Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7686 . 7687 . 7688 . 7689 . 7690 . 7691 . 7692 . 7693 . 7694 . 7695 . 7696 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 06:33
- Nahlásit

kejtlin
muš vtipný,poměrně hezký, příjemný, velmi inteligentní avelmi prachatý,
prosím naklonovat!

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 06:52
- Nahlásit

Fstávat a makat lemuřice, žádný flákando.

kejtlin
Aš ho nebudeš chtít tak bysem měla zájem prosím

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 06:54
- Nahlásit

muš vtipný,poměrně hezký, příjemný, velmi inteligentní avelmi prachatý
Chcííí tááákýýý a nepředbíhat v řadě na muže!Děkuji uctivě,že dodržujete pořadník nezavěšujte Dneska sem si nachystala krabičky na stopy a ejhle hafmobil ani neškyt tak prd možu stopovat max.v květináči a fijalkama z afriky a budu schánět autoléčitele

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 07:22
- Nahlásit

čus bambus, probíham páč musim běžet na poradu, jen vzkaz pro Biluši:
Už nic

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 07:24
- Nahlásit

Čus bus cambus
Když je takovýhle počasí, tak by mělo existovat nařízení, že kdo chce ,tak má naárok na volno. Samozřejmě placené

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 07:35
- Nahlásit

Prosím někoho kdo mi vysvětlí jak se dá dostat do100g granulí165g masa a dále když je stravitelnost92% tak pes bé srát8%-takže jeden mini bobek obden?? http://www.kralovstvi-psu.cz/index.php?route=commo n/home

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 07:40
- Nahlásit

dobré ránko, ještě 38 dní a jsem zase nasratá, protože chovatelka má rest, nedala včera fotky

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 07:45
- Nahlásit

kejtlin
kde jsi ho sehnala?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:32
- Nahlásit

makrel
heeej, nemá bráchu?

má, ale je to debil-jeho brácha dle toho co povídal
Biluška
Aš ho nebudeš chtít tak bysem měla zájem prosím

ok
danajasa
Chcííí tááákýýý a nepředbíhat v řadě na muže
jasný
Monty
kde jsi ho sehnala?

na chatový seznamce

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:34
- Nahlásit

kejtlin
na chatový seznamce
To jako pojedu na chatu a dojedu s mužem snů??Kde ty chatky stojí???? Háá huž jede autoléčitel držte palce at nemusím do fronty s žebracím kloboučkem.Bože at je prkotina.

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:37
- Nahlásit

danajasa
To jako pojedu na chatu a dojedu s mužem snů??
pani vy ste blbá

jede autoléčitel držte palce at nemusím do fronty s žebracím kloboučkem
No tak hele, hezky do fronty. Na auto už sem tu žebrala před tejdnem já a zatim příspěvek žádnej.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:42
- Nahlásit

danajasa
To jako pojedu na chatu a dojedu s mužem snů??Kde ty chatky stojí???? Háá huž jede autoléčitel držte palce at nemusím do fronty s žebracím kloboučkem.Bože at je prkotina.

vole
ne četový - internetový seznamce

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:47
- Nahlásit

huž sem zpátky, bylo to zcela neplodné jako vždy. Esli je naše vedení takhle potentní i v postely, tak to potěš koště.

danajasa
Bože at je prkotina
držim vám paní palce, autobebíčka nenávidim tuze moc, páč se nedaj polejt betadinou.
ak se dá dostat do100g granulí165g masa
to sem taky řešila, když mam mít v granclích 300% masa jaxe tam dostanou... a von je ten trik v tom že to je váha nebo persento za čerstva. Pak vysušený zbouchaný do kuličky to má samoz. o mnógo mnógo míň.

Někde před milijounem stran jsem zahlídla že se něgdo ptal na grancle, já teda můžu jedině doporučit moje Artemisi, ale krmit tim zlaťáka už je jiná cenová... ale zase jsou fakt dobrý.

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:48
- Nahlásit

nazdar letničky
je krásně je krásně je krásně lalalalalalalalalalala
Eldoguero
oni dělali kontroláky na rukáv?????????????

kejtlin
gratuluju k mušovi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:49
- Nahlásit

Alexa
gratuluju k mušovi

se ještě neví eesi z toho něco bude

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:51
- Nahlásit

bonc
Někde před milijounem stran jsem zahlídla že se něgdo ptal na grancle, já teda můžu jedině doporučit moje Artemisi
Já se ptala. Artemis jsem jim taky doporučovala, napsala jsem jim kategorii drahých a nejlepších (vč. Canine caviar a Artemis apod.), potom ty průměrný a pak i levný (Eminent, Brit)... nevim, kolik do toho chtěj vrazit, tak uvidíme. Každopádně na mě dali a Friskies už dávat nebudou určitě

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:52
- Nahlásit

kejtlin
se ještě neví eesi z toho něco bude
Zatim ti připadá dobrej, ne? Tak snad jo, držím palce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:56
- Nahlásit

Venta
Zatim ti připadá dobrej, ne? Tak snad jo, držím palce

jj připadá
ale třeba mu já nepřipadám dobrá a to o další schůzce řekl jen tak to já nevím, by mohl mít jakoukoliv jakou bude chtít a vybere si mě???to jsem zase na zemi.....

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:58
- Nahlásit

kejtlin
by mohl mít jakoukoliv jakou bude chtít a vybere si mě???
Třeba jo Hlavně to nevzdávej, vždyť o nic nejde. Tak se ti má ozvat on nebo jste ňák domluvený?

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:59
- Nahlásit

danajasa
To jako pojedu na chatu a dojedu s mužem snů??Kde ty chatky stojí????

kejtlin
tak já na chat nechodím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:00
- Nahlásit

Venta
Tak se ti má ozvat on nebo jste ňák domluvený?
jj má se ozvat, je dost čaově vytíženej no tak uvidím

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:01
- Nahlásit

Nazdar megeři!

kintička
Pani, vedro je hnus a naši krásní a inteligentní peskové to vědí! Pan Brunhilda je téš velmi znaven zřejmě i z opětného třídenního sraní (mj v předsíni) a blití (v obýváku). Dnes ofšem nastal den D a vytvořil téměř pevný bobek. Jsem velmi ščastna.
Já mám po samogrému velmi pjeknou barvičku, jen ručky, jak si je často myju mám bělostné a na zápjestí viditelnou hranici "opálení".

Pani a co vy jako máte za samogrém? Mám nějakou vobyč nýveju, je to v poctatě gel, schne děsně dlouho, samože sem s nim usla, pročež se mi otřel do peřin a musim zas práti. A co že pan Brunhild tak sere a blije? Jebloňovic Stýveček taky blil a sral, ale snad ho nějak srovnali - jesi von třá nemá ty gardénie, ty brebery kakavý...

Jak se máte jelyta? Dnes bdue velmi velké horko, sem zakázala mámě cárat se psem po venku, voni sou schopný s těma srcema brázdit sídl v tom největšim vedru, pak to jebne s voběma a sem echt gold sirovinka....nebo sirovátka...nebo prostě to děcko, jak je vopuštěný.

A chci vám jen říct, že sem eště nebyla ve výšifkárně krs vestění. Páč si musim vzít volno, maj tam kreténcky vodevříno.

Kejtlinové gratuluju k mušoj, prachatej je základ, to bude krááásný život s bohatým mušem! Drž se ho, ty pako. Kdyby chtěl seks, dej mu, aby se i nevyplašil nějakou odmítavostí tvojí.

Baysha
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:01
- Nahlásit

zdar ženy!

kejtlin držím palce s mušem, hlavně ať nemá nějakou skrytou výrobní vadu

fotkýýý z nedělního grilování vepřadorůůů zde!

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:03
- Nahlásit

Baysha
super fota
já cu taky westí sraz

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:07
- Nahlásit

Baysha
jéééé to sou krásný vepřadoříííííííí!

Marush
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:17
- Nahlásit

čáu!

Baysha

vepřadoří sněm velmi pěkný!!!

Marush
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:19
- Nahlásit

kejtlin

zas jedeš nějaký muše,nehroť!!!!

Tinta76
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:23
- Nahlásit

Dobrý den celý den

Hlásím, že jsem se vrátila ze Slovencka. Bylo tam moooc pjekně Vypadá to, že budu mít jednoho "psa v nouzi", esi se mi teda podaří ho (jí) přepravit do Čech

Také jsem včéra mluvila s majitelkou toho budhistickýho agresora. Ona si je vědomá toho, že pes nesnáší ostatní psy a snaží se s tím něco dělat, i když moc neví jak. I na cvičáku s ním byla (akorát se jí tam vysmáli, co tam jako s buldokem hodlá dělat), prej pes umí základní povely, ale když vidí psa, tak nevnímá. Tak se ptala, co s ním. Tož jsem jí toho neměla moc co poradit

Jinak Žeryček mě po návratu vítal, vítal i rodiče, ale vrátil se zpátky k nám spinkat, vypadá to, že si už vybral A už si taky moc krásně sedá, když zastavujeme u silnice, kterou chceme přejít ...
Jo a včéra jsem už konečně přihlásila tři čokly na tu českokamenickou výstavu psůch ... Žeryčka do soutěže o chytání piškotů

A co se tady událo nového zajímavého???

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:29
- Nahlásit

Tinta76
hele pani, vy to máte krs ty vzdálenostě nějak blízko k eldorádovi? Jesi jo, přistrčte pani s budhistickym buldokem k ní, jistě poradí, bo je na takové psy zvyklá, dyť má Happunku.

Ostatně Happunka je asi jediný pes, co byl nadšený z Bůcha a chtěl si s ním hrát a chodit po něm a dělal na něj muclíky, ale Bůch byl velmi překvapený, nevěřil, že Happunka je taky ještě pes....

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:31
- Nahlásit

Sem nevěděla, že Jebloň jela do hánoje....

http://www.novinky.cz/koktejl/234826-horor-ve-vlak u-stovky-pasazeru-utikaly-pred-jedovatymi-hady.htm l

<< 1 ... 7686 . 7687 . 7688 . 7689 . 7690 . 7691 . 7692 . 7693 . 7694 . 7695 . 7696 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání