Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6768 . 6769 . 6770 . 6771 . 6772 . 6773 . 6774 . 6775 . 6776 . 6777 . 6778 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:09
- Nahlásit

Baysha

Se mi ta světlá barva právě nikdy nelíbila ))) tenhle vypadá upa jako zlaťák, možná je nohatější s užší hlavou Čokolády jsou nej

Mě by zajímalo, jestli se někdy nepřikřižujou do zlaťáků pro ozdravění chovu...

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:10
- Nahlásit

laguna
Ale mám jiného má PP a pokud ti nevadí že neni socializován, zvyklí na děti a další drobnosti dam ti odkaz

Tak zrovna ten slavný cár papíru vůbec mít nemusí, ale být socializován a zvyklý na pézetka teda být musí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:11
- Nahlásit

okamžitě at se přizná ten gdo se mr*nul tu apsolutní nulu!!!!!!!
twe co to jako je??????????????????????????????????????????????
Biluška
hele s těma čoklama..si uvědom,že jmenovaná plemínka celkem dosti slintají a mají stále velmi hnusně upatlaný ty huby,třá Atá teda dost a to nevim essi je teda vhodný na kanysku bo dyš jí tam hodí tu držku na postel,může se poblejt taky..já osobně to teda zrovna nesnášim,zvedá se mi z toho kufr úpa regulérně
brezen2008
dasty má po operací vočí
a kdes byla????

Sali
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:12
- Nahlásit

BiluškaDobrmana určitě nechci, neboť se mi co? Neboť se mi vůbec nelíbí
co se ti nelíbí na force-psech??? (pro non-speakers, forceps je pinzeta, že...)
se podívej třeba na tohle:

na canisku ideální....
nebo takový revírový uštknutí kobrou...

fakt ne????

Sali
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:14
- Nahlásit

error nevyšly fotky, takže uštknutí je tady
http://tchor.rajce.idnes.cz/Ploskov_5.2.2011/#IMG_ 4765.jpg
a přátelsky otevřená hlava je tady
http://tchor.rajce.idnes.cz/Rynholec_12.2.20011/#I MG_5075.jpg

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:17
- Nahlásit

Sali
Paní, ty fotky se mi nezobrazují, ale asi bude chyba na mém přijímači. Nicméně bobrmana fakt ne . Nehledě teda na to, že klientela má jasný požadavek na chlupatého psa. Je fakt, že bych mohla na bobrmana lepit vylínané chlupy od šelmyjí...ale přijde mi to jako práce navíc tak radši ne

davidkova renata
Moji psi neslintají . Sem jim to zakázala. Ani buldok mi neslintá, ani Lilátko. Harýs teda trošku jo, ale je to v normě snesitelný. Pracuje pro mě holka s dvěma fundlákama, ti slintají enormně. Prostě má pořád po ruce plínku a utírá a utírá... Je fakt, že mě osobně se to taky dost ekluje, radši bych teda jedince co neslintá.
Asi se mi momentálně nejvíc líbí ten bobtail a ten by snad slintat nemusel. Kdo tu zná nějakého bobíka? Slintají, nebo ne?

laguna
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:18
- Nahlásit

davidkova renata
Leoni teda zas tak moc neslintaj
A moje dáma neslimtá vůbec

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:18
- Nahlásit

Biluška
hele:
URL

URL

URL

URL

URL

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:20
- Nahlásit

Biluška
ten slavný cár papíru

proč slavnej?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:22
- Nahlásit

Biluška
Moji psi neslintají . Sem jim to zakázala
to nemusí klapnout ale
hele mě je to fuk,ale obecně co má prostě rousy na hubě a dlouhý navíc,je z mýho pohledu nepřijatelný,ani nemusej extra skutečně slintat(to doga slintá taky je je skoro holá )) ),ale tu držku prostě umakelenou maj s tim nic neuděláš,já bych teda vo tom neuvažovala z tědle důvodů..až ti položí tu mokrou špinavou hubu na peřinu a usviní jí ,tak pomažeš tak rychle,že ani nestačíš říct borůfkovej kuláč)))
bobtajla znám..dva..držky to má strašný a navíc ten jeden je zralej na paragraf vo tejrání zvířat bo "panička" zřejmě nemá k časání fstach,takže je tojedna smradlavá dredovatá koule

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:22
- Nahlásit

BrendaBenji
Dík paní, retrívry škrtám, ti byli vyřazeni ze slosování. Na ten zbytek se mrknu jak dovalím z veteriny.

Sali
Když tu seš, četlas o pár stránek zpátky co máme za problém s Haryáškem? Netušíš o co může jít? Včera večer s velkou slávou sežral dva kousky masa a třikrát si líznul vody. O půlnoci všechno vyblil . I tu vodu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:24
- Nahlásit

laguna
Leoni teda zas tak moc neslintaj

jasně,hlavně sem měla na mysli ty s těma rousama kol huby

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:25
- Nahlásit

davidkova renata
Puma má taky dlouhý chlupy na dršce a umatlaný je teda nemá. Nijak extra o ně nepečuju, si je nejspíš po žrádle olíže, nebo co já vím. Sem si toho nikdy nevšímala Nemá teda nějak moc dlouhý, ale má je tam. Arman to samý.

navíc ten jeden je zralej na paragraf vo tejrání zvířat bo "panička" zřejmě nemá k časání fstach,takže je tojedna smradlavá dredovatá koule
Taky nemám k česání fstach, ale občas se teda překonám, co se dá holt dělat . Akity a Pumu taky občas musím prohrábnout.

Sali
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:30
- Nahlásit

Biluška
nečtu z5, jen jem nahlídla od mikráku a vidím téma dobrman

nezobrazujou se ani ty odkazy?

ad zvracející pes, nelistuju a netuším, může to být cokoliv o virosy až po cizí těleso, na dálku to nejde

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:31
- Nahlásit

Biluška
no hele mě todle prostě ekstrémně vadí,su divné ,takže třá konkrétně Áta či Karmínka dyš se přblížej,tak já uhejbám,nic proto nim nemám,sou to bezva psi,ale myslim,že dost lidem co ani vůbec nejsou pejskaři může něco takovýho vadit stejně nebo eště víc jak mě..což mi příde u kanysky jako dost nevýhoda
proč ne retrívra?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:33
- Nahlásit

Sali
Biluška

takže uštknutí je tady

přátelsky otevřená hlava je tady

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:34
- Nahlásit

Biluška
Kdo tu zná nějakého bobíka? Slintají, nebo ne?
Pani víte že sem si nefšimla za těch14let sem ho fakt slintat neviděla bud se to ztratolo v těch chlupech a nebo je to tvarem hlavy vostříhaná bobtajlí hlava velice připomíná cihlu zbytek těla kozu jo a maj ploché opakuji placaté tesáky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:37
- Nahlásit

maruuuuuuuuuuuuuuuš

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:39
- Nahlásit

je tu někde Vlčáčková?????Má mail a velmi to spěchá.Díky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:40
- Nahlásit

Brýtro všem olysalým opicím
Tady je zase tak krásně!!! Sluníčko, jasno, mrazíček...

Sali
Krásné fotky. Ty snad dělal profesionál, ne?

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:41
- Nahlásit

jéééé, bude sedm tisíííc, a já budu prvníííí

Sali
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:42
- Nahlásit

Vlčáčková
ne, to si fotíme navzájem na tréninkách pro radost, více na albech na
http://tchor.rajce.idnes.cz/

Cigi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:43
- Nahlásit

Biluška
A co berňačku ? Mám propustku, tak můžu dodat i foto

pawLINka
Člen
- Nahlásit

Tož co s tou ledničkou? Tu dražší jak radí laguna? Já jsem taky pro dražší, ale nechci vypadat, že rozhazuju.

Nezařizuju celou domácnost, jen mě serou ty předpotopní spotřebiče, který žerou tolik elektriky, že za chvílu sežerou i nás.

Třá cca před rokem jsem kupovala mega pultovej mrožák místo starýho. Po roce vraceli na elektrice 10 tisíc (bohužel ne mně). Mám k těm starým kurvám averzi. Sic já budu platit furt stejně, ale celkově se náklady na barák sníží.

BrendaBenji
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
jéééé to je malonanda? ta je kuásná))

Vlčáčková
zdar pani, heslo na e-poptávku zatím nemám, kolegině zapoměla. Ale mam další holčinu co by se s náma spojila krs platbu, ale ta jde jen do jednoduchýho

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Crysa

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:45
- Nahlásit

davidkova renata

malonanda je kuáááásnááááá

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:47
- Nahlásit

pawLINka
ledničku taky hlasuju tu míňžeroucí. A do té si tchýňová bude dávat jídlo?

Sali
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:48
- Nahlásit

.....jinak se omlouvám, ale nebudu sem zacházet víc jak jednou za pár měsíců a náhodně,
a do děje se příliš nezapojím, ani netoužím po dalších osobních setkáních na tréninkách v Prokopáku,
protože díky osobním znalostem a zkušenostem se moje diferenciálně-diagnostické pojetí a vnímání světa tak odlišuje od zde majoritního pojetí, že po pár stránkách listování z5 už ani dál nepokračuju, zdravím akorát Mlazické tůně a vracím se do své klidové reality za mikroskop....

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:48
- Nahlásit

Achych ouvej mám tu10C musím zatopit,zas ale mám ledovat děravý koleno tak včíl stačí dyž ho vysunu z podpeřiny a schválně počkám na ty 3nuly(jako stránku nnic osobního)

<< 1 ... 6768 . 6769 . 6770 . 6771 . 6772 . 6773 . 6774 . 6775 . 6776 . 6777 . 6778 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání