| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:16
- Nahlásit
No my právě nafásly belkanto vzorek a hmyzopes normálně tančil čardáš jako zejtra to zkusím natočít normálně chodila po zadních a zpínala přední packy v nad hlavinkou v prosícím modu pak vválela sudy a zpívala árie no mazec
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:17 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
davidkova renata
ne..to je příznak lakoty ,přece se nebudete dělit vo takovou dobrotu.-))))
No pěkný, nejn,že mám matějitýdu, neb jsem na večerní procházce zase místo chůze běžela, ještě jsem chytla i tu vaší lakotu
sou deprivovaný
Asik jo. Dnes jsem Matějovi vysvětlila, že je velmi, ale opravdu velmi nutné, aby jsme ty trojku udělali, neb to je zabije. Když to nedokázala debata o prakvárku
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:23
- Nahlásit
Baico
velmi nutné, aby jsme ty trejku udělali, neb to je zabije.
Tak, a jsi zmonitorovaná a máš zase záznam, ty tyrane
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:23
- Nahlásit
davidkova renata
cože bonc uš je doma???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:24
- Nahlásit
Baico
Asik jo. Dnes jsem Matějovi vysvětlila, že je velmi, ale opravdu velmi nutné, aby jsme ty trejku udělali, neb to je zabije. Když to nedokázala debata o prakvárku
to jako byste měli dát tu trojku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:26
- Nahlásit
jablunka
woe ta je luxusní, si ji nechte ne vypadá že je povahově ok
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:27 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Venta
Tak, a jsi zmonitorovaná a máš zase záznam, ty tyrane
Hele dyk tady to nikdo jinej přece nečte. To vždycky vykecaj naši společní známí O kterých tedá nemám ani ánunk, že nějaký máme
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:29
- Nahlásit
Baico
eni to příznak alkoholismu, když člověk chlastá sám?
f tom přípatku sem taky alkohólik a kdyš vo tom tak mluvíš mám tu flašku frankofky.......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:32 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
jablunka
.......tagže hledáme majitele
..alenotak ))) vobě přece víme,že ten čokl uš majitele má ..gratulujúúúúúúúúúúúú
Venta
na co myslíte že má pakun ty žuby??
Aby je schovával před rozhodčíma, ne?
Baico
aby jsme ty trojku udělali, neb to je zabije. Když to nedokázala debata o prakvárku
bacha na ně ,pani,maj dost vybujelou fantazii,určo si zas najdou nějakej důvod,proč ty trojky pohaněj ))))) radši bysme měli rozvést ty prkavárka..pro jistotu jako..počkala bych na pondělí,to tu budou všichnico maj k tématu co říct )))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:35
- Nahlásit
Venta
Aby je schovával před rozhodčíma, ne?
No to von je právě neschovává . Je spíš velmi ochotně ukazuje i když je nechtějí vidět A nabízí kompletní otisk chrupu kamkoliv si bude rozhodčí přát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
Jablunka
alenotak))) vobě přece víme,že ten čokl uš majitele má..gratulujúúúúúúúúúúúú
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:38
- Nahlásit
kejtlin
kdyš vo tom tak mluvíš mám tu flašku frankofky
Tak si dej. Já už si otevřela muškát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:38 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
jo učím Gošu nový cvik, aby mi podávala na povel něco co mi upadne na zem, je to i dost užitečný protože jsem se dnes shýbla pro psí misku a už jsem se nenarovnala a bolí mě záda fakt hodně a to chci zejtra ject na cvičák a musím nejlíp ještě dnes jít kachňatům na kopřivy
edit: Goša začíná chápat o co jde na to že jsem jí to začala učit dnes už mi podává misku a míček na povel, postupně budeme zvyšovat levely...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:41
- Nahlásit
kejtlin
jo učím Gošu nový cvik, aby mi podávala na povel něco co mi upadne na zem, je to i dost užitečný
To je hodně užitečný, to sem naučila psa, když jsem byla těhotná a přes břicho už jsem se neohnula. Tak od tý doby to sem tam využívám
Biluška
No to von je právě neschovává
Tak asi neví, že je má schovávat. Ale určitě dostane lepší hodnocení, když jich ukáže víc než po něm ty rozhodčí chtěj
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:42
- Nahlásit
davidkova renata
bacha na ně ,pani,maj dost vybujelou fantazii,určo si zas najdou nějakej důvod,proč ty trojky pohaněj
No tak snad když se zadaří, tak by jim alespoň céfka mohla prdnout
počkala bych na pondělí,to tu budou všichnico maj k tématu co říct
Vydrž, až s ekouknu na dno i té druhé flašky To si tu budu vo různejch -árijích debatovat i sama
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:45
- Nahlásit
Baico
Vydrž, až s ekouknu na dno i té druhé flašky To si tu budu vo různejch -árijích debatovat i sama
jdu taky na to vajno
von se blíží večer a to zas bude za chvíli bejvalej škrábat zpátky tak mi třeba půjde líp upřímně odpovídat...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:45
- Nahlásit
Baico
To si tu budu vo různejch -árijích debatovat i sama
tak zatim můžeš debatit s hanííí )))))))))) má zas hodnotný příspěvek.-))))))))))))) hlavně ta pasáž vo společnejch známejch co vo nich ale nevíš je boží twe ta má dost.-))))
já ale taky a du se svalit.pááá děcka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:48
- Nahlásit
kejtlin
du taky na to vajno
Jen jdi, je to moc fajné
davidkova renata
hlavně ta pasáž vo společnejch známejch co vo nich ale nevíš je boží
Viď přiznej se dobrovolně, že jí na mě donášíš ty
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:51
- Nahlásit
Baico
pani ty seš vod fochu nevíš náhodou essi existujou kachní a husí kopřivy? děda mi tvrdí že jo, já ale o nich nigdy neslyšela, jak to je?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:51
- Nahlásit
kejtlin
woe ta je luxusní, si ji nechte ne vypadá že je povahově ok
Nechci si ji nechat,už vidím jak mi tu hárá a Vito se Stývým mi bouraj barák.
Ale povahově bude opravdu v pohodě,je opatrná,ale nebojí se,evidentně je zvyklá na klíně a v křesle. Myslím,že někomu chybí.
davidkova renata
.alenotak))) vobě přece víme,že ten čokl uš majitele má..gratulujúúúúúúúúúúúú
.....nic,budem hledat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:57
- Nahlásit
Baico
přiznej se dobrovolně, že jí na mě donášíš ty
uš to nechlastej ))))
jablunka
nic,budem hledat
jistěěěěěěěěěě )))))))))))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:57
- Nahlásit
kejtlin
nevím, jak je to s kopřivama kachníma a husíma, ale dva druhy kopřiv u nás opravdu sou - kopřiva dvoudomá a kopřiva žahavka
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:58
- Nahlásit
Venta
Ale určitě dostane lepší hodnocení, když jich ukáže víc než po něm ty rozhodčí chtěj
To je právě špatně pakoně dokonce nesmí vrtět vocasem ináč maj napsanou vadu exteriéru-Ocas veseleji nesen!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:59
- Nahlásit
jablunka
Myslím,že někomu chyb
když se nenajde majitel, tak 2krát do roka se to dá vydržet a ohlídat Vita i Stývýho
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:00
- Nahlásit
Baysha
kejtlin
kopřiva dvoudomá a kopřiva žahavka
A ta léčivá hluchavka je kerá teda? Jako kopřiva v prekvárku bude íííííín
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:02
- Nahlásit
kejtlin
pani ty seš vod fochu nevíš náhodou essi existujou kachní a husí kopřivy?
Hele já znám jen kopřivu dvoudomou, to je ta velká a pak kopřivu žahavku, to je ta malá hodně žahavá. Ale že by byla nějaká spešl pro kachny a husy, to fakt netuším.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
když se nenajde majitel, tak 2krát do roka se to dá vydržet a ohlídat Vita i Stývýho
Ale tak samože ji na ulici nevyhodím,ale už se bude hlídat Demina,i když tu si ohlídá Brůs,spíš jde o to,že fakt dalšího psa nechci a opravdu si myslím,že někomu chybí,je opečovávaná,v perfektní kondici a i bezva v povaze.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
nazdar dyskomforti
to byl dneska krásnej den
bonc asi před hodinou dorazila domky a ovec se prej rači zabý než ještě jeden takovej dyskomfortní výlet
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:03
- Nahlásit
Zdar lidi, jsem tu jen na skok
Dnes už druhý den na Kristýně za námi, výkony - některé klasika, některé pěkné a už bylo vidět i pár fakt super kousaček, bohužel jak je to již zvykem poslušnost je ... no víc než příšerná, celkem nikoho netankuje, že pes uteče z placu a od psovoda při aportu za žrádla (pochopitelně s ocasem mezi nohama ) atd. atd.
O cholerických výlevech na účet svého psa, kterému se nepovedl jeden cvik, následně tedy další dva (no, celkem se divím, že ten pes ještě vůbec byl schopen něco dělat) se vůbec nebudu vyjadřovat.
Ti, kteří znají konkrétní problematiku vědí o kom mluvím...
O to víc mě mrzí, že ty suprový výkony jiných psů jsou tím pádem trochu "míň na očích" než tito psovodi, kteří (zejména pak jeden) jsou slyšet až v Hrádku. Ovšem dobrá zpráva je, že loňský výherce podle všeho letos nevyhraje
Jinak včera jsem měla jednu malodogu sebou a dnes druhou a oba pejsci mě velmi mile překvapili naprostou pohodou i v momentálním chaosu a obrovském množství lidí a psůch
Z Huntera zřejmě roste další canisterapeut asi - dnes si asi dvě hodiny hrál s dětma na hříšti a dokonce obměkčil i paní co se bojí psů (dle jejích slov opravdu není přítelem psů), která z něj byla docela na měkko
No a zítra směr Prágl, ale dobrá zpráva je, že mi uš půjčil velkoauto tak to snad bude v pohodě.
kejtlin
s tebou počítám, pytel mám připraven na chotbě, abych na něj ráno nezapoměla a ozvu se ti během dne, počítám, že do 12 budu vědět v kolik bych mohla být u tebe, jak jsem psala všechno záleží na organizaci a na tom, jak dopadneme mi a kamarádi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:03
- Nahlásit
Baysha
kopřiva dvoudomá a kopřiva žahavka
to vím. ale mě jde o ty kachní a husí
danajasa
A ta léčivá hluchavka je kerá teda? Jako kopřiva v prekvárku bude íííííín
ta má bílý kvítky a jakoby trochu zaoblený lístky
|