| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:15
- Nahlásit
Baysha
kdybys věděla něco o depresi, tak bys takovouhle hovadinu v životě nemohla napsat.
radši mlč, prosím tě.
Napsala přesně co se na tohle napsat dá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:16
- Nahlásit
Sali
Stran toho Braníku a té reakce tady - na mě neustále někdo posílá kontroly a udání. Naučilo mě to jediné - mít papíry v pořádku. Je to vopruz. Zvlášť pro takového chaotika jako jsem já. Ale zákon to chce a je to jediná možnost jak těm udavačům a prudilům zavřít hubu.
Osobně mě dost štve když já musím na blbý trénink coursingu, na kterém bude cca dvacet lidí vyřídit milion povolení a hlášení zatímco někdo jiný si pořádá stohlavé setkání bez jakéhokoliv papíru? Jsem pro rovné podmínky všem. Ať si Rudík pořádá co chce, ale ať si k tomu vyřídí Řád ochrany zvířat při veřejném vystoupení (či jak se ta blbina jmenuje), ať si zařídí hlášení na vet.správu, povolení z městského úřadu, veterinární přejímku a všechny podobné náležitosti. Tak jako to musí udělat pořadatel jakékoliv kynologické akce kdekoliv v této republice Pak se nebude muset bát až mu tam přijde kontrola a Essi nebude muset hystericky vykřikovat, že je beztak udal někdo z žumpy . Neudal. Jednak na takové kravinky nemáme čas a za druhé tady jsou rovní lidi. Mají své mouchy, své problémy a své komplexy, ale jsou rovní.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:18
- Nahlásit
jablunka
bez komentáře... jenom ti přeju, abys to sama nikdy nemusela zažít, já měla lehkou epizodu a i tak to stálo za to - netušíš, jaký to je, když člověk nemá sílu ani dojít do koupelny a všichni mu říkají, že je akorát línej
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:19
- Nahlásit
Baysha
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_6990.html
Vím o čem píšu a právě proto to píšu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:21
- Nahlásit
jbat
spíš vo prachy v jeho případě.
V jeho případě zcela jistě
o život jde těm ostatním
davidkova renata
monologu Nejvyššího na blůčku,kde je zjebal jak sysly.že se vybralo málo prachů a von neni žádná levná strýtová atrakce..
Jak si to jen můžou dovolit vůči ó Nejvyššímu ta bezbřehá drzost tsssss
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:24
- Nahlásit
Eldoguero
Jak si to jen můžou dovolit
neboj. přijede vesmírná loť a odnese je do prdele. tam se potkaj s těma, co tady nabízí psy. to bude teprv prdel.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:24
- Nahlásit
Biluška
ale jsou rovní.
já ne prosím,já jsem jenom děsně líná ))))))))))))
Eldoguero
Jak si to jen můžou dovolit vůči ó Nejvyššímu
no taky jim to dal sežrat a jak kmitali panečku )) na chudej lit musí bejt přísnost )))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:26
- Nahlásit
davidkova renata
A vy práskáte na nejvyššího,nebo co?Něco co nevím?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:29
- Nahlásit
jablunka
vy práskáte na nejvyššího,nebo co?Něco co nevím?
no my právě ne ale to nám stejnak nikdo neuvěří bo voni se rozhodli,že sme to byli my tak přes to vlak nejede
si to přečti
http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?f=7&t=2799&start=200
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:29
- Nahlásit
Proč máte tu potřebu se očišťovat, když nikdo odsud nevolal?? Stejně vám to nikdo z těch co jsou o tom přesvědčeni neuvěří a jen tu z toho budou hádky a nepříjemnosti a osočování.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:31
- Nahlásit
Martinna
Paní já nechci prcky . POtřebuju velkého, chlupatého, raději světlého psa. Je mi jedno zda pes, či čuba, čubu bysem asi radši, páč psovi bych musela nechat hrábnout do čaker. Velmi důležitá je povaha - k lidem musí být úplně nejzlatější, musí být socializovaný a nebát se (pokud možno ničeho). Potřebuju, aby nelovil, protože tady je přezvěřeno a po Gozérce, Armanovi a Lilátku prostě nemám chuť trávit roky odnaučováním lovení Bylo by fajné, kdyby byl snášenlivý s ostatními psy. V krajním případě ho dokážu oddělit, ale měla bych mnohem jednodušší život gdyby se nerval . Vím, že mám náročné požadavky, ale neslevím ani o píď. To už si radši koupím štěně a vymazlím si ho jak budu potřebovat. Pokud mi má k sedmnácti psům přijít další útulkáč tak prostě bude takovýhle bezproblémový.
impact
ale rovnou zakusuje. Jak mi předvet na vetce. ááááááááááááá . Se ti vůbec nesmějůůůůůůůůůůů . A Makrel se ti taky určitě nebude smát až přijde
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:32
- Nahlásit
Gerda
já si nepředstavuju nikoho konkrétního, kdo udává, říkám, že je mi to líto, to modré forum nečtu vůbec, čili nevím tamní reakci, náhodně jsme viděla reakci tady a říkám, je mi to líto.
Je mi to líto, dění na všech, absolutně všech frontách, ty čtverečky mozaiky, které nejsou nevinné, dokážou svým dopadem snulovat vše, co bylo těmi světlými čtverečky uděláno dobře, a vyviolat vlnu reakce na reakci na ......už bůhvíkdy spáchanou akci, ten řetězec typicky českýho "jaktože von může a já nemůžu??? supér, že mu někdo hodil klacek pod nohy, ty kdos hodil, vítej do klubu nás zhrzených, co závidíme, že nemůžem taky....nebo že nemáme tu drzost to taky zkusit.."
Předpokládám, že tam to bude stejné, mozaiky jsou všude, a ty "non nevinné čtverečky" plánují aspoň verbálně nějakou odplatu...a všechno, co bylo dobře udělaný a zasluhuje aspoň slovo uznání, se tím smaže a vidí se jen to, do čeho se dá hodit tím kamenem...
Vám to není líto?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:32
- Nahlásit
davidkova renata
ale tam něgdo píše,že to byl chlap s rýdžbejkem.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:38
- Nahlásit
Sali
Vám to není líto?
absolutně všech frontách, ty čtverečky mozaiky, které nejsou nevinné, dokážou svým dopadem snulovat vše, co bylo těmi světlými čtverečky uděláno do
ty "non nevinné čtverečky" plánují aspoň verbálně nějakou odplatu
mně je líto všech rozpadlých čtverečků.
jablunka
ale tam něgdo píše,že to byl chlap s rýdžbejkem
píše, jedna paní ho viděla. ))))))))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:38
- Nahlásit
jablunka
ale tam něgdo píše,že to byl chlap s rýdžbejkem.
Rýčbega tu má akorát Impakt . Bude dost nasraná, že si ji někdo spletl s chlapem . Musím uznat, že nechápu jak je to možné páč Impakt má dost...jak bych to řekla...ženské tvary
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:40
- Nahlásit
Crysa
terezko, ty to osobně neznáš, to je forma snad pošahanýho sektaření, co se kolem modrého fora děje, jen málo lidí je nad věcí a vidí v reálu pozitiva i negativa a nestará se o dění na netu, ale jen o skutečný psy v tom mikroazylu a neřeší u toho osobu zodpovědnou za provoz Vlčár......jinak většina lidí hrajou tu šílenou hru, na obou stranách, hru na nadšený stádo nebo uraženou ješitnost a bůhvíco ještě....
fakt je mi to líto.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:42
- Nahlásit
Crysa
Proč máte tu potřebu se očišťovat, když nikdo odsud nevolal?? Stejně vám to nikdo z těch co jsou o tom přesvědčeni neuvěří a jen tu z toho budou hádky a nepříjemnosti a osočování.
já jí nemám,ale kvůli Sali jsem se nechala unýst..za starý známosti jako,jinak mě můžou všichni na blůčku skočit do trenek v čele s essinou hlavně
Sali
Vám to není líto?
no pokud občas nahlídneš a v tý době jsi zrovna reagovala ,tak celkem nedávno jsem při jistý příležitosti tady psala,že je mi to též líto kam se věci dokázaly posunout..a fakt mi to líto bylo at si tomu věří kdo chce,ale vše plyne a nevstoupíš dvakrát atakdál. lidi se měněj leda k horšímu .každá akce budí reakci,no..takže se kvůli tomu do hlavy střílet nebudu,pánbůh dal,pánbůh vzal..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:46
- Nahlásit
jbat
neboj. přijede vesmírná loť a odnese je do prdele. tam se potkaj s těma, co tady nabízí psy. to bude teprv prdel.
u toho chci bejt
davidkova renata
no taky jim to dal sežrat a jak kmitali panečku)) na chudej lit musí bejt přísnost)))
no bať
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:47
- Nahlásit
Biluška
Rýčbega tu má akorát Impakt . Bude dost nasraná, že si ji někdo spletl s chlapem . Musím uznat, že nechápu jak je to možné páč Impakt má dost...jak bych to řekla...ženské tvary
proč prostě nenapíšeš,že má kozi,kozi,kozi a je něgde s Bendou.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:47
- Nahlásit
davidkova renata
no pokud občas nahlídneš a v tý době jsi zrovna reagovala,tak celkem nedávno jsem při jistý příležitosti tady psala,že je mi to též líto kam se věci dokázaly posunout..a fakt mi to líto bylo at si tomu věří kdo chce,ale vše plyne a nevstoupíš dvakrát atakdál. lidi se měněj leda k horšímu .každá akce budí reakci,no..takže se kvůli tomu do hlavy střílet nebudu,pánbůh dal,pánbůh vzal..
skusim to s tim gůglem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:51
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
skusim to s tim gůglem
tak sorry no,ti to někdy na žumpaakci vysvětlim,dyš seš momentálně zavostalá.-)))))
jablunka
proč prostě nenapíšeš,že má kozi,kozi,kozi a je něgde s Bendou.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:52
- Nahlásit
Sali
ten řetězec typicky českýho "jaktože von může a já nemůžu??? supér, že mu někdo hodil klacek pod nohy, ty kdos hodil, vítej do klubu nás zhrzených, co závidíme, že nemůžem taky....nebo že nemáme tu drzost to taky zkusit.."
Teda pardon, ale dle čeho soudíte, že tu jsou všichni takoví a všichni zde mají jediný životní cíl - zviditelnit se více než Ó Veliký RD - tahle teorie je dosti přitažená za vlasy a naopak mám z ní mám pocit zhrzenosti...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
V sobotu
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Sali
tak to mám výhodu, že je mě forma snad pošahanýho sektaření, co se kolem modrého fora děje
opravdu ukradená. Jen nevím proč by se to mělo tahat sem, kde má každej nějakej názor, ale neřeší se to tady.
Proto mi to tu vyhovuje.
Jen tobě, ne do debaty - víš podnikání je strašně složitá věc nejistého výsledku, sama víš, sami jste to doma řešili. Pak pokud kdokoliv přehoupne z charity do podnikání, je třeba hlídat vše a přizpůsobit se normám. A pokud se podnikání hraje pod zástěrkou charity, pak bude ležet v žaludku i lidem, kteří mu stojí po boku a v rámci charity jsou ochotni být nápomocni. A je jedno jestli jde o nějaký kočičí útulek, zachranný chov dravců nebo vlčí vrchnost.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:53
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
davidkova renata
skusim to s tim gůglem
Já to vzdala už to rači ani nečtu,páč mě to strašně zdržuje........7x to zkusím a stejně nepochopím,tak rači nic.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:54
- Nahlásit
davidkova renata
nedávno jsem při jistý příležitosti tady psala,že je mi to též líto kam se věci dokázaly posunout..a fakt mi to líto bylo at si tomu věří kdo chce,ale vše plyne a nevstoupíš dvakrát atakdál. .
jo, s tím můžu jen souhlasit, všichni jsme do jistý míry pamětníci a vždy je na co vzpomínat....a spousty věcí nám může být líto naprosto stejně.
Ale vono je to stejně fuck. Do tý samý řeky dvakrát stejně nevstoupíš, tak co....a za mikroskopem je klid a na těch srandatréninkách, na který jediný už mám čas, taky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
oká
eště plánujem vycházku na neděli s ventou a gdo by se případně přidal..asi do jílovýho nebo kolem nebo chotoun nebo nevim.-)))) hlavně aby nemrtkovalo at hnědě či bíle
Crysa
péš s náma taky se vycházet v neděli? pohyp je důležitej.Kor při březosti napříklat ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:00
- Nahlásit
jablunka
to rači ani nečtu,páč mě to strašně zdržuje
to je přesný,mám to samý ,jen přijdu a píšu..se pak čék nemůže divit,že to tu vypadá jak bez ladu a skladu ..dyš todle udělá každej..
Sali
Ale vono je to stejně fuck
no jo,no..to jen žes šla kolem..
nám se na téžsrandatréninkách taky líbí a vyblbnem se taky dost i psové,takže vlastně mezi náma zas až takovej rozdíl není Já teda nemám ten mikroskop,to je fakt
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:01
- Nahlásit
Crysa
jojo, tak to v životě chodí...každej to plácá jak umí a podle toho to pak vypadá.
za chvílu tady splácám ze vzpomínkovýho a lítostivýho rozpoložení dohromady dva nádory co k sobě nepatří a vznikne taky dobrá ratita.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:01
- Nahlásit
davidkova renata
péš s náma taky se vycházet v neděli?
no mohla bych, co? ale zvedne se tě kufr, půjde Harýsek ošklifka
Kor při březosti napříklat))
ale uvidím ja to bude, v sobotu bé kousání na Zlatovlásku, to přitáhnu zas za tmy a v neděli uvidím esli nebé kousání zas u nás na cvičáku, že už bych taky měla začít něco dělat, ne jen ty udržovací..
|