| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:35
- Nahlásit
Zdar lidi, co novýho?
Alexa
oni dělali kontroláky na rukáv?????????????
jo jo dělali, ale to dělají každý rok na rukáv, plus ta zádrž na 400m je taky na rukáv. Loni byl ještě na rukáv i revír, ale letos byla drobná změna pěkně jim ten březový lesík na revíry vyzdobily, figurant byl v ringu a hlavně ležel. Pes musel běhat v košíku, což jim řekli až ráno při nástupu. Ale vesměs to ti psi dávali.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:36
- Nahlásit
Gerda
hele pani, vy to máte krs ty vzdálenostě nějak blízko k eldorádovi? Jesi jo, přistrčte pani s budhistickym buldokem k ní, jistě poradí, bo je na takové psy zvyklá, dyť má Happunku.
Jako to bylo první, co mě napadlo a taky jsem se jí hned zmínila, že ve Frýdlantě by jí mohli umět poradit, že tam jsou lidi, co maj s tímhle a podobnýma plemenama zkušenostě. Myslím, že když bude chtít, tak si kontakt sama najde (nebo se minimálně přijde ještě zeptat mě, páč jsem jí to opakovala víckrát ). Mluvila o internetu, diskusních fórech, aji o RD (ale to jsem moc nepochopila, jestli se jenom ptala na blůčku, nebo s ním osobně mluvila, každopádně to její problém se psem nevyřešilo).
A Happunka je kdo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:40 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Tinta76
jooo tak to dyš už ste naznačila, tak ať milostivá si teď rozhodne sama ))
Happunka je přece ten pejsek, co spapal eldorádu miminko, stihla jen vyfotit, jak ho uchutnává....
edit:
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:41
- Nahlásit
čus voli,je kráááásně du k rybníčku
Tinta76
A co se tady událo nového zajímavého
sem tlustá jak nigdy,pošlete linka an tu dyjetní školu páč sem to vod posledně zapomněla..sem na závodě vyhrála kuchynskou váhu didžitální tak se nemůžu uš vymlouvat
Gerda
Sem nevěděla, že Jebloň jela do hánoje
šiš ta taky nemá rizum..eště že Otík je na pravdě boží,to by měla na krku vraždy z nedbalosti.-)))))
Eldoguero
díky za foto pani )) z kryšpíny jako
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:42
- Nahlásit
Gerda
přistrčte pani s budhistickym buldokem k ní, jistě poradí, bo je na takové psy zvyklá, dyť má Happunku.
Ale pani, Happunka je velmi moc hodný kanárek, na výstavě jsme je postavili s bráškou naproti sobě asi půl metru hubu od huby, aby jako bylo vidět, jak mnoho hodní jsou a panu rozhodčímu se to strašně líbilo
Kanárek má rád všechny velmi moc, akorát po psech trochu skáče, po lidech už tolik né ... do nich jen strká zadečkem
Tinta76
Jestlivá ale by ta pani byla ochotná přijet k nám, tak ať klíďo přijede, to zas joo A samozřejmě pani, stále na vás čekáme až se na nás přijedete podívat
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:44
- Nahlásit
děvčice milé pražské rozmilé, prozraďte dífce nevinné, už je otevřenej ten sjezd na slivenec???!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:45
- Nahlásit
davidkova renata
jo jo, za chvíli sem hodím ještě ty z měšťáků ať je to komplet
jo a toho vlkošeda beru jááááá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:46
- Nahlásit
Eldoguero
šmarjá pani, já myslela jako s typem psů, ne že je Happu zlej, ale že jako když jí vyrazili ze cvičáku s buldokem, páč si s nim asik nevědi poradit, že vy krs Happu víte, jak s těmadle pejskama pracovat, takže takhle
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:49
- Nahlásit
Eldoguero
jo a toho vlkošeda beru jááááá
jako mám se fakt zapojit??? ))
Gerda
můžeš mi poslat emila emilem na hancuw? cíí jí přeposlat to info vo pasení
|
Tinta76
|
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:49
- Nahlásit
Gerda
jooo tak to dyš už ste naznačila, tak ať milostivá si teď rozhodne sama
no ano, přesně tak
Happunka je přece ten pejsek, co spapal eldorádu miminko, stihla jen vyfotit, jak ho uchutnává....
eh, tak to jsem nezaregistrovala ... a ani pohřep
davidkova renata
sem tlustá jak nigdy
jsem snat psala nového zajímavého, ne?
f-sport, pani, ale vy ste stejnak stracenej přípat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:50
- Nahlásit
Gerda
voléééé, nejdřív si poprskám monitor kvůli Marush na fakbuku a teď tady, koukejte přestat bejt ftipný páč jinak mi vyhoří noťas
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:52
- Nahlásit
Tinta76
ale vy ste stejnak stracenej přípat
Eldoguero
koukejte přestat bejt ftipný
si čti na blůčku né? a máš klit )))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:54
- Nahlásit
davidkova renata
Eldoguero
si čti na blůčku né? a máš klit
No nebo na hafbu v tématu o veverkách Tam než přelouskáš referáty od Sali, tak usneš
|
Tinta76
|
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:56
- Nahlásit
Eldoguero
Jestlivá ale by ta pani byla ochotná přijet k nám, tak ať klíďo přijede, to zas joo
Oká, paní. Tak kdyby se přišla zeptat, tak jí aspoň pošlu za někym konkrétnim
A samozřejmě pani, stále na vás čekáme až se na nás přijedete podívat
To ste mocinky moc hodná. Auto uš mám testnutý na velikánckou vzdálenost, tož nějakej Frýdlant už je brnkačka. Jenom to musim sladit dohromady s mušem a samozřejmě vámi Ale řekla bych, že to slaďování s mušem uš trvá strašně dlouho
Gerda
edit:
tak to je ale naprosto luksusní fotka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:57
- Nahlásit
Baico
Tam než přelouskáš referáty od Sali, tak usneš
to ne,vona je eldoráda dost divoká,mohla by jí prdnout céfka )))))))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:59
- Nahlásit
davidkova renata
to ne,vona je eldoráda dost divoká,mohla by jí prdnout céfka
No tak to ať nekouká do výcviku do tématu prosím o radu k výcviku. Tohle radí Esina k přivolání
Pracuj na přivolání se stopovačkou. Neopakuj povely, nezvyšuj hlas, nedělej ze sebe šaška, nelákej psa na pamlsky nebo hračky, ty slouží jako odměna za provedený cvik, nejsou důvodem jeho provedení.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:59
- Nahlásit
davidkova renata
a to zas né, by mi mohla prdnout céfka a nechci k senný rýmě ještě tahat nohu
jinak mám dotaz, jak je to s tím psékem vlkošedým?
Tinta76
ok, pani, jakmile se sladíte s mušem dejte vědět a přijeďte jo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:00 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Asik umřu
Vyvaruj se postupu, kdy se má mávat hračkou nebo pamlskem, tleskat, skákat a pištět "radostně" na psa, protože v případě tvého pejska by to znamenalo, že ze sebe děláš šaška, který si nezaslouží pozornost a respekt psa.
Už je mi jasný proč všichni modří mají psa na stopovačce i po 5 letech tréningu přivolání
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:05
- Nahlásit
Baico
Pracuj na přivolání se stopovačkou. Neopakuj povely, nezvyšuj hlas, nedělej ze sebe šaška, nelákej psa na pamlsky nebo hračky, ty slouží jako odměna za provedený cvik, nejsou důvodem jeho provedení.
Coooooooo
co to je za pí....
a prosím tě jak má tedy toho psa (předpokládám, že je zde řešen nějaký problém s přivoláním apod.) toho čokla k sobě dostat - že by silou vůle, telepatií nebo TAHEM stopky hlavně teda necukat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:06
- Nahlásit
Eldoguero
jak je to s tím psékem vlkošedým?
píše mi ilu,že dneska má frnda dorazit a budou se jí snažit ukecat aby psa darovala..vona už cosi naznačila,nebyla by proti.Přišla tam na cvičák bo je z něj "zoufalá" nevim po kom je a tak,ale smsknu ted Ilu,že jí stran něj zavoláte jo? a domluvíte se spolu ,já vim kulový,nemá cenu to dělat přes x lidí a krom toho vona bude kráva,tak s takovou cosi plánovat .ilona řikala,že je neskutečně šikovnej a makavej..tak vám do emila pošlu na ïlu číslo jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:08
- Nahlásit
Děcka, tož sem kókla na fotky z Kristýny, to mi řekněte - porazil nějakej pes toho fíkusa k zemi? Nebo to byly jen samé vlažné zákroky? ))))))))) Kdyby tam byl Buráček, vymetl by sn ima všema celou pláž, bo byl velmi velký a těžký a fíkus velmi malý a lechký ) Koukala sem, že tam jsou známé ksichty, ještě nemám takovýho ajchajmra, poznala sem tasmáckýho čerta, malomalinku pouštící, potom ještě rudolícího chlapce s velkým šedovlkým vrčákem, a teď sem zapomněla, koho sem eště poznala. Ale co sem viděla, byl tam i kůň. Tož ten také kousal? Zajímavé pojetí....Doufám, že příště už pojedou i ty velké pořádné foťáky, ideálně by měla jet Janička od Bajkofky se svým dělem.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:09
- Nahlásit
děcka mě se dneska nic nechce, leda jít domů
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit
Eldoguero
a prosím tě jak má tedy toho psa (předpokládám, že je zde řešen nějaký problém s přivoláním apod.) toho čokla k sobě dostat
No to nevím, ale hlevně se nesmíš pitvořit, aby jsi neztratila repsekt psa . A hlavně nechoď na cvičák
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:12
- Nahlásit
Monty
děcka mě se dneska nic nechce, leda jít domů
Tak to nějak překlepeš, ne?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:14
- Nahlásit
davidkova renata
ok, pani pošli mi číslo já jí tedy zavolám a poptám se, kdy asi tak? navečer až bude mít víc informací,nebo jak myslíš?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:14
- Nahlásit
Eldoguero
co to je za pí....
naše známá hanka1 z dogfory ))))))))))) f klidu pani perel je tam povícero,vlastně samý ))))
děti odjebávám sa
|
Tinta76
|
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:15
- Nahlásit
Eldoguero
ok, pani, jakmile se sladíte s mušem dejte vědět a přijeďte jo
no já bych ráda, co nejdřív ... tudle sobotu tam budete? mušovi teda hrozej, že bé muset v sobotu do práce, ale kdyby nešel, tak abych byla případně připravená
|
agáta12
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
Nevim o co de - nic jsem nečetla ....
by mohl mít jakoukoliv jakou bude chtít a vybere si mě???to jsem zase na zemi.....
hele, co to plácáš ??? Seš hezká, sympatická, milá chytrá, inteligentní, hodná - může být rád, že se s ním vůbec bavíš
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Gerda
jeden malin nám Karlíka vykoupal v Kristýně Karlík trošku machroval a ten pes do toho střelil ... no a dopadlo to moooc pěkně, jo a ještě jeden ho skolil
jinak myslím, že na hladkým nějaký vořech sundal figuranta, ale ty jsem já neviděla
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 10:17
- Nahlásit
davidkova renata
naše známá hanka1 z dogfory
aha, te´d je mi už víc vjecí jasnejch
tak to zas chápu, ona nemůže radit nic co by mělo hlavu a patu
|