| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:26
- Nahlásit
Biluška
Jeden klijent mě požádal o ruku a chce si mě vzít ZA MUŽE Myslíte, že to mám přijmout?
ANO
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:26
- Nahlásit
Biluškaa chce si mě vzít ZA MUŽE no esli ti bude vařit a nosit pívo a hledat vovladač vot telky, tak bych do toho šla
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:32
- Nahlásit
děcká, kdo prosím jedete v neděli do Zlofse? mohla bych se k někomu vgestit? budu bezpsí. teda bezhadí.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:36 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
jbat
děcká, kdo prosím jedete v neděli do Zlofse? mohla bych se k někomu vgestit? budu bezpsí. teda bezhadí.
takže tam jedeš vlastně jako něčí pes! třá davídkojc by se tě mohla ujmout,že by ti vzala ostnáč a kousala bys Matesa...třá i do noch... by se vidělo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:41
- Nahlásit
Marush
třá davídkojc by se tě mohla ujmout,že by ti vzala ostnáč a kousala bys Matesa
hm, hm, hm... beru.
a ostnáš prosím do slabin. vezmu si latexovej obleček teda, aby to bylao tématický...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:43
- Nahlásit
http://aukro.cz/klec-pro-psa-d105-x-s70-x-v80-i163 9728466.html?source=oo
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:48
- Nahlásit
jbat
a ostnáš prosím do slabin. vezmu si latexovej obleček teda, aby to bylao tématický
něco takovýho,ale pro ženy...ale takhle nahoře bez,to bé nejvhodnější
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:50
- Nahlásit
Marush
něco takovýho,ale pro ženy...ale takhle nahoře bez,to bé nejvhodnější
ty seš debil hroznej.
ok, vemu si tohle a nahoře nic. kdo mě teda vezme k sobě do auta?
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:52
- Nahlásit
jbat
No jestli si vemeš tohle , seženu gabriolet a pomalu pomaloučku Tě povezu do jakékoli vsi.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:53
- Nahlásit
Marush
očekávám pokyny pro taťuldu magioního dnes
už to skoro mám, hele a řekni mi když napíšu revír, seš mu to schopná vysvětlit nebo to mám popsat?????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:53
- Nahlásit
jbat
ok, vemu si tohle a nahoře nic. kdo mě teda vezme k sobě do auta?
V tom případě se opovaž přijet drív jak po desátý. Nepotřebuju, aby jsi nám k smrti vyděsila kurzisty. Jsou pro náš cvičák jediným zdrojem příjmu.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:54
- Nahlásit
Zdáár nevím esli to vídejo pojede původně mělo bejt gratulační akyhávové
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:55
- Nahlásit
Baico
tom případě se opovaž přijet drív jak po desátý. Nepotřebuju, aby jsi nám k smrti vyděsila kurzisty. Jsou pro náš cvičák jediným zdrojem příjmu.
neblbni, normálně mě budeš ukazovat za prachy jako dřív v cirkuse třeba dvojhlavý lidi. ti zvednu roční obrat o 100% simtě.
agáta12
seženu gabriolet a pomalu pomaloučku Tě povezu do jakékoli vsi
seš hrozná, pani. )))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:56
- Nahlásit
Alexa
už to skoro mám, hele a řekni mi když napíšu revír, seš mu to schopná vysvětlit nebo to mám popsat?????
ty voe,dyk vo tom nic nevim....fík se schová v roští pes se za nim pustí a najde ho a před nim zuřivě štěká,to je můj vlastní výklad
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:58
- Nahlásit
Marush
.fík se schová v roští pes se za nim pustí a najde ho a před nim zuřivě štěká,to je můj vlastní výklad
no vidíš jak ti to de, ale pro publikum bééé lepčí když řekne, že je to skovanej vyvrhel případně ztracenej čééék Joa jedno bude na maketu a jedno v křoví, aby byl vidět rozdíl sport-praxe
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:58
- Nahlásit
Baico
V tom případě se opovaž přijet drív jak po desátý. Nepotřebuju, aby jsi nám k smrti vyděsila kurzisty. Jsou pro náš cvičák jediným zdrojem příjmu.
ty vé kurzistí?! Jejich počet se zdvojnásobí po shlédnutí Jébatčiný variace na téma poslušná čuba a přísný fík
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:00
- Nahlásit
jbat
ti zvednu roční obrat o 100% simtě
Vzhledem k tomu, že vím, co nám tam chodí za lid, tak si myslim, že fakt spíš utečou
Takže mám očekávat velkou účast? Abych věděla kvůlivá tomu, co mám upéct.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:00
- Nahlásit
Alexa
že je to skovanej vyvrhel
takže schovaná davídková...píšu si
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:02
- Nahlásit
Baico
Takže mám očekávat velkou účast? Abych věděla kvůlivá tomu, co mám upéct.
beztak to všechno zas vyházíš do lesa já nejdu jen pro info..mám romantik víkend akci největší,takže neuvidim jébatovo velké antré ve zlofsy
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:02
- Nahlásit
Baico
Vzhledem k tomu, že vím, co nám tam chodí za lid, tak si myslim, že fakt spíš utečou
hele tak já budu mít župan a vybalím to až pak.
máte tam strašný hysterky mám pocit...
Takže mám očekávat velkou účast? Abych věděla kvůlivá tomu, co mám upéct
já bych ráda dorazila, ale nevím, jestli budu mít s kým ject... kor v tom oblečku, že...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:03
- Nahlásit
pawLINka
S tímhle se nedá cvičit ani pocem a sedni... Líty líty
Paníí tady píšou doslova,že VÝCHOVA JE NEMOŽNÁ MÁTE ČERNÝ NA MODRÝM http://saarlosuv-vlcak.hafici.cz/
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:07
- Nahlásit
Zdar lidi, co nového?
My máme zdárně po závodech na Kristýně a taky po klubovce.
Jsem moc spokojený - Apocalyptica (Kaly - argentina) ve třídě pracovní V1 CAC
a Be Happy - (Happunka - kanárek) ve třídě šampionů - V2 res. CAC "porážka" tentokrát nijak nebolí, páč V1, CAC, KV a BOB dostal Happunkův bráška Abramovich Ritakim celkově bych řekla, že u kanárků obsadila nejlepší místa naše rodina, jelikož Abíček si zaběhal o BOB s vlastní matkou Cloe
No a jak jinak, pan rozhodčí byl unešen z kanárkový povahy, stejně jako u brášky Abíčka
Co se týká posuzování argetnin - nechám bez komentáře, sice bych si nemusela stěžovat, když mám CACe, pro kterého jsme si přijeli, ale ... moc jsem se těšila na 26 přihlášených argetnin. Ovšem tolik "olezlých" a celkově ne v dobré kondici vystavených psů jsem už hodně dlouho neviděla v jedné třídě byla dokonce vystavena fena, která měla regulérně šedou barvu - vypadala, jako by jí zrovna vytáhly z nějaký nory plný prachu - hnus, hnus, hnus
O tom co se dělo při běhání o KV se opravdu na netu rozepisovat nebudu,páč ještě přemýšlím, že to zveřejním na svých webkách a možná, že něco napíšu i do klubu. Ještě nevím jestli do toho rýpat nebo ne, ale su z toho všeho pjěkně rozladěné
jinak pro zájemce mám výsledovku z Kristýny
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:09
- Nahlásit
kejtlin
zdar pani, doufám, že ti to nikdo neukrad
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:09 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Eldoguero
blahopřejemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
moc jsem se těšila na 26 přihlášených argetnin. Ovšem tolik "olezlých" a celkově ne v dobré kondici vystavených psů jsem už hodně dlouho neviděla
že by tam byla paní o které jsme si psaly v mailech??? nebo její odchovy??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:11
- Nahlásit
jbat
já bych ráda dorazila, ale nevím, jestli budu mít s kým ject... kor v tom oblečku, že...
No myslím, že Gerda s Renatou pojedou a do Knedlíčka se jim určo vejdeš. Nebo přijeď vlakem do Kralup a já pro tebe zajedu. To už je pak kousíček.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:12
- Nahlásit
Eldoguero gratulejšn s ajcům, snad to vyléčíte
jinak pro zájemce mám výsledovku z Kristýny
určitě, val jí sem, měl snad starovat Bodýsek
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:13
- Nahlásit
nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé, nemůžu
teď mi píše kámoška, co má tu jorkšírku, kterou budu tuto sobotu hlídat, že s ní pojede na vetku, protože má klíště a ona ho neumí vytáhnout božéééé, nééééé
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:15
- Nahlásit
Monty
protože má klíště a ona ho neumí vytáhnout božéééé, nééééé
WTF?!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:15
- Nahlásit
danajasa
Co výstava? Ja pakůň titulovanej?
Jsem ti včera nestihla odpovědět na sms. To jsem celá já, omluvuju se, ale o vékendech jsem nepoužitelná.
Asi dochází ta baterka (což je divný, pač mě vydrží mega dlouho) a když se ti zdá, že to fungá málo, tak zvyš.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:16
- Nahlásit
Marush
WTF
co to je za zkratku????
|