| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:42
- Nahlásit
Mánina je děsně krásná a Bůch je velmi plavný:
Biluše
Ajo, já zapomněla na žumpalend, takže vodní bránění uděláme v rámci nějakýho letního víkendu, až se tam nasáčkujem, potřebujem dlouhou mělkou vodu, mělkej vlez do vody, uděláme z toho závodotrénink, buď na čas nebo na schopnostě. Musíme to zařídit, vezmem si s sebou Matýska a Jiříka, Matýsek hodně vydrží, mohl by vodou běhat. Jiřík snad taky vydrží, ale kdyžtak může stát za vodou. Uvidíme, jestli by na nás měl Matýsek čas, Bajko to zjistí.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:43
- Nahlásit
makrel
fole dršťky dneska nemá, má dneska to kuřecí celé mleté z vetamixu a včera jsme vařila nožky, tak jsem ji tam trochu nožek prdla, jsem ji včera dala malinkou ochutnávku a zblajzla to jako malinu, kdyby ne, tak bych ji dala za uši, protože jsem se s tím piplala docela dost dlouho
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:44
- Nahlásit
Gerda
Maryje je fotogenická
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:45
- Nahlásit
Ákyháky všecko nejlepčejší, co, to už musí vědít sama
makrel
nesnášenlivost vedra a léta.
vono mu léto tak uplně nevadí, neni teda z vedra vodvázanej, ale nejni to takovej ten typickej vedroplýžič. Von je hlavně debil, že se za ty 2 hodiny venku prostě nenapije, to se pak nemůže divit že mu nejni fajně. Ale dokud nebyla všude tráva po kolena, tak to šlo. Travičku von moc nerad. Píchá ho do jeho ovčích tlapiček a von je moc nešťastnej.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:50
- Nahlásit
Gerda
Bajko to zjistí
No pokusim se. Teď potřebueme vědět, jestli búde mít čas 27. června na ukázku na základce ve Velvarech.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:51
- Nahlásit
bonc
Pani, dyť ta ofce je nakonec docela sportovec. No, eště že si patník teda zahlídla.
Monty
Máš děsně rozmilý knírače - která bude tvoje, už to víš?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:52
- Nahlásit
zdaréc dyzkomfortí!
Maryje je velmi pjekná čupka. Měli sme velmi dyskomfortní neděli, dopoledne po dlouhé době cvičák (ach jo, pořád to přivolání... ), odpoledne grilování psůch. Jedenáct vepřadorů tam bylo, vesměs příbuzný - bajšomáma, bajšoségra, bajšopoloségroneteř a tak Ugrilovali sme je zcela do mrtva, fotky dodám posléze. Přítul byl šťasten, neb měl k dyspozici smečku NADŠENĚ APORTUJÍCÍCH psůch. Nutně potřebujeme trialového vepřadora. Jak se máte, trupky?
Akyháky
fšecko nejlepčí!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:52
- Nahlásit
Baico
Termínem bychom se mu samozřejmě přizpůsobili, páč ho potřebujem, fakt by to asi málokdo dodejchal, bo by měl bejt ve vodě třá po pás...nebo prostě tak nějak náročně, no - platili bychom s příplatkem za odvahu a výdrž
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:57
- Nahlásit
bonc
je hlavně debil, že se za ty 2 hodiny venku prostě nenapije, to se pak nemůže divit že mu nejni fajně ani z misky ani z vody venkovní? a proč?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:59
- Nahlásit
Akyháky přidávám se ke gratulacím a přeji fšechno nej nej nej
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 09:01
- Nahlásit
Gerda
Termínem bychom se mu samozřejmě přizpůsobili
Hele víc budeme vědět až se vrátí z kurzu.
platili bychom s příplatkem za odvahu a výdrž
Hele já jsem zjistila, že na něj docela platí úplatek v podobě vína
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit
Baico
Hele víc budeme vědět až se vrátí z kurzu.
no to je jasný, zjištění možností bude v tvojí pravomoci
Hele já jsem zjistila, že na něj docela platí úplatek v podobě vína
no to asi ne, by se tam namoh, unavil, zničil, a ještě ožral, chudák, pěkně mu to zacálujem, aby z toho taky měl něco jinýho než dobrej pocit a bolavý tělo )))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 09:20
- Nahlásit
Gerda
kujúúúú paní, ještě ne, chovatelka psala, že jsou skoro identické, že kdyby se neměla poznačené, že by je snad ani nepoznala, pojedu tam asi příští víkend, tak už snad budu mít naší Faith vybranou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 09:38
- Nahlásit
Gerda
no to je jasný, zjištění možností bude v tvojí pravomoci
No dobře, ale to znamená, že ho nebudu nějakou dobu smět bít, šlapat mu po nohou a vyhazovat jídlo do lesa
No co se dá dělat, v zájmu družstva se objetuju
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 09:42
- Nahlásit
makrel
misky ani z vody venkovní? a proč?
protože doteď nepochopil že se venku může napít. Prostě mu to nedochází. Když neni ve stresu, tak ho můžu vzít, do vody postavit a rukou mu ukázat - "vodička". Pak se normálně s klidem napije. Dokázal už se naučit pít sám z jednoho určitýho rybníka, tj. že sám přistoupí a lehce se napije. Do ostatních vodních ploch ho musim postavit a prozradit mu, že toto je taky vodička. Ale teď je opět v hlubokém dysgomfortu, takže pít nemůže. Většinu procházky si nemůže brát ani vodměny, páč ho to ruší v přípravách na smrt.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 09:59
- Nahlásit
nazdar dyskomforti
to je kráááááásně uš se těšim na odpo až pudu do bazénu pak s čoklama na posekaný louky (pro Bonc máme už 2 vobrovský louky posekaný) a nebo taky možná obráceně anebo do bazénu 2x
Akyháky
šecko neeeeej
tady máš dáreček
a tady už na tě čekaj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 09:59
- Nahlásit
zdar jelýtka,uš se prtínáte??? já fcelku nic nestíhám,tak nepyšte a hlavně nerozvádějte žádný teoryje relatyvyty a tak...
ákyháky
bonc
ZABIJU OVEC!!!
ovec je samosebou kretén,zabila bych jí,též,nicméně zkus jí příště vylákat na rumový pralynky třá..projevila se jako latentní alkáč totiš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:00
- Nahlásit
Monty
tak už snad budu mít naší Faith vybranou
ty si jí teda nevybereš sama???
Baico
No co se dá dělat, v zájmu družstva se objetuju
jesi hodíš ještě jednu bábofku do lesa, šlápnu ti na tu nohu sama )) doteď to ve mě doznívá jako trojma!!!! ))
bonc
Většinu procházky si nemůže brát ani vodměny, páč ho to ruší v přípravách na smrt.
Jak může někdo dokázat dostat psa až sem...vždyť on vůbec nežije, on normálně trpí...ale radost už z něčeho má, viď?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:03
- Nahlásit
bonc
Většinu procházky si nemůže brát ani vodměny, páč ho to ruší v přípravách na smrt.
twe já tě vobdivuju,mě tydlety deprivantííí netankujou a dou mi tak nějak na nerf bysem ofci pučila kudličku,at se teda píchne a neslibuje co stejnak nesplní ..jako chápu,že mu nějaká mrdka musela slušně ublížit a osobně bych jí stáhla z kůže,ale mě by tim štrééézovánim děsně sral ,já na to prostě nemám povahu..zas mi ale nevadí dyš bé zabíjet každýho čéka co na něm spočine pohledem,nedejbože ho osloví
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:04
- Nahlásit
Gerda
no jako já doufám, že jo
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
V noci jsem měla príma sen. Už ZASE se mi zdálo o tom, že jsem vybírala ščeňátko. A zase bulteriéříka. Hrabe mi. Moc.
Ale byl to hezký sen. Umřel mi Tomáš a dalšího psa jsem už nechtěla. Byla jsem spokojená se 3. Měla jsem ale narozeniny a muš mě naložil nečekaně do auta, že má pro mě dárek. Jsem vůbec netuchala, o co gou a von mě přivezl k nějaké chovatelce na Slovensku (proč zrovna na Slovensku?? ) a řekl mi, ať si vyberu ščeňátko. Byly to malilinkatí bulánci a byli moc hezcí. Tak jsem si vybrala holčičku. Žíhanou. A nemohla jsem se dočkat, až si pro ni budeme moct přijet.
Probudila jsem se uprostřed noci s blaženým úsměvem na tváři.
To byly 2 hodiny v noci a vzbudilo mě to, jak Tomáš prděl. Jsem zase dostala nerva, že bude mít sračku a už jsem neusnula až do 4,50, kdy vstávám. Prděl furt a moc, tak jsem mu dala živočišný uhlí. Ale sračka se nedostavila. On si zase začal vylizovat vehementně zadek, a tak prdí z toho nejspíš. Jsou to rany jak z děla. Má u zadku takovou kapsu a já mám teorii, že se mu plní tím vzduchem, jak si ho vylizuje. Je to složitý na vysvětlování, prostě je pošahanej po těch operacích, no.
Jsem dneska jak poťápaná. Chce se mi spat a je mi blbě.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
ahoj děcka,
bonc
pani máte někde fotečky ze soboty?
ovec je skvělej nejvíc na světě!!!
a prozradit mu, že toto je taky vodič
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit
boncVětšinu procházky si nemůže brát ani vodměny, páč ho to ruší v přípravách na smrt.
Děsně mi to připomíná přístup Saarloosova vlčáka, co mi chodí na cvičák. Ten pes je úplně hráblej. Fakt havárka.
Minule ho panička nutila, aby přeskočil nízký áčko. Vypadalo to tak, že nechtěl jít, tak vylezla na áčko sama a Zeka lákala. Ten se zmítal na druhým konci vodítka, protože zrovna zjistil, že se může áčka bát (přidal si ho na seznam). Panička ho trošku víc povytáhla za to vodítko, tak teda po něm začal šplhat, ptž mu nic jiného nezbývalo. Pracně se vyšplhal až na vrchol a tam si lehl a nechtěl ani tam ani zpátky. Začal se rozhlížet a zjistil, že je to príma místo, protože může vidět všechno, čeho se může leknout. Třeba ptáčka nebo padajícího lístečku.
Dolů z překážky musel být stáhnutý s použitím hrubé síly jeho drobné paničky se slovy "tysifaktdebil".
Ten pes je totálně nepoužitej pro život. Obdivuju jeho paničku, že ho dosud nenechala někde uvázaného.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:14
- Nahlásit
pawLINka
Ale byl to hezký sen. Umřel mi TomášProbudila jsem se uprostřed noci s blaženým úsměvem na tvářiTo byly 2 hodiny v noci a vzbudilo mě to, jak Tomáš prděl.
tywe co na to tvůj psychiatr???
davidkova renata
Gerda
ovec už byl někdy od podzima v podstatě normální, jak jenom autista normální bejt může, venku se naučil lítat s Bonitou jak kretén, velmi moc se radoval ze sněhu, pořád se v něm válel, dělal turboovci, honil srnky, prostě spokojenost na max., vysmátá ovec. Ale teď ho uvedly do těžkýho stresu nejdříf bouřky a hrozba deště vůbec, kotě, moje odjezdy, pak do toho ještě ta tráva, to už je na jednu malou autistickou ovečku prostě moc a tak se pro jistotu navrací ke starejm dobrejm zvykům - přípravy na smrt jsou přece jenom jeho jistota v tom divnym světě
jbat
pani máte někde fotečky ze soboty?
no, mam. ve foťáku
v tom by sem si dovolil i nesouhlasit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:15
- Nahlásit
pawLINka
protože zrovna zjistil, že se může áčka bát (přidal si ho na seznam). Panička ho trošku víc povytáhla za to vodítko, tak teda po něm začal šplhat, ptž mu nic jiného nezbývalo. Pracně se vyšplhal až na vrchol a tam si lehl a nechtěl ani tam ani zpátky. Začal se rozhlížet a zjistil, že je to príma místo, protože může vidět všechno, čeho se může leknout. Třeba ptáčka nebo padajícího lístečku.
panebože zlatí agresoří ))))))))))))))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:18
- Nahlásit
bonc
no, mam. ve foťáku
v tom by sem si dovolil i nesouhlasit
je rozkošnej strašně, hrozně ubohoučkej... a jak chodí resp. nechodí...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:20
- Nahlásit
jbat
jak chodí resp. nechodí...
a jak stojí ))))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:20 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
jesi hodíš ještě jednu bábofku do lesa, šlápnu ti na tu nohu sama
Bábovku už v žiivotě do lesa nehodim, protože už nikdy žádnou péct nebudu
davidkova renata
panebože zlatí agresoří
No zlatý veverky, ještěže mi čtou myšlenky dělají všechno na co si pomyslím
pawLINka
A paní není vám trapné,že nutíte děltat toho psa, když on to dělat nechce? Když se nedá cviči čévéčko, tak u Saarlose je to víc než jasný, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:22
- Nahlásit
Baico
A paní nneí vám trapné,že nutíte děltat toho psa, když on to dělat nechce
je děsně amybycyjozní totiš!
No zlatý veverky, ještěže mi čtou myšlenky dělají všechno na co si pomyslím
já ale nemyslim normální psy,ale ty "rozbitý"
btw je ticho po pješině ,snad něco vymyslej )))
du...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:23
- Nahlásit
bonctywe co na to tvůj psychiatr???
Ale byl to hezký sen. Umřel mi TomášProbudila jsem se uprostřed noci s blaženým úsměvem na tvářiTo byly 2 hodiny v noci a vzbudilo mě to, jak Tomáš prděl.
Ty si blbáááá nejvíc.
Co je vlastně zač ten tvůj psychopatopes?
davidkova renatapanebože zlatí agresoří
Moje řeč.
|