Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7686 . 7687 . 7688 . 7689 . 7690 . 7691 . 7692 . 7693 . 7694 . 7695 . 7696 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:52 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Eldoguero
ještě jednou paní děkuju za granule, nikdo je nevzal, já byla v nemocnici s radkovou tchyní
edit: jen mě mrzí že jsme si nemohly popovídat

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:53
- Nahlásit

davidkova renata..trošku sem nepochopila esi teda bylo všecko pod kontrolou a řízený a přesně dle režie jisté osoby anebo teda vlastně jen někdy bo jinak teda netušim jak vznikly ty linkovaný fotky
je možný že tuto větu nechápu?

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:56
- Nahlásit

Už mám dosekáno, na zahradě se nebojím že bych svými ladnými srnčími hnátky (rozumněj chlupaté a křivé) pobuřovala okolí, vytahla jsem kraťasy a své sýraté hnátky jala opalovat. Barvu již mají, ale zeleněhovínkověšpinavu a pod tím netknutě křišťálově bílou asi letos další rok budu bílou barvou nožní tak dokonale odrážet sluneční svit, že budu bílá ještě na podzim a xicht a ruce budu mít jak černoška..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:57
- Nahlásit

kejtlin
ještě jednou nejni zač
škoda, že jsme nemohly pokecat, tak příště, ale pokud doktor je prostě přednější to je naprosto jasná věc doufám,že tchyňa je v pořádku
snad budou pesanům granule chutnat, naši to žerou v pohodě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:01
- Nahlásit

Crysa
tak tos měla být v nedělu v Rychetech, dvě slečny si tam tak intenzivně povídaly na sluníčku, že byly rudý jak dva raci v ksichtě, na rukách a zejména pak nohy - docela jim nezávidím

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:03 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Eldoguero tak ruce a xicht jsem si spálila už v Jílovym, z horní části paže se mě sloupávaj pláty kůže snad i s masem.. ale nohy jsme neměla snad nikdy opálený.. ke psům nosím dlouhý nohávy, pže jsme porát zrytá drápama jak záhon, jako harant ke koním to taky v kraťasem nebylo úpa to nejlepčí ty krátký nohavice a asi už mám ty nohy dokonale antiopalovací. A opalování mě neba, ležet někde jak vorvaň. A když jsem venku, tak si opaluju jen kusy čučící z voblečení..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:08
- Nahlásit

Eldoguero
mí psiska žerou všechno, zejtra je načnu.
tchyna asi kolaps z vedra nebo slabá mrtvička je v nemocnici na pozorování je to mého nejlepšího kamaráda gaye skoro tchyně a včera jí volal krz kuřata a nezdála se mu do telefonu, byl v práci v Praze tak mě prosil zda bych k nim nemohla sject, tak jsem jí volala rychlou byla úplně mimo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:21
- Nahlásit

Crysa
no ony se neopalovaly nijak cíleně, prostě jen krafaly na sluníčku (stín tam nigde nebyl) a jak tak stály dlouho s vyhrnutýma nohavicema, tak za chvíli vypadaly jak raci, řekla bych, že se teď loupou, jak vy pani
kejtlin
tý vole, tak ještě, že jsi tam jela, je dobrej, že poznal, že se s ní něco děje a ty, žes jí odvezla k dotorovy, doufám,že bude v pořádku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:26
- Nahlásit

tag zas du, zdar

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:29
- Nahlásit

Oukej. Takže ještě jednou.

Gerda, Davídková

Můžu jet s váma do Zlofse v Knedlíku?????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:32
- Nahlásit

Eldoguero
tý vole, tak ještě, že jsi tam jela, je dobrej, že poznal, že se s ní něco děje a ty, žes jí odvezla k dotorovy, doufám,že bude v pořádku

já ji nikam nevezla já jí zavolala záchranku, jela jsem za sanitou v mém autě a pak jí tam vezla věci, když mi řekli že si jí tam nechaj já jsem řekla, že jsem snoubenka jejího syny-ty woe její syn je čistej buzík.... ale oni by mi jinak nic neřekli doktoři, já volala klukům až když jsem jí tam vezla věci jak to je nechtěla jsem aby se stresovali . Celkem obavy jsme měla z pitbulky ona je dost svině, tu jsem tedy zavřela na zahradu, naštěstí jí cvičil radek tak celkem poslouchá a vím kam věší klíče od vrat, jinudy bych se nedostala leda bych si chtěla polámat nohy

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:35
- Nahlásit

jbat
jo ty blázne starý. Musíš se mi někam ale dogestit. Ty seš ta nusle?

Crysa
přesně, mám furt dlouhý nohávy, proto mám spálený krčisko a bělostný hnát.

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:38
- Nahlásit

ženy, mě to tady dneska strašně nebaví, už chcu jet domky, mam spoustu práce která mě hrozně otravuje, vůbec se mi nechce nic dělat, mam příííšernou lenoru...

btw, nejni tu něgde náhodou Biluše?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:39
- Nahlásit

Gerda
Crysa
já jsem celá jako cikán v létě, se furt svlíkám na slunci a navíc mě stačí málo a hned hnědnu

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:39
- Nahlásit

Gerda
jo ty blázne starý. Musíš se mi někam ale dogestit. Ty seš ta nusle?

uffff, já věděla, že na to musím tagle... )))))
jsem Nusle, dogestím se kam řekneš, klidně i k Davítkový nach Petřiny, bo mi tam od nás přímo jede osumnáctka.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:41
- Nahlásit

bonc
ženy, mě to tady dneska strašně nebaví, už chcu jet domky, mam spoustu práce která mě hrozně otravuje, vůbec se mi nechce nic dělat, mam příííšernou lenoru

holka, povídej mi o tom, já napsala jedný dylyně: tady posílám čísla smluv, prosím doplňte mi k nim datumy (ona ví jaký). a jako čekala jsem, že to pošle třeba v excelu...
no, paní si to vytiskla, pravítkem si nadělala řádky, ručně vepsala datumy, naskenovala a poslala zpátky...
takž ejsem si ty datumy smaozřejmě musela popřepisovat sama...

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:42
- Nahlásit

kejtlinnavíc mě stačí málo a hned hnědnu
na mě když v noci zadupeš, tak taky zhnědnu, ale na slunku zčervenám a zas doma zbělám a pak zčervenám atd..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:58
- Nahlásit

Crysa
na mě když v noci zadupeš, tak taky zhnědn
ty si vůůůl
já mám hodně pigmentu no

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 17:03
- Nahlásit

kejtlin
já jsem celá jako cikán v létě, se furt svlíkám na slunci a navíc mě stačí málo a hned hnědnu
jojo, taky mi stačívávalo, tělo bylo zvyklý bejt furt hambatý a furt se opalovat, od doby, co slunko nevyhledávám a zakrejvám, tak ty zcitlivělý části rudnou, ale to, co se peče od jaktěživa, se peče dobře a dohněda.

jbat
stačí mi k nemocnici, nebo pokud je ti pohodlnější osumnáctkou, pak klidně na petřina.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 17:32
- Nahlásit

jbat
Můžu jet s váma do Zlofse v Knedlíku?????

ty woe , ale sluší ti to, já snad zrušum klukovi narosky a veme tě

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 17:36
- Nahlásit

Alexa
ty nejedeš? Už zase? Kluk už je velkej, můžete mít oslavu odpoledne, ne? Pojeeeeď Aleksandroooooo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 17:54
- Nahlásit

čus ženy ))
jébate samo s náma pojed! jen dotaz..marušdržhubu jako nejede bo co??!!! mi uš sere jak je laksní
crysa
prosimtě a co nechápeš za větu?? tady si počti a nevotravuj furt
http://www.hafbezobav.cz/psi-forum/index.php/topic ,5541.15.html
Alexa
já snad zrušum klukovi narosky
hele víš že mi přídeš divná?? co si pamatuju a to mám dobrou pamět,tak napřed f krátkým sledu měla narosky matka,pak děd,pak ty,ted synek a to v řádu asi 2 měsíců tagže neser

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 17:57
- Nahlásit

Děcka, my sme na ten kásting asi neměli chodit, dyš tak koukám, kdo nás zase natáčel, nějaké netaktní blbátko!

http://www.stream.cz/uservideo/491641-casting-na-a kcni-film

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 18:03
- Nahlásit

achtunk,opakuji achtunk,Maryje na bedně)))))...zas uš

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 18:06
- Nahlásit

davidkova renata
jsou to tři velmi překrásné čupkííííííííííí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 18:06
- Nahlásit

davidkova renata
toš plodná diskuze

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 18:08
- Nahlásit

Gerda
jsou to tři velmi překrásné čupkííííííííííí
ale jen jedna má čupčí pohár)))))
kejtlin
toš plodná diskuze
toš jasné))) to jsou naši modří přátelé.-))))))))))))))))

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 18:09
- Nahlásit

kejtlin
toš plodná diskuze
Velmi, že S fotkama to máš holt těžký. Výdycky si tam najdeš, co cheš vidět. Někdo na fotce vidí znuděnou vlčiči a druhej na stejný fotce vidí vlčici, která se bojí. A stejný to máš s fotkama mých veverek

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 18:11
- Nahlásit

davidkova renata
toš jasné))) to jsou naši modří přátelé.-))))))))))))))))

ale jsou dobří, dokážou odhadnout povahu psa i práci fíka, kterou nikdy neviděli

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 18:12
- Nahlásit

kejtlin
dokážou odhadnout povahu psa

Ale prd, neodhadujou, to vědi, neb jim to podrobně popsali naši společní známí, o kterých teda já nevím

<< 1 ... 7686 . 7687 . 7688 . 7689 . 7690 . 7691 . 7692 . 7693 . 7694 . 7695 . 7696 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání