem se dogestila do práce. Jsem byla ve Zlíně na supervizi videokroužku.
Koupila jsem si nový žabky. Heč. Než jsem v nich dolezla k busu a z busu do práce, tak mě bolí mezi prstama jak sfiň. Heč.
Co novýho?
Pochlubila se vám impact, že mě její rýčbek na přivítanou kousl do zadku? Jako normálně stojí, ona mě oběhne a štíp. Je to sabyják.
impact
Ty bys nejela na tu přednášku o tom krmení příští sobotu? Kdybys dojela do Huléna, tak dál tě už popovezu. Nikdo nemůže nebo nechce jet...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:59
- Nahlásit
makrel
Nenávidím vedro nenávidí, vedro nenávidím vedro!!!!. Zase nepůjdeme ven. Nesnáším léto, už ať je září!!!!!!!!!
ano,ano,ano..NENÁVIST chovám též k vedru!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 11:01
- Nahlásit
danajasa
rotobul, ale už F2 generace - zpět do bula, skvěle kooooše a přitom vůbec nejni zlý
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 11:02
- Nahlásit
pawLINka
Paní vykecala vám sůva,že se dem v so.hystoricky znemožnit?Ale až se znemožníme tak pokud béte poučení z přednášky mohly bysme dogestit na zvědy odpoledne,třá eště potřepu impakt ploutví
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 11:03
- Nahlásit
Eldoguero
rotobul, ale už F2 generace - zpět do bula, skvěle kooooše a přitom vůbec nejni zlý
nyxina fčéra chtěla brát nějakýmu picbumoj v parku klacík...zjistila,že to nebyl ten nejinteligentnější nápad posléze
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 11:05
- Nahlásit
Eldoguero
rotobul
Pamatuju toho prvního von nějak infarktoval,ale zlomil mi srdce jak byl nádherný.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 11:06
- Nahlásit
makrel
dneska nevím jak tam je, nebyla jsem ještě na pauze, ale včera bylo megahnusně, jsem myslela, že umřu!!!!
už ať je září!!!!!
taky nemám ráda léto, ale chci červenec, konkrétně 8.7.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 11:06
- Nahlásit
Atusch
díík, zas mi sem vlezl otravnej člověk než jsem to stihla dopsat a poslat.
tagže jestli to chápu správně - z okruhu se na bar. most už dostanu normálně (před 14-ti dněma to bylo zavřený), a až pojedu zpátky tou samou cestou, tj. jižní spojkou přes b.most na okruh, tak je tam objížďka? A je to značený nějak, jako jeď na Vary tudy ty debile?
nemam todle místo v praze ráda, vůbec ho nemam ráda.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 11:10
- Nahlásit
danajasa
No joo, četla jsem to. Je to bubý.
Ani muš se mnou nechce jet.
Tak kdyžtak pojedu sama, no. Se pak můžeme domluvit na nějakou procházku třá. Ale příští sobota je ještě moc moc moc daleko.
Ráda bych se někdy podívala jak cvičíš s pakůníkem. Škoda, že se jdete znemožnit zrovinka v tu sobotu, mrkla bych.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 11:11
- Nahlásit
makrel
Marush
Monty
dyk je tam krááááásně! žádný léto se přeskakovat nebude, ani kvůli bílejm krysám, zimu máte 3/4 roku tak nám aspoň kousek toho léta dopřejte....
pawLINka
gratuluju k bebí na noze i na prdeli je ti jasný, že za oboje si můžeš sama - rýčbeci a žáby sou tuze nebespečný
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 11:13
- Nahlásit
:Marush
nyxina fčéra chtěla brát nějakýmu picbumoj v parku klacík...zjistila,že to nebyl ten nejinteligentnější nápad posléze
mno, jestli je alespoň průměrně inteligentní už to nigdy v životě neudělá, je-li jí život milý jestli chce někomu brát klacíček, přivedu jí kanárka, on po ní bude lízt, kníkat a klacek jí předá velmi rád
danajasa
tak ten první měl ovšem 70 kilo, tenhle prý má nějaké společné předky s tímhle velikým, ale je to už znova překřížený do bula kvůli velikosti, je ale fakt, že se tím i zmírnila povaha vůči lidem o trochu, na výkonech to ale následky očividně nenechalo
Monty
konkrétně 8.7.
si myslím, už se nemůžeš dočkat co
|